Ehdottakaa nimiä narttupennulle!

Pienipaniikki

Mulle on tulossa sakemanni narttupentu, ja pitäis keksiä sille nimi! En halua mitään tavallista nimeä, joka tulee kaikkialla vastaan. Ei ihmisten nimiä tai mitään "lällyjä" :D
Nimi sais olla kaksitavuinen, lyhyt ja ytimekäs. Mielellään sais sisältää vähintään toisen S ja R -kirjaimista. En ole keksinyt mitään nelikirjaimisia, saa ehdottaa! Tällä hetkellä harkinnassa Ruuti, Riski, Mysti ja Rokka. Urokselle olis niin paljon helpompaa keksiä...
Help!

14

278

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Siinänimiä

      Kooma
      Foxi
      Nowa

    • stwey6wer67

      Viestini poistettiin, joten laitan sen uudelleen: missä edellisen vastaajan ehdotuksessa ovat ne aloittajan kysymät S- ja R-kirjaimet?

    • kelpaaksnää

      Ruska, Halla, Kuura, .....

    • jotainimii

      Ruska, Halla ja Kuura on super yleisiä koirilla tuntuu et joka toinen pystykorva tai husky joka vastaan tulee omaa noista jonkun nimen.
      Vähän erikoisempia olis mm vaikka Rutto, Roju, Roihu, Ruda, Rapa, Susu, S urge, Sira, Silbe, Subar

      • eikylkäy

        Onko toi Rutto, sun mielestä hyvä nimi?
        Nimi kertoo tarttuvasta taudista....


      • einimipahenna

        On, se on erikoinen eikä taatusti tule joka koiralla vastaan eikä ainakaan ole lälly nimi. Ja tiedän kyllä että on tarttuva tauti. Minusta se kuitenkin olisi ihan kiva nimenä lemmikille ja varmasti jäisi myös kysyjille mieleen. Ei nimien aina tarvitse olla niin "kunnollisia" näin paremman sanan puitteissa. Omat koirani ovat nimeltään Kapi(joka on tauti myöskin) ja Riesa.


    • dAEDRqr

      Penneli! Oiiiiiiiiiiiii ihq penneli!

    • taikkavaikka

      Täs muutamia, kaikki ei ole juuri ihan sitä mitä hait. Mut toivottavasti ei sua kamalasti haittaa,et laitan muitakin vaihtoehtoja sekaan ;)

      Klaara,Reetta,Saara,Kira,Kiira,Sandra,Cara,
      Kara,Tara,Sara,Rosi,Rosita,Rosa,Roosa,Rita,
      Ritu,Kata,Kati,Kiti,Karo,Siru,Seri,Caro,Heta,Hertta,Martta.


      Tiedän useamman sakun,joilla nimen omaan on ns.lällyjä nimiä.Ja ne sopii niille vallan mainiosti.Sakun ei tarvii olla nimeltään kovis, joku Rocy, Roi yms,se voi vallan hyvin olla minun mielestä mielummin ,Reetta tai Reiska vaan.Rotu mielletään usein uho roduksi, kiva ja mukava nimi laimentaa sitä mainiosti.Nimi on se, joka kerrotaan vieraille.Ja nimi antaa koirasta myös ensivaikutelmaa.Liian ns.kovis nimi, pilaa mielestäni vaikutelmaa koirasta,ja antaa huonon kuvan omistajasta.Ja nimellä omistaja antaa sen vaikutelman myös koirastaan vieraille.
      Ja kannattaa miettiä,et mitä nimeä on kiva sitten siellä koulutus kentillä muiden kuullen huudella .

      • Nimisevainoneikäedesomas

        Enemmän sinä tunnut miettivän muiden huutelemia nimiä kuin omistajat itse. Jos joku on tietyn nimen koiralleen antanut, niin eiköhän ole enemmän kuin todennäköistä, että omistaja silloin pitää ko. nimestä. Tuskin silloin tarvitsee enää jälkikäteen miettiä, että voiko sitä nyt huudella, mutta muut kuulolla olevat näemmä miettivät muiden antamia nimiä liikaakin.

        Tämä onkin syy siihen, ettei nimiehdotuksia paljoa kannattaisi varsinkaan tämän tasoisella palstalla kysellä. Mitä tahansa ehdottaa, niin jollakulla on asiaan jotain sanottavaa. Aina löytyy niitä, jotka kuvittelevat olevansa oikeutettuja nyrpistelemään nenäänsä nimelle, josta joku toinen pitää.


    • rufhrh

      Hukkaan heitettyä energiaa ehdottaa nimiä. Aloittaja pitäisi hyvässä lykyssä yhdestä nimestä sadasta ehdotetusta, niinkuin me kaikki muutkin. Varsinkin kun niin harva ehdottaa mitään sinne päinkään, mitä aloittaja pyysi. Ei tässä nyt omille elikoille oltu nimiä keksimässä vaan aloittajalle! Miten hankalaa voi siis olla jättää omat mielipiteet sivuun ja kunnioittaa toisen mielipidettä?

    • No sehän on TARA. Olin jo aiemmin päättänyt että sukupuolesta riippumatta seuraavan koiran nimi on Tara. Oli myös saku kuten 8 edeltäjäänsä. Melkein viiteenkymmeneen "sakuvuososiin" ei ollut ollut yhtään Tara-nimistä koiraa.

      Niinpä meillä oli nyt uroskoira jonka nimi oli Tara toisen kaverina. Jännää että siitä tuli kaikkien sakujemme pienin, nartun kokoinen. Muut olivat olleet suuria, mukana pari jättimäistäkin.

      Muutenkin Tara erosi muista. Sen vahtimisvaisto oli liiallista ja se ei koskaan halunnut että siihen kosketaan ennenkuin itse tulee sitä kerjäämään. Siis tuntemattomat ihmiset.

      Elikkä sanoin vieraille että olkaa kuin Taraa ei olisikaan, tulee luokse sitten kun katsoo että on siihen valmis. Muuten käyttäytyi hyvin. Ei se se tehnyt mitään kun ei kukaan kajonnut siihen vängällä.

      TARA on hieno nimi.

      Ps. Kuusamon karhunpennunkin toinen kaksosista on TARA.

    • Apap

      Kiitos ehdotuksista, Roihu kolahti ja menee ehdottomasti harkintaan. Saa laittaa lisää! Ja vielä lisäys tähän yleiseen keskusteluun, että oma nimimakuni on sellainen, etten halua antaa koiralleni mitään tavallista nimeä, vaan jonkun joka vähän erottuu joukosta ja joka omaan korvaan särähtää mukavasti. Voi siis halutessaan ehdottaa mitä vaan nimiä, mutta aloitusviestissäni mainitsemani kriteerit nimelle ovat oman mieltymykseni mukaisia ja
      hieman tarpeetonta kommentoida "kovista nimistä" yms. :D
      Ap

    • lyhytnimihyvä

      Riti, Sote, Saku, Rax, Raxi, Roks, Rint ym.

    • ehdotus1341423

      Paska

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1853
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1416
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1372
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1355
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1334
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1317
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1260
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      4
      1192
    Aihe