STOP vatsa- ja suolisto-ongelmille!

suolikuntoon

Kyllä on tälläistä tuotetta odotettukin saatavaksi. Pelkää glutamiinikin on ihan hyvä korjaamaan limakalvoja mm. suolistossa, mutta kun siihen samaan lisätään vielä sinkki ja karnosiini, niin on sellainen coctail että oksat pois!!

https://elataysilla.com/2018/08/30/rezcuesinkkikarnosiini/

6

230

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • helppoja_ratkaisuja

      Ettet vaan nyt mainostaisi? Suolistoaan saa kyllä kuntoon ruokavalioremontilla. Mikään luontaistuote ei kompensoi sitä, jos ruokavalio on pahasti vinoutunut tai ihminen stressattu äärimmilleen.

      Suolistobakteerikantaa saa monipuolistettua välttämällä antibiootteja ja syömällä erittäin monipuolisesti erilaisia vihanneksia, kasviksia ym. Jokaista sapuskaa kun tarvitaan sulattamaan erilaisia bakteereita. Sokeri ja valkoiset jauhot eivät suoliystävälliseen dieettiin kuulu, ne yksipuolistavat bakteerikantaa. Tietyt limaa syövät bakteerit pitävät paastosta, eli välillä kannattaa pitää pidempi ruokaväli. Yleensäkin illan ja yön suoliston pitäisi antaa olla rauhassa, eikä syödä. Monta vatsavaivaa välttää jo sillä.

      Jos ihmerohtosi olisi niin ihmeellinen, niin lääkärit suosittelisivat sitä. Etenkin kun ihmiset haluavat helppoja ratkaisuja, joissa itse tarvitsee tehdä mahdollisimman vähän.

      • Muukommentti

        En ole alkup.kirjoittaja. On totta että parhaat tulokset saa ruokavaliolla, probiootteilla ja stressin vähentämisellä.

        Ruokavalion pitäisi olla sopiva ja sillä voi välttää oireita mutta täytyisi syödä silti monipuolisesti. Lisäravinteet esim. vitamiinipillerit tai muut valmisteet voivat olla usein silti hyödyksi. Mutta näissä pitäisi olla kohtuus mukana.

        Sinkki voi itsessään aiheuttaa vatsaongelmia. Mutta urheilijoille, joissakin vatsaongelmista kärsiville on hyvä ottaa sinkkiä lisänä koska se parantaa kehoa ja tuo lisää vastustuskykyä. Sinkkilisän määrä olisi hyvä olla n. 10-15mg/vrk.

        Mm. Sanasol moni vitamiinipillerit ovat hyvä lisä. Niistä saa oikeastaan kaikkea.


      • Muukommentti

        Joissakin tapauksissa sinkkilisän määrä voi olla n. 25-100mg/vrk. Tämä liittyy sairauskierteisiin ja kovaan fyysiseen urheilemiseen. Perusterveen ei kannata käyttää kuin 10-15mg/vrk:ssa. Iso osa sinkistä ja muista vitamiineista ja hivenaineista olisi hyvä tulla ravinnosta. Yliannostus sinkissä saadaan jos alkaa ottamaan useiden päivien ajan yli 150mg---/vrk annostuksia. Kovin helposti ei tälläistä yliannostusta tule. Sinkki voi itsessään lisätä vatsaongelmia mutta samalla se toimii immuniteettipuolustusta parantaen ja vähentää muita terveydellisiä ongelmia ja parantaa kehoa. Hyvin usein kauppojen tabletit eivät ole yhtä kalliita kuin erikoiset ravintolisät. Osa tuotteista voi olla halvempia luontaistuotekaupoissa.

        Sinkki ja vitamiinilisät maksavat usein 10€/iso purkki. Maitohappobakteerit ovat kalliimpia ja voivat maksaa 10-30€ 100kpl purkki.

        Usein kannattaa tutkia erilaisten ruoka-aineiden ravintoarvoja ja mitä niistä saa. Tärkeää olisi pitää päivittäiset hivenaine- ja vitamiinitasot kunnossa niin sillä tavalla vähentää vatsaongelmia ja muitakin terveydellisiä ongelmia. Myöskään päivän ylittävä yliannostus ei ole usein täysin paha asia mutta tämäkin on yksilökohtaista.


    • 58jt

      vatsa löysällä ei muita oireita

    • Minulla todettiin lymf. mikroskooppinen koliitti koepaloista. Ripuloin 3kk ilmeisesti antibioottien (monta kuuria) aiheuttamasta flooran muutoksesta johtuen. Mikään lääkärien määräämä käsikauppalääke ei aikanaan auttanut ja minulle määrättiinkin diagnoosin jälkeen 3kk:n kortisonikuuri. En tarvinnut sitä, kun käsikaupasta löytyi Alflorex -niminen valmiste. Jatkuva ripuli hellitti viikossa. Kardiologini (luontaistuote vastainen) piti ko lääkettä ihan asiallisena ja kortisonilääkitys ei muutenkaan olisi ollut muiden lääkityksieni kanssa hyvä juttu. Tämä ei ole mainos, mutta haluan antaa vaihtoehdon. Lääkettä kannattaa kuitenkin käyttää säännöllisesti - se viikko ei poista ongelmaa lopullisesti ja purkkikin kestää kuukauden.

    • HookelHolmi

      Minusta on aivan sama vaikka söis muttereita kun vaan pääsis näistä kivuista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      977
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      880
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      724
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe