Lapin Siniset

PStarkkailija

Kerätään tähän ketjuun tietoa siitä, mitä Torvisen kotikentällä oikein tapahtuu. Keitä on Lapin Sinisissä mukana ja mikä on toiminnan voluumi? Perussuomalaisten Kalervo Björkbacka mainitsee blogissaan (25.8), että "Puolueesta eronneiden ja uuteen perustettuun puolueeseen liittyjien määrä on sormissa laskettavissa, vähäistä. Heitä lähti ainoastaan Rovaniemeltä, Kemijärveltä sekä Sodankylästä, ei juuri muista Lapin maakunnan kunnista."

Puoluesihteeri Torvinen on hoitanut ilmeisen huonosti oman takapihansa...

25

342

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kokoomusjyrää

      Kokoomus ottanut tiukanotteen sinisistä. Ottavat yhden henkilön yhteislistalle tiettävästi sinisten puoluehallituksesta. Tätä henkilöä saa äänestää ken haluaa. Ei niitä ääniä taia monta tulla. Jokaisellahan on lähisukulaisia ja oma ääni niin ettei ihan nollille mene, mutta ei varmaan sormia enempää

    • KajTurusFani

      Läpimenijät:

      Torvinen
      Elovaara
      Elo
      T.Soini

      Voisin lyödä pienen vedon.


      Perussuomaliset saavat noin puolet nykyisistä paikoista.

    • persreik

      Persut on paskapuolue, ei kansanedustajia seuraavissa vaaleissa.

    • Arvailuavain

      Väyrynen on jakanut ilmaisjakelulehden mukana mahdollisuuden kannattajakortin täyttämiseen. Kyse on Seitsemän tähden liikkeen perustamisesta ja Väyrysen osallistumisesta eduskuntavaaleihin Lapista. ? Liekö keräys muuallakin Suomessa.
      Nyt keput saavat vähemmän ääniä. Perussuomalaiset hajotettu,mutta kenttäväki suhteellisen toimiva. Sinisten touhu tragikoomista ja tähän saumaan kokoomus iskenyt.SDP saa yhden edustajan,vasemmistoliitto yhden paikan. Viime vaaleissa kepu 4 paikkaa,joista yksi Väyrynen. Sitten tuo nykyinen Torvinen. Valitaan 7 edustajaa. Kokoomus tavoittelee yhtä edustajaa, samoin SDP ja Vasemmistoliitto. Käsitykseni mukaan loppupeli menee näin 1(SDP) 1(Vas) 2-3(kepu). Vielä 2-3 edustajaa. Luultavasti perussuomalaiset 1 edustaja 1(Väyrynen) 0-1 (kokoomus )Kokoomuksen sisällä ovat kristilliset ja siniset. Kokoomus keskittää niin,että mahdollinen edustaja tulee kokoomuksesta.

      • Puavo_perskeles

        "Seitsemän tähden liike"! No jopas on! Aikoineen sanottiin, että Väyrysellä on silmät kuin tähdet, ei niin kirkkaat mutta mutta yhtä kaukana toisistaan. Tulisiko nimi tuosta?


      • Temperamutantur

        Sinisten viestintäpäällikkö ei usko,että Väyrynen lähtee ehdolle ensi kevään vaaleihin. Liekö tuo viestintäpäällikkö liian nuori ymmärtämään eikä tunne Väyrystä. En minäkään tunne,mutta olen seurannut mediaa. Väyrynen lähtee ja saa kannatusta. Se ei ole iästä kiinni. Jos pää on kalkkeutunut ei onnistu vaikka olisi vähän nuorempikin. Olen huomannut sinisten jämähtäneen. Tuo jämähtäneisyys johtuu Soinista. Siniset eivät ymmärrä,että Soinin aika on ohi mutta Väyrysen aika ei ole.


      • Puavo_perskeles

        Vaikka Väyrysen heittäisi Kemijokeen betonimurikka jalkoihin valettuna, niin ennen vaaleja hän aina pulpahtaa pintaan. Nyt taitaa kyllä mennä aika vaikeaksi.
        Siniset häipyy politiikasta kuin tuhnu Saharaan, 0-3 paikaa ensi vaaleissa.


    • Niinmyöhään

      Soini jättää ilmoituksen eduskunta-ja EU-vaaliehdokkuudestaan niin myöhäiseen ajankohtaan kuin mahdollista eli eduskuntavaalit 5.3. ja EU-vaalit noin 15.4 viimeistään pitää asettua ehdolle. Eihän tämä ole rehdin miehen toimintaa. Tämä on sellaista pelaamista. Soinihan on puppetmaster.

      • timpan_vedätykset

        timpan kootut vedätykset osa xxxxx


    • jakautunutko-persoona

      Soinissa ovat maisteris-Juudas ja pomo-Juudas samassa persoonassa?

    • Neuvojatässä

      Lukekaapa Lapin kansa näköislehti 14.8 "Lapin sinisten hajaannus syvenee" ja 27.8. "Torvinen laukalla". Kun tuota lueskelee tulee kuva valtapelistä. Siitähän on ollut kyse perussuomalaisen puolueen hajoamisessa. Soini hoveineen perusti oman puolueen. Hyvä niin. Kävi niinkuin oli parasta. Nyt ilmeisesti Torvisen vaikeaa hahmottaa,että pienessä porukassa on muitakin. Puoluedemokratia on vaikea laji eikä se kaikilta onnistu. Neuvoisin näitä sinisiä lyömään hanskat tiskiin. Ei kannata kamppailla Torvisen kanssa siinä mene aika hukkaan ja terveys.

      • Sininen_menneisyys

        Sininen Menneisyys alkaa olla näillä promillelukemilla taputeltu


    • Uuvatithukassa

      Valtakunnantason johto on hiljaa. Viestintäpäällikkökin kertoo olevansa lomalla eikä tiedä mitään Lapin tilanteesta. Lomalla ne ovat muutkin ja tietämättömiä. Puheenjohtaja tyypilliseen tapaansa on hiljaa. Ei ole minkäänlaista perinnettä avoimuudesta,dialogisuudesta tai demokraattisesta asioiden käsittelytavoista. Ei ollut Vennamolla ei ole Soinilla ja nyt tämmöset uuvatit eivät tule toimeen ilman diktatorista johtajaa.

    • Helluntailaisianeovat

      Torvinen puhuu mooseksenuskoisista. Ajattelin,että tarkoittaa juutalaisia. Epäilen,en ole varma,että kyseessä ovat helluntailaiset. Heistä sanoisin, että kaiki on hyvin, jos olet samaa mieltä heidän kanssaan. Ei ole Torvinen syntipukki välttämättä yksin. Voin vain kuvitella, mitä poliittinen yhteistyö on helluntailaisten kanssa. Ei hyväksytä sukupuolineutraalia avioliitto,ei homoja yleensäkään. Sitten ovat armottomia Israel-faneja. Miten se rasistikortin heilutus,kun ei hyväksytä arabeja eikä heidän uskontoaan. Muuten arabeissa on myös kristittyjä. On ollut aina myös Irakissa.

    • Loppu..mikä..loppu

      Lapin Siniset ovat jo hajonneet tuhannenpillunpäreiksi ! Tällä hetkellä vallitsee ns. patti-,
      tai shakkimatti tilanne, Torvinen haluaisi erottaa Kemijärven paikallisosaston piirijärjestöstä
      mutta ei saa kokoon tähän vaadittavaa enemmistöä. Kyseessä on erimielisyys siitä että
      kenestä tulee lapinpiirin ehdokas eduskuntavaaleihin, ja myös Torvisen johtamistavasta !

      Riitaa käydään siis "Paavin parrasta" , koska kummallakaan ehdokkaalla ei ole todellista
      mahdollisuutta tulla valituksi, ( olemattoman kannatuksen vuoksi ) !

      • Kylätappelua

        Onpas tyhjästä tehty piirijärjestö, Rovaniemellä puolikymmentä tyyppiä,Kemijärvellä vähän enemmän ja oisko yksi Sodankylässä. Olen käsittänyt,että Torvinen pelkää,että eräs kemijärviläinen "mooseksenuskoinen" haluaa eduskuntavaaliehdokkaaksi. Ilmeisesti näin on, että kokoomus ottaisi tämän uskovaisen sinisen miehen ehdokkaaksi yhteislistalle,jossa on mukana myös kristilliset. Jos Kemijärven paikallisyhdistys erotetaan niin sieltä voi joku lähteä kokoomuksen yhteislistoille,mutta ei saa käyttää nimikettä "Sininen tulevaisuus". Sitä etujärjestöä saa käyttää Torvinen yksin. Näyttää siltä,että jos Torvinen saa Rovaniemeltä isomman porukan vaikkapa 8-10 henkeä niin he voivat erottaa Kemijärven paikallisyhdistyksen. Eihän näistä kansanedustajia tule. Se on selvä. Kylätappelun piirteitä. Torvinenhan on myös kemijärviläinen alunperin.


      • jyrki_

        Alunperin Torvinen on Rovaniemen Meltauksesta, Ounasjokivarresta.


      • Mistäkotosin

        Ai niinkö? Joku kemijärviläinen sanoi,että Kemijärven Tohmosta. Itse en tunne Torvista enkä ole häntä koskaan nähnyt. Kemijärvellä ja Rovaniemellä näyttää yritystä pyörittävän.


    • Lapin-Matsu-vinkkasi

      Lapin siniset mahtuvat kuulemma yhteen kuplavolkkariin? Kunhan vielä jonkun aikaa tappelevat keskenään, voivat kaikki ajaa yhdellä polkupyörällä?

    • Kylätappelua

      Kun kemijärviläiset ne mooseksenuskoiset on erotettu puolueesta niin jäljellä yksi sodankyläläinen ja3-5 rovaniemiläistä. Sampo Terho tumput suorana. Mikä selitys, kun lähes 20 kansanedustajaa ja 5 ministeriä kutistuu tällaiseksi kylätappeluporukaksi. Voihan ne siniset muualla Suomessa olla vähän viisaampia, mutta en ole varma asiasta.

    • Lapin-Matsu-vinkkasi

      Sampon viimeisimmässä toritapahtumassa ei ollut edes yhtään pulua paikalla. Kertoo sinisten tilanteesta todella paljon.

    • hillotolppa

      Siniset on pelkkää teatteria. koko puolue on perustettu vain säilyttämään tiettyjen herrojen ministerinpaikat. Nyt kun kausi alkaa olla lopuillaan, sinisten viimeinen tehtävä on yrittää kampittaa verivihollisiaan persuja. Kun se on tehty niin puolue kuopataan ja kukin jäsenistä lähtee minne lähtee. Timo Soini lähtee ainakin hillotolpalle.

    • Isä-Timo-määrää-yhä

      Lapin Matsu oli laivalla tosi vaisu? Timppa käskytti olemaan hiljaa?

      • BlaueZukunft

        Soini ottaa puolueen käsiohjaukseen ja runnoo kolmannen jytkyn.

        Torvinen luimisteli sen takia, että Soini oli haukkunut kelvottoman puoluesihteerin pystyyn. Ja onhan se nyt ihmeiden ihme, että 5 ministerin suurpuolueella on kenttäväkeä vain muutama sata eikä paikallisosastoja kuin siellä täällä. Elovaara taas oli hiljaa baaripöydän vieressä ihan muista syistä.


    • tältänäyttää

      Oli ilmestynyt Lapin sinisten listoille jopa yksi nainen. Yhteensä 7, en usko läpimenoon kenenkään osalta.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1957
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1506
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      27
      1423
    4. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1418
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1385
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1357
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe