Taajamajuna Joensuusta-Nurmekseen ihmetyttää

toimintakelvottomia

Taajamajuna Joensuusta-Nurmekseen lomasesokien aikaa täysi että hiki virtaa on lastenrattaita, polkupyöriä, matkatavaroita jne. Loma-aikona olisi hyvä olla kaksi vaunua ettei tarvitse istua ventovieraan kanssa limpissä kiinni todella ahdistaa matkustaminen. sitten vielä matkalippujen automaatit eivät aina toimi milloin käteisellä maksaminen. kerran ei toiminut pankkikortilla maksaminen eli vingutin kolme kertaa vasta kolmannella antoi kuitin jos sattuu olemaan lipputarkastaja on entistä kalliinpaa annoin palautetta vr:lle liikamaksuista eipä ole kuulunut kaksi liikamaksua ei kuittia ja matkalippua tullut raha kelpaa vaan ei junavaunujen lisääminen alkaa olla härskiä toimintaa Linja-autossa matkustaja ei saa eläkeläisialennusta vaan pitää ostaa ladattava kortti maksa kortista 6.50 euroa latausmaksut ei ole hyvin alennusta kun kaikki kulut kortteineen lasketaan pohjolanmatkassa sai eläkeläinen suoraan alennuksen kuljettajalta.

20

1576

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Liekaaaaaaaa

      Tämä on niitä etuja siitä kun asuu Lieksan kaltaisessa periferiassa. Kaikki palvelut mitä tänne korpeen kukaan yleensä viitsii järjestää on pelkkää sekundaa.

    • tunnelmaa

      aloittaja varmaan tottutut että neljän penkki jokaiselle johon saa laittaa kassit , tavarat ja muut hilpetöörit ja tietysti jalat penkille...eipä ole haitannut täysi juna ja matka mennyt rattoisasti ihan tuntemattonien kans jutellessa niitänäitä

      • Liekaaaaaaaa

        Penkki ei ollut aloittajan ainoa ongelma vaan myös se että lippuautomaatit eivät toimi.

        Jos tulee jostain Helsingistä ja joutuu loppumatkan istumaan väsyneenä jossain kuumassa sillipurkissa kun humalaiset ja lapset huutaa voi monella olla huumori vähissä.


      • Lieksa

        Tjaa!Ja se on Lieksan ja asukkaiden vika?
        ??


    • gtoiughujghugfh

      Noita junanromuja ei kannata käyttää, omalla autolla on parasta liikuskella jos on vaikka Joensuuhun menoa! Minäkin tuossa laskeksin ettei kalliimpaa keinoa ole matkustaa kuin juna, ja ne oheiskyydit lisäksi! Jos lähden vaikka Joensuuhun junalla, on otettava taksi että pääsen asemalle, paikallisliikennettä julkislla ei ole? Se maksaa noin 20 e jos riittääkään, ja taksin tulo on vielä epävarmaa että kerkiänkö asemalle junan lähtöaikaan! Sitten Joensuun asemalta jos menen jonnekkin, sekin maksaa taksi tai bussilipun hinnan? Sama ruljanssi takaisin tullessa, eli asemalta kotiin taksilla 20e jos taksin saa! Ja junalippu, paljonko lienee Joensuu-Lieksa väli edestaaisin? Omalla autolla tulee halvimmaksi, tai maksaa kaverille että lähtee käyttämään Joensuussa jos ei ole omaa autoa!
      Minusta nähden saa Joensuun ja Nurmeksen välisen radan viesä Helsinkiin, siellä on kiskoille enempi käyttöä! Aika pakko pitää olla että lähden junalla reissunpäälle!

      • Liekaaaaaaaa

        Oman auton pitäminen se vasta kallista on kun maksaa vakuutukset, huollot ja katsastuksen, bensat. Sillä rahalla käy monta kertaa junalla Joensuussa.


    • autontarve

      Mitenkäs sitten muut ajot? Junalla marjametsään ja kesämökille? Ainut miinus on kun ei ole sivuraiteita tuonne saloille! Voihan sitä niinkin suppeasti ajatella että auton pitää olla kallis ja sitämukaa vakuutuksetkin, mutta halvallakin pääsee!
      Mutta kun tuota elämää ja autolla kyydin tarvetta on muuallekkin kuin Joensuuhun!

      • Liekaaaaaaaa

        Jos auton tarvetta on niin tietysti kyllä sitten. Ei Lieksassa ole kunnollisia julkisia yhteyksiä.


    • unipankorusakaoff

      Ongelman syy on holhous.Jos Suomi olisi kuten Intia,jossa ihmisiä ei holhota
      ei taajamajunassa Joensuusta Nurmekseen olisi kertomiasi ongelmia.

      Jos junavaunun sisällä on ahdasta ja hikistä Intiassa matkustetaan myös katolla
      tai roikutaan avonaisen oven ulkopuolella.

      Suomessa viranomaiset holhoavat ihmisiä niinkuin pikkulapsia.Jos joku esim. haluaa
      veneillä ilman pelastusliiviä niin poliisi tulee ja antaa sakot.

      Holhous tekee ihmisistä uusavuttomia.Viranomaisia odotetaan avuksi joka asiaan.
      Nuoret eivät osaa keittää perunoitakaan ilman,että saavat ensin tukea asiaan yhteiskunnalta.

    • mistärahatuuteen

      Taitaa täällä kehä kolmosen sisäpuolen väki kirjoitella,kun heillä kulkee joku yleinen kulkuneuvo vähintäin vartin välein lähes oven edestä. Täällä korpien keskellä oltaisiin kohtalaisen tyytyväisiä,jos nämä nykyisetkin harvat junayhteydet olisi varustettu nykyaikaisella ja toimivalla kalustolla,mutta kun VR-llä on tämän alueen alasajo mielessä,niin siksi ei laiteta toimivia yhteyksiä. Näiden palvelujen lisäksi näillä alueilla on myös oma auto pakollinen asioinnin ja työssäkäynnin vuoksi,tästäpä valtio on keksinyt hyvän rahanlypsykoneen,koska täällä ajetaan vanhoilla autoilla,niin on keksitty päästömaksut ja kaikenmaailman lisäverot vanhojen autojen käyttäjille.

    • Takapajumaa

      Takapajumajuna joensuusta Nuseen. Saa luvan kelvata Takapajumaalaisille.

    • uusavuttomia

      Etupajukaupunkilainen kirjoitteli tuossa edellisessä tekstissä olevinaan viisaita ja taas itkee ensitalvena,kun lunta on rappusilla eikä kukaan tule harjaamaan lumia,jotta pääsisi pikkukengissä raitsikkaan ja työpaikalle.

    • rwhwh

      onhan ne jo monta vuotta ajaneet ilmaiseksi kun kukaan ei tarkasta lippuja eikä nurmeksessa edes ole paikkaa mistä ostaa niitä.

    • edullistakyytiä

      Nurmeksessa on muutakin ilmaista matkantekoa,kun yli 75 vuotiaat pääsee katurissa asioilla käymään ilmaiseksi. Taajamajuna voisi ottaa mallia ja kuljettaa täällä susirajalla Joensuu-Nurmes välillä matkustajat ilmaiseksi,niin ei tarvitsisi niitä lippuautomaatin kalliita korjaajia hätyytellä töihin.

    • palvelua

      Junien aikataulut myös paikallislehtiin,jotta nekin ,joilla ei ole nettiä tietäisivät junien kulkuajat. Puhelimella aikataulun kysyminen maksaa maltaita.

      • slsls

        junien aikataulut löytyvät hyvin vr:n verkkosivuilta ja hinnat josta voi ostaa juna-lipun yleisönetti löytyy kirjastosta ja Moisiokadun palvelupisteestä josta voi tulostaa aikataulut menkää tietokone kurssille että opitte hakemaan aikatauluja linja-autojen aikataulut löytyy Lieksan kaupungin sivuilta oliko kuljetus ja joukkoliikenne. R-Kioskilta on kätevä liput ostaa HÖLMÖÄ PORUKKAA jos ei aikatauluja löydä.
        jos on älypuhelin ja netti vielä kätevämin ja ladata vr:n sovelluksen jo on helppoa. mitä vittu taajamajunan lippuautomaatilla tekee käteisellä maksaminen ei toimi ja pankkikortilla ei kerran toiminut eikä antanut kuittia jos sattuu olemaan lipputarkastaja todistaakseen ettei ilmaseksi matkusta. vitun paikallislehdessä ei tarvita aikatauluja


    • ukkopekkauu

      Taitaa olla harmillista joillekin,kun juna vie bussifirmoilta matkustajia. Itse matkustan mieluummin junassa,koska siellä voi liikkua matkan aikana,vaikka taajamajunat ovatkin kehityksestä jäljessä matkustajamukavuudessa.

      • Penkit ovat äärimmäisen epämukavia taajamajunassa eikä kovin kummoisia isommissakaan junissa.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5269
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3417
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1552
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      190
      1430
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1056
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      978
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      778
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      769
    Aihe