Yhdyselämän lopunpelko ja abortti

NuorikkoI-salmi

Onko kukaan muu tehnyt aborttia sen takia että on pelännyt "yhteyselämän" huonontumista? Tai loppumista? Siis mieheni ei hyväksy sitä. Mitä lääkäri sanoi kun pyysitte abortia sen takia? Vai oliko miehenne mukana. Miehelleni ne "hommat" on niin tärkeitä että hän ei tykkää jos siihen tulee häiriötä eikä saa kun haluaa jotain. Mieheni on sanonut mulle että oksentaa kun näkee ison mahan joka paksunaolevilla. Ettei voi sietää sitä. Ja sitten on iho löysänä ja arpinen ja "se" pilalla että meille ei sitten lapsia tule vaikka itse haluaisin. Lapset haittaisi liikaa mieheni elämää. Ei voisi tehdä "sitä". Lääkäri sanoi vaan että kaikkea sitä saa kuulla kun mieheni oli mukana kun haimme aborttia ja mieheni puhui puolestani. Mieheni sanoi että laki on sellainen että miehen mielipide on otettava huomioon. Minä en oikein tunne lakia, meillä ei ole kirjoja ja mieheni valvoo että en käy sivuilla mitä hän ei hyväksy. Mieheni selitti asian lääkärin vastaanotolla niin hyvin että lääkäri suostui heti aborttiin. Tämä rv 11 elokuun alussa. Meni v ielä kaavintaan kun lääkkeellä ei heti onnistunutkaan. Sekin suututti mieheni kun tuli taukoa ja teki ne "puuhat" liika kipeää. Sitten oli pakko suostua "siihen" liika aikaisin koska mieheni halusi ja sain siitä kovan kuumeen jälkitulehduksen ja olen nyt antibioottikuurilla. Mieheni toivoi että olisi lapsettomuus seurauksena. Hän ei hyväksy ehkäisyä. Se vie jännityksen.Mutta nyt minulla on kuukautiset myöhässä ja pelkään että olen jälleen raskaana. Mitä teen ettei mieheni vain suuttuisi liikaa? Rakastan miestäni. Saako abortin heti perään kun yksi on tehty? Mieheni on 62 ja minä 18. Siunausta lukijoille!

6

142

  Vastaukset

  • Aina vaan surkeempia trollin provoja ;-D Ei kukaan voi olla noin vietävissä oleva tahdoton pässi jonkun m * lqvistin talutusnuorassa.

   • Pakko sanoa, että nauratti. :D Koko aborttiasia on karnevalisoitu kyllä aika tehokkaasti juuri fanaatikkojen ansiosta. Mutta osassa päin maailmaa ihan tottakin, että tässäkin on vakava puolensa.


  • Aloittaja on Oikea Nainen. Ostan sinulle valtavan ruusukimpun kun näemme. Kyllä me konservatiivikristityt arvostamme ja kunnioitamme Oikeaa Naista joka rakastaa Oikeaa Miestään.
   🌹🌹🌹

  • Siunausta Oikealle Naiselle. Aloittajalle. VAltava ruusukimppu jos joskus tapaamme.

   • Oikea Nainen tekee kuten mies haluaa. Se on raamatussakin että mies on naisen pää. Naisen ei sovi ajatella liika vaikeita pienillä aivoillaan eikä tehdä päätöksiä miehen puolesta. Oikean Naisen aivoja ei ole kehitetty siihen. Ja ruusukimppu täältäkin jos joskus tapaamme. Vaikka minulla ei ole rahaa kukkiin niin virtuaalisesti. Jeesus maksaa vuokrasi ja ruokasi. 🌼🌷


  • Tällaisia aloituksia on sitten ilo lukea. Ihanaa kun on vielä oikeita naisia jotka ajattelee miehen parasta eikä itseään. 💋

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vihdoinkin Stefan avautuu Martinan röyhkeydestä

   Tätä ollaan odotettu. Stefan kertoo että Martina yrittää kiristää 200000 e Stefanilta . Näin me tää nähtiinkin. Muija sai harrastaa mitä halusi Stefan
   586
   9307
  2. Pelkkää rahastusta kunnallinen hammaslääkärikäynti

   Luulisi, että EU:n kireimpiä, jo tapissaan olevia veroja maksavat suomalaiset saisivat kohtuuhintaisen kunnan hammaslääkäripalvelun, kaikkea kanssa!
   Maailman menoa
   62
   1149