Tuulisähkö Paras Sähkö

TuulivieTuulituo

Puhdasta ja ilmasta ilmaista energiaa tahtoo lisää!

26

502

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Maksaja

      Onko se sinun oma kun ilmaiseksi

    • eitietoa

      mitään ei saa eikä tule saamaan ilmaiseksi,miljoonia maksaa mylly,ja mitä purku kukasen maksaa käyttöikätäynnä,

    • riou

      Tuulivoiman rakentaminen on vain yksi keino nostaa sähköeneregian hintaa suomessa. Rakentaminen pakotetaan kannattavaksi nostamalla hintaa. Jo nyt tuulipuistot suunnitellaan kannattaviksi tukiaisten jälkeinseen aikaan. Se on sanottu suoraan näissä kirjeissä mitä lähetellään maanomistajille. Onnistuu vain raakasti korkeammalla sähkön hinnalla.

      • ajsdfks

        Suurin ympäristö tuho aiheutetaan sillä tuotannolla, jolla tuo
        tappiollinen tuotannon ala pidetään pystyssä.
        Kaikki sen tuotannon arvo on turhaa kulutusta luonnolle.
        Mikään muu ei saastuta
        yhtä paljon koska verorahat tulevat hiili- ja atomivoimalla
        tehdystä vientituotannosta.


    • niinvihreää

      Niin mutta ko se on viheriää sähkyä!! Tai no, ainaski jos ei oteta huomioon joitaki pikkujuttuja, niinko vaikka myllyjen valmistusta, varavoimaa, betonimöykkyjä maassa, sitä mihin myllyjen osat viejään sitte ku ovat romuna (ainaki tällä hetkellä dumpataan kehitysmaihin, mutta so what, siitä ei tartte puhua, ku se on sielä jossain ja me ollaan kauhian viheriöitä)...ja no vähän voi linnutki kärsiä, ja mitä nuita pikkuöttisiä tuola mehtäsä nytten onkaan, en tiiä ku en oikiastaan oo ikinä käyny pahemmin mehtäsä. Ihimistä ei väliä, tuholaisia ku ovat, joutavatki häipyä ja kuolla poies. Ja sitä ennen niiltä onki sopivaa lypsää rahnuskat parempiin taskuhin.

    • länninvekky

      Lainaus nimim. " niinvihreää" kirjoituksesta, "...mihin myllyjen osat viejään sitte ku ovat romuna..." ! ?

      Luulin jo, että tämän tason kirjoittelijoista olisi jo päästy, mutta turha on toivo! Toisaalta, kyllähän asiasta ymmätämättömillekin täytyy jonkinlainen foorumi olla, jossa voivat kirjoitella, ilman alakouluikäisen kirjoitustaitoa, tai että asiasisällöstä mitään ymmärrystä olisi.

      • lööperilasse

        No kuule just samat sanat! On se hyvä ku teikäläisillekki on oma voorumi, jokka että mittään ymmärrä, oottako nuin höplästä vejettäviä? Sano ny vielä, että ihan 10 miljuunaa olis tullu rahnua kaupungin tilille, jos ois voimalat rakennettu. Kyllä pittää ihimisen olla joko nuija tai tosinuija, jos tuohon lööperii uskoo. Oisko sielä iha se ykski ihimine kokopäiväsesti koko kolokytä vuotta sitä tietä hinkannu puhtaaksi? Talavella vissii lumilapiolla ja kesällä katuharialla. Kaikkia sitä pittää aikusen ihmisen kuunnellakki. Hyvi oo aivot pesty.


    • tuulivapaata

      Monellekkohan vihreälle tulee tuulisähköä. Itselläni on Fortumin kanssa sähkösopimus sopimuksessa lukee selkeästi ei sisällä tuulimyllyillä tuotettua sähköä.

    • Etteitotuusunohdu

      Miksi myllyyhtiö ei osta sitä tonttia myllynalle? Miksi vuokraa? kuka vastaa omistamallaan maalla olevien rakennusten purun? entä turvallisuuden? "esim. lentovalot" Maanrakennuslaki sanoo että maanomistaja. Miettikää tarkkaan mihin nimenne paatte jos yhtiö katoaa kartalta se on maanomistajan oma paskakasa ja se maksaa.

    • Lyytimuori

      Tuulimylly halkaisi merikotkan – Kokkolan edustan yksi merikotkista kuoli onnettomuudessa

    • Lyytimuori

      Tiesittekö, että 17 merikotkaa kuoli tuulivoimaloiden lapoihin viime vuonna maassamme se on aivan järjetön luku? Monet ovat ihailleet uljasta merikotkaa Kokkolan yllä no sille ihailulle tuli nyt loppu, koska kuolleen merikotkan puolisokin vaihtaa todennäköisesti hiippakuntaa.

      • Kaatorauta

        Paljon ollaan tuulimyllyjä vastaan mutta kun kysytään että millä se kokoajan lisääntyvä sähköntarve paikataan nii siihen ei sitten oikein osata vastata. Sähköhän tulee pistorasiasta ja maito purkista.... No jos vihreästi ajatellaan nii ydinvoima on ylivoimaisesti puhtainta sähköä tällä hetkellä. Sitä lisää!

        Mutta ku noita myllyjä rakennellaan kuitenki ja sitte mietitään että mihinkähän ne laitetaan ku vanhuus koitaa eikä ne enää tuota mitään. No mä voin ne käydä kaataan ja hoitaan pois tontilta ihan ilmatteeks! Taitaa romukuparin hinta olla tällä hetkellä n. 4e ja rautaromun 10senttiä kilolta.....


      • synkkä_eemeli

        Tämä maailma ei pelastu, jos ei tule koko maapalloa koskeva rutto tms. muu epidemia. Sairauden pitää poistaa vähäintään 4 miljardia ihmistä ja paluu noin 100 vuoden takaiseen kulutustasoon olisi myös tervetullutta. Siten ihmiskunnalla olisi vielä pelastumis mahdollisuus. Nykymenolla 100 vuoden päästä täällä pitää valtaa rotat ja torakat.


    • rikas_yka

      Ylivieskalaiset antoi sitten pelolle vallan.. XD

      Ei edes raha kelpaa, eli tantumus jatkuu ja varjomörköt pelottaa entistä enemmän. Hyvä niin, joku kehittyvä ja järkevä kunta saa voimaloista tulevat verotulot, ottakoon Ylivieska pelkuriensa selkänahasta. Tosin voidaanhan hiukan menoja karsia, kun pistetään katuvalot pimeiksi, nehän väkkyykin..

    • atominsärkijä

      Mitenkäs talvella kun on kovat pakkaset, niin ei yleensaä paljon tuule. Kesäisin ja syksyisin kyllä tuulee, mutta on muutenkin sähköstä ylitarjontaa. Kallista veronmaksajille, ainakin vielä, ellei keksitä jotain varastointijärjestelmää, esim. isoja altaita joihin tuulivoimalla nostettaisiin vettä käytettäväksi voimaloissa silloin kun tarve on suuri.

    • Ei-myllyjä

      Luontoon ei kuulu teollisuusalue. ympäristöhaitat suuremmat kuin hyödyt. Entäs jos tulee maastopalo, ei onnistu sammutus koptereilla. kuka silloin maksaa sivullisten kärsimät vahingot?

    • bjköjkop

      Entäs jos ydinvoimalaan tulee vuoto, tai tulipalo, tai merenpinta nousee? Onko se niin varmaa, ettei niin tapahdu? Vastaus: Mikään ei ole varmaa!

      • Ei-myllyjä

        Kyllä suomessa, ei ydinvoima pääse poksahtamaan, täällä on niille tiukat määräykset joita STUK . valvoo niinkuin tuon hanhikivenkin. Mutta tuulivoiman selvitykset tekee jotkukonsultit, noudattaen samaa löysää kaavaa ettei mitään haittaa eikä alueella ole esim eläimistöä jota hanke haittaisi. jopa muuttolintujen reitit ei kulje kyseisistäkohden vaikka syksyllä keväällä ja kulkevat sankkoina alueelta läpi ja levähtävät esim raudaskylän ja junttikankaan pelloilla.


      • Lyytimuori

        Voihan se taivaskin pudota niskaan!
        Ja ufot hyökätä!
        Ja kuu syöksyä maahan!


    • betollinentuulivoima

      Tuulivoimalalla on valtava hiilijalanjälki. Esimerkki Torkkolan tuulivoimala-alueelta. Sinne on rakennettu 16 tuulivoimalaa. Tuulivoimaloilla on valtavat betoniperustukset. Yhteen betoniperustukseen on käytetty 62 500 kg terästä ja 625 m3 betonia! Se tekee 16 betoniperustukseen 1 000 000 kg terästä ja 10 000 m3 betonia! Hurjia määriä. Tuossa siis pelkästään perustukset.

      • pikäsavotta

        Pitkät avohakkuut sähkölinjojen ja teiden vuoksi.


      • betkutusta

        Luuletkos, että näitä tuulivoimailijoita kiinnostaa luonto? Ei todellakaan kiinnosta, pelkkä raha kiiluu silmissä. Ja kun ovat vielä niin tietämättömiä, täysin markkinamiesten ja -naisten vietävissä. Heillä ei ole tietoa eikä kiinnostusta ottaa asioista selvää, kunhan suuta soitetaan.


    • KUSESTAKIHALAVEMPAA

      Vai ilimaista sähköä.

    • älläällii

      "Lyytimuori", ennemmin se ydinvoimala pamahtaa, kuin esim. kuu tippuu maahan! Haukotus!

      • Lyytimuori

        Ei. Kyllä se kuu putoaa aiemmin. 😂😂😂 Vähän aiemmin.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      977
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      880
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe