Tofu vai kauriin liha? Kumpi on parempi hiili-

jalanjäljen kannalta parempi?
Ilmoita


Et saa täältä rehellistä vastausta tuohon. Ihan samaa kuin kysyisit tuulivoiman ympäristövaikutuksista.
Ilmoita
Miksi en saa kunnon vastausta?
1 VASTAUS:
No ootko saanut?

Kysymyksesi on ituhippien mielestä vastenmielinen ja se on parasta vaieta kuoliaaksi.

Olisi kyllä mielenkiintoista kuulla tofun valmistusprosessista. Uskon, että jopa tehotuotettu liha on tofua ympäristöystävällisempää. Saati sitten luonnossa eläneen eläimen.
+Lisää kommentti
kauriin liha on luomua. metsästäjä saa saalista vain silloin kun kanta sen kestää. ihminen nyt vaan on sekasyöjä. on hieno asia, että jotkut viitsivät etsiä luonnosta vielä syötävää.
1 VASTAUS:
Luonnossa kasvaneen villieläimen liha ei koskaan ole luomua eli LUONNONMUKAISESTI TUOTETTUA. Ei ollenkaan tuotettua, siten tuotantopäästötöntä.

Älä alenna villieläinlihaa luomuun.
+Lisää kommentti
EIköhän se riipu siitä, miten paljon vaivaa sen kauriin kaatamisen eteen on nähty. Sitten toisekseen kuinka kovassa käytössä siihen käytetty ase on.

Eli vaikkapa ääriesimerkit:

Isäntä tahi emäntä kaataa säännöllisin välein pihapiiristä kauriita suvussa perintönä kulkeneella Sakon rihlalla. Erittäin pieni hiilijalanjälki.

Ökyisäntä (tahi emäntä) ostaa amerikkalaisen luodikon ja siihen tömäkän kiikaritähtäimen ja lähtee Range Roverillaan jahtiin toiselle laitaa Suomea ja vasta viidenellä jahtikerralla onnistuu jotain kaatamaan. Kyllästyy saman tien moiseen ja luodikko ruostuu vintille. Erittäin iso hiilijalanjälki.
Ilmoita
Minkälainen prosessi on tofun valmistus?
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Tofu vai kauriin liha? Kumpi on parempi hiili-

jalanjäljen kannalta parempi?

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta