Ateistinen suurvalta?

SKEnaar

450 - 500 miljoonaa ihmistä , ateisteja kaikki yhdessä valtiossa ja rajojen sisällä.
Minkälaiset vaikutukset globaalisesti. Kuka valtion johtoon ? Ei kirkkoja, ei mitään
hengellistä toimintaa. Kaikki kuoletettu ja rangaistavia.

t. Ulkoministeri
Sir Richard Dawkins.

9

177

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SKEnaar

      Minä SeKE, puolestaan uskossa 34v. ja naitattaa tosi paljon.Mitä enemmän sitä harrastaa,niin sitä enemmän tarvitsee.Aamuisin seisokki tosi kovaa. Naarasta tekee mieli, löytyisiiköhän Lestoilta ?

      • puutetta.vaan.sulle

        Eivät yleensä anna ateisteille kuten ei ketkään muutkaan.


    • ihmettelenvaan

      Ennen kirkkoon kuuluminen oli pakollista ( Olisiko ollut vuoteen 1923 asti) ja kirkot käyttivät paljon maallista valta, esim. jalkapuut ja papin nuhtelut.

    • Mitä jos siiryttäisiin vähän suurempiin kuvioihin? Pelkkä suurvalta on liian vähän ateismin tavoitteeksi: tavoitteena on koko maailman valloitus. Pohditaan siis hetki sitä, millainen olisi maailma, jossa olisi pelkästään ateisteja, olipa heitä sitten muutama satamiljoonaa tai kymmenen miljardia.

      Jos kaikki maailman ihmiset olisivat ateisteja syntymästään asti, niin silloin:

      - sotia ei enää olisi
      - väkivalta ja lähimmäisen kiusaaminen olisi loppunut
      - kukaan ei valehtelisi
      - kukaan ei varastaisi
      - kukaan ei käyttäisi väärin päihteitä, vaikka marihuanan ja mietojen huumeiden käyttäminen olisi sallittua ja yleistä
      - kaikki olisivat uskollisia omalle puolisolleen tai monille eri puolisoilleen tai niille eläimille, joiden kanssa he yhtyisivät: seka-avioliitot miesten ja naisten, biseksuaalisten, transseksuaalisten ja kaikkien välillä olisivat yleisesti hyväksyttyä ja normaalia riippumatta siitä, miten monta henkilöä tai eläintä perheeseen kuuluisi - sukupuolielämä alettaisiin jo varhaislapsuudessa ja sitä jatkettaisiin läpi koko elämän.
      - kukaan ei käyttäytyisi asiattomasti tai aiheuttaisi vahinkoa toisille ihmisille
      - luontoa varjeltaisiin ja maapallo pelastuisi ahneiden uskovais-kapitalistien saatuttavalta vaikutukselta
      - tiede kehittyisi ilman uskonnon sille asettamia rajoituksia ja ihmisen elinikä kasvaisi tuhanteen vuoteen, mutta samalla syntyvyys laskisi, jotta kaikille riittäisi tilaa maapallolla.
      - sairauksia ja haitallisia loiseliöitä ei enää olisi olemassa, koska ihminen olisi poistanut ne: ihminen poistaisi myös kärsimyksen, niin että onnettomuuksien ja tapaturmien jälkeen kärsimys hyvin pian lakkaisi. jos tarve vaatii, niin elämä päätetään armokuoleman kautta heti, kun kärsimystä ei voida enää poistaa tieteen avulla, olipa ihminen minkä ikäinen tahansa. jokainen ihminen suostuisi auliisti siihen, että hänet surmattaisiin, jos hän kärsisi jostakin syystä.

      Tämä utopia on täyttä totta heti, kun kaikki uskonnot ja uskovaisuus katoavat maailmasta. Evoluutio vie ihmiskuntaa vääjäämättä tätä kelpoisuutta parantavaa suuntaa kohti. Koska ateistit lisääntyvät hitaammin kuin uskovaiset ja propaganda ei saa uskovaisia hylkäämään uskomuksiaan, on ratkaisun oltava jokin muu... mutta kyllä ne ateistit sen sitten aikanaan keksivät. "Jos uskot, niin..." Näin potut tulevat maksetuiksi pottuina ja se on ihan oikein niille uskoville pahiksille, joilla ei ole osaa eikä arpaa siihen, mitä jotkut heidän esi-isänsä (ja ateistien esi-isät) ovat tehneet ateisteille ja "vääräuskoisille" menneinä aikoina. Meistä deisteistä ei tarvitse missään vaiheessa välittää, koska me olemme aina häviävä vähemmistö muodostan alle promillen koko maailman väestöstä, mutta ateisteja on jo nykyisen tutkimuksen mukaan länsimaissa liki puolet väestöstä. Tai riippuu siis tulkinnasta ja tarpeesta kerskata lukumäärillä...

      • On sanomattakin selvää, että jos kaikki ihmiset olisivat ateisteja, niin kaikki käyttäytyisivät hyvin: huono käytös ja kaikki asiattomuus päättyisi siihen. Tai sitten poistettaisiin käytöstä määritelmät koskien sitä, mikä on hyvää tai pahaa, oikein tai väärin, hyväksyttävää tai tuomittavaa (ei hyväksyttävää), luvallista tai kiellettyä... Vaikka kaikki olisi luvallista ja hyväksyttävää, niin ihmiset eivät tekisi mitään pahaa toisilleen, koska ateismi takaa sen, että kukaan ei kärsi toisen ihmisen tekojen, sanojen tai laiminlyöntien vuoksi. Ateistien asuttama maailma olisi eittämättä paratiisi maan päällä. Tämä on niin varmasti faktaa ja totuus, että sitä ei tarvitse edes epäillä. On vain ajan kysymys, milloin jälkeläisemme saavat elää tässä utopiassa, ellei se sitten toteudu meidän päivinämme (ei ainakaan minun, sillä minun aikani on pian täyttynyt tämän telluksen päällä).


      • poleemikko kirjoitti:

        On sanomattakin selvää, että jos kaikki ihmiset olisivat ateisteja, niin kaikki käyttäytyisivät hyvin: huono käytös ja kaikki asiattomuus päättyisi siihen. Tai sitten poistettaisiin käytöstä määritelmät koskien sitä, mikä on hyvää tai pahaa, oikein tai väärin, hyväksyttävää tai tuomittavaa (ei hyväksyttävää), luvallista tai kiellettyä... Vaikka kaikki olisi luvallista ja hyväksyttävää, niin ihmiset eivät tekisi mitään pahaa toisilleen, koska ateismi takaa sen, että kukaan ei kärsi toisen ihmisen tekojen, sanojen tai laiminlyöntien vuoksi. Ateistien asuttama maailma olisi eittämättä paratiisi maan päällä. Tämä on niin varmasti faktaa ja totuus, että sitä ei tarvitse edes epäillä. On vain ajan kysymys, milloin jälkeläisemme saavat elää tässä utopiassa, ellei se sitten toteudu meidän päivinämme (ei ainakaan minun, sillä minun aikani on pian täyttynyt tämän telluksen päällä).

        Mikä sinua ajaa kirjoittamaan pitkät rotlat silkkaa sontaa? Saatko siitä jotain kieroa tyydytystä?

        Ateismi on vain sitä, ettei usko jumalaan. Ihmisen moraalista, poliittisista päämääristä, yhteiskuntakeplpoisuudesta tai mistään muustakaan sellaisesta pelkkä ateistisuus ei kerro mitään. Tiedät sen aivan varmasti. Miksi siis käytät omaa ja palstan lukioiden aikaa totaatisen typeriin kirjoitteluihisi? Jos tuo on tarkoitettu satiiriksi, niin voin kertoa, että se on sinun paukuillasi liian vaikea tyylilaji.

        Se on kyllä totta, että jos fundamentalistinen ääriuskonnollisuus saataisiin juurrutettua maailmasta, olisi maailma varmasti parempi paikka.


      • agnoskepo kirjoitti:

        Mikä sinua ajaa kirjoittamaan pitkät rotlat silkkaa sontaa? Saatko siitä jotain kieroa tyydytystä?

        Ateismi on vain sitä, ettei usko jumalaan. Ihmisen moraalista, poliittisista päämääristä, yhteiskuntakeplpoisuudesta tai mistään muustakaan sellaisesta pelkkä ateistisuus ei kerro mitään. Tiedät sen aivan varmasti. Miksi siis käytät omaa ja palstan lukioiden aikaa totaatisen typeriin kirjoitteluihisi? Jos tuo on tarkoitettu satiiriksi, niin voin kertoa, että se on sinun paukuillasi liian vaikea tyylilaji.

        Se on kyllä totta, että jos fundamentalistinen ääriuskonnollisuus saataisiin juurrutettua maailmasta, olisi maailma varmasti parempi paikka.

        Miksi vain fundamentalistinen ääriuskonnollisuus olisi pahuutta lisäävä tekijä maailmassa? Eikö nykyinen liberaali ja suvaitsevainen uskonnollisuus ole seurausta fundamentalismista, jollaista alkuperäinen islam ja katolinen uskonto olivat aina 1900-luvun jälkipuolelle asti? Eikö ainoa tapa turvata rauhaisa kehitys ole se, että kaikki uskonnot ja uskovaisuus katoavat joko hävittämällä uskovaiset maan päältä tappamalla heidät tai sitten siten, että ihmisten älykkyys kasvaa siihen mittaan asti, että he luopuvat uskonnostaan ja uskovaisuudestaan? Koska jälkimmäinen vaihtoehto ei näytä toteutuvan kovin pian, mutta älykkyys ja tiede edistyvät paljon nopeammin. niin paras ratkaisu lienee hävittää uskovaiset maan päältä ja jättää vain ateistit eloon?


    • "450 - 500 miljoonaa ihmistä , ateisteja kaikki yhdessä valtiossa ja rajojen sisällä..."

      ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
      Eikös tätä jo yritetty kokeilla eräässä edesmenneessä itäisessä suurvallassa, Neuvostoliitossa. Yritettiin jopa jalostaa uusi ihmisrotu: neuvostoihminen. Eräs vasemmistonuorukainen ihannoi kovasti 1970-luvulla DDRää, mutta NL:n romahdus pyyhkäisi koko DDR:n näkymättömiin.

      Luin vuosia sitten erään artikkelin:

      Neuvostoliitossa oli uskovaisten kontrolloimiseen osallistunut kenraali, joka oli tunnettu koodinimellä: "Kenraali Sota". Hän oli ollut myös Afganistanin sodassa NL:n joukkojen varakomentaja - vastannut mm. kaikista suurista joukkojen siirroista. Afganistanin sodassa loukkaantui vaikeasti alasammutussa helikopterissa, mutta tajuihin tultuaan huomasi vihreää maata ympärillään ja totesi, että "tämä ei ole helvetti". Toipui hitaasti ja tuli uskoon. Alkoi levittää Neuvostoliitossa Raamattuja sotilaiden keskuuteen ja pitämään raamatuntutkistelutilaisuuksia koska (omien sanojensa mukaan) "sotilas tarvitsee Raamattua, koska hän on aina hengenvaarassa". (Terävä huomio).

      Kertoi olleensa Neuvostoliiton vanhimpia kenraaleja. Mainitsi vielä kertomuksessaan, että venäläisen kenraalin on mahdotonta päästä Pentagoniin (USA:n puolustusministeriö), mutta että hän on käynyt siellä kolme kertaa. Sai amerikkalaisilta venäjänkielisiä Raamattuja.

    • rajatkiinni

      Uskovaiset hyökkäisivät ateisti valtioon ja koittaisivat tuhota heidät vääräuskoisina.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naisiin ei ole luottamista

      Ainakaan useimpiin suurin osa hakee vain hyötyä miehistä tavalla tai toisella.
      Ikävä
      121
      2960
    2. Olet niin lähellä

      .... mutta en tiedä haluatko nähdä tai kuulla minusta. Minulla on ikävä sua, minua nuorempi nainen.
      Ikävä
      54
      2253
    3. Mies miten reagoisit jos

      satuttais näkemään sattumalta?
      Ikävä
      55
      2181
    4. Minun täytyisi lopettaa

      Kaipaaminen. Siksi kun en pysty mihinkään. Tulee vain harmia kun kaipaan. Olen niin väsynyt, ei kiinnosta mikään, enkä e
      Ikävä
      32
      2094
    5. Miksi rikkaiden pitäisi

      maksaa köyhien ja laiskojen verot, en ymmärrä tätä laskuoppia?
      Maailman menoa
      192
      1549
    6. Tänään onkin hyvä päivä

      Selata koko päivän Tinderin hunajaisia naisia. Jospa löytyy se rakkaus. Vähän kuin pelaisi hedelmäpelejä. 💘🍑🍍
      Sinkut
      61
      1439
    7. Sun kannattais nainen yrittää edes ehostaa

      ittees ja olla tyylikkäämpi. Oot kuin navettapiika. Ei millään pahalla. 😃 Mieheltä
      Ikävä
      121
      1382
    8. Kuvaile kaivattusi luonnetta

      Millaista ihmistä kaipaat?
      Ikävä
      57
      1319
    9. Muistatko? Juha Mieto täräytti Farmilla suorat sanat - Nyt hiihtäjälegenda uudelleen tosi-tv:ssä!

      Näinköhän Mietaalle käy Miina Äkkijyrkän kohtalo… Edellisellä Farmi-kaudella Mietaa teki ns. miesten töitä ahkerasti, pä
      Tv-sarjat
      8
      1143
    10. Melankolian kosketus

      Olet ihana enkä saa sinua öisinkään mielestäni; olet se nouseva aurinko joka minua valvottaa. Rintaani pakottaa ja silmi
      Ikävä
      59
      1053
    Aihe