Heinävedellä kadonnut nunna-ottiko veneen?

LÖYTÄKÄÄHÄNET

laitetaan tämä sama tänne Heinäveen palstallekkin,viimeksi oli jotain häikkää ja oli pakko jättää Etelä-Savo palstalle.
Elikkäs,tämän vuoden Heinäkuussa on kulunut tasan 1vuosi kun Lintulan luostarista katosi nunna Elisabeht,entiseltä nimeltään Irmeli Vuolle.
Kun nunnan tapausta pohtii onko joku mörköinfossa eli Minfossa esittänyt,että jospa nunna Elisabeht otti veneen ja lähti sillä soutelemaan ja ei ole siksi löytynyt.
Nyt jos joku muistelisi kesää 2017 Heinäkuun alun jälkeen puuttuuko joltakulta kylänmieheltä,vaarilta,omalta isältä,appiukolta,naapurilta vene,onko ollut tälläisestä puhetta ja mitä muuta puhetta on kadonneen nunnan tiimoilta on kuulunut. Kaikki pienikin tieto olisi ensiarvoisen tärkeää että nunna Elisabeht löytyisi.

23

352

Vastaukset

 • On melko todennäköistä, että hänen katoamiseensa, tavalla tai toisella, liittyy jokin rikos.

  a) Jostain rikoksesta tietoisena eli todistajana, on tästä syystä joutunut henkirikoksen uhriksi.

  b) Hän on nähnyt tai tiennyt jostain rikoksesta, hädissään paennut ja mahd. pudonnut johonkin kaivoon, suonsilmään tai esim. kallionkoloon.

  Myöskin ihan muutoin, iltakävelyllään mahd. joutunut vastaavaan onnettomuuteen.

  c) Joutui kävelyllään liikenneonnettomuuden uhriksi, esim. humalaisen yliajamaksi. Humalainen säikähti, kätki ruumiin.

  d) Hän on paennut jotain, löytänyt veneen, aikeenaan soutaa esim. Valamoon. On joutunut onnettomuuteen tai tullut tapetuksi. Ehkä hukkunut.

  e) Hän on elossa, jossain.
  *

  • Entäs tulipalo lähistöllä, pitäisikö se tutkia, paremmin?


 • Olisko tuo lähteny jonkun sukellusvenneen kyytiin? Tiijä vaikka olis Tanskanmaalla?

 • Me Herran armoitetut vanhoillislestadiolaiset olemme myöskin kesäseuroissamme arvuutelleet tätä mysteeriä. Monet meistä ajattelevat olisiko tämä nunna seurannut Jeesuksen jalanjälkiä ja noussut taivaaseen? Tietysti noin vertauskuvannollisesti sanottuna, koska Jeesushan nousi taivaisiin paljon etelämpänä ja Hänen jälkensä ovat siellä. No oli miten oli, niin kyllä se vähän ihmeelliseltä tuntuisi, jos hän olisi noussut taivaaseen veneessä, kokka kohisten.

 • Kaikkein "luonnollisin" syy on kuolema liikenneonnettomuudessa. Soratiellä tuli auton tönäisemäksi ja loukkaantui vakavasti. Yliajaja kätki nunnan ruumiin. Tai sitten tönäisyssä sai aivotärähdyksen ja ei enää osannut takaisin luostariin. Jotenkaan mitkään muut vaihtoehdot eivät ole oikein järkeenkäypiä. Nunna ei ollut varustautunut metsäreissulle. Ja ei edes palopaikalle asti mennäkseen. Kevyissä kesäkengissä lähtenyt luostarista. Ja viimeisimmät havainnot, kun seisoo soratiellä ja siltä käsin katsoo tulipalon raunioita ja jälkisammutusta.

 • Nunna on laitettu uuniin, eip löyvy todisteita.

 • Nunna on voinut tippua autiotalon kaivoon. Ennen kaivon kannet olivat puusta ja nykyisin lahonneet. Lisäksi kaivojen ympäristöt ovat pusikoituneet.

 • Savon Sanomat 15.4.2019 : Kadonnut nunna aioitaan julistaa kuolleeksi Etelä-Savon käräjäoikeudessa tulevana kesänä.
  "Kaikkia kadonneesta nunnasta tietäviä vaaditaan ilmoittamaan tietonsa tuomioistuimelle 2. heinäkuuta 2019 mennessä, tai tumioistuin julistaa naisen kuolleksi. Kuolleeksi julistamista on haettu Etelä-Savon käräjäoikeudesta Mikkelistä."

  Jutussa sanotaan myös; " Savon Sanomien tietojen mukaan nunna oli lievästi kehitysvammainen, ja hän oli herkkä järkyttymään esimerkiksi yllättävistä tulipaloista. Tämä oli taustasyy sille, että hän saattoi tulipalopaikalta lähteä kävelemään järkyttyneenä pidemmälle kuin hänen kuntonsa riitti "
  Nunna oli kadotessaan 73-vuotias.

  • Onpas jonkun verran "kehitysvammaisia" Heinävedellä kun sattunut?
   Muilutukset ja muut??
   Heinäveden perusasukkaat voi olla vaikka mitä vammaisia, kun he ovat lähes sukua keskenään!

   Eipäs paineta villaisella!! ?


 • Nyt on kulunut 2vuotta, kun Nunna katosi?
  Onko turvallista olla Heinävedellä ulkopaikkakuntalaisen ?
  Pitkospuut- kunta ei ole ehkä hurmaava?

  • Jospa hän on noussut kirkkolaivan kyytiin!!


 • Tuskin tuon ikäinen kaipaa aloittaa uutta elämää missään. Tosi surullinen tarina jos ei löydetä koskaan ja haudata luostarin siunattuihin multiin. Valamon kesto kävijä.

 • Nunnan kohtalo on jäänyt vaivaamaan. Tottahan sitä pohtii, liittyvätkö pikkukylän surullisen sattumat jotenkin toisiinsa.

 • Eikös siellä uutisten mukaan tullut kova sade kun lähti vielä iltakävelylle, jolle tapansa mukaan aina iltaisin meni. Edelleenkin ja todellakin maaseudut ovat pullollaan yksinäisiä perverssejä jotka ajelevat ympäriinsä ja yrittävät kalastella autoihinsa yksin kulkevia naisia. Saattavat ajella pitkiäkin matkoja huviksensa ja sitten kun huomaavat, että aha, tuossa kulkee nainen yksin, niin siinä kyllä sellaiselle äijälle kelpaa tuollainen vanhempikin mummeli. Pitää nyt tietysti panttivankina töllissänsä.

  • Sade alkoi nunnan jo lähdettyä kävelylle.

   Samaa mieltä tuosta, että kieroutuneita tyyppejä on olemassa enemmän kuin uskotaan.


  • Eivät välttämättä ole yksinäisiä,mutta sairaita pervoja kylläkin, niiden oma kotiväki vaan ei tiedä mitä touhuavat heidän selkänsä takana.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Eivät välttämättä ole yksinäisiä,mutta sairaita pervoja kylläkin, niiden oma kotiväki vaan ei tiedä mitä touhuavat heidän selkänsä takana.

   Tosi ikävä tarina. Mysteeri. Miten voi kadota noin vain ?


  • Anonyymi kirjoitti:

   Eivät välttämättä ole yksinäisiä,mutta sairaita pervoja kylläkin, niiden oma kotiväki vaan ei tiedä mitä touhuavat heidän selkänsä takana.

   Juu. Ja autolla pääsee liikkumaan pitkiäkin matkoja muutamassa tunnissa.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Juu. Ja autolla pääsee liikkumaan pitkiäkin matkoja muutamassa tunnissa.

   Ei liiku pitkiä matkoja,lähiseudun sekopää.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Ei liiku pitkiä matkoja,lähiseudun sekopää.

   Kuitenkin on mahdollista, että joku autoilemassa ollut, sattumalta paikalle osunut sekopää oli asialla. Näitä asustelee muuallakin kuin Heinävedellä.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Kuitenkin on mahdollista, että joku autoilemassa ollut, sattumalta paikalle osunut sekopää oli asialla. Näitä asustelee muuallakin kuin Heinävedellä.

   Tyypillistä ,aina syy etsitään ulkopaikkakuntalaisesta,sattui mitä tahansa.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Tyypillistä ,aina syy etsitään ulkopaikkakuntalaisesta,sattui mitä tahansa.

   Sitähän ne keput tekee.


 • Nyt todettu kuolleeksi?
  Tyypillistä Heinävetistä!?

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.