Endot lähteee kilpirauhaskiertueelle!

Kilpirauhaskiertue

Endokrinologit lähtee lokakuussa kilpirauhaskiertueelle! Käyvät syksyn ja talven aikana läpi Suomen. Pitävät esityksiä, kertovat puppua ja propagandaa, julistavat Ainoaa Oikeaa Uskoa!

Hurmossävyisiä esityksiä pidetään kaikissa suurissa kaupungeissa. Tietoon on saatu suunniteltu esitysten sisältö. Julistusta antavat Uskossa Vahvat endot. Lääkäriyleisö saatetaan hurmosmaiseen tilaan, kuuluttamaan kovaan ääneen Ainoaa Oikeaa Uskoa. Päivitämme tähän ketjuun kiertueen tapahtumia.

6

234

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kilpirauhaskiertue

      Ensimmäisen Helsingin tapahtuman sisältöskenaario:

      Yleisö täynnä lääkäreitä. Sanan Julistuksen odotusta. Lavalle astuu Iso-C. Iso-C alkaa puhua, jo vähän kiihtyneesti, kertoo kilpirauhasesta. Kertoo Ainoasta Oikeasta Uskosta: TSH ja tyroksiini. Muita ei ole, Ainoa Oikea Usko on TSH ja tyroksiini. Iso-C alkaa kiihtyä, alkaa puhua fanaatisella äänellä, nopeasti.

      Yleisöstä alkaa kuulua rytmikästä huutoa: "Oikea Usko on ainoa Usko, ainoa Usko on Oikea Usko! Oikea Usko on TSH, ainoa Usko on TSH! Oikea Usko on tyroksiini, ainoa Usko on tyroksiini!" Iso-C alkaa vapista kiihtymyksestä, yleisön rytmikäs huuto tarttuu, Iso-C:n ääni kohoaa.

      Iso-C alkaa kertoa TSH:n ihmeteoista. Yleisö kuuntelee hiiren hiljaa. Iso-C kertoo TSH:n yliluonnollisesta vaikutuksesta kilpirauhasreseptoreihin: TSH _ei_sitoudu_kilpirauhasreseptoreihin mutta aiheuttaa silti liikatoimintaa! Iso-C vapisee hurmoksesta: "Ei sitoudu kilpirauhasreseptoreihin, aiheuttaa silti liikatoimintaa! Ihmeen kautta! TSH on ihme! Tutkimattomat ovat TSH:n tiet!"

      Tapani myötäilee vieressä. TSH vaikuttaa yliluonnollisesti! TSH on ihme! Uskokaamme kaikki TSH:n ihmetekoihin! Pohvistukaamme, nöyrtykäämme kaikki TSH:n edessä. Tunnustakaamme Uskomme TSH:n ihmeeseen: aiheuttaa liikatoimintaa vaikka ei sitoudu kilpirauhasreseptoreihin! Aiheuttaa liikatoimintaa yliluonnollisella mekanismilla, ihmeen kautta! Olkaamme kaikki nöyriä, Uskossa Vahvoja, ihmeellisen TSH:n edessä!

      Lääkäriyleisö alkaa kiihtyä lisää. Rytmikkäät huudot kaikaavat:

      "Oikea Usko on ainoa Usko, ainoa Usko on Oikea Usko! Oikea Usko on TSH, ainoa Usko on TSH! Oikea Usko on tyroksiini, ainoa Usko on tyroksiini!"

      Ensimmäinen kiertuepäivä Helsingissä on hyvässä vauhdissa.

    • Kilpirauhaskiertue

      Iso-C esittelee metrin korkuisen tyroksiinipurkin, niitä on isoina kasoina lavan sivustoilla. Purkki suojelee kantajaansa, suojelee Uskossa Vahvaa.

      Salissa Pasi ja Otto alkavat jakaa purkkeja lääkäreille. Lääkäreiden tulee viedä purkit työpaikoilleen, terveyskeskuksiin ja sairaaloihin, suojelemaan Uskoa.

      Jos potilas sanoo Kielletyn Sanan, jossa on numero 3, tulee lääkärin heti tempaista tyroksiinipurkki ja pidellä sitä tiukasti edessään, suorin käsivarsin. Lääkärin tulee huolehtia siitä, että purkki on koko ajan lääkärin ja potilaan välissä, kohdistettuna potilaaseen päin. Näin purkki suojelee lääkäriä potilaan viekkaalta harhaopilta.

      Lääkärin tulee samalla huutaa kovaan ääneen: ”TSH! Tyroksiini! Oikea Usko on ainoa Usko, ainoa Usko on Oikea Usko! Oikea Usko on TSH, ainoa Usko on TSH! Oikea Usko on tyroksiini, ainoa Usko on tyroksiini!”

      Potilas voi yrittää livahtaa lääkärin ja purkin väliin. Potilas voi selittää harhaoppia jostakin PubMedistä. Potilas voi selittää harhaoppia jostakin tieteellisistä artikkeleista. Lääkärin ei tule kuunnella harhaoppia, sillä Vastustaja on viekas ja ovela. Uskossa Vahvakin voi horjua kuuntelemalla harhaoppia.

      Erityisesti potilasta ei saa päästää lausumaan Kiellettyä Sanaa, jossa on numero 3. Jos potilas tätä yrittää, tulee huutaa kovaan ääneen tunnustusta Ainoasta Oikeasta Uskosta. Pian käytävän muista huoneista syöksyy lisää lääkäreitä avuksi, pidellen omaa tyroksiinipurkkiaan, kohdistaen sen potilaaseen päin, huutaen uskontunnustusta.

      Lääkäriyleisö on haltioissaan. Mikä loistava idea! Iso tyroksiinipurkki suojaksi harhaoppia vastaan! Selkeät toimintaohjeet potilaita varten! Jokainen lääkäri puristaa innoissaan omaa purkkiaan. Uskossa Vahva!

      • kolmossanasensuuri

        Ei kai tuo kielletyn kolmosen sisältävä sana tarkoita erästä hormonia, jota terve kilpirauhanen erittää viidesosan koko tuotannostaan eli luokkaa 25µg ?

        Tarkoitan sitä ainoaa varmasti vajaatoimintaan toimivaa. Tosin pelkästään käytettynä tarkoittaa "ajamista jarruttomalla autolla" mutta tyroksiinin seurana supertehokas


    • Kilpirauhaskiertue

      Ilta jatkuu. Iso-C esittelee tyroksiinin. Tyroksiini on Ainoa Lääke! Ainoa Oikea Lääke! Vain yksi Lääke, Ainoa Lääke, Ainoa Oikea Lääke!

      Hurmosta. Vain yksi Lääke! Parantaa kaikki! Rytmikkäästi: ”Oikea Usko, ainoa Usko, yksi Lääke, Ainoa Lääke!”

      Kaikki parantuvat! Ihmeparannus! Vain yksi Lääke, Ainoa Oikea Lääke, parantaa kaikki, Ainoa Lääke!
      Lääkäriyleisö hurraa. Tämä on ihmeellistä! TSH:n yliluonnolliset vaikutukset, Ainoa Oikea Lääke tyroksiini! Tämä on melkein liikaa, yleisö lähenee hurmosta.

      Iso-C vapisee lavalla, on liikuttunut. Oikea Usko leviää. Iso-C alkaa kaatua, Pasi ja Otto ottavat kiinni, kantavat lavan viereen. Lääkärit mölisevät, taputtavat, hurraavat, huutavat Ainoaa Oikeaa Uskoa, Ainoaa Lääkettä, ihmeellistä TSH:ta.

      Uskossa Vahvat!

      • TSH.saatava.alas

        Suomessa hoito pysäytetään kun potilas alkaa päästä terveiden arvojen lähelle:

        Free T3 is not normalised unless TSH is suppressed, in T4-therapy patients.
        Mitsuru Ito et al., Thyroid: 2016: DOI 10.1089/thy.2016.0426


    • Onko_alkanut

      Tietääkö kukaan, onko endokrinologien Kilpirauhaskiertue jo alkanut? Mitä endot ovat mölisseet?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2681
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1155
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      91
      1129
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1084
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      842
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      809
    Aihe