Rakkaat ipuveljet ja sisaret

Ipun_ruhtinas

Heräsin tänä aamuna hieman normaalia aikaisemmin. Näin outoa ja hyvin todentuntuista unta siitä, että olin jollain ulkoterassilla, söin sämpylää. Äkkiä ympärilläni kävi valtava surina, miljoonat ja ziljoonat ampiaiset lentelivät tummana pilvenä ympärilläni ja laskeutuivat kavoilleni, käsilleni ja jaloilleni. Kumma kyllä yksikään ampiainen ei pistänyt minua, vaikka unessani kyllä pelkäsin niitä ja niiden pistoja.

Tilanne jäi tuohon pisteeseen, kun aioin hakea sukulaiseni kuvaamaan modernilla älypuhelimellaan videota tuosta valtavasta parvesta ja itsestäni sen keskellä. Siihen vaiheeseen sitten heräsin.

Nyt mieltäni askarruttaakin kovasti, mitä aiemmat jo edesmenneet ja pyhimyksiksi väistämättä tulevaisuudessa julistettavat IPUjohtajamme ja messiaamme halusivat tuolla uninäyllä minulle kertoa?

Tuleeko minusta uusi suuri ziljoonien ipulaisten keskushahmo ja johtaja? Voinko viimeinkin syödä meheviä ja hyviä sämpylöitä vailla huolen häivää puolueen väen keskuudessa ilman taloudellista konkurssia ja voinko käskyttää tuota Ipulaisten sakean ampiaisjoukkoa aina sinne minne koen painostamisen tarvetta olevan.

Kertokaa rakkaat veljet ja sisaret, tulkitsenko untani oikein, vaiko väärin.

Samalla haluan korostaa, että uneni ja näkyni oli tosi, enkä toivo että joku peelo ja trolli poistattaa tämän minulle ja varmasti kaikille toisillekin ipulaisille merkittäväksi viestiksi tarkoitetun sanoman esilläoloa.

Lupaan teille veljet ja sisaret hyviä aikoja kaitsemuksessani, joka minulle näin näkyjen kautta ilmoitettiin jo etukäteen.

24

264

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kannatan_johtoon

      Juu unesi todellakin yritti kertoa sinulle jotakin ja oli takuulla totta eikä harhaa.

      Se kertoi siitä, että tänä kesänä ja syksynä ampiaisia on todella paljon, rieskasi asti.. Voisipa jopa väittää että amppareita on enemmän kuin kertaakaan satana edellisenä kesänä.

      Eli uni kertoi sinulle sen, mitä et pimeään komeroosi voi mitenkään ulkomaailmasta muuten aistia. Ehkäpä jostain laudan rakosesta korviisi kantautunut surina, on saanut houreisen alitajuntasi tulkitsemaan ulkomaailmaa kerrankin ja joltisenkin oikein ja tuo on kyllä jo sinällään merkki siitä, että olet IPU:loiseksi sangen terveellä pohjalla ja ehdottomasti paras johtajan vastuuseen kyseissä sakissa.

      Ainakin hyönteiseten määrän arvioinnissa menissi IPU:jutut kerrankin osimoilleen oikein.

      Edistystä sekin!

    • ennuste.ipulle

      Älä haaveile hörö!

      Raatokärpäsiä ne oli, eikä mitää ampiaisia.

    • Ipun_ruhtinas

      HEI !
      Te kaikki rakkaat veljet ja sisareni, Ipun_ruhtinas tässä taas muistaa teitä.

      Ensimmäiseksi kiitän kaikista kaanustavista viesteistä, puheluista ja keskusteluista joilla olette kannustaneet minua nyt kun tulo ensimmäinen merkki minulle lähetettiin. Miljoonat miljoonat kiitokset siis tässä teille vielä kerran.

      Samalla kiitän myös teitä jotka kommentoitte avaustani, vaikka en iokein nyt koe kaikkia kommentteja asiapitoisuudeltaan kovinkaan positiivisessa hengessä kirjoitetuiksi. Joka tapauksessa niistä jokaisen voi kuitenkin tulkita selkeästi viestiksi siitä, että olen parasta mitä IPU voisi menestyäkseen poliittisissa pyrkimyksissään avukseen johtoportaaseensa saada.

