Kelpaisinko kellekään

Kerhu

Olen ollut saman ihmisen kanssa parisuhteessa jo miltei 20vuotta, käytännössä koko aikuisikäni. Seksiä on ollut aina hyvä määrä, orgasmia en ole eläissäni saanut saati suihinottoa tehnyt miehelle (hän ei pidä), minua hän on nuollut muutaman kerran. Olen alkanut miettiä kelpaisinko seksuaalisesti enää kellekään jos lähtisin. Ulkoisesti olen ikäisekseni (alta 40v) nuoren näköinen, treenaan itseäni ja vartaloni on hoikka. Tuntuu että tämän ikäisen naisen pitäisi osata jo kaikki ja minusta tuntuu etten osaa mitään, tuntuu että mun seksuaalista puolta ei oo koskaan kasteltu kunnolla et se puhkeis kukkaan. Nyt viimeisten kuukausien aikana olen alkanut pohtia seksiä paljon, katselen himokkaana vieraita miehiä, koskettekin itseäni, luen seksijuttuja . Mutta pelkään että se juna meni jo,että mua ei halua kukaan kun olen niin ,kokematon. Nussittu mua on varmaan useita satoja kertoja,mutta en ole niistä oikein irti saanut mitään.

12

1099

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kyllä kelpaisit varmasti monellekkin miehelle, kun kerran olet normi vartaloinen ja ulkonäkösi on kunnossa.

    • Kikkeliskok

      Tuossa iässä naiset ovat yleensä parhaimmillaan. Riittävän kypsiä tietämään, että mistä pitävät ja uskaltavat sen myös näyttää ja tehdä. Mutta tuo sinun tilanteesi muistuttaa kyllä lähemmäs 17 v teinitytön kokemustaustaa. Missään nimessä juna ei ole mennyt, ihan elinikäodotuksenkin mukaan sinulla on vielä toiset 40 vuotta aikaa touhuta. Seuraavaan elämään en kyllä kehota odottamaan, sen varaan laskeminen on aika epävarmaa, vaikka siitä ristiriitaisia huhuja kiertääkin.
      Lähtemistä pelkän seksin takia kannattaa puntaroida vakavasti, ainahan voit käydä vieraissa kokeilemassa. Tuosta kyllä kohta moraalinvartijat hyökkäävät sanomaan, että eroa ensin ja mene sitten kokeilemaan, mutta maailma on täynnä harmaasävyjä, ei se aina ole niin mustavalkoista.

    • Moikka
      Mulla on vähän sama tilanne kun sulla. Oon yli 30 v elänyt saman naisen kanssa ja seksikokemukseni rajoittuu hänen kanssaan harjoitettuun seksiin. Olin vielä neitsyt kun tapasimme.
      Meillä ei ole enää seksiä ja viime aikoina se on usein mielessä. Olen jopa ajatellut että tässäkö tämä nyt oli. Sitten olen tullut siihen tulokseen että ei, kyllä eläminen on tarkoitettu nautinnolliseksi. Olenkin päättänyt hankkia salasuhteen.
      Mä haluaisin opetella seksin saloja sun kanssasi. Opetellaan yhdessä nauttimaan ja antamaan nautintoa.

    • noviisi

      Melko provolta tuntuu tämän ketjun aloitus... Miksi? 30-40 vuotiaana nainen on parhaimmillaan ja siitä on ihan omakohtaisia kokemuksia sekä isojen poikien tarinoita ;)

      • Pervoprovo

        Pikku provoilu tai pervoilu ei ketään haittaa. Pääasia keskustelupalstalla on, että tulee mielenkiintoista ajatustenvaihtoa. Tässä on sentään oikeasti jutunjuurta, toisin kuin näissä saunomisväline tai Heinolan Lidl -sisältöisissä postauksissa.


    • pimpi

      Nainen on parhaassa iässä seksin suhteen siinä 40 silloin ne uskaltavat jo kokeilla muutakin kuin pelkkää lähetyssaarnajaa .
      Itse tykkään ottaa naisen kaikki herkät alueet huomioon kuten nännit ja muutenkin rinnat kaulan, reisien sisäpinnat , pakarat ja tietenkin kielellä kiusata klitorista ym...

      • ööööööööööööö

        Kokeile vaihteeksi löylykauhan sijaan kiuaskivi ä työntää perseeesesi niin tuleee sullekkin perseeseen isompi aukko jotta voit työntää pääsikin sinne


    • Itselläni on miehenä samanlainen historia. Nyt kun olen ollut vapaalla jonkin aikaa, olen huomannut ettei se puolin eikä toisin tavatonta. Niinpä huoli pois. Kelpaat kyllä. Arvosta itseäsi. :)

    • Opetellaanko yhdessä seksin saloja?

    • Pulskalutka

      Oli aloittaja tosissaan eli ei, mulla oli reilu vuosi sitten kovin samanlainen tilanne. Oltiin oltu yhdessä kakaroista asti ja kolmekymppisenä havahduin siihen ettei mun parisuhde ole sellainen jossa voin olla onnellinen- mies ei arvostanut mua naisena, vaan lähinnä kämppä- ja ryyppäyskamuna. En kyllä ollenkaan pelännyt ettei vientiä riittäisi vaikka kiloja on kertynyt vuosien mukana ja olin aivan oikeassa. Kun olen kertonut potentiaalisille seksikumppaneille, että kokemustaustani on heikko ja mua jännittää, niin yleensä se on otettu vastaan miltei riemuisasti (vrt värisevä neitsyt...:D)

      On ollut tosi hauksa olla sinkkuna, mut nyt oon nussinut itseni aivan puhki ja seuraava haaste onkin asettaa omat rajani ympäriinsä paneskelun kanssa sekä pitää niistä kiinni. Huoriksi ei kukaan aikuinen, seksuaalisuudestaan nauttiva mies ryhdy halukasta naista kutsumaan, niin huutelevat vain pikkupojat joita omakin himokkuus hävettää. Surkuttelen teitä kurjimuksia ja neuvon rakastamaan ensin itseä ennen kuin edes yrittää parisuhdetta, se on mullakin vaiheessa vaikken ole alakouluaikojen jälkeen ollut niin lapsellinen että nimittelisin toisia heidän henkilökohtaisten valintojensa tähden.

      Tsemppiä aloittajalle, päätit sitten jatkaa suhteessasi tai etsiä itseäsi yksin!

    • hohhoh_

      Hah. 20vuotta jengi elänyt parisuhteessa ja tullaan tänne leikkimään kokematonta. Mitäs seuraavaks..

      • Taiehkäet

        Kai säkin nyt ymmärrät, että se on hieman eri asia jos kokemuksena on peruslauantaiseksi vuosikausia saman miehen kanssa vs. erotiikan monimuotoinen maailma useiden partnerien kera?


    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      377
      1441
    2. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      104
      1253
    3. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      114
      1187
    4. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      158
      1072
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      40
      940
    6. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      886
    7. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      796
    8. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      790
    9. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      85
      767
    10. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      166
      662
    Aihe