Sipilä haukkui oikeistovetoiset hallitukset

Sipilän.petoshallitus

Pääministeri Juha Sipilä esitteli itse rakentamaansa sote-nuijaa ja julisti hallituksen korjanneen vihervasemmiston jälkiä. Sipilä jätti tarkentamatta, mitä edellisiä hallituksia hän tarkoitti.

Mahtoiko hän tarkoittaa Stubbin (kok), Kataisen (kok), Kiviniemen (kesk), Vanhasen (kesk) vai Jäätteenmäen (kesk) hallitusten tekemisiä? Ikävä totuus on, että tätä maata on johtanut yli vuosikymmenen joko kokoomuksen tai keskustan vetämä hallitus.

61

430

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sairaan.tyhmä.Sipilä

      Omien haukkuminen paljastaa paljon Sipilän älyn tasosta.

      • Petosta_petoksen_perään

        Huijauksena sama kuin se tetteri, että ylen tentissä niinistö itse sopi ylen johdon kanssa kysymykset ja sai siten äänestäjien pettämiseksi itselleen vallan. Petosta tekee koko hallitus. Vielä seuraavan eduskunnan aikana. Eräs puolue maksettiin mukaan.


    • kepupettääaina

      Kepu pettää aina ja takuuvarmasti kuten Sipilä on todennut itsekkin.

      • Soinilainenvaalikampanja

        Niinistöt järjestävät itselleen kaikkien aikojen kalleimman vaalikampanjan lukemattomissa natosotaharjoituksissa veronmaksajien rahoilla.


    • sairaan_tyhmät_porvarit

      Olisiko Sipiläkin jo tajunnut, ettei oikeisto pysty koskaan olemaan koko kansan etujen ajajana? Tuskinpa hänen älynsä siihen riittää. No hyvä että hän haukkuu sentään edelliset hallitusjohtajat maanrakoon!

    • Sairaan.tyhmä.Sipilä

      Tosinuija esitteli siis nuijan!

    • sairaan_ahne_oikeisto

      Sipilä sai siis oikeistolaisille niin harvinaisen rehellisyyskohtauksen.

    • Kauhajokinen

      Mikä ero on huonolla asioden hoidolla ja puoluesidonnaisuudella ?

      Jos oikein muistan oli myös V-liitto jossakin taannoin olleessa hallituksessa ? No pulmahan ratkesi loikkaamalla oppositioon ja vaihtamalla "myötäruusuja" , "kirojenkkaan" poliittisessa gramofonissa. Se että huomaa tehdyt virheet ja yrittää korjata niitä on toki muuta kuin pelkkä torilla istuminen ja seiniin kirjoittelu huudon ja rummunräiskeen säestyksellä.

      Tuo merkillinen "takapenkiltäajo" on kyllä perhefarmarissa toimivaksi osoittautunut mutta hallituskuvioihin sillä ei ole käyttöä. Se ettei ääni pelota vaan voimaa pitää olla on vanha käytäntö Pohjanmaan lakeuksilla on käyttökelpoinen nytkin.

      • sairaan_ahne_oikeisto

        Ja sekö, että "V-liitto oli jossakin taannoin" oikeuttaa siis nykyhallituksen leikkaamaan kaikkien heikoimmassa asemassa olevien toimeentuloa? Se ei ole asioiden korjaamista vaan ideologista työväen kyykyttämistä. Kepulien omat tukiaiset kun on kiveen hakattuja ja Sipilän henk.koht. vaalimia saavutettuja etuja.

        Onneksi kepulien ja oikeiston valtakausi näyttää nyt loppuvan ja työläisetkin voivat saada sitten ihmisarvonsa takaisin ja jopa osansa talouskasvusta. Nythän kasvun hedelmiä on jaettu vain kepuleille ja Sipilän oikeistokavereille.


    • Kännääjä-Li

      Kännissä on hyvä mölistä.

      • iloisetnaurutpäälle

        Tulee mieleen elokuva nuija ja tosinuija, eli Sipilä ja Kaikkonen kepu.


    • sipilismin.tulos

      Hauskaa, että Juha Sipilä paljastaa tietämättömyytensä edellisistä hallituskokoonpanoista.
      Juha taitaa olla vaan niin täynnä itseään, että kaikki muut edelliset pääministerit ovat olleet täysiä mulkkuja hänen mielestään ... Ja oikeassahan Juha on ... jopa omalta kohdaltaan ...

    • kyykytyshallitus

      Nyt kun työttömien nöyryyttäminen, heidän elämänsä hankaloittaminen ja pelotevaikutus on tunnustettu työllistämistoimien ainoiksi motiiveiksi, niin otteet tulevat kovenemaan. Kursseja ja aktivointia tehokkaampi pelotevaikutus saadaan aikaan vaikkapa määräämällä jokaiselle työttömälle päivittäinen ilmoittautumisvelvollisuus viranomaisille. Vielä tehokkaampaa on julkinen häpäiseminen. En ihmettelisi yhtään, vaikka hallitus keksisi positiivisin sanankääntein perustellen pakottaa työttömät seisomaan torilla päivittäin asennossa pari tuntia työssäkäyvien pilkattavana. Vielä tehokkaampaa olisi ottaa käyttöön jalkapuu. Työleirit lienevät ihan konkretiaa lähiaikoina.

      Ja kaikki tämä vain sen takia, että palkkatyötä ei ole eikä tule. Sen sijaan tulee yhä enemmän palkatonta tai huonosti palkattua osa-aikatyötä ja nollatuntisopimuksia. Sen on ruvettava kelpaamaan, tai kuri kovenee.

    • Hallitus.kusettaa.kansaa

      Iltasanomat on tehnyt ansiokkaan kaavion miten tuo työttömyysturvamaksun aleneminen ”vaikuttaa” kolmessa eri palkkaluokassa. Eli ei mitenkään.
      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000005806972.html

      Toki tuosta Ilta-Sanomien jutusta puuttuu se, että työnantajien maksu alenee eikä mikään heidän maksunsa nouse samaa vertaa.

    • KansanvihaajaSipilä

      Sipilän mieli on kovasti muuttunut kolmessa vuodessa myös maahanmuuttajista.
      Vuonna 2015 hän lupasi oman talonsa turvapaikanhakijoiden asuttavaksi ja paheksui kovasti sotaa pakenevien sanomista elintasosurffareiksi.
      Ja nyt Sipilä jo väittää valtaosan maahanmuuttajista olleen/olevan liikkeellä taloudellisten syiden takia.

      Keskusta alkaa siis lähestyä perussuomalaisten ja sinisten maahanmuuttonäkemyksiä. Vaalien läheisyys näkyy siis kepulien puheista. Jostain niitä kadonneita ääniä kun on vaan kalasteltava, jopa rasistien joukoista!

    • kepulien.varasliiga

      Sipilä voisi myös paljastaa sen, että Sipilän hallitus on tehnyt joka vuosi maataloudelle kriisipaketin satotuloksesta riippumatta. Me veronmaksajat tuemme jokaista maatilaa keskimäärin 50 000€ vuodessa ja jokaista maatalouden työpaikkaa 35 000€ vuodessa.
      Ei siis ihme, että työttömien, eläkeläisten, opiskelijoiden, sairaiden jne. toimeentuloa on pitänyt leikata!

      • keputuille.leikkurit

        Kepulien maataloustuille pitää laatia myös aktiivimalli, joka leikkaa tukia jos tuotantotavoite ei täyty! Ja jos täyttyy, niin tukia voidaan leikata vieläkin enemmän.
        Näinhän työttömiäkin "kannustetaan" parempaan työnhakuun!


      • Suomen_kansa

        Hyvä ehdotus! Kannatetaan!


    • Sipilän.kyykytyshimot

      Sipilä-nuija on saanut Suomen jo yleislakon partaalle kyykytyslaeillaan. Kohta voi sattua lahtari-Juhaa leukaan ...

    • työväenvihaajahallitus

      Eilen eduskunnassa käydyssä budjettikeskustelussa kirkastui Sipilän hallituksen politiikka varmasti kaikkien tyhmimmällekin äänestäjälle: otetaan köyhiltä ja annetaan rikkaille. Tuloerot kasvavat, kun pienituloisimman kolmanneksen käytettävissä olevat tulot pienenevät ja suurituloisimmman kolmanneksen tulot nousevat. Asian otti esille SDP:n Eero Heinäluoma, ja valtiovarainministeri Petteri Orpo joutui myöntämään tämän olevan totta.

    • sipilismin.tulos

      Ennen hyvinvointiyhteiskunta tarkoitti sitä, että hyväosaiset pitivät huolta köyhistä. Nykyisin se tarkoittaa sitä, että köyhät antavat vähästään hyväosaisille.

    • työväenvihaajahallitus

      Sipilä oikeistotyperyksineen on aloittamassa nyt yleislakkoa. Tukijullien päälliköllä ei vaan ole pienintäkään järjen hiventä harvenevien haiventensa alla!

    • kyykytyksen.tulos

      Onkohan Sipilä nyt sitten tyytyväinen, kun hän saa suuren joukon työläisiä jäämään kotiin ensi keskiviikkona?

      • kyykytyksen.tulos

        Lisää lakkopäiviä on tulossa, sillä EK-mafian juoksupoikahallitus ei tajua lyöneensä käsiään EK-mafiosojen paskaan!


    • kyykytyshallitusvaihtoon

      Ensi viikolla eduskunta esittää uuden version jo ennen nähdystä viihdenäytelmästä, jossa annetaan hallitukselle luottamus.
      Näytelmän on käsikirjoittanut Suomen oikeistohallitus, ja sen juoni on tiedossa. Luottamuksen saatuaan hallitus katsoo saaneensa eduskunnalta valtuudet ajaa läpi irtisanomissuojan heikennyksen lisäksi ihan mitä tahansa työelämään liittyvää lainsäädäntöä. Hallitus hakee siis avointa valtakirjaa.

      Työväen onneksi se ei tule vaan koskaan onnistumaan, sillä uusi laki on perustuslain vastainen.
      Mutta sitä ennen saamme monia aurinkoisia lakkopäiviä ja yrittäjille lisää harmaita hiuksia. Kiitos Sipilän kyykytyshimon!

      • työläistenvihaaja.Sipilä

        Sipilä tukijoukkoineen osoitti olevansa edelleen työläiskansan vihollinen numero 1.

        Lakot siis jatkukoon.


    • kyykyttäjäSipilä

      SY:n itsensä tekemistä kyselyistä tiedetään jo, etteivät yrittäjät itsekään pidä edes nykyistä ja jo nyt hyvin matalaa irtisanomiskynnystä läheskään tärkeimpänä työllistämisen kynnyksenä tai ongelmanaan yleensä, vaan se nähtiin vasta viidentenä ja hyvin vähäisenä kompastuskivenä.

      Potkulakia ei näin ole laadittu ratkomaan yrittäjien tosiasiallisia ongelmia eikä myöskään työpaikkojen puolesta vaan ay-liikettä vastaan. Se on jo tiedetty alusta lähtien.

    • Ateisti

      Suurin osa kansaa tukee lakkoja! Tämän vahvisti kansalle tehty kysely!

    • Vaikka pääministerit olivatkin oikeiston ja keskustan riveistä niin Katasisen, Vanhasen ja Stubbin hallituksissa oli SDP ja osin Vasliittokin mukana. Niiden toimintaa pitää seurata sillä silmällä koska vain yhden puolueen hallitus (vrt komumaat) ovat yhden näkökannan ohjattavissa.

      SDP on yleensä saanut ministereitä yhtä suuren määrän kuin suurin porvarillinenkin puolue pääministereineen. Hallituksen päätökset siten ovat olleet tuskin kovinkaan porvarillisia vaikka syytä olisi ollut sillä silloin ongelmamme olisivat paljon pienemmät tänä päivänä.

      Sama asiahan tulee olemaan jos jostain syystä SDP tulee ensi vaaleissa suurimmaksi ja kykenee kokoamaan enemmistöhallituksen johon luultavimmin tarvitaan myös Kokoomusta. Sen hallituksen päätökset tulevat pitkälti olemaan kompromissien värittämiä eli emme taaskaan pääse eteenpäin talouden kuntoon saattamisessa.

      • vasemmisto.vaalivoittoon

        Aivan. Kokoomus oppositioon, niin Suomen nousu voi alkaa!


      • vasemmisto.vaalivoittoon kirjoitti:

        Aivan. Kokoomus oppositioon, niin Suomen nousu voi alkaa!

        Miten perustelet vasemmiston nostavan Suomen taloutta vai mitä nousua mahdat tarkoittaa`? Työttömyydenkö?


      • vasemmisto.vaalivoittoon
        Extyökkäri kirjoitti:

        Miten perustelet vasemmiston nostavan Suomen taloutta vai mitä nousua mahdat tarkoittaa`? Työttömyydenkö?

        Oikeistovetoiset hallitukset ovat näyttönsä jo antaneet ja huonoksi todistettu, joten siitä ei voi kuin parantaa. Kunhan oikeistolaisuus pidetään minimissään!


      • vasemmisto.vaalivoittoon kirjoitti:

        Oikeistovetoiset hallitukset ovat näyttönsä jo antaneet ja huonoksi todistettu, joten siitä ei voi kuin parantaa. Kunhan oikeistolaisuus pidetään minimissään!

        Missä vasemmiston politiikka ilman oikeiston tukea on saanut aiokaan hyvinvointia? Te toimitte ainoastaan sillä edellytyksellä jotta oikeisto ja sen yritystoiminta tuottaa tulosta joten ei kannata uhota ollessaan vastapuolen toiminnasta täysin riippuvainen.


      • porvariloiset
        Extyökkäri kirjoitti:

        Missä vasemmiston politiikka ilman oikeiston tukea on saanut aiokaan hyvinvointia? Te toimitte ainoastaan sillä edellytyksellä jotta oikeisto ja sen yritystoiminta tuottaa tulosta joten ei kannata uhota ollessaan vastapuolen toiminnasta täysin riippuvainen.

        Oikeiston yritystoiminta? Kerro nyt tollo vihdoin, mitkä yritykset oikeisto on perustanut!

        Se, että yrityksen omistaja on ahne porvari ei tarkoita muuta kuin sitä, että yrityksen omistaja on ahne porvari, joka pyrkii rikastumaan muiden tekemällä työllä! Ymmärrätkö?

        Yksikään yritys ei tarvitse ainuttakaan oikeistolaista menestyäkseen. Ei yhtä ainutta! Vain osaavia ja yritykseen sitoutuneita palkallisia työläisiä. Kaikki muu on harhaa ja ideologista porvaripaskaa.


      • porvariloiset kirjoitti:

        Oikeiston yritystoiminta? Kerro nyt tollo vihdoin, mitkä yritykset oikeisto on perustanut!

        Se, että yrityksen omistaja on ahne porvari ei tarkoita muuta kuin sitä, että yrityksen omistaja on ahne porvari, joka pyrkii rikastumaan muiden tekemällä työllä! Ymmärrätkö?

        Yksikään yritys ei tarvitse ainuttakaan oikeistolaista menestyäkseen. Ei yhtä ainutta! Vain osaavia ja yritykseen sitoutuneita palkallisia työläisiä. Kaikki muu on harhaa ja ideologista porvaripaskaa.

        Oikeistohan ei sinänsä perusta mitään mutta siihen ryhmään kuuluvat fiksummat työläiset ovat koko tuotantomme takana. Sieltä saa suurennuslasilla hakea vasemmiston kannattajia.

        Vai olisiko ahne se kaverisi joka yrittää päästä töihin palkalla jota ei suostu ansaitsemaan vaan alkaa uhota joidenkin muiden häntä tutemattomien palkkasuosituksiin. Se vaikuttaa ahneudelta ja ajoittain olen nähnyut tapauksia joissa on ihan työnantajan riisto ollut kyseessä.

        Yritys tarvitsee ensin perustajan joka useimmiten on oikeammalta kuin vasemmalta. Yritys tarvitsee, siis jos noihin perustajiin ei moista kuulu niin johtajan, suunnittelijan ja joitain muita sinne pomopäähän ja noistakin suuri osa on oikeammalta kuin vasemmalta.

        IIman oikeistoon kuuluvien toimintaa ei koko yritysmaailmaa olisi nykymielessä vaan kuten naapurissa aikoinaan konkurssikypsiä yritelmiä. Vai monenko NL yrityksen mielestäsi onnistui jatkaa toimintaansa entisin ehdoin kommunismin kaatuessa?

        Yritykseen sitoutunut työntekijä ei lakkoile eikä uhoa joten ainakaan ay mafian orjista et siis keskustele! Minä olin aikoinjaan enkä koko työurani aikana yhtäkään päivää hukannut lakkoihin saatikka muihin uhoamisiin vaan hoidin työni ilman, että kellään oli valittamista.

        Tuo sinun komupaskasi on sitä mitä ei kannata sen enempää suustaan kuin näppiksestään päästellä, aina se on johtanut pelkästään kurjuuden lisääntymiseen.

        Porvarit ovat viimeksi paskoneet joskus 1500 luvulla joten ne lienevät jo sinunkin HK:n sinisesi joukossa osana sitä perunajauhoa sen massassa.


      • porvariloiset
        Extyökkäri kirjoitti:

        Oikeistohan ei sinänsä perusta mitään mutta siihen ryhmään kuuluvat fiksummat työläiset ovat koko tuotantomme takana. Sieltä saa suurennuslasilla hakea vasemmiston kannattajia.

        Vai olisiko ahne se kaverisi joka yrittää päästä töihin palkalla jota ei suostu ansaitsemaan vaan alkaa uhota joidenkin muiden häntä tutemattomien palkkasuosituksiin. Se vaikuttaa ahneudelta ja ajoittain olen nähnyut tapauksia joissa on ihan työnantajan riisto ollut kyseessä.

        Yritys tarvitsee ensin perustajan joka useimmiten on oikeammalta kuin vasemmalta. Yritys tarvitsee, siis jos noihin perustajiin ei moista kuulu niin johtajan, suunnittelijan ja joitain muita sinne pomopäähän ja noistakin suuri osa on oikeammalta kuin vasemmalta.

        IIman oikeistoon kuuluvien toimintaa ei koko yritysmaailmaa olisi nykymielessä vaan kuten naapurissa aikoinaan konkurssikypsiä yritelmiä. Vai monenko NL yrityksen mielestäsi onnistui jatkaa toimintaansa entisin ehdoin kommunismin kaatuessa?

        Yritykseen sitoutunut työntekijä ei lakkoile eikä uhoa joten ainakaan ay mafian orjista et siis keskustele! Minä olin aikoinjaan enkä koko työurani aikana yhtäkään päivää hukannut lakkoihin saatikka muihin uhoamisiin vaan hoidin työni ilman, että kellään oli valittamista.

        Tuo sinun komupaskasi on sitä mitä ei kannata sen enempää suustaan kuin näppiksestään päästellä, aina se on johtanut pelkästään kurjuuden lisääntymiseen.

        Porvarit ovat viimeksi paskoneet joskus 1500 luvulla joten ne lienevät jo sinunkin HK:n sinisesi joukossa osana sitä perunajauhoa sen massassa.

        Eli et sitten löytänyt edes yhtä ainutta oikeiston perustamaa yritystä!
        Voit nyt sitten lopettaa sen valehtelusi asiasta. Samoin kuin muunkin valheellisen porvaripaskasi levityksen.

        Ne fiksuimmat työntekijät kuuluvat ammattiliittoihin ja äänestävät vasemmistopuolueita. Muut ovat rikkureita, jotka noukkivat vaan "rusinat pullista" ja ovat juuri niitä onnettoman tyhmiä, joita luikuriyrittäjät eniten höynäyttävät. No tyhmyydestä sakotetaan.


      • porvariloiset kirjoitti:

        Eli et sitten löytänyt edes yhtä ainutta oikeiston perustamaa yritystä!
        Voit nyt sitten lopettaa sen valehtelusi asiasta. Samoin kuin muunkin valheellisen porvaripaskasi levityksen.

        Ne fiksuimmat työntekijät kuuluvat ammattiliittoihin ja äänestävät vasemmistopuolueita. Muut ovat rikkureita, jotka noukkivat vaan "rusinat pullista" ja ovat juuri niitä onnettoman tyhmiä, joita luikuriyrittäjät eniten höynäyttävät. No tyhmyydestä sakotetaan.

        Oikeisto on aate, aatteet eivät mitään perusta sen tekevät ihmiset, ansalaiset. Yritysten perustajista ja yrityksiin sijoittavista taas on suurin osa oikeiston kannattajia joten se syrjä on oikeistolaista ajatustapaa noudattavaa eli demokratiaa vapaassa muodossa.

        Fiksuje työntekijöiden, minä itse esimerkkinä, ei tarvitse eikä edes kannata liittyä mihinkään mafioihin koska se helposti muuttaa ajattelutapaa odottavaksi sen sijaan että toimisi itse itsenäisesti. Tästä olen itse hyvä esimerkki. Jos olisin jäänyt viimeiseen vakituiseen palkkatyöpaikkaani niin olisin siinä nsuurella varmuudella saanut lusia eläkkeelle asti ja talouteni olisi kunnossa vaan ei niin hyvässä kuin tänään omien toimintojeni ansiosta.

        Sinä ja muut ay agitaattoreiden uhrit niitä rikkureita olette kun rikotte muidenkin työrauhaa toimillanne. Lopettakaa ainakin muiden ahdistelu vaikka makaisitte kotonanne hamaan hautaan. Te ette omista yritysten töitä joten joku muu tekee jos teille ei kelpaa. Niin se pitää olla ja niin se tulee olemaan sillä globaali kilpailu on jotain mitä ay mafiosot eivät osaa nähdä ja se tulee heidät nykymuodossaan hautaamaan.


      • porvariloiset
        Extyökkäri kirjoitti:

        Oikeisto on aate, aatteet eivät mitään perusta sen tekevät ihmiset, ansalaiset. Yritysten perustajista ja yrityksiin sijoittavista taas on suurin osa oikeiston kannattajia joten se syrjä on oikeistolaista ajatustapaa noudattavaa eli demokratiaa vapaassa muodossa.

        Fiksuje työntekijöiden, minä itse esimerkkinä, ei tarvitse eikä edes kannata liittyä mihinkään mafioihin koska se helposti muuttaa ajattelutapaa odottavaksi sen sijaan että toimisi itse itsenäisesti. Tästä olen itse hyvä esimerkki. Jos olisin jäänyt viimeiseen vakituiseen palkkatyöpaikkaani niin olisin siinä nsuurella varmuudella saanut lusia eläkkeelle asti ja talouteni olisi kunnossa vaan ei niin hyvässä kuin tänään omien toimintojeni ansiosta.

        Sinä ja muut ay agitaattoreiden uhrit niitä rikkureita olette kun rikotte muidenkin työrauhaa toimillanne. Lopettakaa ainakin muiden ahdistelu vaikka makaisitte kotonanne hamaan hautaan. Te ette omista yritysten töitä joten joku muu tekee jos teille ei kelpaa. Niin se pitää olla ja niin se tulee olemaan sillä globaali kilpailu on jotain mitä ay mafiosot eivät osaa nähdä ja se tulee heidät nykymuodossaan hautaamaan.

        Miksi sitten valehtelet koko ajan oikeistolaisista yrityksistä? Etkö tollo opi edes virheistäsi?

        Luikuriyrittäjien höynäytettäväksi ja palkkaturvan asiakkaiksi pääsee todellakin helposti, kun vaan toimii extyöloisen neuvojen mukaan. Mutta en suosittele!

        Totuushan on edelleen se, että me fiksuimmat työntekijät kuulumme ammattiliittoihin ja äänestämme vasemmistopuolueita.


      • porvariloiset kirjoitti:

        Miksi sitten valehtelet koko ajan oikeistolaisista yrityksistä? Etkö tollo opi edes virheistäsi?

        Luikuriyrittäjien höynäytettäväksi ja palkkaturvan asiakkaiksi pääsee todellakin helposti, kun vaan toimii extyöloisen neuvojen mukaan. Mutta en suosittele!

        Totuushan on edelleen se, että me fiksuimmat työntekijät kuulumme ammattiliittoihin ja äänestämme vasemmistopuolueita.

        Mistä virheestä?


    • totuudentorvisoi

      Sipilä on kautta aikain yksi parhaista pääministereistä, mitä Suomessa on ollut. Hän on vetänyt Suomen erittäin vaikeasta tilanteesta uskomattoman talous- ja työllisyysparannuksen katta kasvun tielle, jota ei kukaan uskonut tapahtuvaksi.

      Joku voi sanoa, että Sipilä on ollut poliittisesti varomaton. Kun asioita hoidetaan kuntoon, niin silloin ei ole politiikalle tilaa. Se ehkä onkin Sipilä-ykkösen ajan paras oppi, että politiikka ei mahdu asioiden hoitamiseen.

      Muistatteko edellisen vaalikauden lopun, jossa SDP torpedoi kaiken uudistamisen vuosi ennen vaaleja? Mitä siitä seurasi, ei hurraa huutoja vaan ennennäkemätön vaalitappio. Mitä luulette nyt vaaleissa käyvän, kun SDP oli tämän syksyn lakkoilun ja Eduskunnan uhkailun pääarkkitehti. Kukaan ei halua lakkoilla, mutta SDP ajoi SAK:n avulla kansan POLIITTISIIN lakkoihin, joissa lapset jäivät ilman ruokaa, lakkoilevien palkkapussi oli vajaa ja tappiot yrityksille oli kymmenien miljoonien luokkaa. Miten kansan syvät rivit tulevat sen ottamaan tulevissa vaaleissa? Onko hyvä asia, että puolue vastustaa parlamentarismia vai on sen puolesta? Onko parlamentarismia nakertavia voimia tukeva puolue edes oikeutettu hallitukseen saatika pääministeripuolueeksi?

      Sipilän hallituksen laskenta on alkanut. Laskenta on alkanut toiselle kaudelle. Olisi hienoa, että noin paljon hyvää vaikean kautta aikaansaanut pääministeri saisi mahdollisuuden toteuttaa myös miellyttäviä asioita Suomen hyväksi. Sipilä ei ole kirosana. Niitä on muut miehet.

      • työläistenvihaaja.Sipilä

        Työntekijöiden ja työttömien kyykytyslakien laatiminen ei ole minusta mikään meriitti, vaikka Sipilä siinä onkin onnistunut paremmin kuin moni muu porvari.
        Valtionvelan kasvattaminen ennätysmäisessä noususuhdanteessa kertoo myös Sipilän osaamattomuudesta valtion asioiden hoidossa.
        Ilman maailmantalouden nousua olisimme syvemmällä suossa kuin koskaan. Rikkaiden rikastuttaminen kun ei koskaan luo kansalle hyvinvointia.


    • sairaan_ahne_oikeisto

      Ahneille paskiaisille ei pitäisi antaa koskaan valtaa ... kuten on nyt nähty

    • atte.vantaalta

      Seuratkaapa eduskunnan keskusteluja, yksikään hallituspuolueiden edustaja ei puhu koskaan palkallisesta työstä. Työstä ne silti puhuvat koko ajan ja Suomen työllistymisasteen noususta, mutta palkka jätetään aina, siis ihan aina mainitsematta.
      Eilen zyskovitsi joukkoineen lässytti jälleen työn ilosta, samaten orpo, mutta palkka jätetään aina mainitsematta. Luuleeko ne ihmisten menevän näin halpaan ensi kevääseen saakka?

      • porvariloiset

        Aivan. Työllisillä ja palkkatyöläisillä on selvä ero tulojen suhteen!


    • lestakyrpäSipilä

      Sipilä on aivoton puupää ...

    • sairas.oikeistoideologia

      SDP ehdottaa varjobudjetissaan taas yleishödyllisten yhteisöjen osinkotulojen verotusta.
      Tämän luulisi kelpaavan kaikille niille, jota jatkuvasti huutavat ay-liikkeen verovapaudesta. Ei se kuitenkaan tule kelpaamaan, koska sama verotus koskisi kaikkia yleishyödyllisiä yhteisöjä EK ja MTK mukaan lukien. Ay-liikkkeen verotusta vaativat haluaisivat asettaa ay-liikkeen eriarvoiseen asemaan ja verottaa vain sitä.

    • vasemmisto.vaalivoittoon

      Vasemmistoliittohan on ainoana oikeasti työväen puolella!

      Kaikki muut puolueet ovat enemmän tai vähemmän omistavan luokan porvarien etuja ajavia porvareita/kapitalisteja:
      - Kepulaisilla on ja on ollut maat ja metsät ja niiden tuet ... Helppoa rahaa vain pankolla makaamalla. Työläinen on edelleen heille vaan renki/piika, joille ei pitäisi maksaa ruokaa enempää.
      - Kokoomus on vain rikkaiden puolue ... vain typerät uusrikkaat ja velkaiset uunot luulevat hyötyvänsä kokoomuslaisuudesta. Työläinen on heille vaan voittoja syövä loinen.
      - SDP ei ole vuosikymmeniin ollut oikeasti työväen asioiden asialla. Ovat jo pitkään olleet kiimaisessa hyvävelisuhteessa porvaripuolueiden kanssa ja nielevät niiltä mitä tahansa. Kaksinaamaisia pikkuporvareita.
      - Persut ovat sairasta ulkomaalaisvihaa kannattavaa äärioikeistoa, jolle AY-liikekin on kommunismia. Politiikkakin pelkkää huulenheittoa, ilman reaalisia vaihtoehtoja. Työläisiä kosiskelevaa, mutta oikeasti oikeistolaista ja militaristista ajattelua kannattavaa ja kouluttamatonta porukkaa.
      - Siniset persut = Katso Kokoomus
      - Vihreät ovat Kokoomuksen puisto-osasto, jotka myyvät kaiken, kunhan saavat vaan olla hallituksessa. Lepakkojen ja sittisontiaisten oikeudet ohittavat köyhien ja sairaiden ihmisten oikeudet.
      - RKP on Kokoomuksen ruotsinkielinen hyvä-veli-puolue. Bättre folkkia ainakin omasta mielestään. Pappa betalar.
      - KD on kaikkein sairain puolue. Eli Kokoomuksen arvoihin uskovien hyvä-veli-puolue, joka antaa siunauksensa mille tahansa porvarismin edistämistyölle. Vrt. uskonsodat, lahtarien siunaamiset yms. menneet tapahtumat.

      VL SKP. Siinäpä on ne ainoat puolueet, jotka ovat oikeasti tavallisen työläisen etuja koskaan ajaneet. Ja ovat edelleen.

      • työtön.Kainuusta

        Juuri näin on asiat suomenmaassa!


    • Kepu.maatalouskommunismi

      Kerrankin maatalouskommunisti oli oikeassa.

    • Hallitus.kusettaa.kansaa

      Hallituspuolueiden edustajat suoltavat paniikissa eri medioihin mitä ihmeellisimpiä väitteitä pelastaakseen menetetyn maineensa.
      Häikäilemättä vääristellään opposition ehdotuksia, liioitellaan kustannusvaikutuksia, unohdetaan omat teot ja vaaditaan mielipidepalstoilla korjaamaan asioita jotka ovat itse tyrineet. Vastuuta sysätään oppositiolle asioista jotka ovat olleet täysin hallituksen vastuulla ja pelotellaan kaikilla kauheuksilla mitä seuraisi oikeudenmukaisemmasta politiikasta. Äänekkäimpinä ne poliitikot joiden omatunto on täyttä teflonia ja käytös kuin rakkikoiralla.
      Kaiken tuon propagandan taakse vajastetaan sitten media, etunenässä IS:n ja IL:n Timo Haapalat ja mm. Keskisuomalainen konsernin kaupunkilehtien A-P Pietilät ja monet muut ”vastuulliset” journalistit (propagandistit), puoluelehtiä unohtamatta.

      Kansan on syytä olla valveilla, ettei se huumaannu taas uudelleen Kokoomuksen, Kepun ja (Persujen)Sinisten seireenien laulusta ja tule revityksi kuin muinaiset merimiehet. Onnistuuko sama petos uudestaan?

    • kepun.vaalivalheet

      Kuka uskoo Juha Sipilän uuteen koulutuslupaukseen lisätä ammatilliseen koulutukseen tuhat uutta opettajaa, kun saman miehen johdolla ammatillisesta koulutuksesta on leikattu 200 miljoonaa euroa?
      Minä en ainakaan ja ei kenenkään muunkaan. Pelkkää vaalivalhetta sekin!

      • kepulien.varasliiga

        Tuskinpa kukaan enää uskoo sanaakaan mitä kepuroistot sanoo.


    • vasemmisto.vaalivoittoon

      Orpo sanoi taannoin, että mielenosoitukset ovat hyökkäys demokratiaa vastaan.
      Mutta syystä ne ovat aina syntyneet ja syyllistä pitää hakea ihan toisesta suunnasta. Hallitus on hyökännyt itse demokratiaa vastaan. Eduskunta yritetään ohittaa melkein kaikessa mahdollisessa päätöksenteossa. Hallitus ei edusta kansanvaltaa vaan eduskunta, mutta puoluekurilla noita kipeitä päätöksiä on jatkuvasti teetetty.
      Puoluekuri ei sido edustajaa, se on luottamustoimi ja jos edustaja on pettänyt luottamuksesi, vaihda se. Keväällä siihen on taas uusi mahdollisuus!

    • Hallitus.kusettaa.kansaa

      Oikeistohallitusta onkin syytä haukkua, koska se valehtelee kansalle!

      Oikeistohallitus kehuskelee työllisyyden kasvulla, muuta ei kerro sitä, että työttömyyskorvausta saavien määrä ei vähene samaa vauhtia. Sillä se pysyttelee yhä vaan n. 340 000 tienoilla.

      Se johtuu valtavista määristä pätkä- ja nollatuntisopimuksia. Lisäksi se johtuu tempputyöllistämisestä, jossa pitkäaikaistyöttömiä sijoitetaan palkattomiin töihin kuntouttavan työtoiminnan ja työkokeilun nimellä.
      Tunnin kuukaudessa tukityöllistettynä on pois työttömien listalta, mutta saman työntekijän on käytännössä elettävä kuitenkin työttömyyskorvauksella!

      Eli pelkkää oikeistohuijarien valhetta!

    • atte.vantaalta

      Kun joskus myöhempinä aikoina joku kirjoittaa Suomen historiikkia näistä ajoista, niin hänen lukijansa eivät todennäköisesti usko että se on totta.
      Nykyjohdon tempauksista saisi kyllä melkoisen bestsellerinkin kaikkine kähmintöineen, sipilöinteineen, orpolointeineen, vatulointeineen, sirkusesityksineen, takakonttitemppuiluineen, luikurinlasketteluineen ja äkkikäänteineen. Sivujakin kertyisi melkoisen tiiliskiven verran. En tosin tiedä tulisiko tyylilajiksi sitten sitten veijaritarina vaiko kauhukertomus.

      • SOS-hallitus.Suomen.tuho

        Tragikomedia surullisella lopulla!


    • sairas.oikeistoideologia

      Ryppyjä on jo porvarienkin keskinäisessä rakkaudessa.
      Sipilä haukkuu kokoomuksen valinnanvapausmallia ja Orpo ei usko maakuntahimmelin parantavan kuin keskustalaisten suojatyöpaikkojen määrää!

      Molempi pahempi ja ahneuden määrä voittakoon. Kansalla niin väliä!

      • Hallitus.kusettaa.kansaa

        Perustuslaista niin väliä kunhan Sipilän parta lähtee.


    • kepulien.varasliiga

      Maatalousryssien kannatus on enää 14% huitteilla ... eli kansa pääsee kyykyttäjä-kepuleista eroon .... Jeeeeee

    • Rekkukin.tietää

      Oikeistohallitusta on syytäkin haukkua! Jopa naapurin Rekkukin on sitä mieltä.

    • vasemmisto.vaalivoittoon

      No nyt osui sitten Sipilän haukku omaan nilkkaan ... heh hheheh heheheh ... kansa nauraa ja odottaa jo innokkaana seuraavaa ja parempaa vihervasemmistohallitusta!

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      137
      1906
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1898
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1848
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe