Endot lähteee kilpirauhaskiertueelle!

Kilpirauhaskiertue

Endokrinologit lähtee lokakuussa kilpirauhaskiertueelle! Käyvät syksyn ja talven aikana läpi Suomen. Pitävät esityksiä, kertovat puppua ja propagandaa, julistavat Ainoaa Oikeaa Uskoa!

Hurmossävyisiä esityksiä pidetään kaikissa suurissa kaupungeissa. Tietoon on saatu suunniteltu esitysten sisältö. Julistusta antavat Uskossa Vahvat endot. Lääkäriyleisö saatetaan hurmosmaiseen tilaan, kuuluttamaan kovaan ääneen Ainoaa Oikeaa Uskoa. Päivitämme tähän ketjuun kiertueen tapahtumia.

6

227

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kilpirauhaskiertue

      Ensimmäisen Helsingin tapahtuman sisältöskenaario:

      Yleisö täynnä lääkäreitä. Sanan Julistuksen odotusta. Lavalle astuu Iso-C. Iso-C alkaa puhua, jo vähän kiihtyneesti, kertoo kilpirauhasesta. Kertoo Ainoasta Oikeasta Uskosta: TSH ja tyroksiini. Muita ei ole, Ainoa Oikea Usko on TSH ja tyroksiini. Iso-C alkaa kiihtyä, alkaa puhua fanaatisella äänellä, nopeasti.

      Yleisöstä alkaa kuulua rytmikästä huutoa: "Oikea Usko on ainoa Usko, ainoa Usko on Oikea Usko! Oikea Usko on TSH, ainoa Usko on TSH! Oikea Usko on tyroksiini, ainoa Usko on tyroksiini!" Iso-C alkaa vapista kiihtymyksestä, yleisön rytmikäs huuto tarttuu, Iso-C:n ääni kohoaa.

      Iso-C alkaa kertoa TSH:n ihmeteoista. Yleisö kuuntelee hiiren hiljaa. Iso-C kertoo TSH:n yliluonnollisesta vaikutuksesta kilpirauhasreseptoreihin: TSH _ei_sitoudu_kilpirauhasreseptoreihin mutta aiheuttaa silti liikatoimintaa! Iso-C vapisee hurmoksesta: "Ei sitoudu kilpirauhasreseptoreihin, aiheuttaa silti liikatoimintaa! Ihmeen kautta! TSH on ihme! Tutkimattomat ovat TSH:n tiet!"

      Tapani myötäilee vieressä. TSH vaikuttaa yliluonnollisesti! TSH on ihme! Uskokaamme kaikki TSH:n ihmetekoihin! Pohvistukaamme, nöyrtykäämme kaikki TSH:n edessä. Tunnustakaamme Uskomme TSH:n ihmeeseen: aiheuttaa liikatoimintaa vaikka ei sitoudu kilpirauhasreseptoreihin! Aiheuttaa liikatoimintaa yliluonnollisella mekanismilla, ihmeen kautta! Olkaamme kaikki nöyriä, Uskossa Vahvoja, ihmeellisen TSH:n edessä!

      Lääkäriyleisö alkaa kiihtyä lisää. Rytmikkäät huudot kaikaavat:

      "Oikea Usko on ainoa Usko, ainoa Usko on Oikea Usko! Oikea Usko on TSH, ainoa Usko on TSH! Oikea Usko on tyroksiini, ainoa Usko on tyroksiini!"

      Ensimmäinen kiertuepäivä Helsingissä on hyvässä vauhdissa.

    • Kilpirauhaskiertue

      Iso-C esittelee metrin korkuisen tyroksiinipurkin, niitä on isoina kasoina lavan sivustoilla. Purkki suojelee kantajaansa, suojelee Uskossa Vahvaa.

      Salissa Pasi ja Otto alkavat jakaa purkkeja lääkäreille. Lääkäreiden tulee viedä purkit työpaikoilleen, terveyskeskuksiin ja sairaaloihin, suojelemaan Uskoa.

      Jos potilas sanoo Kielletyn Sanan, jossa on numero 3, tulee lääkärin heti tempaista tyroksiinipurkki ja pidellä sitä tiukasti edessään, suorin käsivarsin. Lääkärin tulee huolehtia siitä, että purkki on koko ajan lääkärin ja potilaan välissä, kohdistettuna potilaaseen päin. Näin purkki suojelee lääkäriä potilaan viekkaalta harhaopilta.

      Lääkärin tulee samalla huutaa kovaan ääneen: ”TSH! Tyroksiini! Oikea Usko on ainoa Usko, ainoa Usko on Oikea Usko! Oikea Usko on TSH, ainoa Usko on TSH! Oikea Usko on tyroksiini, ainoa Usko on tyroksiini!”

      Potilas voi yrittää livahtaa lääkärin ja purkin väliin. Potilas voi selittää harhaoppia jostakin PubMedistä. Potilas voi selittää harhaoppia jostakin tieteellisistä artikkeleista. Lääkärin ei tule kuunnella harhaoppia, sillä Vastustaja on viekas ja ovela. Uskossa Vahvakin voi horjua kuuntelemalla harhaoppia.

      Erityisesti potilasta ei saa päästää lausumaan Kiellettyä Sanaa, jossa on numero 3. Jos potilas tätä yrittää, tulee huutaa kovaan ääneen tunnustusta Ainoasta Oikeasta Uskosta. Pian käytävän muista huoneista syöksyy lisää lääkäreitä avuksi, pidellen omaa tyroksiinipurkkiaan, kohdistaen sen potilaaseen päin, huutaen uskontunnustusta.

      Lääkäriyleisö on haltioissaan. Mikä loistava idea! Iso tyroksiinipurkki suojaksi harhaoppia vastaan! Selkeät toimintaohjeet potilaita varten! Jokainen lääkäri puristaa innoissaan omaa purkkiaan. Uskossa Vahva!

      • kolmossanasensuuri

        Ei kai tuo kielletyn kolmosen sisältävä sana tarkoita erästä hormonia, jota terve kilpirauhanen erittää viidesosan koko tuotannostaan eli luokkaa 25µg ?

        Tarkoitan sitä ainoaa varmasti vajaatoimintaan toimivaa. Tosin pelkästään käytettynä tarkoittaa "ajamista jarruttomalla autolla" mutta tyroksiinin seurana supertehokas


    • Kilpirauhaskiertue

      Ilta jatkuu. Iso-C esittelee tyroksiinin. Tyroksiini on Ainoa Lääke! Ainoa Oikea Lääke! Vain yksi Lääke, Ainoa Lääke, Ainoa Oikea Lääke!

      Hurmosta. Vain yksi Lääke! Parantaa kaikki! Rytmikkäästi: ”Oikea Usko, ainoa Usko, yksi Lääke, Ainoa Lääke!”

      Kaikki parantuvat! Ihmeparannus! Vain yksi Lääke, Ainoa Oikea Lääke, parantaa kaikki, Ainoa Lääke!
      Lääkäriyleisö hurraa. Tämä on ihmeellistä! TSH:n yliluonnolliset vaikutukset, Ainoa Oikea Lääke tyroksiini! Tämä on melkein liikaa, yleisö lähenee hurmosta.

      Iso-C vapisee lavalla, on liikuttunut. Oikea Usko leviää. Iso-C alkaa kaatua, Pasi ja Otto ottavat kiinni, kantavat lavan viereen. Lääkärit mölisevät, taputtavat, hurraavat, huutavat Ainoaa Oikeaa Uskoa, Ainoaa Lääkettä, ihmeellistä TSH:ta.

      Uskossa Vahvat!

      • TSH.saatava.alas

        Suomessa hoito pysäytetään kun potilas alkaa päästä terveiden arvojen lähelle:

        Free T3 is not normalised unless TSH is suppressed, in T4-therapy patients.
        Mitsuru Ito et al., Thyroid: 2016: DOI 10.1089/thy.2016.0426


    • Onko_alkanut

      Tietääkö kukaan, onko endokrinologien Kilpirauhaskiertue jo alkanut? Mitä endot ovat mölisseet?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      76
      1352
    2. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      68
      1195
    3. huono omatunto

      johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
      Ikävä
      55
      924
    4. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      138
      906
    5. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      78
      848
    6. Päätin juuri että

      En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
      Ikävä
      31
      794
    7. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
      Lieksa
      162
      793
    8. Huomenna se

      Tulee kohta, odotatko?
      Ikävä
      61
      776
    9. Onnistuit sohaisemaan mua

      Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
      Ikävä
      59
      764
    10. Mitä kaipaat

      Usein elämässäsi
      Ikävä
      76
      675
    Aihe