Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Marco on kuningas

marconfani

Ihanaa katsoa Marco Bjurströmiä jälleen televisiosta. Mukava kuulla, että hänellä menee hyvin. Todella hieno mökkilukaali Pellingin saaristossa. Marcon namnam yrityksellä menee hyvin ja hänen ravintolabisneksetkin kukoistaa ja tvtyö. Ilo lukea lehdestä joskus vuoden päästä, kun hän tienaa jotain 200te palkkatuloja saman verran pääomatuloja ja verotonta osinkoakin varmaan vielä 100te siihen päälle.

11

356

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mummu72v

      Marco on hyvä mies. Laittaa lanteet vatkaamaan keinuten. Tykkäsin tosi paljon bumtsibumista. Ilman Marcoa se show ei ole mitään. Olisi mukavaa saada lisää uusia Marcon ohjelmia televisioon. Hän on rahansa ansainnut!

    • hienoamikämies

      On se kova mies. Namnam, tvtyöt ja ravintolat ovat vain murto-osa. Marcolla on myös erittäin menestynyt tanssiyritys, joka tekee useiden miljoonien liikevaihdon vuosittain ja satojen tuhansien voitot.

    • mies29v

      On se mahtava lukaali hänen Pellingin huvilansa. Todella hulppea iso paikka, kauniit maisemat. Kävin kerran siellä ulkosalla katselemassa tossa kesällä. Kateeks kyl kävi. Paikalla ei ollut ketään. Marco olisi varmaan ystävällisesti ottanut vastaan, muttei ollut ketään paikalla.

    • jumalannimeen

      Kaikkia kunnia tuolle miehelle, muuten patsi en voi hyväksyä ...outta. Se on raamatun ja Kristinuskon vastaista, joten syntiset joutuvat kadotukseen aamen. Kaikki pitäisi raamatunnimeen käännyttää het....ksi.

    • bumtsibum

      Kunnan pitäisi vuotuiseen juhlaan ottaa Marco esiintymään. Hän opettaisi jäykät eurajokilaiset olemaan rennompia ja nauttimaan elämän bumtsibumista. Esiintymispalkkio voisi olla 100 000e. Raha ei valuisi hukkaan. Raha tulisi moninkertaisena takaisin, kun ihmiset olisivat rennompia esim. liikenteessä eivätkä ajaisi lukuisia peräänajoja yms. ulosajoja, niin kuin monella kuntalaisella on tapana ajaa vuosittain.

    • enfanita

      Mää en menis katsomaan sitä, vaikka mulle maksettais.

    • marcobond

      Daniel Craig lopetti bondin uran. Hän vasta 50. Moore oli 58 viimisessä. olisi voinut vielä Moorekin tehdä muutaman. Marco Bjurström sopisi täydellisesti Bondin rooliin seuraavan 15v ajan. Hän nuorekas ja helposti ehostamalla saa vielä paremmaksi. Erittäin komea ja 196cm pitkä.

      • danielcraig

        Ei ole lopettanut. craig jatkaa agentin roolissa. Kuvaukset alkavat loppuvuonna.


    • Miesmieheen

      Marco pitäisi saada joka vuosi luennoimaan kuntaamme syysjuhlassa ja pikkujouluissa. Noin ihanalle miehelle voitaisiin maksaa luennosta aina 100 000e. Rahat menisi oikealle miehelle.

    • egrhtrhrt

      mitä kuuluu kukkuluuruu

    • fanittan

      Ihanaa aa a ihana!

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      91
      2354
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      53
      2054
    3. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      88
      1873
    4. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1858
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1648
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1572
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      27
      1446
    8. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1410
    9. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1402
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      73
      1380
    Aihe