Verkkokauppa kusetus

munakuukkeli

Verkokaupassa oli viime viikolla tarjouksessa Suunnon kello ja superhalpa mikro, olin klo 9 tietokoneen ääressä molempina päivinä ja heti kun päivitin sivun niin tuotteet olivat jo kaikki varattuja. Siis mitä helvettiä? Ostan mieluummin Powerista tuotteet, siellä ei myydä mitään olematonta.

3

386

  Vastaukset

  • Powerista en ole vielä koskaan löytänyt sopivia tuotteita. Alussa tuntuu mukavahintaiselta. Mutta kun katsoo ominaisuuksia, esim. tietokoneissakin oli tingitty tehoista ja kaupat meni myös suosikkikauppani Gigantin ohi ja päätyi hyvään, mutta ei suosikkiini Verkkokauppa.comiin.

   ostettu tänäkin vonna 2 läppäriä, 3 pöytäkonetta, 3 puhelinta, keittiökoneita ja "partakoneita.

  • Itse katselin huawein puhelinta tarjouksesta. Perjantaina piti tulla myyntiin ja ennen sitä ei voinut ostaa tai lisätä ostoskoriin. Torstaina illalla klo 23.00 katsoin vielä verkkokaupan sivuilta niin kappas vaan tuote oli loppuunmyyty verkkokaupasta ja kaikista liikkeistä myös. Nopeaa toimintaa...

  • Joo ja verkkokaupasta ostaessani aikanaan television niin Tv meni sekasi kahden viikon päästä. Takuu onneksi toimi ongelmitta ja sain kahden viikon jälkeen korjatun telkun paikallisesta firmasta. Tästä jäi kuitenkin sellainen fiilis että ostavat ns. "maanantaieriä" ja näin voivat myydä tuotteita halvemmalla joissa kuitenkin valtaosa kai aivan ok. Sama kokemus ettei tarjoustuotteita saakkaan enää tarjouspäivän koittaessa on näistä vaatteiden outlet myymälöistä.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sohvi takaisin Eirassa

   Riita tullut,yöllä lähti koiran kanssa,aamupäivitys eirasta,lakanoista tunnistin,samat mitkä vaihtoi silloin toukokuussa😅
   Kotimaiset julkkisjuorut
   185
   4889
  2. Niko ja Katrie hop lopissa

   Suloinen video, Niko ja Katrien tyttö😍
   Kotimaiset julkkisjuorut
   170
   3615
  3. Johanna Tukiainen ryyppää raskaudesta huolimatta

   Päihdeäidin putki jatkuu, nyt vain salaa. Siirtyessään laivalla Ruotsin ja Suomen väliä juo salaa halpaa viiniä. Neuvolassa ei ole käynyt lainkaan, ko
   Kotimaiset julkkisjuorut
   74
   2322
  4. Sofia ja Stefu tarjoilijoina.

   Näkyy Sofian instastoryssa olevan video jossa Sofia ja Stepu tarjoilevat pöytiin Fyllaksessa. Stufun sisko antanut töitä?
   83
   1581
  5. Johanna Tukiainen känässä laivalla

   Hänet siis nähty ympäripäissään Siljalla. Samaten juhannuksena Suomessa dokannu 3 päivän putken... Että sellanen uskovainen äityli..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   38
   1251