Korjatkaa toki, jos olen väärässä?

HölmöläistenHommaa

Onko niin, että juuri Pohjanmaalla, Seinäjoen ja Vaasan seuduilla kaikkein helpoiten langetaan älyttömiin lupauksiin tuotoista?

Oli sitten Wincapita tai Onecoin, niin siellä suunnalla eniten laitetaan likoon ja myös hävitään useimmiten. Liekö sitten pohjalainen näyttämisen tarve. Pitäisi laittaa hienompaa taloa ja autoa, vaikka tehtaassa töissä ollessa ei millään meinaa rahkeet riittää.

Tämä ilmenee sitten tällä tavalla, että kaikenmaailman hassutuksiin ja suoranaisiin pölhöilyihin lähdetään ja toivotaan, että onnistuisi.

Voi voi sentään pohjan poikaa, ettei vaan nyt menisi siemenperunatkin tällä kertaa.

6

243

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JussipaitaisiaVietiin

      Totta maar, Pohjalainen villapaitanaan Jussi, kun Ruja eurot n..ssi.

      • OppiaIkäKaikkiTaas

        Tunnen henkilöitä jotka ovat sijoittaneet Coiniin kymmeniä tuhansia. Nyt kun kysyy että mites on onko saatu kolikoita myytyä ja onko palkkiokehitys ollut hyvää niin hyvä etteivät tule lankoja pitkin vetämään turpaan.Osa tosin vetää rooliaan urheasti ja kertoilee jotain tulevasta julkistuksesta,pörssiin menosta ja muuta omituista joka tällaisen maallikon korvaan kuulostaa vain ja ainoastaan siltä, että yhtiö pelaa aikaa jotta homma pikkuhiljaa uuvahtaa oman sauhunsa keskellä. Jäsenet nuolevat sitten haavojaan omissa oloissaan, joku tekee päätöksen ettei enää lähden mukaan hölmöilyyn ja osa taas on jo uusissa "bisneksissä" mukana.

        Voi ihmistet teitä ressukoita. Ymmärrättekö te että ei nuo hassutukset ole mitään liiketoimintaa. Vain kulisseja jotka on rakennettu keräämään rahat pois.

        Totuus ehkä sattuu mutta ehkä osa nyt jo oppii. Tai sitten ei.


    • Nottastiärät

      No minäpä korjaan tämänkin virheellisen väittämän joita täällä päivittäin suolletaan.

      "Onko niin, että juuri Pohjanmaalla, Seinäjoen ja Vaasan seuduilla kaikkein helpoiten langetaan älyttömiin lupauksiin tuotoista? "

      Esim. Ternimaito ja WinCapita syntyivät Tampereella vahvasti ja taasen EmGoldex ja OneCoin lähtivät Helsingin seudulta vahvasti. Toki Seinäjoki/Vaasan seudulla tehtiin kovaa tiliä näissä kaikissa, vaikka lähtivät myöhemmin ja myöskin varsinkin WinCapitassa Kuopion seutu vahvasti kunnostautui. Älyttömiä lupauksia ei ollut, vaan lupaukset kohdistuivat rekrytointipalkkioihin jotka myöskin aina toteutuivat ja muut olivat tuotto-odotuksia ja siellä sivuilla vielä selkeästi aina kerrottiin, että tuotto-odotukset eivät ole lupauksia, mutta aina vain tuntuu löytyvän ihmisiä jotka sekoittavat näitä asioita?

      "Oli sitten Wincapita tai Onecoin, niin siellä suunnalla eniten laitetaan likoon ja myös hävitään useimmiten. Liekö sitten pohjalainen näyttämisen tarve. Pitäisi laittaa hienompaa taloa ja autoa, vaikka tehtaassa töissä ollessa ei millään meinaa rahkeet riittää."


      No WinCapitassa en ollut mukana, mutta yrittäjä-tuttuni oli ja siksi sitä tuli seurattua ja huomasin, että kun täällä ja muroissa luvattiin kaikille sponsoreille linnaa ja 20v ulosottoa, niin linnaa tuli yhdelle ja tuomioita n. kouralliselle. Kysyin myös kaveriltani, että miten nyt kun sait tuomion ja joudut maksamaan kymppitonneja takaisin, niin hän sanoi ettei hän saanut syytettä ja kysyi, että mistä saa muutaman kymppitonnin korotonta lainaa 8v? Hän ei lähtenyt ulkomaille ryyppäämään rahoja, vaan sijoitti ne yrityksensä toimintaan ja maksoin vaaditun summan kuin murupussin pois kun siitä tuli käräjäoikeuden päätös.

      "Tämä ilmenee sitten tällä tavalla, että kaikenmaailman hassutuksiin ja suoranaisiin pölhöilyihin lähdetään ja toivotaan, että onnistuisi."


      No jos puhutaan noista esimerkkitapauksista, niin ainoastaan WinCapitaan on saatu niukasti tuomioita ja ulkomaalaiset n. 2000 ihmistä saivat pitää voittonsa koska se ei siellä ollut rikollista toimintaa. Kaikki eivät onnistu juuri missään valinnoissaan, mutta monet ovat onnistuneet laillisissa verkostomarkkinoinneissa ansionsa mukaan enemmän tai vähemmän ja faktaa on että mahdollisuus on hyvillä taidoilla päästä jopa miljonääreiksi. En ymmärrä vastustajien vihkiytymistä heittelemään kapuloita rattaisiin?

      " Voi voi sentään pohjan poikaa, ettei vaan nyt menisi siemenperunatkin tällä kertaa."

      Siemenperunathan aina pitääkin mennä, että syntyy uusia perunoita joita lähden tässä pian kaivamaan pieneltä perunamaalta omakotini tontilta ja sitten vain sillit jääkaapista ja voita ja ruohosipulia__ nam.

      • Mielenkiintoinen tuo havainto että wincapita ei ollut rikos ulkomailla. Mutta kun ollaan puhuttu ulkomaalaisesta onecoinista, ollaan vedottu siihen ettei KRP ole pystynyt osoittamaan ulkomaista huijausta rikokseksi Suomessa.

        No, mitäpäs väliä tällä enää on ... koinistit ovat vetäytyneet piiloihinsa eikä heillä ole enää mitään sanottavaa. Ja mikäs kun kaikki rahat on lopullisesti hävitty ...


      • FaktaaVälillä
        Avotampio_ kirjoitti:

        Mielenkiintoinen tuo havainto että wincapita ei ollut rikos ulkomailla. Mutta kun ollaan puhuttu ulkomaalaisesta onecoinista, ollaan vedottu siihen ettei KRP ole pystynyt osoittamaan ulkomaista huijausta rikokseksi Suomessa.

        No, mitäpäs väliä tällä enää on ... koinistit ovat vetäytyneet piiloihinsa eikä heillä ole enää mitään sanottavaa. Ja mikäs kun kaikki rahat on lopullisesti hävitty ...

        Luota Rujaan. Vilpitön katse ja lämmin manne-sydän ei voi olla feikkiä?


    • ManiVeska

      Kyllä ruja varmasti ensi vuonna tulee ja laittaa lohkoketjun käyntiin. Varmana ei ole manit veskassa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      49
      5005
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3287
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1412
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1265
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      957
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      878
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      215
      741
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe