Unohtakaa DNRS ja huuhaa, myrkyt tuhoavat aivot!

Dementia tappaa maailmassa eniten suomalaisia.

Hätkähdin luettuani Doug Kaufmannin tuoreesta uutispostista https://goo.gl/bhnURv tämän:

"I will always believe that neurotoxic fungal mycotoxins cause brain disorders because medical schools don’t teach this important information to our doctors. I’ll never forget an article I read in the journal Brain Research in 2017. 'Finland,' the article stated, 'has the highest death rate from dementia in the world and its environmental features can be instructive in understanding hidden causes of dementia. The climate is both very cold and humid resulting in housing frequently harboring molds that are capable of producing a neurotoxic mycotoxin.'"

Jos tuo ei sano vielä mitään, seuraava käännökseni voi kertoa jo jotain:

"Uskon aina, että neurotoksiset sieni-mykotoksiinit aiheuttavat aivohäiriöitä, koska lääketieteelliset koulut eivät opeta tätä tärkeää tietoa lääkäreillemme. En koskaan unohda artikkelia, jonka luin Brain Research -julkaisusta vuonna 2017. 'Suomessa', artikkelissa todettiin, 'on korkein kuolleisuus dementiaan maailmassa ja sen ympäristöolosuhteet voivat opettaa ymmärtämään dementian piileviä syitä. Ilmasto on sekä hyvin kylmä että kostea johtaen asumisessa usein tavattaviin homeisiin, jotka ovat kykeneviä tuottamaan neurotoksisia mykotoksiineja."

Toki minua alkoi heti tuon perään kiinnostaa artikkeli, jonka Doug oli lukenut maailman korkeimmasta dementiakuolleisuudesta meillä Suomessa eikä auttanut kuin googlata asiaa päästen tämän https://goo.gl/YrK4LL jäljille:

Why does Finland have the highest dementia mortality rate? Environmental factors may be generalizable. - PubMed - NCBI
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/28687259

Tilastollisestikin kyseenalainen kunnia on tosiasia:

Statistics Finland - 3. Deaths from dementia and Alzheimer's disease are increasing
https://www.stat.fi/til/ksyyt/2016/ksyyt_2016_2017-12-29_kat_003_en.html
https://www.stat.fi/til/ksyyt/2016/ksyyt_2016_2017-12-29_kat_003_fi.html

Löytyi myös melko tuore blogikirjoitus, jossa asiaa ruoditaan aika hyvän käännöksen kera: https://sairassisailmataistelu.blogspot.com/2018/08/dementia-ja-neurotoksiinit.html

Nukuttuani sitten yön yli ja herättyäni samaan tärinään, johon olin nukahtanut, aloin miettiä artikkelissa mainittua elohopean lähdettä, ettei kaikki suinkaan tule vain vesistöistä, vaan on istutettu jo lapsina suuhumme hammaslääkärin tuolissa. Eikä aikaakaan, kun pengoin jo sitäkin löytäen uusia todisteita:

Association between dental amalgam fillings and Alzheimer’s disease: a population-based cross-sectional study in Taiwan
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4642684/

US issues health warning over mercury fillings | The Independent
https://www.independent.co.uk/life-style/health-and-families/health-news/us-issues-health-warning-over-mercury-fillings-856582.html

Jälkimmäisessä kymmenen vuotta vanhassa lehtijutussa kerrotaan, miten Norjassa ja Tanskassa elohopean käyttö on bannattu hammaspaikoissa ja kuinka Ruotsissa sen käyttöä on vähennetty yli 90 prosentilla edellisen vuosikymmenen aikana (ennen täyskieltoa) ja miten sen käyttöä on rajoitettu Suomessa ja Japanissa. Sitä lehtijutussa ei mainita, että Saksassa ja Ruotsissa tuetaan amalgaamipaikkojen poistamista hampaista päinvastoin kuin Suomessa, vaikka se tulisi paljon halvemmaksi kuin kalliiden laitospaikkojen ylläpito. Suomessa kuolee dementiaan ja Alzheimeriin puolet enemmän väestöä kuin Ruotsissa. Kun https://goo.gl/E2Nk8b Ruotsissa luku on miehillä 71.4 ja naisilla 85.1, Suomessa vastaavat ovat 158.4 ja 162.6. Amalgaameilla https://goo.gl/z4suyt on ollut vaikutusta myös hammaslääkäreiden https://goo.gl/KHPi1e terveyteen. Olen itsekin ollut hammaslääkärillä, jonka käsi tärisi hirveästi paitsi poratessa ja tehdessä jotain. UNEPin julkaisussa https://goo.gl/Xcppjh löytyy hirveä kuva https://goo.gl/y6w49N siitä, miten amalgaamipaikkojen elohopea kulkeutuu maahan, pohjavesiin, vesistöihin ja ilmastoon.

Toki, kuten artikkelissa https://goo.gl/AFNytw mainitaan, moni muukin tekijä, kuten sinilevä, vaikuttaa hermomyrkkynä aivoihin. Helteistä ja pitkään jatkuneista lämpimistä ilmoista johtuen olen itsekin päässyt uimaan päinvastoin kuin viime kesänä. Sinilevien alettua vallata järviä aloin uimisen jälkeen täristä niin, ettei nukkumisesta tullut mitään eikä ripulointi aamullakaan poistanut tärinää, jonka teki vasta myrkkyjen pesu iholta. Seuraavalla kerralla toisessa paikkaa vedenpuhdistamon vieressä vesi oli paljon kylmempää ja näytti niin puhtaalle, etten käynyt suihkussa sen jälkeen kostautuen lievempänä tärinänä, jota kuvaan edellä.

Kiinnittäisin vielä huomiota Dougin https://goo.gl/bhnURv uutispostiin, jota olen siteerannut alussa, sisältäessään seuraavan väitteen:

"I will always believe that neurotoxic fungal mycotoxins cause brain disorders because medical schools don’t teach this important information to our doctors."

[Jatkuu:]

7

267

  Vastaukset

  • [Loppuosa viestistäni:]

   Kiinnittäisin vielä huomiota Dougin https://goo.gl/bhnURv uutispostiin, jota olen siteerannut alussa, sisältäessään seuraavan väitteen:

   "I will always believe that neurotoxic fungal mycotoxins cause brain disorders because medical schools don’t teach this important information to our doctors." ("Uskon aina, että neurotoksiset sieni-mykotoksiinit aiheuttavat aivohäiriöitä, koska lääketieteelliset koulut eivät opeta tätä tärkeää tietoa lääkäreillemme.")

   Oma näkemykseni ja kokemukseni tuosta on se, että koska sieni-infektioita ei hoideta ollenkaan eikä niihin määrätä/saa lääkkeitä https://goo.gl/u2NdLY Suomessa, infektiot saavat jatkaa leviämistään ja tuhota jopa aivot.

  • Jenni Vartiaisesta hyvä kirjoitus tämä. https://www.is.fi/viihde/art-2000005825487.html

   https://yle.fi/uutiset/3-10380775

   Niin se menee, toipuminen alkaa kun pääsee pois altistumasta.

   https://www.lansivayla.fi/artikkeli/701087-katso-yli-20-koulun-lista-espoolaispoliitikot-sopuun-miljardin-koulu-ja

   Sisäilman myrkyille ei pidä ketään siedättää


   • Seuraan Amppareita, josta https://www.ampparit.com/uutiset monipuoliset, reaaliaikaiset uutiset, kuten tämä:

    Seura-lehdessä https://goo.gl/DKzari tänään:

    "Yli 200 000 suomalaista altistuu päivittäin työpaikallaan kosteus- ja homevaurioiden aiheuttamille epäpuhtauksille – Jopa poliisitalot homehtuvat"

    Lainaus pitkästä jutusta, jossa kerrotaan poliisilaitoksen homehtumisesta:

    Oulun katastrofi

    Yksi puhelinsoitto muutti Tero Väyrysen elämän 2014. Häntä pyydettiin Oulun poliisin työsuojeluvaltuutetuksi. Kevyt luottamustoimi, hän kuvitteli.

    Sitten työkaverit alkoivat sairastua.

    Vuonna 2015 Oulun poliisitalossa esiintyi outoja silmä- ja hengitystieoireita, ihottumaa, hengenahdistusta ja rytmioireita.

    Talossa tehtiin tutkimuksia. Työterveyslaitos kirjoitti lausunnon, jonka mukaan poliisien oireet eivät todennäköisesti liity sisäilmaan. Työsuojelu antoi kuitenkin toimintaohjeen, jonka mukaan tilannetta tulisi seurata tiiviisti syksyyn 2016. Silloin poliisitalossa alkaisi iso remontti.

    Sairastelu jatkui. Väyrynen huomasi joutuneensa oravanpyörään, jossa työsuojelu vei kaiken varsinaisesta työstä liikenevän ajan.

    Sitten hän sairastui itsekin.

    ”Kerran makasin kotona sängyssä kuumeessa ja koitin samalla puhelimessa neuvoa työkavereita.”

    --

    Sairaat poliisit

    Tammikuussa 2017 Oulun poliisitalon tilanne riistäytyi käsistä.

    Lähes puolet poliisitalon 300 työntekijästä oli käynyt valittamassa oireita työterveyslääkärille. Lääkäri oli kirjannut 52 ilmoitusta työperäisistä sairastumisista.

    Työnantaja päätti siirtää koko henkilökunnan pikavauhtia väistötiloihin. Poliisin leijonamerkki ruuvattiin irti Oulun poliisitalon ulkoseinästä.

    Oulun rakennusvalvonta keskeytti Senaatin remontin.

    ”Kohteessa on ilmeisesti vakavia sisäilmaongelmia, joista Senaatti-kiinteistöt ei ole lupaa hakiessa antanut meille riittävästi tietoa” rakennusvalvonnan johtaja Pekka Seppälä sanoi Kaleva-lehden haastattelussa.

    Mutta vahinko oli jo tapahtunut.

    --

    Psyykkisiä vaivoja

    Tero Väyrynen on oppinut evakkomatkallaan monta asiaa.

    ”Alussa epäilin, että tämä sisäilmajuttu on mielikuvituksen tuotetta.”

    Nykyään Väyrystä hymyilyttää joidenkin lääkäreiden ajatus, että sisäilmaoireilu on psyykkinen häiriötila.

    ”Jos lähdetään siitä, että 150 oululaista poliisia on psyykkisesti sairaita, niin siitä seuraa aika mielenkiintoinen kuva yhteiskunnan turvallisuuden kannalta.”

    Se on selvä, että Väyrysen ja monen muun poliisin henkinen kantti on joutunut koetukselle.

    ”Unenlahjani eivät ole enää kuin ennen. Mutta stressinsietokyky on parantunut.”


   • Siinä jutussaha asiantuntija kertoivat, että kun sitä homealtistusta ei vielä voida TIETEELLISESTI todistaa, niin tarvitaan vielä paljon lisää tutkimuksia. Oireethan voivat olla vaikka psykkisiäkin!


   • Homeesta kirjoitti:

    Siinä jutussaha asiantuntija kertoivat, että kun sitä homealtistusta ei vielä voida TIETEELLISESTI todistaa, niin tarvitaan vielä paljon lisää tutkimuksia. Oireethan voivat olla vaikka psykkisiäkin!

    Onko se psyykkistä, jos saa haittoja masennuslääkkeestä? Ihmisissä on geneettisiä eroja siinä, kuka kestää mitäkin.

    https://yle.fi/uutiset/3-10482947

    Sairas sisäilma, a- talk 8.11. nähtävissä areenassa, niin siinä kyllä sanottiin, että käyttäytymisterapiaa voi kokeilla sellaisissa tilanteissa, jos ei kestä enää uusia todetusti terveitä tilojakaan. Se on totta, että se kasvaa, mihin keskitymme, mutta homeisissa tiloissa ei ketään tulla siedättämään. Katsokaa ohjelma. Oli kaikki osapuolet koolla.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Poker Run kolari

   Ei mennyt aivan putkeen! Joku loukkaantui vakavasti ja taphtuma keskeytetty. Videolta näkyy ensin yksi vene ajaa melko hiljaa kovalla melulla ja vesis
   Yleistä veneilystä
   168
   3201