Mistä paras korko?

Eurot_

Norweigian Bank laskee talletusten korkoa 1.10.2018 1,75%:sta 0,75% prosenttiin.
Mistä nyt saa parempaa korkoa talletuksille kun Norwegainin korko laskee rutkasti kerta heittämällä? Mikä olisi toinen turvallinen ja hyvä pankki hyville korkotuloille?

22

2970

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • rahanPitääPoikia

   Tämä aika ei näköjään suosi säästämistä. Norwegianilla on ilmeisesti nyt tarpeeksi rahaa, tai henkilötallettajat eivät käyttäneet odotetusti yhtiön muita palveluja ja siten tuoneet lisäarvoa markkinoiden parhaalle korolle.
   Onneksi tuolta tuli saatua jo siisti pinkka sadan euron seteleitä korkoina, nyt pitää vaan löytää uusi pankki. Harmi, kun Norwegian nettipankki oli niin toimiva.

   Asunnoista tulee itselle vuokratuottoa vuodesta toiseen 4,5 - 9,5% ja sillä omaisuudella on vuosien saatossa ollut lisäksi +merkkinen inflaatiosuoja.

   Jemmarahaa pitäsi silti olla jossakin korollisena talletuksena aina pienehkö summa, 15 - 30 k€ ja sille mieluusti tuottoa, tässä vaiheessa ei ole hyvää ideaa mistä, asiaa tutkitaan, kuukausi aikaa.

  • Eurot_

   Milloin Norweigian nostaa korkoa taas?

   • KilpailuaTarvitaan

    Varmaan siinä vaiheessa kun korot yleisesti nousevat, tai mikäli Suomeen tulee uusia kilpailijoita tarjoamaan suurempaa korkoa sekä muita palveluja, jotka uhkaisivat viedä Bank Norwegianilta asiakkaita.

    Instabank tarjoaa Suomessa 1,00% korkoa. Instabankin "säästötililtä" voi näköjään suorittaa maksun mille tahansa tilille käyttäen viitenumeroa tai viestiä ja eräpäivänkin voi asettaa. Maksunsaajien tietoja voi tallettaa luetteloon. Ominaisuuksiltaan siis ainakin ylivoimainen Bank Norwegianiin verrattuna.


  • BigBank

   TF Bank säästötili, korko 1%
   BigBank määräaikaistalletus 1 vuosi korko 1,5%, 2 vuotta korko 1,75%. Maksavat tuotakin parempaa korkoa riippuen talletusajasta.

   • 1234567891234567

    Määräaikaistalletus halvaannuttaa varat, korko on kuitenkin aika vaatimaton korvaamaan tuota epäkohtaa. Ainakin omassa käytössä talletustilin pitää olla sellainen, josta voi "tankata" käyttötiliä mahdollisesti useamman kerran vuodessa ja tehdä uusia talletuksia joustavasti.


   • LehmanHanta

    TF Bank laski juuri korkoa, nyt 0,70%.


  • huybjhg

   Instabank laskee korkonsa 0,8 prosenttiin 15.12.2018.

  • Tämmöinen

   Balanzian säästötili maksaa talletuskorkoa 0,85%. Ei määräaikaisuutta. 6 maksutonta nostoa kalenterivuodessa.

   Jaksaakohan näitä enää veivata. MIlloinhan tuokin sitten muuttuu?

   • dfvcbgh

    Norjalaisiin pankkeihin verrattuna on vielä se ero, että koroista peritään lähdevero. Norjalaisten pankkien maksama korko on pääomatuloa. Tästä voi tehdä normaaleja pääomatulovähennyksiä ja vähentää esimerkiksi osakekaupoista tehtyjä tappioita.

    Itse en ala nyt veivaamaan enää. Instabankissa on nyt 1 % korolla, joka muuttuu joulukuun puolessa välissä 0,8 %:iin. Balanzia tuottaisi siis joulukuun puolen välin jälkeen 50 euroa( - verot) enemmän korkoa vuodessa enimmäistalletuksella 100 000 euroa.


   • korkoja

    Juu, mikäli eivät "päivitä" korkojaan.


  • Työttömyys

   S-Pankissa S-tuottotilillä korko on 0.1%!

   Siirsin BankNorwegianiin, sillä BigBANK tuntui epäilyttävältä. Tai Bank Norway ainakin oli tunnetumpi brändi ja siirsin sinne 20 000 euroa.

  • piensijoittaja

   Olen ilmeisen tyhmä sijoittaja otin apois pankista kun korko meni alle inflaation sijjoitin osakkeisiin nyt pienehkö pottini arvo on noussut 100% mutta senhän vie verottaja kun alan myydä niitä. samoin helsingistä pahimpaan lama aikaan ostamani osakkeen arvo on 10 kertaistunut. miksi pitää rahana kun mennee kankkulan kaivoon .Naurettavaa huijausta edulliset lainatarjoukset korko 4,5 prosenttia

  • uusia_tulijoita

   Seuraavaksi kokeilen Balanziaa ja Instabankia.
   TF tarjoaa 0,70 % mutta nostoissa lomakkeen tulostus ja postitus
   Collector Bank 0,60 % ei kisaa aivan kärkijoukossa.
   Eivät myöskaän Bigbank'in määräaikaiset alle vuoden talletusajalla

   • pörssiEiKiinnosta

    Tutkin tuota Balanziaa ja jotenkin jäi amatöörimäinen ja hieman epämääräinen olo sääntöjen ja ehtojen lukemisen jälkeen, en sitten tiiä...

    Norwegian oli hyvä , mutta muutokset 200000-»100000 takaukset ja härski korkojen maksun leikkaus pakotti siirtämään rahoja muualle. Laitoin big bankkiin vuodeksi, mutta heilläkin on kankea systeemi vs Norwegian...

    Ei auta, kuin odotella korkojen nousuja....


   • BalBN

    Mitähän sääntöjä / ehtoja talletuksiin liittyen mahdoit Balanzian kohdalla tarkoittaa? Asia kiinnosta, sillä luulin käyneeni kaikki yritysen tiedot huolellisesti läpi ennen kuin talletin sinne.

    Luin myös ruotsinkieliset sivut, joihin suomenkielisiltä sivuilta viitattiin. Niiden perusteella kyseessä on pitkään markkinoilla ollut yritys ja johdollakin näytti olevan paljon kokemusta tämän tyyppisestä toiminnasta.

    Olen samaa mieltä siitä, että BN OLI hyvä.

    Ja aina kannattaa olla tarkkana.


  • korkoKiskuri

   Katsoin instabankin norjalaisilta sivuilta ja tarjosivat noin puolta suurempaa korkoa, kuin Suomi junteille🙈, reilu meininki.

   • NorjaanVaan

    Norjassa on tosiaan suuremmat korot säästötileillä kuin vaikkapa Suomessa, Ruotsissa ja Tanskassa. Ainakin näillä suurimpia korkoja tarjoavilla nettipankeilla.

    Eli ei muuta kuin Norjaan töihin niin pitkäksi aikaa, että pääsee norjalaiseksi asiakkaaksi tallettelemaan kruunujaan hyvällä korolla.


  • Anonyymi

   Svea bank tarjoaa 1% korkoa ilman mitään nosto- tai muitakaan rajoituksia.

   • Anonyymi

    Pieni korjaus: Svea Ekonomi on oikea nimi.


  • Anonyymi

   Svea Ekonomi aloitti Säästötili toiminnan huhtikuussa 2019. Tällä hetkellä PARAS korkotuotto 1% 100.000 saakka. Ruotsin takaama turva, ei kuluja, rajoittamaton nosto-oikeus, pyrkivät ja voittavat Norwegianin näillä ehdoilla. SUOSITTELEN.

   • Anonyymi

    Toistaiseksi... Tuolla vain kalastellaan asiakkaat.... kunnes taas laskevat koron.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Toistaiseksi... Tuolla vain kalastellaan asiakkaat.... kunnes taas laskevat koron.

    Mitä sitten? Jos niin käy, vaihdetaan taas pankkia, uuden tilin avaaminen ei montaa minuuttia vie, siinä pääsee kohtalaiselle tuntipalkalle. Rahan pitää tehdä duunia aina parhaalla mahdollisella teholla, vaikka sitten lepotilassa säästötilillä.


  Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Seiska: Sofia Belorf haki terapeutilta apua - Avautuu Stefan Thermanista: "Räjähdysherkkä ilotulite"

   Sofia Belórf avautuu miesystäviensä Stefan Thermanin ja Niko Ranta-ahon yhteisistä piirteistä Seiskalle. Therman heitti Sofian tavarat ulos ikkunasta
   Kotimaiset julkkisjuorut
   96
   4849
  2. Raju tilitys Stefan T, nyt aloitti Sofia haukkumiset ja käy terapiassa.

   Siitä nähtiin taas, Sofia alkoi heti syyttelyt ja kaikki kertonut Seiskassa,ei osannut tätäkään nainen pitää suutaan kiinni erosta.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   396
   3291
  3. Sofia ilmestyi eilen illalla instaansa, on silmät surulliset ja koko kasvojen olemus .

   Ei ole koskaan helppoa eroa olemassa, vaikka kuinka sitä toisin jotkut väittävät.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   71
   2173
  4. Voitko kertoa rakas

   mikä sen muutoksen sinussa aiheutti?
   Ikävä
   153
   1781
  5. Rane lähettää terveisiä Sofialle ja Stefulle instassa

   Case: 2020-luvun Matti ja Mervi Näiden kahden sankarin elämään en ole liittynyt enää pariin vuoteen. Olen vankilaan asti kuullut mitä hurjimpia tarino
   Kotimaiset julkkisjuorut
   209
   1243
  6. Tampereen sanna lähti lomalle Ukrainaan

   Suomessakin olisi asioita hoidettavana, ja siellä vaan ulkomailla patsastelee. Milloin on seuraavat eduskuntavaalit? Valtion velkaantumisen on loputt
   Tampere
   470
   1241
  7. Marin jälleen poliittisia irtopisteitä keräämässä, matkusti Ukrainaan

   Saamme varmasti kuvasarjoja liikuttuneesta Marinista itkemässä ja surkuttelemasta ukrainalaisia. Loistava tilaisuus taas kerätä itselleen
   Maailman menoa
   370
   1173
  8. Varoituksen sana

   Älkää satuttako sitä ihmistä ketä rakastatte. Jos niin teette, edessä on katumuksen täyteinen pitkä yksinäisyys. Itsellä se varmaan jatkuu koko loppue
   Ikävä
   75
   1085
  9. Mies eikä me voitas nähdä

   viikonloppuna? :) ai niin ootko muuten varattu?
   Ikävä
   108
   974
  Aihe