Yhdenvertaisuus osa2

hallituskuluja

Vaikka ihan kaikesta en ole Vihavaisen kanssa samaa mieltä, niin pääosasta kuitenkin. Ja kokemusta löytyy myös. Joten hatunnosto Vihavaiselle, ja muillekin, kun tulevat Facessa omilla nimillään esille.

En myöskään ole homofoobikko ym., mutta kyllä ihmettelen tätä touhua!

Tässä pari poimintaa liiton Facebook-sivuilta, jossa mentiin myös jo varainhankintaan. Jos joku ei löytänyt tätä.

Jorma Vihavainen
Kun nyt avaudutaan niin avaudutaan sitten kunnolla myös valiokuntaytöskentelystä. Eiköhän tässä jo ole omat hohtimet kaivossa,

Kun olin alustavasti neuvotellut tämän rahoitus mahdollisuuden Judoliiton urheilijoiden varainhankintaan Jyri Tawastin kanssa, ja toin asian esille Markkinointivaliokunnan kokouksessa joskus syksyllä 2016, niin hommahan meni niin, että Valtteri Jokinen ujona poikana ei sanonut mitään. Pekka Lehdes sairaana ei ollut edes paikalla, ja Lappeenrannan rouva ehdotti villasukkien ja jotakin Sundberg T-paitojen myyntiä. Nojasin käsiini ja kerroin, että ei näin voida rahoittaa KV-toimintaa...

Esitin ammattilaisen rekrytointia aikaisemmin käymäni Jyri Tawast keskustelun pohjalta. Olin jo sopinut sen, ja hän oli sitoutunut. Ainoa järkeväksi olettamani henkilö – toimittaja Mutanen - torppasi kuitenkin ehdotukseni siltä istumalta ! Olin pitänyt häntä älykkäänä ihmisenä, mutta näemmä olen ollut pahasti vääräässä.

No mitäpäs siinä. Myykää kakkuja, villasukkia ja T-paitoja sikäli, mikäli se on se Mutasen mielestä helpompi taival. Mutta täytyy minun kyllä hieman ajatella ääneen, että miten ihminen voikaan olla noin tollo, kun rahoitukseen olisi apua käden ulottuvilla. Tätä voisi kutsua jopa tietoiseksi sabotaasiksi.

Sandy Nyman: Voihan helevetti mitä touhua.

Eemeli Kangasmäki: Nyt ollaan taas tärkeällä asialla liikkeellä! Hyvä Judoliitto!

Harri Honkanen: Vastasin kyselyyn ja kysymykset oli melko ok mutta vähän kyllä häiritsee tämä "yhdenvertaisuus" ajatus. Missä ja milloin on sovittu että kaikki judokat ovat yhdenvertaisia? Miettikää miksi meillä on vyöarvot, miksi kilpailuissa jaetaan mitalit ja onko lajin emämaassa Japanissa vastaava kysely? Entä mitä tapahtuu kun judon "yhteisen hyvän periaate" joutuu vastakkain yksilön vapauksien kanssa? Jälleen kerran tuntuu että kun judoa ei Suomessa riittävän syvällisesti osata ja ymmärretä niin sen nimissä yritetään tehdä jotain muuta joka sattuu olemaan muodissa.

Tero Rönkkö: Ensin kun osa liiton luottamushenkilöistä/toiminnanjohtaja kohtelisi seuroja yhdenvertaisesti, niin siitä olisi hyvä aloittaa !!!

13

996

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Reilukerho

      Onkohan ihan reilua kopioida ttänne sellaista, minkä Jorma on itse Facebookista nopeasti poistanut?

      • sksmc03c7

        Kyllä ne on käynyt joku moderaattori poistamassa.


    • Täälläainareilumeininki

      Kommentit ei olleet ihan oikeassa järjestyksessä ja osan olit unohtanut kopioida.
      Harri Honkanen
      Jorma Vihavainen: Eli kun judoliitto ei noudata 60-luvun kristillisiä arvoja ja innostu tekemästäsi kirjasta, niin otat herneet nokkaan? Mä luin tota kirjaa ja siinä oli oikeasti monta oikein ansiokasta pohdintaa. Ymmärrän kuitenkin hyvin miksi se on saanut osakseen myös kritiikkiä. Ja kait judoliitto voi päättää normaalien ry:n sääntöjen mukaan miten toimii mm markkinointiasioiden suhteen? Aina oma mielipide ei voita. Mutta kaikkea hyvää ja voimia tulevaan.

      https://www.facebook.com/97801177184/posts/10154927401727185/

    • lfkiot

      Jos todella olet pitänyt Annika Mutasta järkevänä.niin ihmettelen.Hän on judoliiton johtotehtäviin mennyt ainoastaan vallanhalusta, eikä milloinkaan ole kiinnostunut tutkimaan asioiden todelltsta laitaa vaan puhuu täyttä shittii asioista.

    • Jonnetjyrää

      Ja mikähän on asioiden oikea laita?
      : D

    • autsis

      Kyllä tuo kirjoitus kommentteineen on edelleen ainakin Judoliiton fb-sivulla.

    • TotuusSattuu1

      Ehkäpä toimittaja Mutasella oli asiasta jotain tietoja, joka saattoi tähän vaikuttaa. Kyseinen rahoituksenhakijaguru oli yrityksensä kanssa mukana sähkötupakkabisneksessä, jossa verottaja ja muut velkojat jäivät nuolemaan näppejään kun yritys ajettiin konkurssiin ja velkaa jäi yli puoli miljoona. Hauskaa tässä oli se, että sähkötupakkayritys oli maksanut rahoituksenhakijagurun ja tämän yhtiökumpanin yrityksille heikossa taloudellisessa tilanteessa taas reilusti yli puoli miljoonaa mm. markkinoinnista, johtamisesta ja konsultaatiosta.

      • Judonääni

        Aika paljon löytyy lähteitä liittyen Tawastin painoksen Aalto yliopiston ja lastensairaalan rahoituksen keräämiseen. Tuosta sähkötupakka casesta ei lähteitä niin vain ole tarjolla. Kannattaa aina muistaa, että asioista voi kirjoittaa monella tapaa ja totuus voi olla jotain muuta. Varsinkin jos tietoa on niukasti tarjolla, on satusedillä iskun paikka.


      • Judonääni

        ....Tawastin panokseenn piti kirjoittaa


      • kliou

        Yleisesti ottaen Mutasella tuskin on mitään tietoa puhuu mutu tuntumalla


      • TotuusSattuu1
        Judonääni kirjoitti:

        Aika paljon löytyy lähteitä liittyen Tawastin painoksen Aalto yliopiston ja lastensairaalan rahoituksen keräämiseen. Tuosta sähkötupakka casesta ei lähteitä niin vain ole tarjolla. Kannattaa aina muistaa, että asioista voi kirjoittaa monella tapaa ja totuus voi olla jotain muuta. Varsinkin jos tietoa on niukasti tarjolla, on satusedillä iskun paikka.

        Sähkötupakka case onkin yritetty piilotella hyvin, mutta käytännössä asiat mennyt näin: DBR Holding Oy määräysvalta -> DBR Shenzen Oy määräysvalta -> SIA PaulSaar Holdings. Tawastilla ollut käytännössä määräysvalta DBR holdingin omistajana ja hallituksen pj:nä ja yhtiökumppani vetänyt toimintaa. Tämän vuoksi kyseinen herra ei ilmeisesti ole enää missään rahoitustoiminnassa (vai onko Aallon hommissa?). Toki voitte leimata satuiluksi, mutta uskon tämän pomppaavan julkisuuteenkin kun mahdolliset kanteet tulevat vireille.


    • hävetkää

      Minusta tämä keskustelu on hyvin asiatonta yhden henkilön arvostelua raukkamaisesti nimimerkin takaa. Ylläpidon pitää poistaa tämä!

      • TotuusSattuu1

        Ketä tässä on arvosteltu? Lähinnä tuota toinen näkökulma esille, että tiettyjä epäselvyyksiä on olemassa jotka ovat saattaneet vaikuttaa päätöksiin. Täällä on helppoa arvostella päätöksiä, mutta tällaisia epäselvyyksiä ei saisi tuoda esille? Tietenkään kukaan ei ole syyllinen ennen kuin tuomitaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1701
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1361
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1327
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1315
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      10
      1313
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1284
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1264
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1230
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1190
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe