Onnettomat sosiaaliset taidot

hot-ellen

Miksi adventistit eivät halua keskustella "jarin" kanssa?
Onko "jarilla" vaasassa lähimmäisenrakkaita adventistiystäviä niin miksi ei?

114

1321

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Painu vittuun!

      Minä en ole jäsen Vaasan Adventtikirkossa.

      • HOT-Ellen

        Kerro lisää neitsyydestäsi ja ajokaluista.
        Etkö halua enää opettaa adventistinaisia?


      • HOT-Ellen kirjoitti:

        Kerro lisää neitsyydestäsi ja ajokaluista.
        Etkö halua enää opettaa adventistinaisia?

        Minä en ole koskaan ollut opettaja.

        Olen ollut demokratian valintojen mukaan erilaisissa tehtävissä vapaa-ehtois-harrastus-toiminnassa määräaikaisissa tehtävissä yhdistystoiminnassa.

        - Tiedäthän -ihmiset rientävät erilaisiin kotiseutujensa vapaa- ajan -harrastus -arvo- yhdistystoimintoihin. Vapaaehtois-voimin ne aina toimivat.


        Minä ilmaisen vain kansalais-mielipidettäni Pl 11-12§ antamilla valtuuksilla aina historiassakin takavuosina ja edelleen -Sinusta ja uskontokunnista riippumatta.-



      • HOT-Ellen kirjoitti:

        Kerro lisää neitsyydestäsi ja ajokaluista.
        Etkö halua enää opettaa adventistinaisia?

        Vielä;

        "Pelastushistoriassa " on ollut aikoja jolloin Jumalan kansan ryhmät -seurakunnat ovat tarvinneet lisää tietoa. Alkuseurakunnan ajat on yksi sellainen aika. "Hänellä oli neljä naimatonta tytärtä joilla oli profetoimisen lahja;" Apt 21:9.


        Hengen lahjoista 1 Kor 12 luku; j. 7-11.

        White palveli lahjallaan oman aikakautensa aikansa seurakunnnan käytännön tarpeita.

        Hän oli erinomainen opettaja joka ei tehnyt mitään muuta kuin korotti Jeesusta Kristusta kaikessa ylimmäksi. Hän oli aikansa lahjakas tuottelias hengellinen kirjailija. Hän otti kantaa myös päivän tapahtumiin aikakautenaan.
        Ihmiskunnan synnit ovat samat. Hänellä on hyödyllistä opetusta myöhempäänkin aikaan.
        Profetian lahjan sanoiksi ei voi siis joka sanaa laittaa, ja miljoonat ihmiset -kymmenet miljooonat ihmiset ovat tutkineet hänen kirjoituksiaan Raamatun ohjeen 1 Tess 5:19-23 mukaan.

        "Yksikään profeetallinen sana ei ole tullut julki ihmisen tahdosta, vaan ihmiset ovat puhuneet Pyhän Hengen johtamina sen minkä ovat Jumalalta saaneet;" 2 Piet 1:21.

        Jumala asetti profetian lahjan seurakuntaan. Profetian lahja on suurin armolahja. (Room 12:6) Profeetat toimivat rakennukseksi, kehotukseksi ja lohdutukseksi. (1 Kor 14:3-5)

        Profeetallinen sana on hyvin arvokas. (2 Piet 1:19-21) Profeetallista sanaa ei saa väheksyä eikä halveksua. Profetian Hengen armolahjaa tulee tavoitella. (1 Kor 14:1) Profetian lahja ja kaikki muutkin armolahjat lakkaavat vasta uudessa maassa kun niitä ei enää tarvita. (1 Kor 13:8)

        Kaikki mitä väitetään profetian lahjaksi on arvosteltava jokainen itse henkilökohtaisesti 2 Tess 5:19-23 mukaan: "Älkää sammuttako Henkeä, älkää väheksykö profetoimisen lahjaa. Koetelkaa kaikkea ja pitäkää se mikä on hyvää. Pysykää erossa kaikesta pahasta. Itse rauhan Jumala pyhittäköön teidät kokonaan ja varjelkoon koko olemuksenne, teidän henkenne, sielunne ja ruumiinne, niin että olette nuhteettomat Herramme Jeesuksen Kristuksen tullessa."
        Ainoa luotettava mittapuu joka antaa varman vastauksen on Jumalan moraalilaki. Kaiken hengellisen ja profeetallisen sanan on oltava sovussa Jumalan pyhän syntiä opettavan lain kanssa. (Ilm 14:12, 12:17, Luuk 16:16-17, Matt 5:17-18, Jaak 2:8-13)
        (1 Joh 4:1, 1 Kor 14:29) (2 Moos 20, 5 Moos 5)


    • Lahkojen.vaikutus

      Jarilla on mielenterveydellisiä ongelmia, jotka johtuvat Ellen Whiten ja adventismin harhoista.
      Sitä se on, kun antaa lahkon kusettaa. Lahko vie rahat, mielenterveyden tai molemmat.
      Jari Laurila on varoittavana esimerkkinä.

    • Liian tunnolliset ihmiset saattavat uupua. Pitäisi osata sanoa ei, jos kysytään liian moniin tehtäviin. Levon, rauhan ja elämän tarkoituksellisuuden löytää uskossa, mutta sekin saattaa mennä suorittamisen puolelle, jos yrittää liikaa miellyttää muita.

      Tällä palstalla on pahantahtoisia raakkujia, jotka oikein ilakoivat, jos toinen masentuisi uudestaan ja sairastuisi mieleltään. Tällaisia pahanilmanlintuja on maailma väärällään, mutta jätä nämä omaan arvoonsa ja pidä uskosi, joka on Sinulle lahjana annettu.

      • Näin.se.on

        Uupumus ja masennus molemmat ovat MIELISAIRAUKSIA.
        Mielisairaat ihmiset uupuvat ja masentuvat.


      • Näin.se.on kirjoitti:

        Uupumus ja masennus molemmat ovat MIELISAIRAUKSIA.
        Mielisairaat ihmiset uupuvat ja masentuvat.

        Sinun ei tulisi tuollaisia pölkkykirjaimin kirjoitella. Voisit katsoa itseäsi peiliin ja miettiä millaista hedelmää lähimmäisillesi tuotat. Sinuun en luottaisi piirun vertaa toisin kuin tähän, jota nimittelet.


      • Näin.se.on

        Uupumus ja masennus molemmat ovat MIELISAIRAUKSIA. PISTE.
        Joka muuta väittää valehtelee ja on isästä perkeleestä!


    • "Adventistien" ei tarvitse keskustella ihmisten kanssa, jotka eivät ole järjestön ja seurakunnan kirjoilla. "Adventistit" viettävät omaa seurakunnan elämää omassa uskossaan ja omassa perhe- ystävä- piirissään.

      Minä en ole yhdenkään uskonnollisen järjestön tai kirkon jäsen 12 vuoteen -12- vuoteen ollut, eikä näissä uskonnollisissa piireissä ole minulla mitään ihmis-suhteita tai asioita.


      Olen keskustelija foorumilla. En mitään muuta.-

      Minusta olisi viisasta että ymmärtäisit ettei ihmisille kirjoitella nimeltä foorumeilla tuolla tavalla, sellaisen nimimerkin takaa mistä ei voi nähdä lähettäjää. Kunnianloukkaus-rikos-syyte onnistuu hyvin, eli viestien lähde voidaan selvittää. Rutiini oikeudenkäyntikulu on 8 000 euroa, ja korvaukset henkisistä kärsimyksistä päälle.


      Täällä ei ole Sinun tarpeisiin henkilönimiä.


      Minä olen tuttavalllinen rupattelija, mutta minun kirjoituksissani ei ole koskaan olut henkilö- perhe- nimiä ainuttakaan koskaan. Sama pätee kaikkeen sähköpostiini ja puhelinviesteihini -ne ovat anonyymeja aina olleet ilman henkilö- perhe- nimiä.

    • ulosylösjalenkille

      Kyllä Jari on oikeassa opillisesti, koska hän on tutkinut Raamattua paljon. Harva maalikko osaa noin loistavasti perustella uskonkäsityksensä kuin Jari. Fyysisestä kunnostaan huolehtiva Jari on hyvänä esimerkkinä liikkumattomille sohvaperunoille, jotka vain luuraavat tällä palstalla haukkumassa uskovia. Lenkille siitä!!

    • ohjeeksi-ojennukseksi

      Aiotko Jari kirjoittaa elämänkerran ennen adventismia, adventtikirkon jäsenenä ja yhä edelleenkin adventismin tiukassa otteessa?
      Sinulla on loistavat kirjalliset lahjat.

    • Olen kaksitoista vuotta takaperin lähtenyt pois adventtiliikkeen yhdistys-toiminnasta.
      1970 luvun kokous-sarjojen käännynnäisten perheiden joukossa ei ole minun perhe-tuttujani.
      Därför. __ Siksi.__


      - En pidä yllä sosiaalisia runsaita taitojani, koska vietän eläkepäiviäni ylhäisessä yksinäisyydessäni kotielämän vietossa poikuus-kammiossani. Rationalisoin parhaillaan huoneistoani elämäni viimeiselle kolmannekselle 1/3 -ajalle rationaaliseksi tila-missioistaan.

      Huollan ja korjaan entisiä ja uusvanhoja hankkimiani talonpoikais-huonekalujani, ja olen ostanut viisi uutta ovea Lundia hyllykkööni. Monenlaista puhdetta omissa asioissa, joissa ei ole sosiaaliset taidot tarpeen.


      En ole jäsen uskonnollisissa liikkeissä -kirkoissa- -Olen foorumilla keskustelija vuodesta 2005.
      Adventtiliikkeellä ei ole täällä tehtäviä -tämä on kansalaisten foorumi aihepiireittäin; Suomi24.fi --
      Täällä ei ole osaa ei arpaaa kenelläkään muulla paitsi Suomi.fi:llä.

      En ole kirkkojen, etujärjestö-organisaatioiden tai/ja näiden yhdistys-toimintojen tehtävissä -enkä jäsen.

      En ole opettaja, vaan ainoastaan keskustelija kansalaismielipiteelläni PL 11-12§ valtuuksilla uskonto-kunnista riippumattomalla tavalla.

      En pidä esimies-johtajia-tuomareita eläkepäivilläni palveluksessani. Esimiesaseman saa vain jos minulla on työsopimus -ei ole mitään muuta tietä.
      Viranhaltijoilla on rajattua itsenäistä toimivaltaa kansalaiseen. Viranhaltij aon aina yhteydessä subjektiin, jos on subjektia koskevaa. Ei toimi laittomasti luullen että olisi itsenäistä valtaa kansalaisiin. -- Keisarin valta päättyi keisariin. Alamaisten aika päättyi viimeiseen keisariin Suomen alueella.
      Käsityöläisammatteihin pätevien yhdistys-ihmisten ja kunnallispoliitikkojen itsenäinen toimivalta on äänestyslappu. Tässä yhdistyksien ihmisten itsenäinen toimivalta on = äänestyslappu. -- Ei laillista valtaa kansalaiseen.

      • nedwilsson

        "Poikuus-kammio", eikö siellä ole ollut koskaan naisia vaan poikia?
        Tavoittelet 1/3 säännölläsi 90v ikää?
        - oletko ollut eläkkellä 3-kymppisestä lähtien uupumuksen vuoksi?

        Jeesus rakastaa ja siunaa uupuneita ja myös esimiehiä.


      • nedwilsson kirjoitti:

        "Poikuus-kammio", eikö siellä ole ollut koskaan naisia vaan poikia?
        Tavoittelet 1/3 säännölläsi 90v ikää?
        - oletko ollut eläkkellä 3-kymppisestä lähtien uupumuksen vuoksi?

        Jeesus rakastaa ja siunaa uupuneita ja myös esimiehiä.

        Poikuus-kammiossani on aamu-erektioita spontaanisti vielä 60- vuotiaanakin.


      • nedwilsson kirjoitti:

        "Poikuus-kammio", eikö siellä ole ollut koskaan naisia vaan poikia?
        Tavoittelet 1/3 säännölläsi 90v ikää?
        - oletko ollut eläkkellä 3-kymppisestä lähtien uupumuksen vuoksi?

        Jeesus rakastaa ja siunaa uupuneita ja myös esimiehiä.

        Minun työuupumus kuuluu 1980 luvulle ja kaikkineen päivineen 1990 luvulle -eli 20- vuoden takaiseen aikaan 20- vuoden taakse-.

        Minun eläkkeeni ei kuulu ristin sielullekaan, Olen eläkeläinen satojen tuhansien Suomen kansalaisten tapaan. Elän eläkevaroillani kaikessa-.


      • Taidat-jauhaa-paskaa
        jarinhotelli3 kirjoitti:

        Minun työuupumus kuuluu 1980 luvulle ja kaikkineen päivineen 1990 luvulle -eli 20- vuoden takaiseen aikaan 20- vuoden taakse-.

        Minun eläkkeeni ei kuulu ristin sielullekaan, Olen eläkeläinen satojen tuhansien Suomen kansalaisten tapaan. Elän eläkevaroillani kaikessa-.

        "Minun eläkkeeni ei kuulu ristin sielullekaan..."

        No mutta sinähän täällä palstalla kerrot palvovasi sitä ristin sielua?
        Taidat vain siis kirjoitella sivulla paskaa, kun sinun asiasi eivät kuulu edes sille ristin sielulle?


      • Taidat-jauhaa-paskaa kirjoitti:

        "Minun eläkkeeni ei kuulu ristin sielullekaan..."

        No mutta sinähän täällä palstalla kerrot palvovasi sitä ristin sielua?
        Taidat vain siis kirjoitella sivulla paskaa, kun sinun asiasi eivät kuulu edes sille ristin sielulle?

        Älä ihme. Saivartelu ja tärkeily on monen ainoa kyky ja taito sorvaamisen lisäksi. Rahvaanomaisiin sanoihin tarttuminen, eikä muu lukutaito ja ymmärrys riitä muuhun.


      • Uskonnot.ovat.tätä
        jarinhotelli3 kirjoitti:

        Älä ihme. Saivartelu ja tärkeily on monen ainoa kyky ja taito sorvaamisen lisäksi. Rahvaanomaisiin sanoihin tarttuminen, eikä muu lukutaito ja ymmärrys riitä muuhun.

        Miksi käytät Jari rahvaanomaisia ilmaisuja, kun et edes ymmärrä, mistä ne tulevat?
        Uskonnoissa on tapana käyttää kaikenlaisia ilmaisuja, vaikka itse tarkoitusta ei ymmärretä.
        Hoetaan joitain mantroja sisällöstä välittämättä.
        No, uskonnoissa ei tietysti ole mitään sisältöä, koska uskonnot kaikki perustuvat pelkästään valheisiin.


    • Neuvojajarisedälle

      Sinun Jari pitäisi kysyä adventisteilta miksi he eivät halua keskustella kanssasi niin asia selviää?
      Heillä ei taida olla lähimmäisen rakkautta.
      Joskus pitää tunnustaa Jarinkin tosiasiat eikä selitellä uummet lammet ja puhua suoranaista itsekehua ilman päätä ja häntää.
      No, nyt se adventismi on vain sellaista.

    • adventisminidea

      Adventismissa eletään valhemaailmassa.
      Valhe totuus ==> eksytys.

    • Minulla ei ole kummankaan sukupuolen perseen reikään ollut ainuttakaan suhdetta elämässäni -ei viiden minuutin suhdetta-.
      Perseen reikä ei ole niin kiehtova että olisi koskaan kiinnostanut-.

      Omassakin perset-reijässä on vielä neitsyys tallella.


      Ei ole ollut ainuttakaan ihmis-suhdetta kumpaankaan sukupuoleen minun elämäni aikana, että olisi ollut perseen reikään mitään yhdynnän tai oraali-metodiikan 5 minuutinkaan suhdetta.
      - Ei minunkaan perseen reikään ole liittynyt 5 minuuttiakaan sellaista koskaan yhdessäkään ihmis-suhteessani


      Olen lainkuuliainen kansalainen ollut aina, ja nuorten 1970-1980 luvun sekoilut ovat omaa aikansa 30- vuoden takaisessa ajassa.
      Joka ainoa seksikontakti, jossa osapuoli on minua nuorempi osapuoli, on 2018 tänään vähintään isovanhemman ikäinen parisuhdettaan elävä tai parisuhteensa jo nähnyt, ja elää parhaillaan 50- villityksensä aikakautta.,
      1970-1980 luvun nuorten käytös ei ole ollut aina kaunista, ei harkittua, ja on ollut toisinaan erilaisten aineiden aikaansaamaa sekavuutta, ja äkillisiä mielenhäiriöitä -aivan niin kuin 30-40 vuotta myöhemmässäkin ajassa nuorilla toisinaan nykyäänkin.
      Olen suorittanut rikosta vain rattijuopumuksessani 1986. Siksi minua ei ole mistään muusta tuomittu maan perustuslain mukaisessa tuomioistuimessa. Olen lain kuuliainen hyvämoraalinen kansalainen, joka ei ole nuoriso-SETÄ-seksi harrastuksia harrastanut. Olen ollut 30- vuotta yli 30- vuotias, ja olen torjunut monia kymmeniä nuorten seksitarjoiluja esim. 30- vuoden aikana etten ole yhteenkään nuorten seksitarjoiluun ryhtynyt esim. 30- vuoden aikana 30-. Selväjärkiset ihmiset ihmiset eivät kykene moralisoimaan niin kaukaista aikaa, että mennään 1980 luvulle-. Neljännes-vuosisata sitten viimeistään olisi pitänyt olla minuun yhteydessä nuorten 1974-1989 alapää-suuseksi-missioista. Ei tämä elämä ole perseen reijän ympärillä ollut koskaan 5 minuuttiakaan yhdessäkään suhteessa koskaan. -

      Minä en ole tilivelvollinen vuosikymmeniä vanhoista, en juridisesti tuomittavissakaan.
      Olen maan lakisäädös-massan noudattanut ja kunnioittanut useiden kymmenien vuosien ajan.
      Rikoksentekijät ovat vankeus-tuomioissa, tai ehdollisessa vapaudessa- olleet tai ovat- -rikoksentekijöitä on kyllin, ei tarvitse minua asiayhteydessä ajatella. En ole rattijuopumusta enempää rikosta koskaan suorittanut.
      Jokainen on kokenut toki omat omantunnon mielipahansa harkitsemattomuuksistaankin omana aikanaan itse.


      Ei ole sopivaa etä foorumilla _pitää pysyä Raamatun asioissa. Olen keskustelija kansalais-foorumilla- PL11-12§ nojalla. julkinen henkilö en ole- olen eläkepäivilläni ja ns. luonnollinen henkilö.
      Minun pitää keksiä joku nimimerkki uusi, jossa ei etunimeni näy, ettei tulisi enää tuollaisia viestiketjujen aloituksia, jossa joku persoonallisuus muiden kykyjen ja taitojen puutteessa on keskittynyt saivartelemaan ja tärkeilemään kansalais-foorumin jokaista rahvaanomaista sanaa.
      -Ilmeisesti kandidaatti, sorvaustaitoinen paappa, tai 150 kg keiju? -Täytyy olla ?


      Tämä info saa riittää, --

    • Naiset ovat mainostaneet minua "perseen nuolijana?!" -- Nuo leidit eivät ymmärrä että räkättävät minun nuoruuteni päivieni yli 33- vuoden takaista aikaa-- yli 33 vuotta vanhaa aikaa -tiukkojen pimujen aikakautta. __

      Yli 33 vuoden takaista aikaa, nuoruuteni päiviä.

      Suositelkaa niille mainostajille mielisairaala-paikkaa, taikka opettatte lukemaan almanakkaa. Jompaa kumpaa.

      Minua ei kiinnosta vähääkään 1970-1980 luvun neitojen aikakauden mainostus.

      Olen selväjärkinen ihminen, terve persoonallisuus sellaisessa suhteessa ainakin etten kykene moralisoimaan yli 33- vuoden takaista pillun nuolemista-.


      -- Tähän loppuu tämä informaatio.__ - Kiitos mielenkiinnostanne.

      • Kysymys-näin-Jarille

        Jäikö Jarilla kusen polttamia karvoja suuhun?

        70-luvulla neitokaisten kamelinvarvas oli hyvin nähdä, kun farkut piti vetää märkänä päälle, että sai ne ylipäätään jalkaan. Olihan se kova työ saada pikaisesti neitokaiselta housut pois, että pääsi pukille? Pojilla oli pallit kovilla, kun farkut oli niin kireät. Monelta jannulta meni silloin isänonni.

        Mitä aineita Jari käytit 70-80 luvuilla? Sait rattijuopumustuomionkin 84?
        Miksi lähdit auton rattiin, vai olitko juoppokuskina ja pelkäsit niin paljon ajamista, että piti ottaa rohkaisuryypyt?

        Onko se kortti vieläkin sulla kuivumassa, kun et ajele autolla, vaan sillä kaksipyöräisellä leipäkoneella?


      • adventistinenylpeys

        Jari mainostaa tänä päivänäkin olevansa neitsyt adventistisella ylpeydellä.
        Naiset ja mielikuvitusesimiehet eivät ainakaan ole kohderyhmänä.
        Adventismi uuvuttaa ja aiheuttaa unettomuutta ja sekavuutta.
        Jaria ihaillaan ja kannustetaan adventistisissa piireissä ainakin salaa.


    • Minä olen seurakunnista ja kirkoista vapaa muistakin vastaavista järjestöistä. En nyt suunnittele toistaiseksi uusia jäsenkirjoja ko. etujärjestö- yhdistys- toiminnoista -kirkoista.

      Minulla on oma Raamattu himassa, ja sen kanssa puuhaa, kunhan jakselen taas siihen.


      Minä en ole puhunut ko. järjestöjen ja seurakuntien sekä kikkojen ihmisistä koskaan missään mitään. Nämä ovat saaneet jokaisella vuosikymmenellä viettää omaa henkilökohtaista uskonelämäänsä ja perhe-elämäänsä ko. uskonnollisissa ja hengellisissä ryhmissä järjestöissä ja kirkoissa minun kenestäkään mitään missään koskaan puhumatta. -Omaa henkilökohtaista -ei johtajana minulle. Minä en ole solminut alaistaito- tai johtajuus-sopimuksia eläkepäivilläni ainuttakaan sopimusta.



      Minä en kuulu henkilönä tänne-


      Osaan kyllä lukea itse rahvaanomaisia sanoja, ettei jonkun pidä niitä ketjujen aloituksia lainata vuosienkin takaa. Sorvaus- ammatteihin pätevöityneet ja kandidaatit -muutkin -että keksiä jotakin muuta puuhaa kuin saivarrella ja tärkeillä minun jokaista hiukan rahvaanomista sanaa.

      • Ajassahiukantaaksepäin

        Se viidenkympin villitys oli sinulla erittäin ratkiriemukas ja vain mielikuvitus oli rajana. Adventtikirkosta "eroaminen" kuului osana viidenkympin villitykseen.
        Taisi maistua alkoholikin?


      • Ajassahiukantaaksepäin kirjoitti:

        Se viidenkympin villitys oli sinulla erittäin ratkiriemukas ja vain mielikuvitus oli rajana. Adventtikirkosta "eroaminen" kuului osana viidenkympin villitykseen.
        Taisi maistua alkoholikin?

        >> 50- villitys oli valtavan ihanaa aikaa. Äärettömän rankka se oli minulle 47-53 vuotiaana. Sanoin kaikki hengelliset maallikko-vastuuni irti (olin kantanut maallikkovastuuni 100% joka päivä) ja ryhdyin 50- villityksen pariin. Jaksoin maraton kuntoisena juoda monta vuotta, ja juosta neitojenkin perässä. Sitten vaan tyynesti kohotin uudelleen pikaisesti maraton (hiihto- pyöräily) kuntoiseksi, ja jatkoin ikääntymistä. Nyt on sitten 60- ikävuotta tullut täyteen. Minulla oli tusina luottamustehtäviä, ja aloin väsyä joihinkin asioihin.

        Olen laillisesti liittynyt etujärjestöön. Olen laillisesti ollut toiminnassa mukana. Olen laillisesti hyvän moraalin mukaan kantanut maallikko-luottamustehtävien vastuut 100% joka päivä, jaolen laillisesti sanonut vastuuni irti puhelimitse 1.6.2006. Olen laillisesti eronnut etujärjestön yhdistys-toiinnoissa,. Olen ollut yhdistys-toiminnan jäsen, jossa talkoovoimin on hoideltu niin yhdistyksen julkisten tilaisuuksien ohjelma, kuin rakennuksen ylläpidosta, sekä yhdistystoiminnan käytännön asioiden hoidosta.

        Kiitos kysymästä. En ole työsuhteessa, enkä johtajien alaisuudessa ja alainen -ei ole vuorovaikutuksia ja tuttavuuksia johtajiin. Organisaatio-johtajien alaiset löytyvät kaikki jokainen organisaation palkkahenkilöstöistä. Olen ollut vapaa-ehtoisessa talkoo-yhdistys-toiminnassa harrastus-arvo-toiminnassa -en työsuhteessa. Toistaiseksi olen erossa. Ei tiedä vaikka joskus 10- vuoden kuluttua voisi neuvotella uusista jäsenyyskausista?
        - Minulla on uupumus inhimillinen tekijä asiassa, sekä tietty irrallisuus, kun ei ole ihmis-suhteita ollut yhdistyksessä, koska en ole 1970 luvun yhdessä eläviä perheitä. Rakastin kovasti elämäni tärkeintä asiaa aikoinaan -toimintaa jäsenenä, ja 100% pyhitystä kirkon ja yhdistyksen toiminnan yhteydessä.

        Toivosin etä minun sanojeni lainaaminen viestiketjujen aloitukseksi loppuisi. Olen täälläkin vain keskustelija- en työsuhteessa. Olen kansalaisfoorumilla, en kirkon palveluksessa. Osaan itse erottaa rahvaanomaiset sanat, ei niitä tarvitse saivarrella ja tärkeillä minulle ja ihmisille aloitukseksi ketjuihin.

        Pst. En ole solminut alaistaito- johtaja- sopimuksia eläkepäivilläni. On turhaa pomoilla kun todellinen legitiimi itsenäinen toimivalta on äänestyslappu toimielimen alaisuudessa.
        Näin se on yhdistys-toiminnassa ja kunnallis-politiikassa ja taloyhtiöissä =äänestyslappu toimivalta (itsenäinen.-)
        Ei johtaja-esimies-tuomareita yhdistyksissä, etujärjestöissä eikä naapurustossa.


        Saatan ehkä ajatella jos jäsenyyskauden uusisi joskus 10- vuoden kuluttua? Ei tiedä?
        Minulla on inhimillinen tekijä, että voimat loppuivat. Se oli elämäni II-boun out. Siihen oli monia syitä. Kirkon yhdistystoiminnan tehtävät sujuivat kuin tanssi ja valssi kesällä. -Kaikki muukin, mutta huipulla tuulee, niin sanotaan vaikka en huipulla kokenut mitenkään olevani.

        Vaaleja ei ole laillista käydä jos ei ole ehdokas vaaleissa mukana. Ehdokkaan pitää itse olla suostunut vaalinkäyntiin. Olen eronnut vuosia sitten, ja jättänyt toiminnan 1..6.2006, 2006.__

        Eli vuosien päähän ei voi vaaleja käydä, eikä minulle ole esitelty kirkon sisäisiä sääntöjä. Pyydän huomioimaan kuitenkin nuo em. asiat. __ Minusta tämä info saa riittää._


      • myöseronnutsutjakka

        Miten Sinä pystyit polkemaan pyörällä tuhansia kilometrejä burnout ll:ssa?
        Kerroit että "Huipulla tuulee" mutta silloinhan et enää ollut työelämässä. Mikähän lienee Adventtikirkon jäsenenä se huippukohta?


      • myöseronnutsutjakka kirjoitti:

        Miten Sinä pystyit polkemaan pyörällä tuhansia kilometrejä burnout ll:ssa?
        Kerroit että "Huipulla tuulee" mutta silloinhan et enää ollut työelämässä. Mikähän lienee Adventtikirkon jäsenenä se huippukohta?

        Useita on kiinnostanut perseen reikä. -Ei Sinua perseen reikä satu kiinnostamaan?

        - Minä olen perseestä neitsyt 60- vuotiaana, ja en ole kummankaan sukupuolen perseen reikää kohtaan kokenut viehätystä. Ei ole ollut viiden minuutinkaan missiota kenenkään -kummankaan sukupuolen perseen reikään koskaan.


      • myöseronnutsutjakka kirjoitti:

        Miten Sinä pystyit polkemaan pyörällä tuhansia kilometrejä burnout ll:ssa?
        Kerroit että "Huipulla tuulee" mutta silloinhan et enää ollut työelämässä. Mikähän lienee Adventtikirkon jäsenenä se huippukohta?

        Ei minua perseen reikä kiinnosta, eikä tulevaisuudessakaan kiinnosta. En kykene näkemään viehättävää perseen reijässä.


    • Olen liikkunut paljon 30- vuotta. Elämäni kovimmassa kunnossa 53- vuotiaana sen perusteella -juuri pikku 50- villitys-putkeni päätteeksi heti, sellaisella perusteella, että havahduin itsekin supermiehen ominaisuuksiini vasta 53- vuotiaana eräänä kauniina aamuna;

      - Olin polkenut 187 km -35 kg pakkauksilla kesän kuumimpana hellepäivänä.
      Nukuin tasan kuusi tuntia ja herättyäni olin 100% palautunut rasituksesta, että totesin ettei missään tuntunut että olisin liikahtanutkaan edellisenä päivänä.- Ajattelin hiljaa mielessäni että onpa jätkä kovassa kunnossa. Että ei yksikään armeijapoika pärjäisi seniorille. Tämän päälle suoritin yliopistossa lukuvuoden työmäärän nuorten mukana kiinnitettynä samaan opiskelurytmiin "päiviopiskelijaksi" -suoritin vuoden yliopistotyömäärän keskiarvolla kiitettävä 4, asteikolla 1-5. Näin siis 53- vuotiaana heti minun 50- villitykseni "ryyppyputken" jälkeen. Olin noin kova jätkä 53- vuotiaana. Jotkut taisivat kohahtaa kun otin täyden kansakoulukympin yhdestä tentistä seuraavana vuonna, joka oli sellaisella tavalla vaikea, ettei sellaisia suorituksia ole tavattu. Tentti organisaatioiden taloudesta. Opiskelin organisaatioiden jotamisen julkisen johtajuuden asioita kahden vuoden yliopistotyömäärän. Yhtä kurssia vaille jäi 2- vuoden opintokokonaisuudesta, -mutta opintokokonaisuus muuttui sillä hetkellä, en olisi siitä paperia ottanut siksi enää, sillä mukaan tuli sellainen tentti jota en milllään olisi saanut läpi. Siihen tuli sen verran uutta matematiikkaa, että heitti yli minulla niin pahasti. Kieliä olisi pitänyt pohjalle vielä lukea, että olisin selvinnut tutkintoon asti myöhemmin, mutta en ollut tutkintoa suorittamassa. Mutta suoritin tädyen kansakoulukympin organisaatioiden talouden perusteiden tentistä. Olen laskentatoimen asiat lukenut jo 1980 luvulla yrityksien sisäisen ja ulkoisen laskentatoimen- sisäisen eli operatiivisen laskentatoimen osalta, ja päivitin tietoni, eli suoritin liiketoiminnan laskentatoimen samat nuo kaksi tenttiä uudelleen 2010 luvulla. Neito olisi saanut rakkaudessa minulta kuumaa kyytiä yökaudet, mutta en saanut otetuksi rakkauksiani. Nykyajan sekavassa arvomaailmassa -monenkirjavassa sellaisessa on kaiken ikäisillä ihmisillä hanakala löytää parisuhteitaan toisinaan. Ei naida niin kuin Nopankylän nuoret 1940-1950 luvuilla. Sinkku-ihmiset ovat tavallinen asia tänään. Isot 1970-1980 luvulla rakennetut perhe-asunnot ovat tyhjillään ja pienistä asunnoista pulaakin. 1970-1980 luvuilla luultiin että niissä asutaan tulevina vuosikymmeninä. 70-100 m2 asuntoja taloyhtiöillä tyhjillään.
      Jää jotakin hyvää muistoa minulle 50- villityksestä. Ne olivat elämäni viimeiset kylmät helmeilevät oluet. Rakastin kylmää helmeilevää, oli kuppilan seuroissa aina mukavaa, mutta kun tulee ikää ei maraton kuntoinenkaan -elimistö herkistyy ettei siedä aineita. Voin joskus pahoin aamuisin nykyisin jos kesällä syön 3-4 halpaa jäätelötuuttia, -elintarvike-taeollisuuden lisäaineiden vuoksi. Teinkin marjoilla masutettua kotijäätelöä joka päivä viime kesänä.


      Minun jäsenyys Adventtikirkon jäsenenä on ollut vakavaa hengellistä uskoa. -Yhteyttä Jumalan itsensä kanssa. Yhteyttä itsensä Jeesuksen kanssa. Paholainen käyttä hyväkseen ihmisen väsymystä, ja kun päästää irti Jumalan Hengestä puoleksi minuutiksi, voi sattua mitä tahansa. Puolen minuutin asiatr aiheuttavat suuria -riitoja ja eroja, -elämä pn niin herkkää kun ihmisten tunteet pelissä. Organisaatidoien ihmisten johtajiksi asettuu innokkaasti puikkoihin tarttuen ihmisten johtajia, joilla ei mitään ymmärrystä ole ihmisten johtamisesta. Ei mitään halua eikä kykyä ongelmanratkaisuun alueella missä on hengellinen usko, itse Jumala, ihmisen elämänkokemukset, ihmisen elämäntilanteet, ihmisen tunteet, -odotukset ja tarpeet -omaa arvoaan hakevat aiheuttavat sitten pelkkää vahinkoa. Ihmiset omissa eduisaaan ja omissa menoissaan kiireissään. Jokaista organisaatiota koskee samankaltaiset yhdessä olon ongelmat -että ristitiiroja syntyy siellä missä ihmiset kokoontuvat.

      Jos kukaan ei koskaan kaipaa, -tai kaivataan korkeintaan työasioiden puitteissa, niin nykyajan kokoontuvissa ja hajaantuvissa yhdistys-toiminnoissa on niitä aina jotka eivät koskaan ole ystäväpiireissään -ollaan korkeintaan aatteen parissa, -onnekkaat rypevät runsaissa suhdeverkostoissaan. Että poikamies menestyisi elämässää, pitää poikamiehen ottaa akka ittellensä, että välttyisi poika- sinkku- ihmisten harmeilta ja vaikeuksilta, ja aikaa ja voimia olisi sitten työhön tai muuhun missä suorituksia vaaditaan.

      - Minun bourn out liittyy ihmis-suhde- asioihin -ei tehtävien suorittamiseen. Minun bourn out hetki liittyy myös urheilun ylikunto-tilaan, jossa olin taitamaton kuntosalilla siinä että rehkin verenmaku suussa, mutta en huolehtinut palautuksesta.

      Kaikessa uskovaisten ryhmissä joka seurakunnassa ja kirkossa järjestössä on aivan samankaltaiset asiat yhdessä- olon haasteina.


      Olisiko vielä jotakin mikä kysyjää kiinnostaisi luonnollisen henkilön yhdistys-toiminnassa?

    • Kaikkia makrotason globaaleja oraganisaatioita koskee samankaltaiset ihmisten yhdessä olon asiat.
      Organisaatioiden -etujärjestöjen yhdistys-toiminnot ovat yksilöllisiä demografiselta rakenteeltaan jokainen- ihmiset löytävät niistä enemmän ja vähemmän yksilöllisesti.

      Siellä missä ihmisiä kokoontuu -elää yhdessä säännöllisesti -syntyy aina ristiriitojakin.

      Olen sen verran viisas ihminen, että ymmärrän että -olkoon mikä tahansa yhdistys-toimiminta -vaikka jalkapalloseura, tai kylän tylppäaisaisten yhdistys, -ei kaivata eikä ole velvollisuuksia olla yhteydessä eronneisiin. Myös että jos ei eronnutta kukaan ei kaipaa, ei kukaan rakasta.
      Aikuisena ihmisenä ja elämää nähneenä, toimintoja tuntevana, osaan nämä asiat ymmärtää.
      - On ymmärrettävä se toisaalla ettei ihmiset liittyessään organisaatioiden toimintoihin ryhdy kenenkäään alaiseksi tai alamaiseksi. -Ihmisiin liittyvä autoritaarinen hallinta ja vallinta ei ole laillista. Ko. organisaatioiden toiminnan puitteissa voidaan vedota jäsenyys- asioissa vain sääntöihin, ja säännöt on siksi oltava yksinkertaisessa muodossa ja esiteltävä silloin hyvin kun jäseniä otetaan mukaan. Uskonnollisille yhdistys-toiminnoille ko. organisaatioille ei ole myönnetty tuomio- ja rangaistus-valtaa. Kaikki "ryhmäkuri" mahdollinen on laitonta. Ihmisiin on solmittava selkeä sopimuksellisuus, vuorovaikutus, ja informaalisuuden suhteet. Yhdistys-toiminnoissa tämä tapahtuu siten että toimielin on pomo ja päätöksentekijä. Jokaisen toimielimen jäsenen juridinen vastuu on yhtä suuri päätöksien vaikuttavuuden tuloksista. Toimielimessä (hallitus/johtokunta) ei voi olla johtajaa toiselle, vaan johtajat ovat toimielimen alaisia jokainen. Niinpä ei toimielimen pöytään voi istahtaa johtajaa ja esimiestä toisille, joka panisi omalla äänellään jokaisen toimielimen muun jäsenen äänet nurin "vaikutusvallallaan .-arvovallallaan," -tuollainen vaikutusvalta ei tee hyvää eikä menestystä. Arvovaltaan perustuvaa juridista laillista päätöksentekoa ei ole olemassa. Arvovaltaa voi syntyä vain ihmisten mielikuvissa. Ihmisiä ei ole luotu, eikä voida velvoittaa kenenkään mielivallalle mieluisaksi, tai mielivallalle epämieluisaksi. Esimiesaseman saa suhteessa toiseen ihmiseen jos alaisella tai "alaisella" on työsopimus, josta voi päätellä alaistaito-vaatimuksensa -mielivallan mieluisuuden sijasta. Mielivallan mieluisuuden asioissa on ihmisten suhteen niin monenlaiset vaikuttimet ja arvot. Silloin kun ollaan monen tusinan -lukuisten henkilöiden mielivallan mieluisuuden asioissa on sitten aina henkilökohtaiset ihanteet ja arvot kyseessä vaatimuksissa suhteessa toiseen ihmiseen. Organisaatio-johtajien tehtäviin kuuluvat prosessit ja esimiesasemia niihin joilla on työsopimus. Organisaatio-johtajat eivät välitä tehdä tuttavuutta uusien jäsenien kanssa, -aika ja voimat eivät myöskään siihen riitä.


      Uskonpuhdistus on suoritettu globaalien makrotason organisaatioiden toimesta; Matt 28:18-20, Ilm 14:6-13.
      Adventtikirkon teologia on ollut aina vastuullisten, hengellisten ja tiedollisten ihmisten hallinnassa kirkon ylimmässä toimielimessä. Adventtikirkko tarjoaa siksi hengellisesti Raamatun viimeisien aikojen pyhyyden arvoja hyvin täyttävän alustan.

      Minä olen ollut mukana talkoohommissa yhdistys-toiminnoissa. En kenekään alaisena, enkä työsuhteessa. Olen tuossa puuhassa kantanut maallikkovastuuni yhdistys-toiminnan tehtävissä 100% vastuullisesti joka päivä, ja jättänyt vastuuni 1.6.2006, tai vastuuni ovat määräaikaisina purkautuneet.
      - Minun jäsenyys-sopimus on mahdollista aikanaan neuvotella uudelleen mahdollisesti.
      Ei tämä tämän vaikeampaa ole. Minulla ei ole moraalista, ei taivaallsita eikä juridista velvollisuutta olla kenenkään -minkään tahon mielivallalle, henkilökohtaisille ihanteille ja ennakkoluuloille mieluisena. -Ei elämäntehtävänä ole velvollisuutta kumartaa yhdistys-paappojakaan. Itsenäistä toimivaltaa on äänestylappu jokaisella -ei sen enempää. Toimielimen alaiseksi on käpyteltävä käyttämään se oma itsenäinen toimivalta. Toimielimessä ei ole johtajaa koskaan toiselle.


      Toivoisin että luonnolliselle henkilölle joka on ollut mukana etujärjestön yhdistys-toiminnoissa talkoo-hommissa ei esitettäisi mitään henkilökohtaisia


      Minä en nai mummo-ikäisiä valmiiksi naituja mamselleja. Vanhat akat on naitava nuorena, että näitä rakastaisi vanhemmilla päivillään. Kun on yhdessä yhteiset lapset, yhteiset vuosikymmenet, yhteinen omaisuus, yhteiset muistot, yhteisiä ystäviä, -on kiinni kasvanut toisiinsa. Sinkkumies ei välttämättä rakasta samankaltaista ruttuista tai pyylevää vanhaa akkaa kuin Sinulla on-.
      150 kg keijut eivät ole minun sydäntäni valloittaneet hormooneja hyrräävällä tavalla. Minun hormoonit ovat hyrränneet painoindeksiltään optimaalisella tavsolla olevat, pituus max 160, ja kenkä max 39 elämäni varrella.

    • Lahkon.orjan.kohtalo

      "Minä olen ollut mukana talkoohommissa yhdistys-toiminnoissa."

      Adventtikirkossa saat tosiaan tehdä talkoohommia, koska adventtikirkko ei maallikoille ja rivijäsenille maksa palkkaa.
      Kaikenlainen hyväksikäyttö on näissä jenkkilahkoissa jokapäiväistä.
      "Kyllä herra maksaa" on lahkon valtaapitävien mieluisa hokema. Tosin omalla kohdallaan ne lahkon valtaapitävät itse eivät usko maksaviin herroihin eivätkä jumaliin ja sen vuoksi katteettomien lupausten antaminen on heille helppoa. Joku muu kuin herra maksaa pastorinkin helpon elämän.

      Satuilu ja huijaaminen on pastoreiden työn kuva. Ihmiset pitää saada maksaviksi asiakkaiksi lahkon piiriin keinoja kaihtamatta ja valehtelu on silloin se ainoa tie.

      • >> Ainoa tie omien henkisten, hengellisten, teknisten ja taloudellisten voimavarojen käyttöä koskevissa asioissa missä kyse omasta voimavarojen käytöstä, on olla oman omantuntonsa asiassa oman omantuntonsa asialla. Jokainen kaivaa omaa lompsaa, ja jokainen käyttää omaa aikaansa siinä mitä osaa tai mitä luulee osaavansa.

        Tämä asia ymmärretään Adventtikirkossa.

        Rahalla on tuhat reikää, ja 1 Kor 9 luvusta löytyy ne metodit millä perusteella jotkut saavat "elantonsa evankeliumista."
        >> Kyse on evankeliumista saatavasta elannosta -ei henkilökohtaisesta vaurastumisesta. Viisas taloudenhoitaja saa olla-. Tätä voi jäsenet vaatia niiltä joiden palkkoihin kymmenysvaroja käytetään. Rahan maksajalla on aina valtaa. Jokainen joka kaivaa lompsaa, -on aina oikeuksiakin.

        >> Ihmisillä on omat sydämen arvot, johon sitten myös tietenkin aina myös lompsa avautuu.
        Tämä ei ole tämän vaikeampi asia. Kaikki taloudellinen uhraaminen omastaan -on ihmispersoonallisuuden oma itsenäinen päätös, eikä tämän rahaliikenteestä kirkossa tiedä ristin sielukaan. Rahastonhoitaja on vaitiolovelvollinen tilisiirroista ja monet laittavat kuoressa ja kuoretta rahana kolehtihaaviin kaiken mahdollisen nimettömänä, ettei edes rahastonhoitajalla ole harmaata hajuakaan persoonan rahaliikenteestä kirkkoon.

        Tottakai kaikki mahdollinen rahantarve kerätään ja kerrotaan, ja laittaa sitten sellaisen rahan mitä laittaa, tai on laittamatta.


        Ei ihmisiä velvoiteta käskyttämällä. Käytännön vaatimus jäsenyyteen on se että synnin kanssa elää syntiä vähentävässä liittosuhteessa Jumalan kanssa -ja ryhmän kanssa, -ei syntiä lisäävässä missiossa.


        >>> Kaikki rahankäytön asiat ovat jokaisen ihmisen omalla omallatunnolla, ja ajassa sitten tekee omat ratkaisunsa tekee jokainen._

        Ihmisen raha kuluu aina sinne missä on ihmisen sydämen kiintymys arvoissa._ Per/nuppi.


    • Näin.se.vain.on

      Jari Laurilla elää kaksoiselämää.
      Hän leikkii uskovaista palstalla, mutta tosiasiassa hän ei ole uskovainen ollenkaan, vaan päinvastoin.
      Hänen kirjoituksensa voi hyvin vetää WC-pytystä alas.

      • uskova-huijari

      • Hei_


        Saat ottaa vaikka kopion jokaisesta kirjoituksesta, ja pyyhkiä sillä paperilla perseesi, ennen pytystä alas vetämistä, -ei vähääkään liikuta minua-.

        Tämä on kansalais-foorumi, ei uskovaisia ehtoja ole tänne tälle foorumille._!


      • uskova-huijari kirjoitti:

        Laurila tykkää ostella leikkikaluja pornokaupasta.
        Kasinaamainen mies kun on, kuten uskovat yleensä.

        https://www.facebook.com/jari.laurila.18

        Olen jossakin vahingossa tykännyt linkistä jossakin, en tiedä mistä tuo on tullut sivulleni. Minulle se on outo kauppa. En tässä valehtele vähääkään. En ole linkkiä itse lisännyt, mutta olen saattanut jostakin syystä tykätä siitä, eli klikata sellaista klikkausta. Kauppa on outo, enkä ole tilannut mitään yleensä mistään seksikaupasta koskaan. Tämä on vaan näin tämä asia.__ Tuo sivu ei ole jostakin syystä sellaisella tavalla toiminnassa että voisin omaa sivuani edes operoida. Minä en sinne sisään pääse. Siellä ei missään ole mistä mentäisiin kirjautumalla sisään, tai saisi jotakin poistetuksi. _Minulla on toinen Facebook profiili- joka toimii koko ajan._


      • Sinun pitää ymmärtää että minä otan kantaa vain Raamatun kirjoituksiin. Täällä joku johtajaa leikkivä luulee itseään minulle jonkunlaiseksi moraaliseksi hallitsijaksi, etä lainaa minun kaikki rahvaan omaiset sanat viestiketjujen aloituksiksi. Sellaisiin ei pitäisi vastata mitään koskaan.
        Seurakuntien sisäiset asiat eivät kuulu tänne. Olen joitakin yleisiä integriteetti- legitiimiys- asioita -jotka koskevat yleisesti kaikkia uskonnollisia ryhmiä -toimintaa -olen kommentoinut.


        Minua ei pidä kenenkään luulla "voitokseen" että minusta ansioituisi, jos saisi minut yksin istua nököttämään jollekin penkkiriville. Olen ollut joskus ollut 100% kaiken aikani uskolle ja seurakunta-intressiin käyttävä. Tunnen asioita ryhmien ulkorajapintoja ja ryhmien toimintoja sisältä nähneenä.

        Olen halunnut muutaman asian ihmisten hallitsemisesta ja vallitsemisesta mainita -sellaisia mikä kuuluu yhdistystoimintoihin yleensä. Minä en ole hallittavissa enkä vallittavissa -vaan sivistyneenä ihmisenä liityn ja eroan ryhmistä itse, ja olen vuorovaikutuksessa -ja minuun on oltava vuorovaikutuksessa todistettavalla tavalla -joka tarkoittaa että viestittää henkilökohtaisesti yksityisesti yksityisiä kanavia pitkin minulle toiveensa, pyyntönsä ja vaatimuksensa niin että vastaan jotakin, että olen persoonan asian saanut ja vastaan siihen jotakin mitä asiassa teen.

        Vietän eläkepäiviäni, -en ota omantunnon asioissa johtajaa, en esimiestä, en tuomaria palvelukseeni, eikä sellaiseen työtehtävään tai "palvelutehtävään" ole laillista ryhtyä ilman minun suostumustani, eli -en eläkepäivilläni ole solminut ainuttakaan sopimusta alaistaidoista enkä johtajuudesta. Viranhaltija pääsee tuomarin virkaan, jos on sellaiseen virkaan valittu viranhaun kautta. Laililsen tuomarin viran harjoittajaksi ei muuta tietä pääse. Lailliseksi esimieheksi minulle pääsee vain niin että minulla on työsopimus. Organisaatiojohtajien ainoat alaiset löytyvät organisaation palkkahenkilöstöistä.


        Unelmat johtajuudesta eläkeläiseen ja vallasta kansalaiseen saa siis unohtaa laittomina. Jumalatarta en ole myöskään ottanut palvelukseeni.


      • Olen jotkut integriteetti- legitiimiys- asiat halunnut kertoa, että jotkut mahdolliset persoonat tipahtaisivat maan pinnalle lailliselle alustalle hurmiostaan luuloistaan vallasta kansalaiseen tai laittomaan johtajuuteen.


        Siksi tässä viestiketjussa vielä selitän jotakin sellaista mikä on ohi Raamatun asian.


        En ole täällä henkilönä, itseni johdosta, vaan olen perustuslain 11-12§ kansalais-missiossa luonnollisena henkilönä keskustelu-foorumilla eläkepäivilläni -ilman mitään sitoumuksia ryhmiin.

        Motivaationani keskustella Raamatun asioista.


    • Olen kaksitoista vuotta sitten -1.6.2006 lähtenyt etujärjestö-organisaation yhdistys-seurakunta toiminnasta, ja en ole palaamassa toimintaan -.


      On tässä elämäni viimeisieni kolmanneksen suunnittelua, sellaisessa missiossa ainakin että rationalisoin kotiani tilaratkaisuissa. Kunnostan 20- vuotiaana hankkimiani huonekaluja, sekä juuri hankkimiani uus-vanhaa ns. retro-huonekaluja. Mm. kunnon muodoissa oleva 1800-1900 taitteessa valmistettu keinutuolini on puusepällä restauroitavana. Minun retro- työtuolini millä istun kaipaa sekin uuden kankaan ja maalin. Löysin pari hienomuotoista keittiö tuolia, jossa puuseppä-nikkari on nähnyt vaivaa puun taivuttamisessa, sekä että on taltallakin kovertanut. Nuokin restauroin, sahaamalla uudet istuinosat mäntylevystä, jää mäntyiseksi ja kuuluu mänty-ruokailutilaan -ja maalaamista tuoleissa. Pari tukevaa jakkaraa uutta lakkapintaa. Olen 40- vuotta sitten 20- vuotiaana ostanut ensimmäisenb krran Lundiaa, ja sitä on joka paikassa. Ostin viisi ovea käytettyinä, ja yhden uuden ulkonevan tason. Minulla on Lundiaa pikkueteisessä, pitkässä eteisessä, keittiössä, olohuoneessa, työhuoneessa ja kylpyhuoneessakin. Kun yksi Lundia sarana maksaa 23, - euroa ja puunuppi vedin oveen saman verran ja yksi ovi 120,-, niin on kallista lystiä, mutta sain käytettynä edullisesti. 20- vuotiasaana olen ostanut kaksi Alwar Aallon ritilä-penkkiä, joidenka lakkapintaa on hyvä uusia. Nojatuolin pohjaan uudet jouset. Koska asun kerrostalohuoneistossa, on minun käyttämät värit koivupuu, mäntypuu luonnonväri puussa lakattuna, sekä valkoinen väri. _ Laitan kotini tilaratkaisut em. asiat kuntoon loppuelämäksi. Uuttakin investoin sitten lähivuosina hyvän runkopatjan ja siihen pöytä. Kultasarjan patjan päälle voi uusia patjaa sitten kun tahtoo 15-10-5 cm paksuja superlon pehmeitä superlon patjoja. Hyvä kultasarjan joustinpatja ajaa samaa asiaa. Se pussijousien patjan yläosassa -lukumäärä vaan katsoa että se on 250 /per/m2, niin ollaan parhaassa mahdollisessa, jos nyt laskee 30- vuoden tarvetta. Rationalisointiin kuuluu jokaisen komeron ja jokaisen laatikon inventointi, tarpeettoman tavaran kierrätys ja uuden hankinta. Hankin juuri Lundia tietokone -yms. tilaani yhden lipaston ja kaksi laatikostoa että laatikoita on yhteensä kaksitoista. Ennestään on Lundia laatikosto ollut jossa 4 laatikkoa, ja nyt on sitten 16- laatikkoa tietokone-"työ" pisteessä.
      Kotilaatikoita lisäksi, minne hyllyistä tavaraa. Näin hyllytilan tavaroita menee ovien taakse, ja laatikoihin, että siivoaminen on helpompaa. Lundiassani on lasi- ja valkoista ovea ennestään monet kappaleet, mutta nyt hankin myös mäntypaneeliovia kolme ja kaksi valkoista Lundia-ovea. Kirjahyllykköni on 15 metriä edelleen. Kirjoja oli parissakin rivissä, ja tein tilaa kierrättämällä ja roskiin 3-4 metriä pois. Aikakaan kun hankin uutta avohyllykköä en malttanut ostaa ovia, ja ovia voi nyt lisätä. Pari ns. "retro" huonekalua, jopa kolme on vielä tulossa. Minun tilaratkaisut sopivat myös myihin vastaaviin tiloihin. Mutta 22- vuotta sitten perusteelinen itse suoritettu maalausremontti on aika uusia tässä. vanhassa talossa moni pinta menee sellaiseksi, että sävykartan kanssa hakea samanlaista pintaa -sellaista mitä ei tavallisen usein maalata, ovien karmien kynnyksiä, ja ikkunalautojen seutuja, yms. Sellaisia voi raakalla tai laimennetulla kloritella suihkupullosta suihkuttaa, ja karhunkielellä ja mikrokuituliinalla pyyhiä. Aina olen joskus vetänyt kylmälaitteen ulos,. lieden ulos, kylpärin lattiakaivon pessyt, yms. sellaista mitä ei jatkuvasti suorita. Kylmälaite kerää pölyä ja voi kipinästä syttyä, lieden takaa pitää suhteellisen usein puhdistaa, ja kylppärin lattiakaivoon ´laskee pesukoneen vedet ja suihkussa käynnit. Ainakin silloin kun tiskiharjan vaihtaa, niin pestä tiskiharjalla ja yleispesunesteellä lattiakaivo. Ruokasoodaa voi kokeilla sinne poreilemaan kiehuvan kuuman veden kanssa. Kloritella desinfektio suorittaa. Ilmanvaihtokanavien aukkojen seudut, parvekkeen puuritilöiden alta, ja lamppujen päältä, sekä ovien karmien yms. päältä pölyt-. yms.

      Tällaista rationalisointia tärkeissä tiloissa on kesken kahden vuoden ajan ainakin.

    • Vastaan vielä lopuksi aloitusviestiin jossa kirjoittaja kirjoitti;

      "Onnettomat sosiaaliset taidot
      hot-ellen
      9.9.2018 12:38
      Miksi adventistit eivät halua keskustella "jarin" kanssa?
      Onko "jarilla" vaasassa lähimmäisenrakkaita adventistiystäviä niin miksi ei?" ???


      - Olen alle myynti-tiskin korkuisesta pienestä pojasta ollut maaseudulla 1960 luvulla osuuskaupan tiskin takana. Työelämä alkoi saman osuuskaupan huoltoasemasta 15- vuotiaana vakituinen palkkatyö.
      Olen palvellut kymmeniä tuhansia ihmisiä ja tottunut puhumaan ventovieraan kanssa heti.
      Pystyn vaikka yleisen vessa pissa-laarilla, tai automarketin kassajonossa keskustelemaan heti vaikka mistä tahansa aiheesta ventovieraan kanssa. Olen sarja-kirjoittaja spontaaneilla puheenvuoroilla. Olen vetänyt yksin kahden tunnin ohjelmia puhujana ja puhunut kuin kone.


      Minun äiti ihmetteli; "Mistä helvetistä Sinusta on tullut tuollainen papupata, että puhuu koko ajan.?"


      "Adventistien" seurakunta-toiminta on yhdistys-toimintaa etujärjestössä. Mistä tahansa yhdistyksestä kun eroaa -oli se jalkapallo seura, tai kylän tylppäaisaisten yhdistys, -on lähtenyt toiminnasta.
      1970 luvulla kaikki uskonnolliset ko. piirit kokivat Suomessa voimakasta herätystä ja kasvattivat jäsenlukujaan radikaalilla tavalla, niin myös "adventistit."
      Sen ryhmän demografinen rakenne on yhdessä elämisen suhteen 1970 luvun perheiden perinteissä ja ko. perheiden ihmisten yhdessä eloa.

      Tässä vastaus kysymykseen aloitusviestin suhteen.-

      Minulla ei ole tarkoitus olla henkilönä täällä, ja toivon ettei minuun suoraan kohdistuvaa aloitusviestiä enää esiinny. Olen ollut talkoo- tehtävissä jäsenenä ko.- yhdistys-etujärjestö toiminnassa 12 vuoden takaisessa ajassa.

      En nyt suunnittele ko. toimintaan palaamista. En kokonaan sulje pois mahdollisuutta etteikö uusi jäsenyys olisi joskus 10- vuoden kuluttua mahdollinen?

      • Kysynpä.nyt.vain

        Miksi Jari postaat vuodesta toiseen sitä samaa paskaa tänne palstalle? Ketään ei jorinasi kiinnosta kun vielä kaikilla on tiedossa, että elät vastoin ex-lahkoltasi imitoimaasi sontaa.


    • -- Toivotan kansalais-foorumin ihmisille Jumalan siunausta ja rauhaa--

      On hyvä pysyä Raamatun aiheissa-- Persoonallisuudet eivät kuulu tänne aloitusviesteillä, vaan persoonallisuuksiin pitää olla suoraan yhteydessä sähköpostilla tai facebookissa yksityis-viesteinä.

      Ihmisillä tuollaisia on.- Suomi24.fi rekisteröityyn tunnukseen sisältyy sähköposti. Usein se on käytössä -ei välttämättä aina-.

      Olen nähnyt erilaisten liikkeiden toimintaa sisältä ja etäältä, keskustelen -mutta en ole protestia ollut tekemässä. Olen tarkoittanut hyvää kun pidin pitkän puheenvuoron integriteetti- legitiimiys- asioista. Olen erilaisissa yhteyksissä törmäillyt tilanteisiin joissa jotkut luulleet -joiden itsenäinen legitiimi laillinen toimivalta on äänestyslappu toimielimen alaisuudessa, tai rivissä jäsenenä, että nämä ovat luulleet itseään esivallaksi tai vallan pitäjäksi kansalaiseen, tai esimiesasemaan suhteessa toiseen ihmiseen, tai alaisekseen joka alamaisekseen, taikka tuomariksi, tai toisen ja kolmannen persoonan huoneisto-esimieheksi,


      Valtion organaanit (valtion toimielimet) eivät käytä suoraa valtaa olevaisiin persooniin yksilöllisesti.
      Valton orgaaneilla on lain säädäntä-, lain valvonta- ja lain tuomiovallan tehtävät ja toimielimet panevat toimeen näitä prosesseja. Viranhaltijalla on rajattu itsenäinen toimivalta. Viranhaltijapäätöksiin voi hakea aina muutosta. Viranhaltijapäätöksiä -joita tehdään säädetyn lain nojalla ja pohjalla suorittaa tavallisen toimielimet. Yksi ihminen saattaa laskea valmiista taulukoista laskelmia joita on lain pohjalta laadittu, esim. erilaisia etuuksia. Oikeuden päätöksiinkin voi hakea muutosta. Oikeuden puheenjohtaja -virkaan viranhaun kautta valittu tuomari johtaa oikeuden puhetta ja käyttää oman itsenäisen toimivaltansa -äänestyslappunsa oikeuden päätöksenteossa. Sama henkilö vastaa kokouksien asiakirjojen sisällöstä päällimmäisenä puheenjohtajana. Kaikissa kunnallisissa toimielimissä on myös kunnallisvaalien kautta paikkoja joita politiikan puolueet jakavat keskenään vaalituloksien perusteella. Kunnallispoliitikon itsenäinen toimivalta on äänestyslappu toimielimen päätöksenteossa. Kansanedustajan itsenäinen toimivalta on äänestyslappu toimielimien alaisuudessa, -eduskunnassa lainsäädännässä.
      Yhdistyksien jäsenien itsenäinen toimivalta on äänestyslappu. Puheenjohtajat johtavat puhetta toimikautensa ajan. Kansalaisella ei ole velvollisuutta lopsauttaa korvaansa millekään muulle kuin viranhaltijalle, ja viranhaltija-toimielimien päätöksille. Yhdistys-toiminnassakin pitää päätökset tulla toimielimestä. Subjektia ei voi subjektia koskevissa asioissa ohittaa. Organisaatiojohtajien alaiset löytyvät vain organisaatioiden palkkahenkilöstöistä. Alamaisia ei saa laillisin keinoin edes rahalla eikä sopimuksilla. Viimeiset alamaiset olivat viimeisen Venäjän keisarin vallan aikaan Suomen alueella. Taloyhtiöissä jokaisen postiluukun asumis-oikeus-sopimuksessa lukee sen huoneiston numero ja pinta-ala mihin on hallinta-oikeus. Taloyhtiön osoite ja huoneistonsa numero pitää itse tarkistaa postiluukusta tai sopimuksesta että puhuu oikeasta tilasta. Taloyhtiöasukkaiden -ja taloyhtiön yhteisiä asioita ovat; a) vastikkeiden korotukset, b) järjestys-sääntöjen yhdessä kirjoittaminen, c) yhteisien tilojen käyttöä ja uusimista koskevat asiat, d) asukas-toiminta, e) osakkailla yhtiöjärjestyksen asiat em. lisäksi; Toimielimissä itsenäinen toimivalta on äänestyslappu. Esimiesaseman suhteessa toiseen ihmiseen saa vain jos toisella ihmisellä on työsopimus, -sillä työsopimuksesta päätellään alaistaitoon vaatimukset -mitä ja mistä on sopinut työn perustehtävässä suoritetta -l. palkkaa vastaan vastikkeeksi. Kymmenen vuoden kunnalliselämässä rypenyt voi alkaa tiedustelemaan valtionkonttorilta josko saisi ostaa arvonimen, ja myös kulttuurissa ja taiteissa ansoituneet voivat alkaa unelmoida arvonimestä. Arvonimi ei tuo valtaa vähääkään ,valtaa ei rahalla kansalaiseen myydä Suomessa. Näin sitten kunnallisneuvos esim. joutuu hankkimaan äänestyslapuilla toimivaltansa, että pääsisi toimielimeen käyttämään omaa itsenäistä toimivaltaa l. =äänestyslappuaan. "Arvovaltaan" perustuvaa päätöksentekoa ei laillisesti Suomessa voi suorittaa edes kylän tylppäaisaisten yhdistyksessä, sillä arvovaltaa voi syntyä vain mielikuvissa.

      Uskossa ihmisen Jeesus Raamatun evankeliumin uskon auktoriteetti on Raamattu. Uskossa olevainen persoona solmii suhteen Jeesukseen -Jumalaan -ei ota eikä laita toista ihmistä uskon mallikappaleeksi, vaan katsoo uskon asioissa vain Jeesusta ja omaa napaansa.

      Aamen.

    • Lisäystäsmennys; -- Oikeusprosessit käydään aina maan perustuslaillisen tuomioistuimen toiminnan valtuuksilla.

      Oikeustieteellisen tuomarin virkaan riittävän tutkinnon suorittaneita toimii asianajajina, ja yhtiöiden palveluksessa asiantuntijoina.- Viranhaun kautta virkaa tekevä oikeuden puheenjohtaja -hänelle kuuluu oikeusistuntojen puheenjohtamisen asiat, eli kokouksien asiakirjojen kasaamisen vastuu ja kokouksen johtaminen -tiedollisuuden vaatimuksien suhteen pätevänä, ja nuijan kopauttaminen sitten -että olisi todettu rikokseen syylliseksi pitää tuomio saada tällä nuijan kopautuksella. Rikosnimikkeiden sepittäminen -ei ole legitiimiä laillista tuomiovaltaa, pitää saada tuo perustuslain missio-metodiikka ja nuijan kopaus, ja kuunnella se tarkasti mikä on tilanne.

      Rikoslain mukaan jos sepittää rikosnimikettä, niin pitää vähintään sakkolappu pystyä kirjoittamaan rikoslain lakisäädöksien nojalla ,että olisi syyllinen rikoskseen. Rikostutkinnat etenevät aina viranhaltijateitä pitkin. Armaassa maassa poliisivoimat ja rajavartiolaitos toimivat lain valvontavaltana ja kouluttavat osaajansa valvonnan tehtäviin.


      Kouluttamattomille vailla virkaa olevilla virattomille "viranhaltijoille" ei kansalaisen tarvitse -ole velvollisuutta korvaansa lopsauttaa, eikä mitään laillista päätöksentekovaltaa suhteessa kansalaiseen ole -kuin se änestyslappu toimielimen alaisuudessa saattaa olla aina joillakin jossakin. -Minäkin tusinan toimielimen jäsenenä aikoinaan-.
      - Käytän edelleenkin eläkeläisenäkin äänestyslappua itsenäisenä toimivaltanani jos olen jäsen jossakin-.

    • -- Jos pesette ilmanvaihtokanavien suu-aukkoja huoneistoissanne, niin älkää suorittako pesua sellaisella tavalla että ilmanvaihto-kanavien venttiileiden asento eli säätö muuttuu. Ilmanvaihtokanavissa kulkee ilma ja paineet määrätyllä tavalla, jotka on säädetty eli paineistettu. Jos ilmanvaihtokanavien suuttimien asentoa muuttaa, muuttuu paineistus, ja seurauksena voi olla että naapurin hajut tulee sisään, tai Sinun kaikki valkosipulin paistokäryt menee naapurin huoneistoon.
      Paineistus on taloyhtiöissä aina joskus suoritettava.

    • -- Ne kaikki sopimukset mitä on Sinun piirongin laatikossasi on Sinun ja jonkun toisen osapuolen kahden välinen sopimus, jossa kummallakin osapuolella on sekä vastuita että oikeuksia. Jokaisen piirongin laatikossa ei ole samaa sopimusta siis-.
      Kassakuitit edustavat samaa kahden välistä sopimuksellisuutta.

      Minullakin on oma lompsa jossa kuitteja ja oma piirongin laatikko.

      Tämän mukaan måste vara -pitää olla ja käyttäytyä tämän mukaan.

      • Täsmennys; -Piirongin laatikolle on oma piironki.


    • Millainen-maku-Jarilla

      Minkäslaisia seksileluja se Jari sieltä pornopuotista tilaa? Kuuluuko tuotevalikoimaan hieromasauvoja, joita voi tunkea eri aukkoihin? Eihän se perseneitsyys katoa, vaikka duracelilla toimiva sauva siellä ryppyreiän uumenissa tekee työtään?

      • Superpimpero kiinnostaisi hirveesti, mutta en ole tilannut mitään koskaan. Minun Facebook sivulleni en ole itse päivittänyt koskaan seksikauppojen ainuttakaan ilmoitusta.


      • jariopettaapoikia

        Sinulla on seksi mielessä.
        Olet tehnyt "raamatullisen" opetuksen pojille masturbaatiosta.


    • LääkäriLettu

      Omiiituinen höpöttäjä... vai herra 47?

      • --- Vielä …

        - Jaakko P. - - Kiitos kutsusta, mutta en ole kiinnostunut Adventtikirkon jäsenrekisterissä olemisesta nyt.
        On paremminkin epävarmaa liitynkö koskaan uudelleen jäsenkirjoille. Mutta en sulje pois lopullisesti mahdollisuutta, ettäkö en voisi ajatella 5-10 vuoden jälkeen asiaa-.

        Kansalaisten kansalais-foorumeilla keskustelu, ei merkitse minkäänlaista jäsensidonnaisuutta minnekään. PL 11-12§.

        Jos on jotakin henkilökohtaista asiaa jollakin minulle, minulle pitää silloin kirjoittaa sähköpostiini.
        En ole jättänyt henkilökohtaisia asioita minnekään.
        Ketään ei ole valtuutettu missään lausumaan minun nimissäni mitään mistä ei sovi kahden kesken minun kanssani.

        En ole ottanut kirkosta koskaan -seurakunnastakaan itselleni "vanhempaa" johtajaa tai esimiestä.
        Olen viettänyt eläkepäiviäni kaiken aikaa mitä olen olut kirkon kanssa aikoinaan tekemisissä.
        Ainuttakaan sopimusta alaistaitoisdta tai johtajuudesta en ole solminut seurakuntaan enkä kirkkoon koskaan, eikä sellaisia sopimuksia voi yksipuolisesti solmia.


        Olen kompetentti ns. luonnollinen henkilö.


        En ole yhdestäkään seurakuntalaisesta tai kirkkolaisesta -en muunkaan sortin uskovaisten seurakuntien ihmisistä puhunut koskaan sanaakaan missään.

        Minä en ole 50-60 vuotiaiden rouvien -eronneiden tai naimisisssa olevien naimakandidaatti, sulhoehdokas, kieltäydyn ehdottomasti keskustelemasta valmiiksi naitujen naisten naimisesta näiden omaisuudesta riippumatta. Minä en halua valmiiksi naitua 40-50 vuotta nussittua naista. En liikapainoista vanhaa piikaa sen kummemmin.

        Minun naimis-kiimat jäivät 50- villitykseeni, ja alkaa vanhanpojan aika. - En rakasta ketään vähääkään-.
        Mankukoon omaa ukkoa tai omaa ex- ukkoa jokainen, -ei minua.

        Olin täydellistäkin täydellisempi mies naiselle rakkaudessa henkisesti, hengellisesti ja fyysisesti omana aikanani, Minun kaikessa henkilökohtaisessa pitää sopia ja kääntyä minun puoleeni, ei valtuuksia lausuntoihin. Luulot ihmisten itsenäisestä autoritaarisesta hallinnasta ja vallinnasta saa unohtaa jokainen.

        Olen koko elämäni ajan ollut lainkuuliainen kansalainen. Minut on voitu syyttää ja tuomita ja tuomita rattijuopumuksesta 1986, 1986, -ei muusta. Minulla on sitten maan lakisäädösmassa ollut aina puolella sellaisella tavalla ettei rikoksen tunnusmerkkejä ole täyttynyt muuhun.

        Minun elämäni jokaisen vuosikymmenen jokainen mahdollinen seksikontakti missä on minua nuorempi osapuoli ollut, on tänään vähintään 50- villityksessä isovanhemman ikäinen ihminen joka on nähnyt oman parisuhteensa tai näkee parhaillaan parisuhdettaan.

        En ole koskaan valtuuttanut fiilaus, höyläys, sorvaus- putkimies ompelutaitoihin päteviä ihmisiä minuun johtavaan tai johonkin hallitsevaan asemaan. Teologisen tiedekunnan maisterin tutkinto riittää asiantuntemukseen teologiassa, siihen mihin on koulutusohjelmassa kvalifikoitunut. Yhdistystoiminnassa ei koskaan jouduta kenenkään alaisiksi. Toimielin on pomo. Jokaisen jäsenen itsenäinen toimivalta on äänestyslappu. Tässä on laillinen missio-metodiikka. Työelämässä ei olla, ja terveysasiat ovat yksityisiä. Työsuhteessa ollaan terveysvastuussa työnantajaan-.

        En kuulu henkilönä foorumille, ja jokainen paappa voi lopettaa minun härnäämisen minuun kohdistuvilla aloitusviesteillä. Minulla ei velvollisuutta näiden vittuilun subjektiksi.
        Kunnianloukkaus on aina tuomioistuimessa rangaistavissa oleva teko riippumatta persoonallisuuden tavoista.

        Opastin tarpeeksi integriteetti- legitiimiys- asioissa. tarkoitin niillä hyvää ja etua kaikelle yhdistys-toiminnalle.


    • Lahkon.orjan.kohtalo

      Jari tykkää pornosivuista. Jari varmaan haluaisi nähdä Ellen Whiten alasti?

    • JariVastaaKysymykseen

      Jari-setä vastaa kysymykseen:
      Onko "jarilla" vaasassa lähimmäisenrakkaita adventistiystäviä niin miksi ei?

      Jarin vastaus kysymykseen:
      >>> Kultasarjan patjan päälle voi uusia patjaa sitten kun tahtoo 15-10-5 cm paksuja superlon pehmeitä superlon patjoja. Hyvä kultasarjan joustinpatja ajaa samaa asiaa. Se pussijousien patjan yläosassa -lukumäärä vaan katsoa että se on 250 /per/m2, niin ollaan parhaassa mahdollisessa, jos nyt laskee 30- vuoden tarvetta. Rationalisointiin kuuluu jokaisen komeron ja jokaisen laatikon inventointi, tarpeettoman tavaran kierrätys ja uuden hankinta.<<<<

      • Jarin-hukattu-elämä

        Jari Laurila korostaa olevansa keskustelija, mutta ei hän ole sellainen. Hän kirjoittelee puuta heinää, eikä vastaile itse kysymykseen. Hänen lepilauseensa on: "Haista vittu".

        Jari ei itse haluaa haistaa vittua, vaan mieluummin hän katselee vittuja tietokoneensa näyttöruudulta. Myös kaikenlaiset paristokäyttöiset pornoteollisuuden apuvälineet kiinnostavat luonnollisesti Jaria. Ei hieromasauvan tunkeminen ryppyreiän uumeniin vaikuta perseneitsyyteen millään tavalla.


      • NetinProfiloima

        Se kertoo paljon jos mainosrobotti työntää Jarin sivuille pornokauppujen mainoksia.
        Jari on profiloitu nettikäyttäytymisen perusteella pornon kuluttajaksi ja adventistiksi.


      • Tiedetään

        Jari Laurilan pornoinnostus tiedetään. Hän ostelee aikuisten leluja ja onanoi niiden kanssa. Ei siinä silloin eukkoa tarvita


    • Ainuttakaan sanaa en ole ehdotellut nuorille mitään seksuaalista esimerkiksi viimeisen kolmenkymmenen vuoden aikana. Olen torjunut kymmeniä nuorten seksitarjoiluja, esimerkiksi viimeisen kolmenkymmenen vuoden aikana.- En ole yhteenkään tarjoiluun -nuorten seksitarjoiluun ryhtynyt. Minä en halua 20- korvilla olevia nuoria aikuisena miehenä. Nuo eivät ole olleet sellaisia tarjoiluja missä olisi ollut näköpiirissäni avioliiton mahdollisuus. Olen ollut 30- vuotta yli 30- vuotias. 30/30.

      Olin komea mies, josta en ollut itse tietoinen. Nyt 60- kesäinen harmaa pää.
      Minä en viehätä enää nuoria.

      Olen hyvämoraalinen mies, joka on useita kymmeniä vuosia noudattanut armaan maan lakisäädös-massan. Minut on syytetty ja tuomittu 1986 rattijuopumusta, ja on ainoa missä olen ollut suorittamassa rikosta, että minut on voitu rikoslain nojalla syyttää ja tuomita. Missään muussa ei ole armaan maan rikoslakien massa antanut syyttämiseen ja tuomioon mahdollisuutta.


      En ole ottanut itseään viihdytteleviä, omia perhe-etujaan ajavia, omaa arvoaan ajavia -ketään "vanhemmaksi" tai esimies-johtajaksi -ei ole työsopimusta minulla mistä päätelisin alaistaito-vaatimukseni. Työsopimuksen solmininen kanssani on ehdoton ehto, että olisi hallitseva asema minuun niissä rajoissa mistä työsopimuksessa on sovittu.

      • Seurakunta-yhdistys- toiminnassa jokaisen jäsenen itenäinen toimivalta on = -äänetyslappu.


        >> a) Yhdistys äänestää toimielimen jäsenet >>> b) Toimieliemen jäsenet äänestävät toimielimen päätökset. Toimielin on pomo. Ei esimiestä toiselle ole toimielimessä. Organisaatio-johtajien ainoat alaiset löytyvät organisaatioiden palkkahenkilöstöistä.
        Kansalaisten harrastus-arvo-yhdistys-toiminnat eivät ole alais-esimies- suhteita, vaan vapaa-ehtoista yhdistys-toimintaa.

        Joka ainoasta subjekteja koskevasta päätöksestä pitää antaa ilmoitus /informaatio subjekteille toimielimen päätöksinä.


    • Minun elämäni jokaisen vuosikymmeneni joka ainoa mahdollinen seksikontakti missä osapuoli on ollut minua nuorempi, on tänään vähintään 50- villityksessään isovanhemman ikäinen ihminen parhaillaan parisuhdettaan elävä, tai parisuhteensa jo nähnyt.

      Minun 50- villitykseni oli 47-53 iässä, -tässä iässä tunnistin sellaisia oireita mitä voi liittää 50- villitykseen muusta ajasta poikkeavana oireena.

    • __ Viestiketjussa on väitettä jonkun -mielikuvitusta seksikaupoista.

      En ole tilannut seksikaupoista koskaan mitään.,

      Vanhassa Facebook profiilissani ei ole minun päivittämää seksikaupan ilmoitusta. Olen vahingossa klikannut "tykkään" ja se on päivittynyt sivulleni.

      Minä en ole seurakuntien ja järjestöjen jäsen, olen poistunut toiminnasta 12- vuoden takaisessa ajassa poisutnut uskonnollisen järjestön seurakunta-yhdistys-toiminnasta.

      Näissä ei ole minuun mitään "vanhemman" eikä esimiehen virkaa missään -koskaan ollutkaan-.

    • Alaikäinen oli vuonna 1974 minun tyttöystävä -15 vuotias, ja minä olin 16_ vuotias 1974.
      Tämä on ainoa seksikontakti alaikäiseen vuosikymmenieni varsitiellä 1974, 15/16 ikäiset.
      1985 - 27 vuotiaana 18 vuotias naisystävä.
      Yksi seksikontakti 18 ikäiseen 30 kympeissä.
      Yksi seksikontakti 30 vuotiaana seuraavana päivänä 20- vuotta täyttävään.

      Siinä on kaikki missä ikäeroa ollut on.
      Minulla oli 17-18 vuotiaana 28 vuotiaaseen naiseen seksisuhde.

      En ole kenenkään vyötäröistä elämäni varrella sanaakaan puhunut.

      Jos kun olen jonkun akan nussinut, niin on yksi ainoa tapaus 1980 kun olen hotellissa viettänyt yön ja nainen ilman sormuksia kertoi parisuhteen olemassa olosta aamulla ilman sormuksia. En voinut tehdä mitään kuin että unohdin tapauksen heti, enkä ole vuosikymmenien mittaan muistanut ja puhunut mitään asiasta. Nyt 38-39 vuoden takainen asia.

    • Todistetusti.näin

      Facebook sivullesi ei tule jonkun pornosivuston tykkäyspyyntöä ellet ole käynyt pornosivustoilla ja mm. juuri sillä sivustolla, josta tykkäysehdotus tulee.
      Facebook nimittäin osaa tulkita mieltymyksesi ja lähettää sinulle mainoksia ja linkkejä mieltymystesi mukaan.
      Joten sinun on Jari turha väittää, ettet olisi käynyt pornosivuilla. Se väite on nimittäin 120% varmuudella valhe.
      Älä siis enää valehtele!
      Ole edes kerran elämässä rehellinen mies, vaikka se onkin sinulle ilmeisen vaikeaa.

      • En ole maininnut mitään seksisivustoilla käymisestä.

        Olen maininnut etten ole tilannut mitään sellaisista, enkä päivittänyt profiiliini janalle seksikaupan mainoksia. Olen klikannut "tykkää" -epähuomiossa joskus sellaiselle kaupan sivustolle.


        Olen elämäni varsitiellä katsonut mitä ne sisältävät.


      • näin.se.vain.on
        jarinhotelli3 kirjoitti:

        En ole maininnut mitään seksisivustoilla käymisestä.

        Olen maininnut etten ole tilannut mitään sellaisista, enkä päivittänyt profiiliini janalle seksikaupan mainoksia. Olen klikannut "tykkää" -epähuomiossa joskus sellaiselle kaupan sivustolle.


        Olen elämäni varsitiellä katsonut mitä ne sisältävät.

        "Olen elämäni varsitiellä katsonut mitä ne sisältävät."

        Mitäs ne pornosivustot mielestäsi jari sisältävät? HK:n sinistä makkaraa alennushintaanko?
        Vai S-Marketin alennusilmoituksia?

        Onko kiinnostuksen piiriin kuulunut vertaila oman ja pornosivuston miesten varustuksia. Mies tykkää siitä, että sen pornosivuston miesten vehkeet on paljon mitättömämpia kuin se oma kirveen vartta muistuttava työkalu juhlakunnossa? Häräntappoase?


      • Facebook on täynnä "tykkää tästä sivusta" .


    • __ Paikallisessa maitokaupassa -tavaratalossa kuulin selkäni takaa että minulla on "esimies," joka on antanut lausuntoja minun sperman lentämisestä.

      Viimeisin tieto, -jota selkäni takaa kuulin, kuului että esimies on sanonut että runkkaan niin kauan kunnes unohdan jonkun tyttären. ?!

      Minulla sperma lentänyt elämäni varsitiellä monin konstein, -mutta viimeinen esimies -jolla on esimiesasema ollut minuun jäi työelämäni päiviin 1990 luvulle - 1990-.
      Säännöllisiä sperman lennättämis-missioita ei ole ollut miesten masturboinneistakaan koskaan -säännöllistä elämäntapaa.

      Olen pyhittyneessä uskossa viettänyt lukuisia lennättämättömiä vuosia -lukuisia vuosia yhteen pötköön ilman poikamiesten krapula-aamujen runkkaamista.

      En ole valtuuttanut lausuntoihin, joista minun kanssani ei sovita mitään, ja ainuttakaan esimiestä ei ole minulla ollut lähimpään neljännesvuosisataan 25- vuoteen.

      Olen 60- vuotias- ja kenenkään ei pidä olla 60- vuotiaiden miesten runkkaamisesta huolissaan kaupungin akkojen kanssa yhdessä.


      Kolmas asia, että en ole puhunut ihmisten perheiden tyttäristä missään mitään-.
      Minä en ole neuvotellut sanallaakan ihmisten tyttäriä hyvän päivän tuttujen, ja ventovieraiden kanssa, en sukulaisten- kanssa. Minä en ole ainokaisessakaan yhdistyksessä enkä seurakunta-yhdistyksessä, en järjestössä enkä yhtiössä, en taloyhtiöiden tai muunkaan minkään kokouspöydissä- enkä lähöiden naapurustoissa sopinut ja puhunut sanaakaan kenenkään tyttäristä, enkä ihmisten perhe-asioista puhunut.

      • Lisäys;

        Minä en ole sopinut sanaakaan koskaan kenenkään tyttäriä koskevan ko. em. unohtamis-mission runkkaamisesta, että lausutaan mitään suurelle yleisölle ihmisten tyttäristä johtuvaa runkkaamista.,


      • adventisminuhri

        Mistää mahtaa johtua että (adventisti)naiset karttavat sinua?


    • Kaikki työsopimukset joita olen solminut ovat koskeneet vain työasioita -työn perustehtävää.

      - Ei ihmisten tyttäriä, ei runkkaamista, ei mitään muutakaan ohi työn perustehtävän menevää ole koskaan sovittu.

      >>>> Varoitan jutuissa missä kuulostaa olevan poikamiesten syytä että nämä eivät "kykene" johonkin akkaan. Poikamiehillä ei ole moraalista eikä juridista, ei taivaallista velvollisuutta "pystyä" rouviin -VT- tai evp- rouviin.


      Poikamiehillä ei velvollisuutta "pystyä" naisiin joita ei rakasta parisuhde-merkityksen edellyttämällä tavalla. Lakatkaa syyttämästä poikamiehiä etteivät "pysty" naisiin jotka eivät satu ko. tavalla viehättämään. Kyllä niihin jollakin hullun-kiihotus menetelmällä -yllytä hullua- saat 10,- euroa, - saattaisi pystyä erektioon kerran yllytettynä jos paperipussin laittaisi päähän, ja liikakilot peittelisi jollakin filtillä.

      Erektiokyvyssäni ei ole ollut koskaan vikaa, vikaa, vikaa.---


      Pahoittelen että ne neidot joita rakastin vielä 50- villityksessä- ja olisin "huolinut" parisuhteeseen, että olen nukkunut onneani ohitse, ja/tai olen ollut niin tumpelo, että h-hetkeä en saanut käytetyksi, ja/Tai että h-hetket eivät osuneet yksiin. Että en ole kyennyt reagoimaan selkäni takana järjestettyihin naimakohtauksiin.

    • Kuusikymmentä 60- vuotiailla ei masturbointi tiheyttä esiinny. 60-.

    • -- Lisää siihen mitä tässä viestiketjussa kirjoitin edellä koskien globaalia makrotason organisaatiota;

      >>> Kaikki protestanttiset kirkot ovat ko. globaaleja ja omistavat organisaatio-rakenteen samalla tavalla. -On välttämättömyys tämä missio-metodiikka.

      >> Kaikkien toimielinten toiminta-valtuudet pitää olla normitettuja, ja on ymmärrettävä että toimielin on pomo, ja toimielimen jäsenet ovat toimielimen alaisia, ja käyttävät äänestyslapun verran itsenäistä toimivaltaa. Toimielin on toiminnan juridinen vastuunkantaja, ja toiminnan moottori.
      Toimielimen jäsenillä on henkilökohtainen juridinen vastuu toimielimen päätöksien toiminnan vaikuttavuuden tuloksista.

      >>>> Minun piti lisätä varsinaisesti tämä;
      ---- > Organisaatiojohtajien työhön kuuluu prosesseista vastaaminen. Organisaatiojohtajien alaisia ovat organisaatioiden palkkahenkilöstöt. -Ei harrastus-toiminnassa olevat yhdistys-toiminnan jäsenet ole alaistaitojen velvollisuudessa, vaan normitettujen asioiden (sääntöjen) alaisuudessa sääntöjen. Siksi on hyvin tärkeätä että paksut ohjekirjat joissa jäsenille annetaan valtaa toiseen persoonaan muutettaisiin selkeiksi yksinkertaisiksi säännöiksi, jotka ovat aina esillä, ja jotka esitellään hyvin silloin kun uusia jäseniä otetaan etu-järjestö-organisaation toiminnan yhdistysharrastus-arvo-toiminnan jäseniksi.
      Syy; -- Laillista valtaa kansalaiseen ei kirkoilla ja vastaavilla organisaatioilla ole, -ainoastaan sääntöjen ehdoilla jäsenyyden ehdoista ja niiden vaatimuksien täyttämisestä voi keskustella ja sopia.
      Toiminta on vapaaehtoisuuden pohjalla olevaa kansalaistoimintaa, ja sanktioita ei voi minkäänlaisia seurata. Armaassa oikeusvaltiossa on lain tuomiovalta maan perustuslaillisissa tuomio-istuimissa. Lain valvonta-valta on poliisivoimilla. Kouluttamattomilla ja virattomilla ei ole äänestyslappua enempää itsenäistä valtaa -oli sitten kunnalliselämässä, tai yhdistyksen jäsenenä tai yhtiön johtokunnan/hallituksen jäsenenä.
      >>> Nyt sitten jos kun organisaatio sisältää paljon ihmisiä vertikaalisessa muodossa -järjestyksessä jotka ryhtyvät käyttämään valtaa kansalaiseen ymmärtämättä mitään johtamisesta ja hyvän hallinnon tavoista, sekä lain käytöstä yhteiskunnassa, -syntyy monenlaista ristiriitaa, joissa ihmisten tunne-elämän seuraukset -integriteetti kriiseissä voivat olla mittavia kärsimyksiä joista sitten ns- uskontojen uhrit missiot saavat uutta vettä myllyynsä.

      >>> Uskonnollisilla järjestöillä ja ko. kirkoilla ei mitään laillista valtaa kansalaiseen ole olemassa_!_

      >>> Uskokaa lapsukaiset että toimielin on pomo, ja päätökset kuuluvat toimielimiin kaikkien tiedossa olevien normituksien l. sääntöjen rajoissa.
      >>> Tässä missiossa ei olla mielivallalle mieluisia, vaan ollaan rajoissa joista on sovittu tietoisesti._

      • Lisäys; >>> Toimielimien päätöksistä on aina ilmoitettava subjekteille yhdelle tai useammalle joita päätös koskee ja läheltä liippaa.

        >> Kaikki toimielimen jäsenet ovat velvollisia ottamaan palautetta vastaan sellaisella tavalla, että palautteen lähettäjä ei joudu syylliseksi vaikka lähettäisi paskaa paketissa.
        Palautteen käsittelyn taidon velvollisuus kuuluu vastaanottajalle, ei lähettäjälle.

        Palautteita voi esim. siirtää suoraan roskakoriin, palautetta voi viedä käsittelyyn toimielimeen, -ja ilmoittaa palautteen lähettäjälle miten asiassa on ajateltu ja reagoitu ja esitetään ehdotuksia, yms. asian hyväksi. Vuorovaikutus- ja sopimuksellisuus.

        >>> Kaikkia julkisia palveluja myös koskee sama asia, -ihmisten -ympäristön palautteen toiminnasta kuuluu työnjohtajien ja viranhaltijoiden työhön josta maksetaan rahaa -kuukausipalkkaa, -palautteen lähettäjä ei joudu siis laillisesti esim. koko kaupungin akoille syylliseksi siitä että on lähettänyt organisaatio-johdolle t. työnjohtajille, tms. palautetta.

        >>> Vaitiolovelvollisuus koskee aina viranhaltijoita, työjohtajia, toimihenkilöitä, ja työntekijöitä aina kaikessa mitä työssään kuulee ja tietää ihmisten yksityis-asioita, vaikka joku nainen valittaisi kuukaustiskiertojaan, miehen erektiokykyyn tai peniksen kokoon, tai perseen reijän kutinaa.


      • jarinhotelli3 kirjoitti:

        Lisäys; >>> Toimielimien päätöksistä on aina ilmoitettava subjekteille yhdelle tai useammalle joita päätös koskee ja läheltä liippaa.

        >> Kaikki toimielimen jäsenet ovat velvollisia ottamaan palautetta vastaan sellaisella tavalla, että palautteen lähettäjä ei joudu syylliseksi vaikka lähettäisi paskaa paketissa.
        Palautteen käsittelyn taidon velvollisuus kuuluu vastaanottajalle, ei lähettäjälle.

        Palautteita voi esim. siirtää suoraan roskakoriin, palautetta voi viedä käsittelyyn toimielimeen, -ja ilmoittaa palautteen lähettäjälle miten asiassa on ajateltu ja reagoitu ja esitetään ehdotuksia, yms. asian hyväksi. Vuorovaikutus- ja sopimuksellisuus.

        >>> Kaikkia julkisia palveluja myös koskee sama asia, -ihmisten -ympäristön palautteen toiminnasta kuuluu työnjohtajien ja viranhaltijoiden työhön josta maksetaan rahaa -kuukausipalkkaa, -palautteen lähettäjä ei joudu siis laillisesti esim. koko kaupungin akoille syylliseksi siitä että on lähettänyt organisaatio-johdolle t. työnjohtajille, tms. palautetta.

        >>> Vaitiolovelvollisuus koskee aina viranhaltijoita, työjohtajia, toimihenkilöitä, ja työntekijöitä aina kaikessa mitä työssään kuulee ja tietää ihmisten yksityis-asioita, vaikka joku nainen valittaisi kuukaustiskiertojaan, miehen erektiokykyyn tai peniksen kokoon, tai perseen reijän kutinaa.

        Jari-sedän "integriteetti-legitiimiys-kurssi" alkaa olla päätöksessään; -Olen tarkoittanut hyvää, että ymmärrys kasvaisi.
        Nykyajan koulutettu ihminen on ns. matalan mallin organisaatio-rakenteen ymmärtäjä, jossa hän kasvaa osallistumaan, -ei odottamaan autoritaarisilta isänniltä "esimiehiltä" näiden pöydistä hitaasti tippuvia paloja. Monet vastuunkantajat ovat sitten suurista erilaisista ihmisten toiveiden, tunteiden ja tarpeiden asioissa ja käytännön rationaalisen toiminnan ristiriidoissa jossa sitten harvoin ja hitaasti kääntyvä suuri johtaja rikkoo aina jotakin niin kuin norsu posliinikaupassa kun kääntyy.

        Työelämä on paljon helpompaa, koska lätkitään pöytään tiedollisten ihmisten papereita, ja nämä sitoutuvat sopimuksin sovittuun perustehtävään.


    • Monet ryhtyvät liian aikaisin ihmisten johtajiksi, -ennen kuin ymmärtävät ihmisten johtamisesta mitään. Minä olen arvoltani vain kauppateknikko, ja ammattikoulutukseltani myyntimies, ja kiinteistönhoitaja. - Vietän eläkepäiviäni. En ole hakenut johtajan paikkaa yhdistys-toimintaan., -ei sellaista paikkaa ole olemassakaan.


      Olen harrastuspohjalla opiskellut eläkepäivilläni julkisen johtajuuden hyvät perustiedot. Oikeammin sanottuna hyviä perustietoja, sillä kahden vuoden yliopisto kokonaisuus jäi yhtä kurssia vaille.
      Minun pitääkin lainata kirjastosta yksi keskeinen oppikirja, kurssiin liittyen niin näen mitä kurssi opettaa. Tutkinnon runko muuttui juuri sillä hetkellä kun pidin taukoa, ja en sitten enää ajatellut kurssisuorituksia. Mutta 70 opintopistettä opiskelin. Kuitenkin liiketoiminnan osaamisen kurssi sisältää kolme isoa kurssia; markkinointi, liiketoiminnan johtamistaidot, ja operatiivinen ja yleinen laskentatoimi; että nuo kolme kurssia mitoitettaisiin oikeammin työmäärältään 15- opintopisteeksi. Paikallinen yliopisto on juuriltaan ja perinteiltään kaupallinen, ja ei päästä ketään ulos ellei ko. liiketoiminnan osaamisen kurssi ole suoritettu, ja yksi kolme isoa kurssia sisältävä kurssi mitoitetaan vain 5 opintopisteeksi eli yhdeksi isoksi kurssiksi. Minä olin kuitenkin vain harrastuksissani, en tutkintoa suorittamassa. Olisi vaatinut pohjatietojen opiskelua alle, että olisin kaikista tutkinnon kursseista selviytynyt, enkä nähnyt mieltä vanhuus-eläkettäni vasten ryhtyä siihen.

      Johtajuuteen -joka on hiukan suhteellinen käsite, liittyy paljon muutakin kuin äänestyslappu, mutta halusin että äänestyslappu itsenäisenä toimivaltana ymmärrettäisiin. Ihmisiä ei voi velvoittaa alaistaitojen alle ilman työsopimusta ja palkanmaksua.


      Lopetan näistä kirjoittamisen tähän.

      • Vain yksi lisäys;

        Jotkut luulevat että kansalaisten vapaaehtoisessa yhdistys-toiminnassa olisi mahdollisuus sanktioihin, eli seuraamuksiin.

        On esitetty että ihmisyksilöitä ryhdytään "merkitsemään" josta ei sitten mitään ilmoitusta subjekteille jotka on mielivallalla ilman mitään sopimusta jossakin organisaatio-yhdistys-toiminnassa "merkitty," -joidenkin autoritaarisen mielivallan mukaan, eikä mitään ilmoitusta subjektille että on "merkitty" jollakin leimalla salaisesti kansalaisten harrastus-arvo-yhdistys-etujärjestö-organisaatiossa.

        Lapsukaiset >>>> Yhdistyksiin ja etujärjestöihin liitytään ja niistä saa laillisesti erota ilman sanktioita, -ilman seuraamuksia.
        Laillista oikeutta ihmisten "merkintöihin" ei ole.


    • tuhlaajapojanpaluu

      Ymmärrän Jari sinua että olet joutunut eroamaan Adventtikirkosta sinusta riippumattomista syistä olosuhteiden takia.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      200
      5138
    2. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      124
      3170
    3. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      142
      2417
    4. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      342
      2374
    5. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      55
      1992
    6. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      81
      1566
    7. YLE kirjoittaa - Viritetyt sähköpyörät aiheuttavat ongelmia poliiseille

      "Itse rakennellut ja viritetyt sähköpyörät ovat poliisin ja Liikenneturvan mukaan yleistyvä kirous liikenteessä." https
      Pyöräily
      116
      1510
    8. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      31
      1403
    9. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      24
      1230
    10. Vieläkö pidät minusta

      Vieläkö pidät minusta nuori nainen? Vaikutat etääntyneeltä ja olen ajatellut että haluat olla rauhassa.
      Ikävä
      105
      1091
    Aihe