Kaksoisliekki/rakkaus

Tajunnanvirtaa86

En tiedä kuuluuko oikein tänne, mutten löytänyt mitään muutakaan osastoa jossa ajattelisin muiden kuulleen kaksoisliekistä. Tai tutustuneen siihen enemmän.
Kerron ensin oman "rakkaus" tarinani (en rakkaustarinaa) lyhyesti ja sitten pohdin kaksoisliekkiasiaa siihen pihjautuen. Ei siis tarvitse lukea tarinaani vaan voi siirtyä loppuun, heh.

Noin vuosi sitten tutustuin entisen, silloisen mieheni erääseen kaveriin. Tunsin vahvaa yhteyttä häneen heti kun kohtasimme, en kuitenkaan tietenkään ajatellut sitä muuta kuin kaverillisena silloin. Minulle tuli heti tuttu ja turvallinen olo hänen seurastaan. Olimme hetken aikaa tiiviisti yhdessä isommalla porukalla, mutta meillä oli tämän minulle uuden ystävän kanssa usein pitkiä kahdenkeskisiä keskusteluhetkiä. Jossain vaiheessa tajusin olevani ihastunut häneen. En tehnyt asialle mitään, en myöskään vähentänyt näitä yhteisiä hetkiämme tai muuten vältellyt häntä.
Hetken päästä hän kuitenkin muutti toiseen kaupunkiin, enkä ole häntä sen jälkeen nähnyt tai ollut yhteyksissäkään.

Yhteytemme tuntui vahvemmalta kuin uskon minun koskaan aiemmin tunteneenkaan. En tiedä tunsiko hän romanttisella tavalla yhteyttä ja kemioiden kohtaamista, mutta ainakin kaverillisella pohjalla.

Ihminen pyörii yhä enemmän tai vähemmän päässäni tämän vuoden jälkeenkin. Etenkin sen jälkeen kun erosin kuukausia sitten, aivan eri syistä tosin. Paljon olen tietysti miettinyt että tunsiko hän samaa kuin minä, ihastuikohan hänkin vähän, tai tunsiko samanlaista yhteyttä välillämme vai oliko se oman ihastukseni luomaa toiveajattelua. Vai täysin platonista yhteyttä. Oliko hän sielunkumppani, jotain vähän enemmän minulle tarkoitetuissa suhteissa? Vai oliko hän vain olemukseltaan sellainen "hurmuri", joka aiheuttaa naiselle kuin naiselle saman olon.


En tiedä noista kaksoisliekeistä paljoa, mutta olen miettinyt voisiko tuollaiset vahvat tuntemukset johtua siitä. Tulenko kohtaamaan yhtä vahvaa yhteyttä jonkun toisen kanssa, kun en koe noin vahvaa oloa kokeneeni toisten kanssa?
Eikö kaksoisliekki ole myös harminaista saada vaikka tämän elämän aikana? Mietin, jos hän olisi se, mutta meidän ei vain ole määrä olla toistemme kanssa enempää tässä elämässä. Ajoitus oli sellainen, ettei se sopinut siihen hetkeen. Tapaamisemme on hyvin epätodennäköistä enää toteutuvan, ja jos tapaisimme olisi sekin luultavasti lyhyen hetken sattumanvarainen kohtaaminen. Eli vaikka tapaisimme jossain, tuskin se olisi alku suhteelle, kun asumme toisistamme kaukana ja historiamme on tämä.

Koetteko teillä olleen kaksoisliekkisuhdetta, tai onko sitä nyt, tai onko teillä samankaltaista lyhyttä kohtaamista kaksoisliekin kanssa? Onko se harvinaista, vai löytääkö sen yleensä.jossain vaiheessa? Miten erottaa romanttisen sielunkumppanin ja kaksoisliekin?

3

288

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tajunnanvirtaa86

      Onpas noloa, luin aiheesta uudelleen tämän lähettämisen jälkeen, ja hän kuulostaa ennemminkin sielunkumppanilta, kun taas entiseni kanssa sopii useampi kohta. Heh, mutta jos kaksoisliekkisuhde on noin hankalaa ja jopa noin pitkään, niin taidan toivoa etten siihen tässä elämässä joudu. Tai ainakaan lähiaikoina tai vuosina. :D
      Sielunkumppanitkin tuntuvat tarpeeksi tutuilta ja turvallisilta.

      Kuitenkin, jos täällä jollain on kaksoisliekkitarinoita, omia tai muiden, niin niitäkin olisi mielenkiintoista lukea alusta nykypäivään!

    • Kaksoisliekki

      On kaksoisliekki tarina helvetistä. Siis ollaan kaksoisliekki ja keinutaan jatkuvasti siellä jumalten keinussa välillä taivaan ja helvetin ja tää kesä on ollu rankasti helvetin puolella, mut 28 vuotta on keinuttu.

    • Kristallinanevagessa

      Jos on nyyeitsissä niin voi syttyä erittäin voimakas kaksoisperäliekki.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      75
      5634
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2496
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1977
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      59
      1725
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1601
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1398
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1307
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      10
      1281
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1239
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1193
    Aihe