Taas autouni!

Sillalta ajettiin auto jokeen. Tai ei se ollu oikeestaan mikään tavallinen silta vaan joku sellanen puurakennelma missä on 90 asteen käännös ja kaide. Se oli omituista: auto toisensa perään piti ajaa jonkun tällä rakennelmalla oleskelevan henkilön yli (se oli niinkun ois ollu joku yleinen sääntö tai tehtävä, että näin on tehtävä) tai oisko sitä pitänyt niiku hivutella ja pelotella.

No siinä kävi sitten niin, että me väistettiin (autossa oli ainakin kaksi henkilöä mun lisäks, mä olin pelkääjän paikalla) ja ajettiin vierestä kaiteen läpi. Mä vielä sen ilmalennon aikana yritin laittaa turvavyötä, mut en kerenny mut ei se törmäys sit ollu kummonen. Siinä ruvettiin sitten suunnittelemaan mistä ovesta lähdetään ulos, kun auto alko uppoamaan.

1

132

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • A.Jung

      Silta maa-alueiden välillä voi kuvata elämänmuutosta, muutosta ja siirtymistä toiseen elämäntilanteeseen. Saattaa olla, että olet yrittänyt viime aikoina muuttaa kovasti elämääsi(autot), mutta et ole onnistunut tässä muutoksessa. Et jostain syystä ole saanut ankkuroitua itseäsi ja elämääsi uuteen elämäntilanteeseen. Tämän takia keskellä elämäntilanteen muutosprosessia siis siltaa, auto suistuu jokeen. Jos elämäntilanteesi on jatkunut jo kauankin näin, saattaa siis olla että siitä on jo tullut sinulle ikäänkuin sääntö kuten absurdit säännöt unessa . Jopa uni näyttää sinulle säännön tapaan että ihmisen eliminoiminen sillalla on normaali yleinen sääntö. Ihminen sillalla tässä tapauksessa kuvastaa siis sinua itseäsi, ja sitä miten olet jämähtänyt kiinni sille sillalle pääsemättä elämässäsi kunnolla juurtumaan sillan toisella puolella odottavalle kiinteälle varmalla mantereelle.

      Luultavasti kun tulevaisuudessa saat tehtyä elämässäsi onnistuneen päätöksen ja muutoksen, pääset myös unessa ajamaan onnistuneesti sillan yli. Eikä unen ilmiasu näytä enää ihmisiäkään sillalla joiden yli pitää ajaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2773
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2350
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2130
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1894
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1747
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1746
    7. 121
      1712
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1706
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      130
      1491
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe