Motonetilta tilaaminen

votj

Motonet tilaus

Tilasin motonetista 11.8. Maksoin paketin kotiinkuljetuksella.17.8. tuli postilta ilmoitus noutaa paketti postista.Soitin postiin koska olin maksanut kotiinkuljetuksen.Postista kerrottiin että postin koneella lukee että kysymyksessä on postista noudettava paketti.Soitin motonetiin jossa kerrottiin virheen tapahtuneen postissa ja että asia selvitetään.Myöhemmin lähetin motonetille selvityspyynnön missä pyysin selvitystä siitä onko motonet ostanut postilta kotiinjakelun.
20.8. klo 13.30 paketista ei kuulu edelleenkään mitään eikä selvityspyyntöön ole vastattu.Soitin motonetiin ja kysyin kumpi puoli mahdollisesti oli tehnyt virheen.Asikaspalvelussa kyseltiin tilaukseen liittyviä faktoja sekä kuka vastasi asikaspalvelussa perjantaina 17.8.Tuo että kysyttiin kuka asikaspalvelussa oli vastannut lisäsi mielenkiintoani.En muistanut asikaspalvelun miespuoleista henkilöä.Asiakaspalvelu pyysi yhteystietojani ja lupasi ottaa yhteyttä myöhemmin.
Motonetin asikaspalvelu soitti myöhemmin ja kertoi että nyt paketti toimitetaan kotiin.Tiedustelin kuka asiassa oli tehnyt virheen asikaspalvelu totesi ettei osaa sitä kertoa eikä näe pakkaamon tietoja.Mutta tuossa juuri tuli vastaus: Pakkaamo. Mutta miksi Motonetin asikaspalvelu ei voinut sitä minulle kertoa vaikka sitä tiedustelin.
Viiden minuutin kuluttua postista soitettiin ja tiedusteltiin milloin paketti voitaisiin toimittaa.Kysyin postilta kuka oli tehnyt virheen.Postin mukaan näytti siltä että motonet on tehnyt virheen.
Lopputulema on se että en enää tilaa Motonetilta koska Motonet ei voinut myöntää - mahdollisesti ihan inhimillistä virhettään.
Tulen tekemään kaikkeni sosiaalisessa mediassa motonetin uskottavuuden alentamiseksi sekä tapauksen julkitulemiseksi yhtiön korkeimmalle tasolle.

6

323

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sdg34

      En ymmärrä tämän vuodatuksen pointtia, miksi sinun pitää tietää tarkkaan kuka henkilö teki virheen jos kerran korjasivat virheen?

      "Tulen tekemään kaikkeni sosiaalisessa mediassa motonetin uskottavuuden alentamiseksi sekä tapauksen julkitulemiseksi yhtiön korkeimmalle tasolle"

      He he, jokin inhimillinen virhe joka korjattiin ja silti pitää aloittaa mustamaalauskampanjan. Saavat motonetin herrat vähän naurun aihetta kahvitauolle :)

    • EiEnääMotonettiin

      Itsekään en enää Motonetissä asioi, mutta se johtuu olemattomasta asiakaspalvelusta. Kävin sieltä tiedustelemassa sytytyspuolaa autooni, todettiin ettei löydy myymälästä eivätkä voi tilata eikä osaa sanoa milloin tulee, jos edes tulee. Menein Fixukselle, tilasivat sen ja sain noutaa seuraavana aamuna.

      • endore

        Olipa hyvä, kun ilmoitit asiasta. Et ole enää tiskillä muiden tukkona.


      • EiEnääMotonettiin
        endore kirjoitti:

        Olipa hyvä, kun ilmoitit asiasta. Et ole enää tiskillä muiden tukkona.

        Jos tuotteita olisi tarjolla tai tilattavissa en joutuisi olemaan tukkeena, arvon kusipää.


    • Postipete

      Kusettavat minkä kerkkiivät, aja mopolla.

    • Anonyymi

      Todellakin Motonetin as.palvelu ruokotonta, puhelimella ei pääse läpi ja laitoin emali. nyt on mennyt jo 1pv eikä kukaan oo vastannut , yhtä ruokokotonta kuin K-Rauta Kuninkojan palvelu Raisiossa. kysyin yhden sirkkelin uutta sähkömoottorin ankkuria Tammikuussa kaveri otti yhteystiedot lupas ilmoitaa että saako ja mihin hintaan. Nyt eletää Kesäkuuta eikä oo kukaan ilmoittanut mitään siihen kauppaan en jalallakaan astu jos asiakaspalvelu on näin huonoa. itse as.palvelussa ollut 25v tiedän mistä puhun.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      450
      4859
    2. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      15
      1732
    3. Aivan täysin tahallinen teko

      Ei mitään puolusteluja, eikä selittelyitä. Kuljettajalle kerrottiin asiasta siinä paikanpäällä, mutta silti hän ajoi ves
      Suomussalmi
      94
      1478
    4. Suomussalmi saatu vihdoin maailmankartalle!

      Nyt kun Suomussalmi on vihdoin viimein saatu ennennäkemättömällä tavalla maailman tietoisuuteen niin voitaisiin järjestä
      Suomussalmi
      53
      1359
    5. Olet saanut minut sekoamaan

      Tunteiden ristiaallokossa vellominen on ollut melkoinen kokemus. Ei kukaan ole saanut minua niin raiteiltaan kuin sinä.
      Ikävä
      23
      1337
    6. Mainehaitta metsäkonefirmalle

      Hukkajoen tapahtumista liikkuu paljon huhuja. Eikö kannattaisi julkaista raakkuja tuhonneen metsäkoneyrityksen nimi, kos
      Suomussalmi
      53
      1228
    7. Oho! Maajussi-Kallelta pakit saanut morsioehdokas Miss Suomi -kisoissa! Tunnistaisitko hänet nyt?

      Hmm, tunnistaisitko?!? Onnea missihulinoihin! Lue lisää ja katso kuvat: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-maajussi-
      Suomalaiset julkkikset
      0
      1075
    8. Myönnän sinulle nyt

      Että olen erittäin mustasukkainen sinusta jo nyt. Ikävä on tämä tunne, kun tietämättömyyden solista nousee myrkkyä miele
      Ikävä
      54
      1010
    9. Pysytäänkö nainen

      edelleen yhtä viileän tyynenä kun nähdään. Uskotko että tahtoessani saisin murettua tyyneytesi hyvin helposti.
      Ikävä
      57
      895
    10. Olen käyttäytynyt ristiriitaisesti

      eikä minusta varmaankaan ota mitään selvää. Se johtuu siitä, kun järki sanoo ei, ei, ei ja sydän sanoo kyllä, kyllä, kyl
      Ikävä
      61
      879
    Aihe