Klitoriksen ja virtsa-aukon väli? Orgasmigeeli?

nainen24v

Luin jostain, että naisen kykyyn saada orgasmi yhdynnästä riippuu pitkälti klitoriksen ja virtsa-aukon etäisyydestä. Että yli 2,5 cm:n etäisyys saattaa vaikeuttaa orgasmin saantia (ilman klitoriksen koskettelua erikseen) ja 3 cm etäisyydellä orgasmi yhdynnästä on jo melko mahdotonta. Luin myös, että tämä kehitys määräytyy jo sikiöaikana. No miehen kanssa mittailtiin eilen ja itse tarkistin tänään ja 2,0-2,1 cm on minulla tämä väli. Mietin kuitenkin mikä tämä väli minimissään on. En tiedä onko asiallista kysyä muiden välejä, mutta itse olen saanut orgasmin yhdynnästä vain reilu kymmenen kertaa ehkä, en ole laskenut mutta en kuitenkaan montaa kertaa. Toisaalta lähellä on ollut monta kertaa, mutta yleensä on käynyt niin, että juuri kun itsellä olisi siitä 10-15 sekunnista kiinni niin mies ehtii ensin. Siinä mielessä olen onnekas, että mieheni on aina välittänyt myös minun orgasmistani omansa jälkeen tai joskus ennen jos arvaa, että ei voi pysyä valveilla enää tultuaan. :D Joka tapauksessa lantionpohjan lihakset on kunnossa, kaikenlaisia seksiasentoja käytössä (mies pitää vähiten lähetyssaarnaajasta, itsellä taas se orgasmi yhdynnästä on aina lähimmillään juuri kun mies päällä kasvot vastakkain :/ ... pitänee pitää palaveri)

Mutta niin siis kuulisin mielelläni muiden kokemuksia ja tietoja asiasta eli onko 2,1cm hyvä vai liian lähellä 2,5 cm:ää? Entä onko sitten mahdollista olla esim. 1,5 cm väli tai paljonkin alle? Haluaisin itse saada enemmän/säännöllisesti orgasmeja yhdynnästä. Myös kikkakutosia kuulen mielellään. :) Entä orgasmigeelit, onko ne turvallisia tai hyödyllisiä, kirveleekö?

6

1816

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sinnehävisi

      Ettei vaan olisi ollut kyse klitoriksen ja emättimen aukon välimitasta?
      Näin muistan lukeneeni?

      Joka tapauksessa, olen huomannut, että yhdynnässä klitoris ikäänkuin vetäytyy sisäänpäin, ei ole niin ulkoneva, ilmeisesti koska viereistä kudoksia venytetään silloin.

      • nainen24v2

        Eikun se oli nimenomaan klitoriksen ja virtsa-aukon väli ainakin näillä luvuilla. Virtsa-aukkohan on jo sinänsä tosi lähellä emättimen aukkoa, mitat vaan olisi varmaan vähän erit emättimen aukosta laskettuna, mutta sama periaate siinäkin varmaan olisi aikalailla, että koskeeko penis yhdynnässä klitorikseen vai jääkö klitoris niin kauas, että sitä on erikseen stimuloitava jos nainen haluaa saada orgasmin yhdynnän aikana. Ja klitoriksestahan suurin osa ei ole näkyvää niin onko tarkoittaako sitten, että esim. 3 cm:n välillä loput klitoriksesta on jossain hyvin syvällä eikä seksi tunnu niin hyvältä ja 1,5 cm:n välillä se olisi enemmän pinnassa. On varmaan klitoriksetkin tietenkin erimallisia niinkun peniksetkin, en ole tutkiskellut kuin omaani... :D Ja joo niinhän klitoris vähän tavallaan alemmas liikkuu yhdynässä, mutta kuitenkin noi luvut ennustivat yhdynnästä orgasmin saamisen todennäköisyyttä. Ehkä siitäkin ne yhksilökohtaiset erot tulee osittain millä tavalla ja missä kulmassa klitoris yhdynnässä on ja siksi asennoillakin on varmaan naisen kannalta merkitystä. Järkytyin vaan kun jostain luin myös että vain noin 1 kymmenestä naisesta saa orgasmeja yhdynnästä! Joko mulla on erittäin feminiininen kaveriporukka tai kaikki valehtelee. :o Tai muistan ihan väärin....

        Kiitos kuitenkin kun vastasit, tosiaan itse todella paljon olen alkanut miettimään miten vielä parantaa seksielämäämme ja itse haluaisin harjoitella näitä keinoja orgasmin saamiseen yhdynnässä. Siksi nämä luvut jäivät vaivaamaan, että onko sitten kuinka paljon vaihtelua tällä että voiko se naisilla olla 2:sta 3:een cm vai 1:stä-4:ään? Että onko 2,1 cm hyvä vai huono?


    • nainen24v3

      Miesten penismitoista löytyisi varmaan kilometrikaupalla tilastoja maittain jne jne, mutta onkohan naisten elimistä julkaistu yhtä yksityiskohtaisia tietoja, en kahtaa nyt alkaa lähipiiriltä kyselemään tällaista asiaa varsinkin kun siitä ilmeisesti voi päätellä jo aika henkilökohtaisia asioita. Kyllä vaan itse ajattelen, että elämä on asteen verran paskempaa jos ei voi ikinä saada yhdynnästä orgasmia ja siksi täälläkin avaudun.

      Myös orgasmigeelistä kuulisin mielellään kokemuksia/suositteleeko kukaan? Kannattaa varmaan kokeilla ainakin kun tosiaan aina jos on ollut tosi lähellä niin mies tulee vähän ennen minua, että jos sitten ehtisin mukaan. :D

    • nainen24v4

      Jes! Löysin vastauksen! :D 1,6-4,5 cm välilä vaihtelee tämä tyypillisesti. Olipa työn ja tuskan takana googlettaa, mutta toivo ei siis ole menetetty. Pitää ilmeisesti vaan itse olla päällä enemmän. :)

      "Clitoral stimulation during sexual intercourse might reflect how closely the clitoral glans and shaft are positioned relative to the vaginal opening, affecting the likelihood that the male's penis would stimulate the clitoris during vaginal thrusting. This distance varies markedly among women, ranging from 1.6cm to 4.5cm between a woman's clitoral glans and her urethral opening (a proxy for the vaginal opening; Lloyd, Crouch, Minto, and Creighton, 2005). However the relationship between variation in this distance and variation in the occurrence of orgasm during intercourse is not fully known."

      - https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3894744/

    • nainen24v5

      Ja se olikin niin, että 10% naisista ei saa ikinä minkäänlaista orgasmia, mutta joka neljäs saa säännöllisesti yhdynnästä.

    • Pornoerkki

      Toivottavasti saat vielä paljon asiallisia vastauksia oikeilta naisilta. Näistä asioista on yllättävän vähän tutkimustietoa ja olisi kiinnostavaa jos naiset vastaisivat kyselyysi rehellisesti.

      Olen asiaa alan kuvastoista tutkinut jo vuosia ja on selvää että pelkän etäisyyden lisäksi intiimianatomian muoto poikkeaa eri naisilla suuresti. Toisilla penetraatio aiheuttaa sisempien häpyhuulten kautta klitoriksen alueelle tuntuvaa liikettä ja venytystä ja toisilla taas liike on vähäisempää.

      Jos sinulla on kokeilunhalua ja hieman askartelutaitoa niin osta vaikka 6mm silikoniletkua (googlella löytyy) ja tee siitä sellaiset 'stringit' että antaa hyvää painetta häpykumpuun ja painaa klitorista lähemmäs action-aluetta. Letku toimii kuminauhana mutta ei hierrä tai paina etenkään liukastettuna.

      Hyvä lähtökohta voisi olla taittaa letku alavatsan kohdalta lantion ympäri, pari kierosta toistensa ympäri ja persvakoa pitkin nivusten kautta etupuolelle. Sitten vatsan ympäri olevan letkun ympäri ja takaisin alas nivusten kautta. Sopivasti kiristettynä vatsan letku pitäisi venyä häpykummun päälle. Sille kohtaa voi letkujen väliin laittaa esim. vahvaa teippiä, kankaan tai pätkän pyörän sisäkumia.

      Letkun päät voi kiinnittää vaikka pieneen anustappiin, sitoa reisien ympäri tai vaikkapa nilkkoihin asti. Silloin jalkojen liikkeellä voi säätää kuminauhan kireyttä.

      Jos letkua ei ole, tuota voi alustavasti kokeilla vaikka muovipäälysteisellä pyykkinarulla. Venyvä letku on kuitenkin paljon parempi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      48
      4914
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3227
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      1375
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      180
      1206
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      64
      887
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      868
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      847
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      215
      731
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      708
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      697
    Aihe