      Viime yönä nukuin hyvin kuten tavallisestikin, ja sainpa tas pienen viestinkin siinä. Kerron sen pikapuoliin teille rakkaat veljet ja sisareni. Nyt vain neuvon tgeitä natoutytajia ja muita huonounisia koijarteita ja trolleja: puhdas omatunto ja jalo mieli takaavat hyvän unen ja niiden avulla löytää oikean tien ja ajatusmaailman, millä asioita hoidetaan parhain päin.

      Jääkää hyvin rakkaan IPUttaret ja Ipuritarit! Ziljoonia halauksia teille kaikille tulen jakamaan kun johtajuuteni virallisesti vahvistetaan!

    • IPU-ruhtinas

      Ziljondin julistan nyt uudeksi suomalaiseksi sanaksi. Sillä kuvataan sitä lukematonta paperimäärää jonka eu on meiltä ipuloisilta vohkinut!

      • jalisäksi

        Ja sitä paperimäärää, jonka EU on kaikille suomalaisille aiheuttanut byrokratiallaan.


      • IPU-ruhtinas
        jalisäksi kirjoitti:

        Ja sitä paperimäärää, jonka EU on kaikille suomalaisille aiheuttanut byrokratiallaan.

        Ei olet väärässä, EU, Natouttajat, Bildemberg, SN, ja kaikki muuta katalat lahjovat muuta kansaa, mutta me totuuden selkeästi ja yksin näkevät IPU:laiset heitä nämä katalat vainoavat, vievät rahat ja kiusaavat byrokratialla. Vain venäjällä Putin sedän armaassa sylissä saamme levon.
        odka on halpaa
        Siellä ei viedä kansalta rahoja koska niitä ei koskaan ole ollutkaan, ja papereita ei tarvitse täyttää, kun ei osata lukeakaan, mutta Vodka on edelleen halpaa ja se todistaa sen, että Venäjä on se mallimaa johon IPU voi perusteluissaan vedota. Toinen todiste on se, että EU rahastaa tulleilla ja laittaa talouspakotteita Venäjälle aivan kuin meille IPU:laisillekin.

        Jääkää hyvin, hyvä ajat odottavat meitä IPU:laisia, kun asetatte minut menneiden osoittamaan asemaan.


    • IPU-ruhtinas

      Kävin juuri tekemässä Vladin sisäpiiriin kuuluvan karjalaosaston suurlooshin salaiselta johtajalta, että heidänkin tukensa lepää nyt minun päälläni.

      Voitto on meitän!!!

    • Taktiikka-Pitää-Olla

      Ikävä tuottaa pettymys mutta uni kertoo, ettei sinusta milloinkaan tulee IPU:n johtajaa, etkä kerää potukkas ympärillesi.
      Voi tietysti lähettää jäsenhskemuksen ja pyynnön päästä vaaliehdokkaaksi. Se on mahdollisen ipu-uran perusedellytys. Mahdollista kuitenkin on ettei puoluehallitus huole sinua ehdokkaaksi tai jöseneksi. Johtsjuus siis saattaa tyssätä heti.

      • IPU-ruhtinas

        Edesmenneiden kaitsemus on ojentanut minulle ylittämättömän valttikorin. Raha on se, jota IPU tarvitsee ja sitä minulla riittää. Sori sinulle taktiikka-pitää-olla, olet ilmeisen kade, narsistinen ja persaukinen ipu:n hajottaja ja myyrä, luultavasti polkupalkalla natouttajien leivissäkin vielä. Onneksi tuo sinun roolisi minulle unessa paljastettiin ihan messiaspyhimykseksi julistamaan tulevani kertomana.

        Toiset ovat jäseniä, toisista ei koskaan tule, esittivät he mitä tahansa. Yöllä nukutaan, ei äänestetä, ei pehdä päätöksiä eikä politikoida.


    • annan_tukeni

      Tsemppiä uudelle pyrkyrille ja selvästikin koko IPU: historian aikaansaavimmalle puheenjohtajakanditaatille, toivottavasti tarmoa myös riittää, sillä sitä tulet tarvitsemaan. Tiedän vain yhden tarun historiasta joka vastaisi moista ihmetekoa. Siinä tuhkasta nousi feenikslintu..

    • IPU_Ruhtina

      Rakkaat ipu veljet ja sisaret.. Varoitan nyt teitä.. varokaa myyriä.. varokaa
      Tälläkin palstalla häärää työaikanaan yksi sairalloinen myyrä ja ipu:laista teeskentelvä luopio..
      Hänenlaisensa hävitetään kun vien meidät valtaan.

    • IPU_Ruhtinas

      Rakkaat IPU veljet ja sisaret, nyt olette selvästikkin ymmällänne. Ymmärrän teitä.. Olemme vastustaneet EU:ta ja Natoa, mutta nyt EU näyttääkin toimivan oikein, kun se rankaisee rasistista Unkarin valtiota ja laittaa sille suitsia. Myös Ipu on suurten menneiden linjausten mukaisesti innolla tuomitsemassa tuollaisia Unkareita ja Puolia jotka eivät salli koko maailman hyötyä kansantulostaan. Johdollani IPU kiittää ja kumartaa Brysseliä tästä linjanvedosta ja IPU on aina valmis yhteistyöhön sekä lupautuu ottamaan kaikki Unkarin ja Puolan rajoilta törkeästi käännytetyt paperittomat tänne meille, puoluetoimistollemme voi majoittaa varmankin tuollaiset pari kolmekymmentä ennen lisäsiiven valmistumista.

      Lupaan myös henkilökohtaisesti luovuttaa omat pieneksi jäävät housuni kun eittämättä ne eivät tule sitten johtajuuteni päivinä minulle enää mahtumaan, myös pieneksi käyvän autoni lahjoitan kun puolue ostaa minulle Putinin kuvalla konepellissä varustetun volvon johon on piilotettu paljon Venäläistä tekniikkaa.

      Voitto ompi meitin!
      Tästä on hyvä jatkaa!

    • IPU-ruhtinas

      Rakkaat IPUVeljet- ja sisaret, te nöyrät alamaiseni ja aina uskolliset Putlerin tukijat.
      Jälleen näemme kuinka palstaa täyttää kavala käärme ja myrkyttäjä. Jälleen olemme nähneet, kuinka suurta esikuvamaamme hyvää takoittavaa toimintaa mustamaalataan ja heidän hyvää hyvyyttään ostamansa maapalatkin luetaan rikolliseksi toiminnaksi.

      Jälleen näemme, kuinka pienet suomalaispetolliset ja eu: pankkimafian toimet hyvää hyvyyttään verkkohyökkäyksin estävä Venäjä mustamaalataan tästä hyvästä työstään meitä IPU:loisia kohtaan.

      Jälleen näemme, kuinka venäjältä katalasti maansa pettänyt ja ansionsa mukaan hermomyrkyillä teloittamaan pyrkinyt yritys törkeästi ja vääristellen tuomitaan ja hieno Venäläisupseeri ja maanystävä ja mahdollinen Ipu.n tuleva tuki ja turva ja oikea käsi pistetään Euroopan ja Suomen taholta vainon alle ja nämä sangen Ipu.maiset toimet mustamaalataan ja panetellaan länsimaisen diktaruurin ja petosprobakandan toimesta.

      Näitä kaikki tulaan tuomitsemaan ja saattamaan kansantuomioistuimeen ku npääsen valtaan ja saamme Ipu.n vapaan ja sallivan sananvapauden airuen johtamaan yhdistettyä Venäjän ja Suomen valtakuntaa. Varsinkin tuo tänään jo kaksi avausta tehnyt katala käärme tullaan tuomitsemaan vaklheistaab ja käärmemmäisistä toimstaan.

      Joko korvat karsitahan-taikka kaula katkaistahan: sanoi jo aikoinaan pyhä oppikrja noituuden ja kieroilun tekijöiden tuomioksi.

      Ei enää kaukana ole se aika kun Venäjän sanavapaus ja vauraus on meidänkin osanamme!
      Pysykää rakkaat IPUveljet ja- sisaret luottavaisina ja tulkaa tuekseni kun uutta johtajaa nimetään.

      Sitten alkaa puhdistus

      • usko-jo

        Ei IPUssa moinen verenimijä pärjää. Jossain Venäjällä on sinun paikkasi harjoittaa verihuijausta.


      • usko-ite-komuli
        usko-jo kirjoitti:

        Ei IPUssa moinen verenimijä pärjää. Jossain Venäjällä on sinun paikkasi harjoittaa verihuijausta.

        Älä ryssäkkä kieroile!


    • IPU-ruhtinas

      Arvoisat tukijani, veljet ja sisaret. Hyvät toverit!
      Olen järkyttynyut kuten varmasti te kaikki muutkin IPU:n uskolliset ja armoitetut jäsenet.
      Luin uutisen jollaisen voi lukea vain mädänneen lännen mailta.
      https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/50de1682-3bc2-4895-ba23-f788332856ec_ul.shtml
      Idässä armaassa Venäjässä tai minun hallitsemassani Suomessa ei tuollainen tapaturma tulisi kuuloonkaan, siksi meitä tarvitaan. Tällainen kielletään lailla ja pomppulinnoja saa tehdä vain betonista ja teräksestä. Lapset kiinnitetään jalkaraudalla kotipermantoon aina, sehän on meillä IPU:ssa ollutkin käytäntö koko olemassa olomme ajan, muutenhan Rokkefeller olisi vienyt lapsemme, nyt länsi kaasuttaa eepilleriä ja jarrua koteihimme ja kaappaa mahdolliset kanssakäymiskumppanimme eläintarhoihin muka merinorsuiksi kutsuen ja siksi tällä hetkellä väliaikaisesti ei jälkipolvea ole meille syntynyt, mutta asia korjataan kun saamme vallan ja syömme länsimaishapattajien kivekset ja munasarjat.

      Voikaa hyvin, voitto ompi meidän kun tämä sanoma saadaan kaikien korviin.

    • Khehihohohaa

      Ei kai kukaan läskii hässi!

    • IPU.ruhtinas

      Rakkaat veljeni ja sisareni IPU:n avarassa, avoimessa, vapaassa ja suopeassa yhteisössä. Voiton päivämme ovat lähellä, sitten vääryyden, valheen ja kieroilun kautta kaikki meiltä huiputetut ja katalilla lakikoukeroilla kieroillut rubinskit ja ziljoonat markkaset saadaan takaisin.

      Tässä vaiheessa pitää vain ottaa tämä yksi helppo askel ja tehdä minusta se, mihin tehtävään mennee IPU johtajat ovat minut valinneet.

      Hyvää päivänjatkoa.. Voitto ompi meitän!

    • IPU-ruhtinas

      Voi mitä aikoja elämme, katalat kärmeet luikertelevat palstalle. Juurikin eilen on keskustelupalsta joutunut sangen rankan ja kaksinaamaisen vyörytyksen kohteeksi. Merkittävimmät viestit,eli esijohtajiemme velvoittamana tehty avukseni tulevasta tehtävästäni ottaa johtajuus IPU:ssa yritetään mitä törkeimmällä tavalla viedä pois ykköspaikaltaan keskusteluketjun päältä!

      Voitte varmasti arvata, kuinka irvokas ja pahalta haiskahtava nilviäinen tuollainen länsimaisuuden kannattaja ja hyvän soisologisvenäläisten arvojen pilaaja ja piilottaja voi olla ja kenen värväämänä hän toimii!

      Mutta ei hätää, kun valtakauteni alkaa, saa kyseinen sairas yksilö tarvitsemaansa hoitoa kykenemättä sijoituspaikastaan sekoittamaan sairailla ajatuksillaan vääjäämätöntä muutosta, joka toimiemme ja uusien vapauttavien selkeiden linjasääntöjemme ansiosta maahan tulevat rajoittaen kaiken vahingollisen kokonaan.

      Siis katsotaan luottavaisina huomiseen ja olkaa valmiina, koska valtaan astumiseni on lähellä. Sitten siivotaan sakat ja myyrät armaan IPU:mme piiristä pois.

    • IPU-ruhtinas

      Rakkaat ipu-veljet ja sisaret, kuten joku ehkä vahingossa huomaa, palsta on jälleen eilen illalla klo: 20:01 joutuut jonkinasteisen ulkomaan valtaa edustavan trollaajan kohteeksi. En tosin tiedä mitä hän tällä kertaa yrittää valehdella, sillä en avaa selkeitä hapatusyrityksiä ja anna niiden häiritä mielenrauhaani.
      Älkää te muutkaan armaat veljeni ja sisareni, te yhdessä kanssani voittoon marssivat aatetoverini suotta availko tuollaisia fuskausyrityksiä.

      Voin kertoa teille kaikillä, että kun aika on otollinen ja valta meillä, tuokin sakka on jäljitettävissä ja hänen mahdollisuudekseen jää siirtyä maastamme pois ja ola pysyvästi sekaantumasta Itsenäisen liittovaltiomme toimiin. Jollei hän tartu tuohon tilaisuuteen ja toimi odotetulla tavalla, teemme kuten esijohtajamme opastivat ja jo julmasti myyrimällä kaadetussa Neuvostoliittoliitossa, sekä edelleen Kiina, Vietnam, Pohjoiskorea ja monet mone muut oikeamieliset valtiot joissa on sanavapaus ja oma vahva valuutta ja hyvinvointi sekä vapaus kuolla jo nuorena ja nauttia sisäloisia ravinnoksi ovat vuosikymmeniä ansiokkaasti toimineet. Kaivamme tällaiset trollit ja myyrät ulos koloistaan magneettisten jälkien ja naapurisuojelun ja tiedustelun avulla esiin ja lähetämme koulutusleirille ja sen jälkeen kyseisille henkilöille tarkoitettuun kylään joissa heistä pidetään tarkkaa huolta koko loppu elämänsä ajan, eikä heiltäkään mitään perustarpeita tule puuttuman!

      Jääkää siis ja voikaa hyvin ja luottavaisesti kaikki miljoonat ja triljoonat IPUttaret ja IPUveljeni, huominen on meitän!

    • Ipu-rustinas

      Huomenta armon IPU-veljeni ja sisareni, kuten huomaamme viikonloppu on ollut sangen rauhallinen. Vain yksi häirintäyritys ja selkeän linjamme vastainen hapatusketju on saanut harhaanjohtavaa ja valheellista jatkoa.

      Tuossa inhassa ketjussa annetaan ymmärtää, että me IPU:nistit olisimme hyväsymässä laittoman irrottamisemme uudesta Neuvostoliiton valtiosta vuonna 1917 ja edelleen väitetään, että olisimme olleet niitä suomalaisia jotka hyväksyivät ja taistelivat Neuvotoliittoa vastaan talvi- ja jatkosodassa.

      Jokaiselle aidolle IPU:laiselle tuollanen myrkynkylväntä soittaa kelloja välittömästi, kyseinen ssolvauspostaus on katalan myyrän ja nilviäisen ujutusta ja kansalliskiihkoista natsismia jota IPU ei hyväksy eikä ole koskaan hyväksynyt!

      Ipun edesmeenneiden ´johtajien viitoittaman sekä kitrjallisesti, että radioitsekin julistaman faktan mukaan Suomen johto toimi katalan rikollisesti klobalistisen lännen ja natzien kanssa vastoin kansalaisten ihannevaltoita jas sen johtajaa Stalinia vastaan. IPU on selkeästi tuominnut niin talvi- kuin jatkosodankin, eikä ole rakentamassa tai laajentamassa länsimaista EU_ SuurSuomea vaatimalla mitään Neuvostoliiton oikeutetusti korvauksena saamia maa-alueita takaisin.

      Kun aikani Ipu.n johdossa tulee, saavutamme vallan ja koko musta historia poispyyhitään ja kaikki kansalliset tunnuksemme ja sotamuistomerkkimme tuhotaan, jokainen sankarivainajan kivi ja paasi otetaan tiesepelin raaka-aineeksi ja kouluissamme aletaan syödä stroganoffia ja hapankaalia. Vednäjästä tulee koulujemme pääkieli mukaanlukien kirjaimemme vaihdetaan yhtenäisyyden ja selkeyden takia yhteiseksi suuren liitosvaltiomme kanssa.

      Voikaa hyvin rakkaat toverini te veljet ja sisaret, aika on lähellä!

    • IPU-ruhtinas

      Yritetään vielä jaksaa veljeni ja sisareni, sillä aikani ottaa ohjat tukeviin ja varmoihin käsiini on juurikin näillä hetkillä käsillä. Vai pieniä ponnistuksia enää. Häirintä on nyt keskittynyt myöhäisillan tunteihin, silloin ei kannata tätä palstaa avata. Kuinka katalasti tuo huijari ja IPU:laisten kauhistus ujuttaakaan kierouksia palstalle. Hän sekoittaa liikkeemme EU:n sisäpolitiikkaan ja kansainväisten kysymysten äärelle.

      Miksi ihmeesä meille kuuluisi yhden tavun vertaa ottaa kantaa inhoamamme EU:n ja toisen valtion asioihin jas sisäisiin kiistoihin.

      Ei ne eivät meille kuulu, meille kuuluu vain se, että voimme olla Suomi Venäjän hyyryläisenä ja pelkästään sitä. Ei ole viisasta alkaa luetella EKP:itä, Bildenbergejä ja numeroyhdistelmien kansainvälisiä nimiä,

      Kun tiedätte ruplan ja markan ja luovutatte kaikki liikenevät varanne sen perinteisesti kolmenkymmentä prosenttia ylittäen osalla ruokailuani ja benssiiniäni varten, Niin kohtapa jo voimmekin kaikki olla koko maan johtajia ja valta on meillä.

      Aika on liki, kai tunnettekin sen ..

      Voikaa hyvin

    • IPU-Ruhtinas

      Rakkaat ja armoitetut kanssaveljeni ja sisareni! Oikeus on voittanut! Katala IPU:laista esittävä trollaaja epärehellisine viesteineen ja ilmiantoineen sai hetkesi harhautettua jopa palstan ylläpidon ja tämä ketju piilotettiin, asia on nyt korjattu ja hyvä niin. Tämä on oikeuden ja voiton päivä joka lupaa meille uusia voittoja ja pääsemme vielä nälkemään kuinka petturit ja myyrät tuomitaan ja kuinka he kärsivät ja katuvatkaan katalia tekosiaan. Jokainen meistä pääsee vielä kasvotusten näiden oikeistolaismyyrien kanssa toteuttamaan sitä tuomiota jonka nuo luopiot ja saairaat ihmiset ansaitsevat.

      Sterilaatiokin tulee kysymykseen koska tuollainen kapitlistinen sakka ei ansaitse jatkaa mädäntynyttä ja pahalta haisevaa saastatustaan enää tulevaisuuden SuomiVenäjävaltiossa !

      Voikaa hyvin ja olkaa valmiina, jos suinkin onnistun ja varmasti onnistun teidän tuellanne, ovat valintaani johtavat vaalit jo parin viikon päästä, tarvitaan vain ylimääräisen kokouksen koolle kutsuminen ja pieniä taloudellisia uhrauksia tulla paikalle, kun nykyinen kätyrijohto vaihdetaan vanhan hyvän ajan kunnon IPU armeijan johtoportaaseen!

      Meillä on edeltämenneiden vankkumaton tuki taustanamme, eikä päätöksemme horju!

    • IPU-ruhtinas

      Rakkaat sisareni ja veljeni, jos tunnistatte tuon pahasti sairaan henkilön joka esiintyy ipulaisena kirjoitellen katalaa myrkkyään KSM:istä sun muista EKP jutista ja SN:stä. Paljastakaa tuo ihmispolo, hankitaan hänelle apua tai jos kyseessä on pelkkä ilkeily kuten hänen tarkoin harkitusta valitus ja ketjujen poistelutoimintansa osoittaa, voin saatuani tuon myyrän henkilöllisyyden toietooni, pistää hänelle kunnolla suitset suuhun ja samalla selvittää hänen motiivinsa ja kuka hänelle tuolta yöajalta palkan toimistaan maksaa.

      Muuten onkin tulossa mitä ihanin voittoamme edeltävä päivä ja kohta jo voittomme on käsillä.
      Voikaa hyvin te käsieni suojeluksessa olevat veljeni ja sisareni.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      247
      4082
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2358
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2141
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2066
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      97
      1725
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      25
      1414
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      12
      1348
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1317
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      309
      1272
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe