Teboil-Lukoil

Variantti

Ostamalla Teboililta siirrät rahojasi liki suoraan Venäjälle. Teboil on venäläisen Lukoilin brändi suomessa. Noilla rahoilla voidaan rahoittaa vaikka mitä, jota itä-ukrainan konfliktia tai Krimin miehitystä ja miksei kyberhyökkäyksiä tai sitten vaan joidenkin leveää elämää, jota tuskin ovat ansainneet vaan repivät sen tavallisen venäläisen selkänahasta. Valtion omaisuuden jako kansalle 90 luvulla ja sitä seurannut hyerinflaatio, jolla "liikemiehet" ottivat valtion omaisuuden ilmaiseksi haltuunsa.

43

2877

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 258852

      Meidän perhe aloitti boikotin jo.

    • välimi

      En boikotoi,ostan entistä enemmän.Venäjä tarvitsee rahaa,rakensi juuri Venäjän Krimille uuden kalliin sillan.Ihmiset nyt siellä tyytyväisiä kun pääsivät ryysyläis Ukrainasta eroon.

      • Anonyymi

        Minä tankkaan myös.


    • Derbillll

      Kävin just tankkaa mopon siel, meen tankkaa viel parin päivän pääst ja sit taas uudellee.

      • Anonyymi

        Ostat sitte litran kerrallaan pullonkeräysrahalla.


    • Venäjänmatkaaja

      Juu, samaa mieltä nimimerkin "välimi":n kanssa! Ostin uuden Ladan sieltä pari vuotta sitten, ikään kuin näyttääkseni Suomen hallinnolle että kauppaa pitää käydä Venäjän kanssa. Tahdoimpahan auttaa myös Lada maahantuojaa automyynnissä yhden auton verran. Kolmas syy oli tietenkin se että Lada on auto, eikä kasa piirilevyjä!

      Venäjää kannatan suuresti bensa ostoksin sekä TB:ltä sekä myös Venäjällä käyden.

      Käydessäni kannatan myös juoma-, ruoka-,tupakka-,hotellimajoitus-ja
      taloustavara-ostoksin.

      Ja nyt kun Ruplan kurssi on noin 80, niin reissuilla nettoaa usean tonnin vuodessa! Valtio kun vaan veroja kirii ja kusee niskaan huonoin työoloin, niin vedetään me veronmaksajat välistä kotiin päin. Kiitokset Venäjän "vero avulle"! Toivoo...

      • Variantti

        No, jos se itänaapuri on noin hieno, niin miksi et muuttaisi sinne, ei liene estettä. Itse ihan pakosta käyn siellä 6-8 kertaa vuodessa ja täytyy sanoa, että on yhtä tuskaa, ei siksi etteikö ihmiset olisi mukavia,he ovat aivan parhaita, ongelma on siinä että ovat ihan kujalla siitä mitä maailmassa tapahtuu ja se vituttaa, ei voi oikeasti keskustella, kun vastapuolelta puuttuu kaikki tieto. Apinalauma..Putin äänessä.


      • Venäjänmatkaaja

        Ehkäpä tulevaisuudessa? RuFi:n sivustoilla mainitaankin asumis mahdollisuus Suomalaisille Krimillä... En tiedä miten sais Venäjän passia huonolla kielitaidolla? Pitäis opiskella...

        Hieno infra on kyllä Venäjällä pääpiirteisään, ei kaiken pidä olla uutta. Ihmiset ovat ystävällisiä ja vieraanvaraisia. Että kyllä sitä olis kiva asustella perinteisimmissä oloissa ja perinteisissä arvoissa... Ei tartteis nähdä katukuvassa transuja, homoja, lesboja ja feministejä!

        Ja mitä tulee tuohon uutisoitiin, niin moni uutinen on täällä länsipropagandaa. Tehty vaan kärjistämään mielipiteitä Venäjää kohtaan. Taka-ajanana tietenkin U.S.A.

        Toki kyllä Venäjän mediakin osaa värittää totuutta, esim. Krimin kansanäänestys. Harvemmin niitä vaalituloksia on tullut tyyliin 97% kyllä, mut tulos on ollut luokkaa 60-70% ainaskin. Syynä tietenkin se, että Ukraina ei pitänyt huolta Krimin alueesta niin parempi oli liittyä Venäjään jossa oli aiemminkin ollut.

        Alkais vaan kummatkin suurvaltiot vähentämään media "sotaansa". On se kumma ettei mahduta näin pienelle pallolle ilman vastakkain asettelua?!


      • Anonyymi

        Suomirahaa venäjälle, voivoiei


    • Suomivalio

      Samoin olen boikotoinut Putinoilia Viron pronssipatsas -vuodesta 2007 ja kehoittanut muitakin.

      • Venäjänmatkaaja

        Kyllä tuo Suomen valtiokin käyttää teboilia. Oon nähny kun poliisi- ja paloautoja tankataan tb:ltä. Ihmetellytkin sitä juuri että eikö ajatella minkä maan firma sen takana on.

        Mut hyvä että Suomi tukee Venäjää myös polttoaine ostoksin. Rajoilla liikkuessaan näkee myös muita hyödykkeitä rekoissa tahi junissa. Puuta liikkuu monessa muodossa. On keloa rakennuksiin, sahatavaraa ja haketta. Jotain happoa tulee konteissa vastaan rekoissa aika usein. Junissa näkyy malmikiveä tai vastaavaa ja joskus happokontteja.

        Kyllä tuota rajaliikennettä seuraressaan silmä lepää. Hyvä että bisnes luistaa. Ilman tuota EU:n riippakiveä menis maataloudenkin tuotteita rajattomasti, mutta kiitos Eu:n pakotteiden... Maataloutemme kuihtuu kannattamottomuuteensa ja ne jotka yrittävät jatkaa yhä isoimmilla maatiloilla väsyvät työnpaljouteen ja ajautuvat velkakriisiin suur velkoineen . Tiedän tämän, koska tutut yrittää pyörittää nykytilanteen vaativia tiloja.

        Pidetään vaan Venäjän karhu tyytyväisenä hyvillä kauppasuhteilla eikä kaadeta pissaa omaan niskaamme.

        Venäjän kauppa kannattaa... Aina.


      • Venäjänmatkaaja

        Ainiin tuosta nimimerkistäs tuli mieleen Valio. On osannut jo "kiertää" pakotteet perustamalla omia tuotantolaitoksia Venäjälle ja tulos alkaa näkyä kauppojen hyllyillä. Violaa, jugurttia ja maitoa tutuin Valio tunnuksin on saatavilla. Valio on hyväksi havaittu tuotemerkki Venäjällä ja kauppa luistaa.

        Alkais jo ne pakotteet joutaa purettavaksi, ei se Venäjä omaansa vrt. Krimi anna pois. Kannattaa tietää historia, eikä olla vaan Eu:n tahi pikemminkin U.S.A:n talutusnuorassa.
        Tyhmää. Mut minkäs tuota mahtaa "tavan tallukkana"?

        Kiitos, olen sanani sanonut. :-)


    • Huhuhuhuhuh

      Olen käynyt viipurissa tankkaamassa bensaa jo 22 vuotta,toivottavasti viipuria ei palauteta ikinä bensani hinta tuplaantuisi,tulisi autoilulle ja veneilylle rutkasti lisä kuluja.Eikä saisi samalla puoleen hintaan tupakoita. Huh kun ajattelee miten kuluni nousisikaa jo pelkästä bensasta ja tupakoista jos joutuisi maksamaan tupla hintaa,hurjasti oikeasti huh huh.

    • hdhfjfcjgfjdvdhckckfj

      Teboililla käyn vaan paskalla!

      • Anonyymi

        Yleensä munkit hyviä, mutta hieman ”hintavia”.


    • poikottipuree

      Ovatko nuo Teboilit Suomessa vähenemään päin, kun tuntuu, että aika harvoin niitä enää näkyy. Pureeko boikotti?

      • Venäjänmatkaaja

        Kuule, eipä vähene. Lisää asiakkaita houkutellaan -3sentin alennuksella kanta-asiakkaille. Ei olis kaatuvalla firmalla varaa moiseen. Teboil on vakavarainen.


      • poikottipuree
        Venäjänmatkaaja kirjoitti:

        Kuule, eipä vähene. Lisää asiakkaita houkutellaan -3sentin alennuksella kanta-asiakkaille. Ei olis kaatuvalla firmalla varaa moiseen. Teboil on vakavarainen.

        Ei alennuksen antaminen tai antamattomuua kerro mitään firman vakavaraisuudesta tai sen puutteesta.


      • Venäjänmatkaaja

      • poikottipuree
        Venäjänmatkaaja kirjoitti:

        En usko boikotin purevan noilla markkina osuuksilla...

        https://www.teboil.fi/yhtio/

        Millä tavalla markkinaosuudet vaikuttavat siihen, kuinka boikotti puree?

        Käytännössä eniten kuluttajan valinnoista ko. markkinaosuuksissa on vaikutusta bensiinin myynnillä. Sen markkinaosuus on tuon listan pienin.

        Teboilin (pääkonttori) liikevaihto laski tasaisesti ainakin 2014 - 2016. Vuonna 2017 liikevaihto palasi vuoden 2015 tasolle. Tosin tilikauden tulos oli vuonna 2015 lähes 400 % korkeampi kuin 2017. Luultavimmin markkinaosuuksia pyrittiin valtaamaan takaisin huomattavasti aiempaa pienemmillä katteilla.


    • totuus-sattuu

      Taas kirjoittajat antavat oivan käsityksen tasostaan. Katsokaas 100% öljystä mistä Nestekkin tekee polttoaineet tulee muuten Venäjältä. Samoin 100% kaikesta kaasusta mitä myydään niissä 11 kilon pulloissa ja käytetään lämmitysvoimaloissa tulee Venäjältä sekä kaikki ne hiili kasat hanasaaressa on 100% Venäläistä hiiltä muuten jolla Helsinki lämmitetään. Siitä vaan hakeen sitten polttoaine Ruotsista jos ei Venäjän öljy kiinnosta sillä ne saa Norjasta öljynsä putkia pitkin.

      • Venäjänmatkaaja

        Ohoh! Oliko asiat noin hyvin?! Tätä täytyy tarkastella lähemmin kun pelkän oletuksen perusteella. Tässä on kohtia eri sivustoilta lähde tietoineen.

        http://www.oil.fi/fi/tietoa-oljysta/oljy-suomen-kansantaloudessa

        "Suomessa toimii kaksi öljynjalostamoa (Porvoossa ja Naantalissa). Suomeen jalostettavaksi tuotava raakaöljy tulee lähes kaikki Venäjältä Primorskin öljyterminaalista säiliöaluksilla."

        https://www.energiavirasto.fi/suomen-maakaasumarkkinat

        "Lähes kaikki Suomessa käytetty maakaasu tuodaan Venäjältä. Suomessa ei ole maakaasuvarantoja, eikä siten omaa maakaasun tuotantoa. Biokaasua syötetään maakaasuverkkoon verrattain vähäisiä määriä."

        https://hiilitieto.fi/hiilitietoa/hiili-suomessa/

        "Noin puolet hiilestä tulee Venäjältä. Muita tärkeitä tuojia ovat Australia, Etelä-Afrikka, Indonesia, Kiina, Kolumbia, Puola ja Yhdysvallat."

        Kiitos sinulle nimim."totuus-sattuu", teit päivästäni iloisen =D

        Luulin ettei oltu noin riippuvaisia Venäjästä, mutta näköjään ollaan. Hyvä juttu!

        Toivotan oikein hyvää joulua sinulle!


    • Anonyymi

      Teboilin polttoaineet eivät ole niin puhtaita kuin Nesteen. On naurettavaa että hyvin monet AY- liike, Akavaa myöten "mainostaa" teboilin polttoainetta ja heidän kortille sitten cen alennus / l Aaina olen välttänyt Teboilia.

      • Anonyymi

        No täytyypä sanoa ,että samasta Nesteen jalostamosta ne tulee Teboilin polttoaineetkin kuin ite Nesteenkin aineet.


    • Anonyymi

      Kaikkihan menevät jollekin mafialle tai Amerikan gangstereille.

    • Anonyymi

      Riikan avustuksella Teboilin rahat Venäjälle...

    • Anonyymi

      Boikotoin teboilia ja kaikkea venäläistä liiketoimintaa joka linkittyy putinlandiaan. En ole käynyt moneen vuoteen. Eikä ole hintojenkaan puolesta tarvinnut harkita.

    • Anonyymi

      Muistakaa sitten, ettette käytä myöskään sähköä. Suomeen tuodaan sähköä Venäjältä noin kahdeksan teravattitunnin vuosivauhtia. Kaikesta Suomessa käytettävästä energiasta noin 70 % tuodaan Venäjältä.

    • Anonyymi

      Ne toiset myyvät Irakilaisesta ja Afganistanilaisesta öljystä valmistettua bensiiniä jonka USA on varastanut sieltä pommittamalla koteja ja tappamalla lapsia.

    • Tuotteet ja Polttoaineet kaikki muualta kuin Venäjältä.Raakaaineita kyllä tulee mutta niitä on jokaisen hyllyllä ja löpö mittarissa. Verot jää tänne Suomeen,Venäjä ei hyödy sanasta Brändi Teboilin yhteydessä,mene sinne yli rajan ja tankkaa Teboililla ja yritä arvata kuka sen Bensan sulle teki??Niin kun löydät Teboilin. Minä tankkaan sieltä mistä halvinta.

    • Anonyymi

      I <3 Teboil. :))

    • Anonyymi

      Meillä on TB ja S-polttoainaasemat aivan rinnakkain, usein S- on yli 10 senttilä litra kalliimpaa, arvaa kummasta tankkaan.

      ja toiseksi, vältän eritoten nesteen ainetta ja hieman s-bensaa, ainakin meillä suuttimet tukkeutuu kun ajaa vanhoja kaasariautoja kuumaksi ja antaa seistä viikon.

    • Anonyymi

      Kannattaa boikotoida venäläisten tuotteiden ohella myös amerikkalaisia tuotteita, sillä amerikkalaiset ovat suurin syyllinen mailmalla käytäviin sotiin, olivatpa ne aseellisia tai kaupallisia. (haluaa olla maapallon herra)
      Samalla kannattaa boikotoida myös EUn tuotteita koska se on vienyt itsenäisyytemme.
      Boikotoidaan myös afrikkalaisia kaksijalkaisia tuotteita ja muitakin pyllistelijöitä koska ne ryöstävät ja tuhoavat meidät.
      Mitä meille jää--suomalaiset tuotteet.

    • Anonyymi

      St:ltä saa halvimmalla poltto-aineen joten miksi edes tankata muualla.

    • Anonyymi

      Ostan mistä halvalla saa. Lähellä oleva Teboilin kylmäasena on yleensä edullisin.

    • Anonyymi

      Venäläinen öljy-yhtiö omistaa Teboilin, pitäisikö valita mistä nyt bensansa ostaa?

      • Anonyymi

        Pitää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pitää.

        Venäjän veristen sotatoimien rahoittaminen täytyy kertakaikkiaan lopettaa laajalla rintamalla.

        Jokainen kuluttajakin on vastuussa valinnoistaan.


    • Anonyymi

      Hyvin ennustettu.. näinhän siinä sitten kävi..

    • Anonyymi

      ettekö ääliät tajua, jos Teboili lopettaisi kaikki polttoaine toimitukset, niin Suomi pysähtyisi heti.

    • Anonyymi

      Ostamalla kerrostalosi Lämmityksen, käytät Venäläistä puuta

    • Moni ei tiedä edes Shell historiaa vaikka se oli alkujaan Suomen ainut Yhtiö jolla oli nimikin jota en tarkasti muista joten en edes yritä. On hyvä että selvennät koska yrittäjät sanoo vain Öljy tuotteet on Teboil ja niistä menee Venäjälle ja Kahvio ja Autohuolto on heidän omaa? Kiitos tiedosta.

    • Anonyymi

      Polttoaineen toimittaa jalostaa neste asemille

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5168
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3377
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1502
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      184
      1343
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1036
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      948
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      877
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      758
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      727
    Aihe