Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

runojaonhh

parastakirjallisuutta

Herrat ne vain höpöttää omia, vaikkei heillä ole edes lomia. Pontikka virtaa kitusiin taikka koneiden polttoaineisiin. Herra on aasi kuin kukkavaasi. Aamulla tulee oksennus ja illalla perseestä pörähdys. Uusi aamu voi alkaa.

10

328

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lisäärunoja

      Herrat ne vain hekottaa, vaikkei heillä seisokaan. Housuissa on tavaraa niin kuin prinssillä makkaraa. Autot ovat brameita vaan, vaikkei ne activaa voita kaarteissakaan. Hölön pölyä puhutaan. Kokouksissa istutaan ja paskaa puhutaan vaan.

    • tttegr

      Taviskansa kumartaa, kun herrat heitä kyykyttää. Herrat laman aiheuttaa ja kansa uskoo mediaa. Median valheet uppoaa ja matut maahan tulla tupsahtaa. Herrat rahan käärii ja taviskansa yksin häärii. Duunaria vastaan hyökätään ja herrat saavat makiaa. Duunarin rahat virtaa vaan ja veroparatiisiin ne saapua saa. Herrat sen kun nauraa vaan ja taviskansa on pekkää luuseria vaan.

    • tttegrgt

      Moni herra tanssii vaan vaikkei heillä olisikaan, siis morsianta vaan. Moni vaimo päältä kaunis, vaikka heillä meikki ei valmis. Moni mies osaa vaan kengät kaappiin laittaa vaan. Hehkulampun vaihtaa adonis, vaikka mies on koulun käynyt ja valmis. Herralla pipo päässä vaikkei ulkona kylmä ois säässä ja lakki ois näin aina päässä.

    • äöalle100useimmilla

      Huomaa kyllä. Ei muilla eurajokilaisilla ole varaa pistää runoudessa paremmaksi. Älykköjä ei ainakaan asu kunnassa muuta kuin tämä runoilija.

    • jhgeeg

      Runotessa aina voi heittää leijan vaikka voi tehdä muutakin. Kunnon runo kuvailee ja kuntalaisia ivailee. Runot ovat älykkyyttä vai tyhmän kansan köyhyyttä. Moni kunta kipee on vaikka sairas ei muka ol. Työläiset kumartaa vaikka herrat nukahtaa. Herrat aina porskuttaa vaikkei heillä hyvin menisikään. Näytellä aina pitää, velkaiset autot ja talot tiellä pitää.

    • jeogeeg

      Herroja vain laiskottaa, vaikka rahvas ahertaa. Herrat leikkaa rahvaalta, vaikka saavat orjia. Orjat töitä tekee vaan, vaikkei palkkaa siitä saa. 9e päivä vaan ja tavikset tyhmänä kumartaa. Herroille ei mikään riitä, vaikka saavat almut siitä. Kun kansa hurjistuu, niin herrojen metkut paljastuu. Linnaan herrat joutaa vaan niskalaukauksen he siitä saa.

    • gerrrtrh

      Herroille kalpaten käy, nopeemmin ku he arvaa vain. Veroparatiisit tutkitaan ja valtion velka niillä maksetaan. Paratiiseissa rahaa on 200 miljardia tosin vain. Niillä ostaa köyhille ja valtio velaton on silti vain. Herrat ei tätä hyväksy koska haluvat kyykyttää aina vain. Kyykytys loppuu ja rahat palautetaan. Raha kuuluu kansalle, jolta se on riistetty ain. Työllisyys kukoistaa ja väärin ottajat niskalaukauksen saavat ain. Suomi pelastuu ja demokratia voittaa. Toisin on Ruotsissa, jossa kansa vaipuu alas vain ja matut nauttii ain. Porvarit ruotsissa selittää vain ja sveamamma kansa uskoo sitä vaikkei nai. Vieras lisääntyy ain ja kohta Ruotsissa vallitsee sharia vain.

    • ngtjyuyyumyu

      Lamborghini urus vain houkuttaa kyytiin tyttöjä vain. Maalaisjuntti Eurajoella nai, vaikkei siihen ees pysty ain. Adonis kuski oven avaa ja tyttö haaviin sisään tulee. Kyydin saa parhaimman, josta maalaisjuntti vain haaveilla voi. Juntti vetää kätöseen, kun taas adonis sitä vain nauraa voi. Järvi voittaa tunteet aina ja tyttö päätyy luxukseen. Maalaistollot ei vaan voi saada naista, kun heille velkaa enemmän kuin adonis maksaa pystyis vaikka vois.

    • ffrrds

      Päättäjät ne rokkaa ja vetää kokaa nokkaan. Viina virtaa juhlissa ja eliitti on hurmoksissa. Rahvaita irtisanotaan ja eliitti kiltisti vain kokkaa. He räkäposkellaan on ja heillä on pokkaa.

    • gdht

      Runot ne vain hurjistuu, kun rahvaan elämä kurjistuu. Rahvas raataa sateessa, kun herrat ovat sisällä sairaina. Herrat ottaa sairaslomaa ja uupumuksen he omaa. Rahvas jaksaa aina vaan, vaikkei aina kuuluisikaan. Herrat ne laiskoina rahaa käärii, vaikka työmies niskalimassa häärii.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      83
      2162
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      44
      1864
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1828
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1550
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      68
      1525
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1442
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      20
      1372
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1332
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1294
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1291
    Aihe