Erikoinen kohta

globalisaatio

Vaaliehdokas joutuu IPUssa toimimaan oudon periaatteen mukaan. "Ehdokas on sitoutunut periaatteeseen, jonka mukaan jokainen ihmisyksilö on samanarvoinen ja jokaisen ihmisarvo loukkaamaton ja jakamaton." En kyllä voi käsittää että pitää kunnioittaa ihmisiä jotka ovat rikollisia ja varastavat muilta kaiken. Tässä nyt on kyse koko nykyisestä globalisaatiosta ja sen taustoista. Pitääkö myös IPUn ehdokkaan hyväksyä globaali orjuus ja sen seuraukset? Tässä nyt hyväksytään EUn toiminta. Loppujen lopuksi tämä kostautuu pahasti koko ihmiskunnalle kun asiat etenevät riittävän pitkälle. Olemme jo kokeneet alkuvaikeudet tuosta pakolaistulvana. Lopuksi kaikki päättyy todella surkeasti tuon periaatteen vuoksi.

7

55

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pöytä_katetaan_putrolle

      Tuolla lauseella maahantuloa vähänkään rajoittamaan pyrkivä lausunto leimataan rasistiseksi ja kerho potkii moisen uhkan ulos kähmykerhostaan välittömästi. IPU on mädättäjäkommuuni jossa tehdään kaikki mahdollinen, että maa saataisiin samaan alennustilaan ja rähmälleen, kuten se itse ja vetäjänsäkin ovat.

    • kato_käy_tähtiin

      Jos hakee ipu:n epätoivoisen ja näkymättömän, jopa syrjäänvetäytyvän hörökerhon kautta ehdolle paljastuen samalla käsityskyvyttömäksi umpitorveloksi ja ryssäkäksi tulle myös anta
      neeksi nyt entistä suuremman luvan rajoittaa henkilökohtaista sananvapauttaan.

      Nyt ipu on ottanut pakolliseksi täppä kohdaksi ehdokkaaksi ilmoittautumislomakkeeseensa lupauksen:
      "Sitoudun ehdokkaana rasismin vastaiseen toimintaan*"

      https://www.ipu.fi/ehdokkaaksi

      Missään sivuilla ei kuitenkaan listata tai kerrota mitä tuo toiminta olisi ja kuka sen luokittelee..
      Onko rasismin vastainen toiminta lakien puitteissa ja minkä ipun suuri aivo siellä jossain pimennossa sitten luokittelee rasismiksi jota vastaan toiminta pitäisi kohdentaa?

      Oikeaa ja väärää väkivaltaa??
      Oikeaa ja väärää sananvapautta??

      Ipu.han hanakasti puheenjohtajansa kirjoituksissa puolustaa sananvapautta ja kokee mm kommunisti loilotajapiirtäjän piirtämien keskitysleitrin kaasukammioon toimittamisen ja keskustan rinnastamista esittäiven kuvien poistoa facebooksita törkeänä sanavapauden rikkomisena.

      Siis rasistista sananilmaisua kohtaan ei ilmeisesti kohdennettaisi sanan poistatuksia, vaikka niitä hyvin herkästi mm tällä keskustelupalstalla huomattavasti pienemmistä pikkuvitseistä kuin ipu:n ja satlinin teloittamistapojen rinnastaminen olisi aika ajoin ilmenee..

      Rasismin vastainen toiminta ja ehdokaskelpoisuus ipussaa tuleekin todentaa jonkinlaisilla fyysisillä iskuilla tai teoilla, mutta mihin iskut kohdennetaan, persuihin, kvl:ään, soihtukulkueisiin, kansallismielisiin tapahtumiin, vai yleistä turvallisuutta vaativiin tapahtumiin vai mihin ja mitä tuo toiminta olisi, kivittämistä, tuhopolttoja vai mitä?

      Kuka on IPU:n Mengele tai troikka joka nuo linjaukset ja luokittelut tekee, ja tuollaiset täppäkohdat lomakkeisiin lisää ja onko kyseiselle toiminnalle koko alle parikymmenpöäisen hölmöläisistä koostuvan jäsenkunnan siunaus, vai onko kaikki sitä pelleily avointa salakirje puheenjohtajademokraattista äänestystä josta erkkikään ei ota selkoa?

      Miten ipu suhtautuu henkilöihin, jopa entisiin naisjäseniinsä jotka käyvät nyt turvattomuuttaan itsepuolustuskursseja ja kantavat turvanaan pippurisiumutteista ja muuta varustusta koskemattomuutensa varmistraakseen. Varmasti ipu näin armosttoman rasisminvastaisen llinjauksen tehtyään haluaisi vähintään kidutusteloituksella muistaa tuollaisia järjestönsä nykyisiä periaatteita uhmaavia henkilöitä muistaa.

      Noh nytpä useammalla ipuhulluudesta havahtuneella ja eroa ottaneella ihmisellä onkin nyt sitten kaksi syytä varustautua uhkiin, muu katuväkivalta, seksuaalinen ahdistelu ja ipu:n kostonhaluinen mafia?

      Ipusta on päästävä eroon ja valtiovallan on kyllä syytä ryhtyä valvomaan tämän sangen arvaamattomasi osoittautuneen kuppikunnan edesottamuksia ja mitä siellä peräkammarien pimeissä nurkissa oikein muhii.

      Kukaan ei tosin muista, että ipun periaate ja takoitus oli alun periin kansallinen itsenäisyys, ei rasismin vastustaminen ja kansalaisten henkilökohtaisen koskemattomuuden ja turvallisuuden vastustaminen. Tuolle itsenäisyys periaatteelle ei täppäkohtaa lomakkeesta löydy.

      Millaiselle x-vihreälle ja äärikommartille edesmennyt puheenjohtaja diktaattorin valtikkansa ojensi, siinä kalpenee jos stalin, mao ja moni muu, ja nyt eletään jo vuotta 2019!

      IPU on lakkautettava!

    • suorat-sanat

      Tästähän tässä onkin kysymys.Emme kunnioita SNn tapaista tyyppiä mistään hinnasta. Siksi emme voi kai olla edes ehdolla IPUssa.

      • höpsöliisa_ehdolle

        EI ipu sinua ehdokkaaksi huolisi mistään hinnasta, olet sen verran oikeistolaista sontaa tänne päästellyt, ja viihdyt myös liikaa persujen palstalla. Rajakki kirjoituksia sinulta löytyy myös, joten pidähän varasi, ettei ipupyrkyrien toimintaryhmä yhytä sinua liisaseni..

        Tou tulkintasi, ettei yleensäkkään ipulainen siedä kaikenlaisa henkilöitä miostään hinnasta on kaikkien tiedossa,mutta vihaamisen ja sietämättömyyden ipuli voi ilmaista vain sellaista kohtaan joka sanoo tai kirjoittaa ja herättää avointa keskustelua ja on hetero sekä valkohoinen.

        Koska muuten viha, vaikka kaikkien muiden mielestä jonkin toiminnan tuomitseminen olisi hyväksyttävääkin, tulkittaisiin ipulkriteereillä rasismiksi. Myös maan kantokyvyn laskeminen eli se minkä suomi voi maapinta-alallaan ja lýhyellä satokaudellaan tuotta ja sen riittävyys kasvavia ihmismassoja kohden on laitonta ja rasistista toimintaa ipu:luokittelulla.

        Ilmaisit myös suoran vihasi jotain SN:ää kohtaan, on siis turha väittää, että ipu olisi pasifuistinen ja demokraattista päätöksentekoa,, puolueettomuutta, tasa-arvoa ja rauhaa haluava ja ajava kerho.

        Meille ipu:n aidosti nähneille ja kokeneille tuo asia on itsestään selvä, suurin osa jäsenistä oli pelkkää orjamassaa ja lypsylehnmiä kaksinaismoralististen narsistien ja ryssäköiden perrlinappuloina ja siitä me kaikki järkkeviä ja kuuntelemaan kykeneviä ihmisiä olemme velvollisia varoittamaan.

        Ipun verenhimo ja väkivallan toteuttamisen tarve on nyt populistisesti koordinoitu toiminnaksi rasismia vastaan, ainahan pitää olla nähkääs joku tekosyy..

        Nyt onkin todella mielenkiintoista odottaa ja nähdä ketä ja kuinka monta niin matalaotsaista ja järkensä hukannutta itsensä häpäisijää maasta löytyy, että menevät valtakiimassaan tuon lanketin hyväksymään ja onnistuvat vakuuttamaan iputroikan oikeistovihaseulan ja vakuuttamaan heidät maksukyvystään ja typeryydestään pelinappuloiksi ja pääsevät ehdokaslistoille.

        Liisa olisi kyllä paikkansa ansainnut, kukaan muu ei palstalla jaksa järjettömiä horista ja ipu:a totuutta vastaan puolustaa vuodesta toiseen, antakaa ipukommarijohto nyt armon käydä oikeudessa ja päästäkää liisa ehdolle ja muutenkin värvätkää liisa rasisminvastaisen pyröryhmänne maksavaksi kenraaliksi.


    • komujuntta

      Sanoisinko, että ipu:n touhu alkaa haiskahtaa jo liiankin pistävästi sille itselleen.

    • täppä.kupontiin

      Sotepaljastelua tyhjällä palstalla ja yleistä häiriköintiä muiden komuanargistien kanssa autoja poltellen ja muuta keinotelḱoista rasismin vastaista kansalaisvainoa harjoittaen.

      Ipun tapa värävätä riittävän tyhmiä sotilaita on kyllä kaikista idioottivarmin, siksipä onkin hauska nähdä virallinenkin ehdokaslista, pelkkään kotkan poikoon ei torvelot jääne.

    • nam_predloshnie

      irti-kantasuomalaisista kerho

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 171
      5042
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      126
      4563
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2921
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      30
      1937
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1794
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1719
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1710
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      108
      1706
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1623
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1561
    Aihe