Älkää lahjoittako TV7 ennen kuin ojarekset astuvat

vjidugo

Älkää lahjoittako TV7 ennen kuin ojarekset astuvat sivuun.
olen kuullut kuinka ovet ovat käyneet tuossa talossa niin pitkään.
Jotain on vialla.

29

3061

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • selkokieltä.kiitos

   Emme voi lahjoittaa TV seiskaa kenellekään, koska emme omista sitä. Mitä "ojarekset" ovat?

  • OnNiissäEroja

   Niinpä niin. Itse rukoilin viikonloppuna Ahdilta hyvää saalista, ja kas kummaa. Sain yhdellä verkolla kaksi lähes kolmen kilon kuhaa. Kannattaa miettiä miltä jumalalta rukoilee menestystä. TV:n katsojilta rukoilua en tosin itse ole koittanut. Saattaa olla hyvinkin antoisaa toimintaa.

  • Kirjakääröt

   Luuk.14:33 Biblia (1776) Niin siis jokainen teistä, joka ei luovu kaikista mitä hänellä on, ei se taida olla minun opetuslapseni.

  • Kunsisältöratkaisee

   Haastattelussa | Martti Ojares | TV7
   www.tv7.fi/vod/player/60882/

   28.10.2017 - TV7:n toimitusjohtajan Martti Ojareksen 75-vuotishaastattelu. Jumalan ihmeet ja johdatus pioneerityössä. Toimittajana Susanna Suomi.
   Kannatta katsoa!

  • Gnhdodotj

   Sama se mitä ruudusta ulos tulee, mitenköhän työntekijöitä kohdellaan?

  • TV7n_uhri

   TV7 on Ojaresten perhebisnes, jossa kaikissa johtotehtävissä on joku suvun jäsen. Sivullisia ei päästetä johtamaan. Työntekijöitä sorretaan, vedetään nenästä ja ajetaan nurkkaan. Koko toiminta perustuu Ojaresten väittämiin, että heitä johdatetaan "yliluonnollisesti". Sitä ei voi vahvistaa eikä voi kumota. Tämä tehoaa lahjoittajiin, jotka eivät ajattele asiaa sen enempää. Mutta kannattaisi, koska TV7:n toiminnasta hyötyy juuri Ojaresten suku. Työntekijät yrityksessä TV7 ovat alistettuna. Heitä ohjataan rukoilemaan Ojaresten suvun ja sen liiketoiminnan puolesta - ja monelle todelliselle uskovaiselle tulee henkinen riippuvuus. Ihmisiä aivopestään puheilla "suurista profetioista", samoin lahjoittajia. Vain kristillisessä järjestössä Suomessa voi olla niin paljon hengellistä väkivaltaa, koska työsuojeluviranomainen ei suojaa uskonnollisten yritysten työntekijöitä.

   • LakiKoskeeKaikkia

    "työsuojeluviranomainen ei suojaa uskonnollisten yritysten työntekijöitä."

    Höpö höpö. Uskonnollinen yritys on yritys siinä missä mikä tahansa muukin yritys. Jos on aihetta, niin ilmoitusta vaan liikkeelle. Pitää myös ottaa huomioon, että aiheettomasta ilmoituksesta voi koitua seuraamuksia ilmoittajalle. Vilpillisessä mielessä ei siis pidä olla liikkeellä.


  • Fjnknknkd

   Tuo vääryys tulee ajamaan koko alunperin hyvän kanavan alas.
   Ehkä sitten on aika jollekin uudelle tai vielä parempi olisi jos Jeesus jo kohta tulisi takaisin. Sen verran kovaa vauhtia kulkee moraalin rappeuma,arvojen katoaminen,pahoinvointi ja luonnon tuhoutuminen,

   • Anonyymi

    Ojarekset puhuvat olevansa profeettoja, muka jumala puhuu heille suihkussa.
    VALEPROFEETTOJA NE ON
    HÄVETKÄÄ OJAREKSET, ENOUGH LIES LOPETTAKAA NÄMÄ VALHENNE
    Eikö teillä ole lainkaan omaatuntoa?


  • Kirstillinenmedia

   TV7 ja TV7PLUS on uuskarismaattisten toronto-ilmiö tyyppisten yhteisöjen kanava. Ei siis ihme, että esittävät sellaisten tahojen ohjelmaa jotka hyväksyvät nämä ilmiöt. Ajatus on hyvä kristillinen kanava mutta jos sisältö on uuskarismaattista eksytystä niin sellaista kanavaa ei tarvittaisi. Myös Radio Dei on mennyt koko ajan huonompaan suuntaan ohjelmiston osalta.

   Kumma juttu näissä media jutuissa heti kun saadaan laajempaa lähetysverkkoa, kuuluvuutta jne. Niin esitettävien ohjelmien taso alkaa laskemaan, kaikesta yritetään rahastaa jne.

   • Jeesustiellä

    Tv7 on eksytyskanava, täynnä äärikarismaattista eksytystä, torontolaisuutta, jenkeistä kutsuttuja eksyttäjiä ja myös ekumenia-eksytystä älkää katsoko sitä! Älkää katsoko myöskään sitä tv7plus kanavaa, siellä on samaa eksytystä, jotka ovat etenkin nuorille! Jenkkilän eksyttäjät maksavat kanavalle rahaa, että saavat itselleen ohjelma-aikaa ja tulevat myös Suomeen, rahastamaan ja eksyttämään kansaamme! Se on täysin antikristillinen kanava, ja opettaa harhaoppia, väärää evankeliumia ja heillä on toinen jeesus. Mitä Raamattu sanookaan näistä eksyttäjistä: Gal. 1:8-9 vakavia sanoja.


  • tarsthn

   Älkää uskoko TV7:n pomoja. He väittävät olevansa profeettoja, mutta ovat sudet lampaiden vaatteissa. Keksivät omasta päästä "ihmeellisiä ilmestyksiä" rahan ja kunnian toivossa. He manipuloivat hartaasti uskovia, johtavat harhaan monia. Tämä vastenmielinen touhu täytyy lopettaa. Jumala tuomitkoon! Uskon, että Suomen maasta löytyy muita niiden sijalle. Ei saisi tukea tätä harhautusta ja uskon kautta kristittyjen riistämistä.

  • Anonyymi

   KOKO KANAVA PITÄÄ LOPETTAA.
   Ja se loppuu, kun tukijat tajuavat, että tv7 ei ole mitään järkeä. Se on petkutusta, harhaoppia ja valetta. Se kuolee pois, kuin kuoli pois venäjänkielinen osio.
   Älkää lahjoittakaa heille rahaa että se ei pääse harhauttamaan lisää uskovia totooden polulta.

   • Anonyymi

    Ei TV7:n tytäryhtiö NEBESA ole kuollut, päinvastoin laajentunut!!


  • Anonyymi

   Koko kanava on mätä

  • Anonyymi

   Jumala valitsi Martti Ojareksen perustamaan TV7:n Hänellä on ollut uskomaton siunaus mukanaan,jota ei paholaisen työtoverit pysty heiluttamaan.Maksan ilomielin TV7:n evankelioimis tarjonnasta.Jumalan sanaa on tarjolla lähes 24/7.Ja arkistosta saa ihanaa Pyhänhengen inspiroimaa opetusta aina kun sitä tarvitsee.Jumalalle kiitos TV7:stä.

   • Anonyymi

    Olen samaa mieltä, TV7 on todella hyvä kanava, valitettavasti on vielä paljon suomalaisia, jotka eivät tunne tv7-kanavaa. Martti Ojares on ollut erittäin hyvä johtaja jo 15 vuotta ja tehnyt työtä koko ajan ilman palkkaa. Siitäkin jo tietää, että hän on Jumalan kutsuma ja valitsema johtaja. Jumala on tämän kanavan todellinen johtaja, M.O. on nöyrä Jumalan palvelija.
    Seiska myös uudistuu koko ajan, eilen alkoi uusi sarja ylösnousemusvoimasta....oli kanssa erittäin mielenkiintoinen.


  • Anonyymi

   Luuk.6:30 Biblia (1776) Vaan anna jokaiselle, joka sinulta anoo, ja siltä, joka sinun omas ottaa, älä jälleen ano.

  • Anonyymi

   Että Yle’kö on se kanava mitä pitäisi katsoa, kun se toimii ilman lahjoituksia?

  • Anonyymi

   Kauan se sai tämä Pirkko J:kin keräillä rahaa, ennen kuin joutui selvitystilaan.
   En moiti uskonnollisuutta, mutta ikävää on se, että jotkut sielläkin käyttävät hyväkseen kaikkinaista ihmisten hyväuskoisuutta. En voi ottaa mitään kantaa nykyiseen TV 7:n toimintaan talouden kannalta.
   Meillä Ylen lahjoitukset on sidottu lakiin, joten ne on pakko maksaa. 7 on kuitenkin vapaaehtoisuuteen perustuva.

  • Anonyymi

   Tänä iltana amerikkalainen Andrew joku kaakatti kuinka hän sai rahaa jumalan kautta. Mutta oikeasti raha tulikin ihmisten kädestä. Näin hän tunnusti. Tärkeintä tuntuu olevan kovat tulot minimitöillä, uskottelemalla uskomattomia asioita.
   Aina on niitä onnettomia, joita rahastaa jumalilla.

  • Anonyymi

   Aamuinen Loryline oli enemmän kuin pöyristynyt siveettömyydestä.
   Kehoittaa kiivaasti rukoilemaan, eikä menemään poikakaverin kanssa salaiseen paikkaan. Pitäkää tytöt jalatkin ristissä, kun rukoilette. Vaikka voihan sitä takaakin...


   Ei tällä saada syntyvyyttä nousuun. Kohta meitä jumalista horisevia akkoja ja ukkoja köpöttelee kirkon terkkarin väliä. Tämä on Glory Backmamin kostea uni.
   Kunhan vaan ei syntiin sorru, puhtaana kuolee.

  • Anonyymi

   Olen tukenut vuosien ajan 25 ekulla kuukausittain TV7 ja rukoilen melkein joka päivä Ojaresten puolesta, että jaksaisivat,ikääkin heillä jo on. Käsitykseni mukaan tv7 on säätiön omistuksessa, joten suku sitä peri ja mitä sitten vaikka perisikin? Uskovaisia taitavat olla kaikki.

  • Anonyymi

   Glorylinen maaninen Glory Backman yllyttää siskoja rukoilemaan kielillä!
   Siskot siansaksaa ja vinkuintiata, kyllä Jumala taivaalla ymmärtää.
   Todella kahelia touhua.
   Transsiin kun pääsee, niin hyvä on. Eipä poikkea millään tavalla pakanana pitämiensä alkuasukkaiden menoista. Ristin ympärillä polkkaa hylkytellään ja mukelletaan mitä sylki suuhun tuo.
   Jumala ei katso tätä hyvällä.

   • Anonyymi

    Sinä sitä et katso hyvällä. Olet selvästi kateellinen niille, joilla on kyky vaipua hurmostilaan ilman kemiallisia päihteitä. Muinais-suomalaisetkin sen osasivat, loveen lankeamiseksi sitä kutsuivat. Ainakin jossain määrin he tosin tehostivat prosessia nauttimalla muun muassa punaista kärpässientä.

    Ihmiset niin mielellään juoksevat nautintojen perässä. Sinäkin, vaikka et sitä myöntäisikään.


  • Anonyymi

   Lopun aikoja eletää! Kaikesta näkee, että Messiaan tulo on lähellä! Ojaresta haukutaan vaikka Hän on tehnyt niin paljon hyvää meille Jeesukseen Uskoville. Se on pieni raha mikä TV 7 menee, voihan sitä elää nuukemminkin. Ei aina tavitse herkkuja pöydässä olla.

  • Anonyymi

   Mikään raha ei ole liikaa mikä menee Herran Työhön! Herra ei jätä palkitsematta sitä joka Herran Työhön rahansa antaa! Voi olla ettemme saa palkkiota Tässä elämässä, sen saamme Kuoleman Rajan tuolla puolen. Aamen!

  • Anonyymi

   Täällä on kirjoitettu vuosi sitten ojaresten korkeista palkoista samalla kun muut työntekijät elävät köyhyysrajalla.

   nyt verotoimistosta näki että vaikka rami ojareksen palkan ympärillä oli bolemiikkiä niin silti hän nosti jälleen palkkaansa edellisestä vuodesta 6000 €, kuten jokaisena aiempana vuotena!! HÄPEÄ RAMI OJARES v2018 verotettava tulo 82 185 € joka oli ansiotuloa, tulovero: 12 086€ verot ja maksut yhteensä 29 118 €

   • Anonyymi

    Ojaresten ei tarvitse hävetä yhtään mitään. Ennemminkin he voisivat olla ylpeitä hyvistä tuloistaan. Harva meistä kykenee samaan, keräämään rahalahjoituksia "myymällä" huuhaata.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kamala onnettomuus

   Miten tällaiset mönkijäonnettomuudet yleensä tapahtuu? Liikaa vauhtia? Saako mönkijöillä ajaa lasten kanssa ja ilman kyp
   Suomussalmi
   155
   7137
  2. Mönkijäpnnettomuus

   Harmillinen homma. https://www.hs.fi/suomi/art-2000010557170.html
   Suomussalmi
   34
   1905
  3. Tilitoimisto!!!

   Mikä tilitoimisto jäi kiinni rikoksesta Rovaniemellä?
   Rovaniemi
   26
   1325
  4. Tietäisitpä miten haluaisin sinut kohdata

   Vaikka vaan katsella ohimennen. Voisitko telepaattisesti lähettää viestiä, - löytyisikö kohtauspaikkaa?
   Ikävä
   63
   1316
  5. Milloin oot nähnyt kaivattusi

   ensimmäistä kertaa?
   Ikävä
   55
   965
  6. Kerro kaivatustasi jotakin mukavaa.

   Itse aloitan: hyvännäköinen ja ahkera ❤️‍🔥
   Ikävä
   65
   902
  7. Missä päin suomea kaivattusi asustelee?

   Oma kaivattuni (mies(J) asuu Uudenmaan läänissä.
   Ikävä
   49
   827
  8. Oon pahoillani sun puolesta

   kun olit muuttunut niin paljon ulkoisesti. Ja huonompaan suuntaan. Koeta pärjätä. Naiselle mieheltä vuosien takaa
   Ikävä
   38
   764
  9. Tiesitkös nainen että mulla on paljon vientiä?!

   Sänkyseuraa riittää, valinnan vaikeus.
   Ikävä
   84
   736
  10. Tikanmäen vastaus Haavistolle

   Aika erikoinen puolustautuminen valtuuston puheenjohtajalla kaupunkilaisen kirjoitukseen. Haavisto ihmetteli niitä tunn
   Pyhäjärvi
   95
   708
  Aihe