Ne ihanat ekat paljastelut

Nudex

Yksi asia, jota nuoruudestani kaipaan on ne ensimmäiset kokemukset itseni paljastamisesta oman ikäisilleni teinitytöille. Se sietämätön jännitys ja kutina vatsassa, että uskallanko vai en. Se huikea tunne, kun viimein uskalsin avata takkini ja paljastaa housuistani esiin kohoavan paljaana seisovan kaluni minua matkan päästä lähestyville tytöille.

Se toivon ja pettymyksen välillä seilaava odotus, kun tytöt minut havaittuaan pysähtyivät supattamaan keskenään ja kurkkimaan suuntani. Jatkavatko he matkaa minua kohti vai kääntyvätkö takaisin? Jatkakaa, jatkakaa, jatkakaa, hoin hiljaa mielessäni ja tyydytin itseäni hitaasti, että en laukeaisi ennen aikojaan. Ja se riemun tunne ja sydämen pamppailu, kun tytöt aikansa tirskuttuaan lähtivät kävelemään suuntaani.

Se uskomaton kuumotus kun tytöt kävelivät ohitseni vajaan parin metrin päästä ja katsoivat ohi mennessään runkkaamistani kukin omalla tyylillään, toiset ujosti vilkaisten, toiset avoimesti koko ohimarssinsa ajan katsellen. Ja se odotuksen tunne, että mitä nyt tapahtuu, kun tytöt pysähtyivät ja kuiskuttelemaan keskenään, että kävelläänkö uudestaan ohi, minkä he päättivät tehdä.

Ja he palasivat, nyt paljon hitaammin astellen, ja tällä kertaa ujoimmatkin koko ajan avoimesti kulliani katsellen.

Ja sitten se uusi odotuksen tunne, kun tytöt toisen kerran paljasteluani katsottuani tiesivät nyt tasan tarkkaan, että minä haluan heidät katselevan runkkamistani, enkä taatusti lähtisi minnekään, jos päättävät marssia editseni vielä kolmannen, neljännen tai viidennen kerran. Ja taas tytöt pysähtyivät miettimään, että mennäänkö uudestaan.

Ja se uskomaton riemu sisälläni, kun kuulin sanat, mennään, mutta nyt jäädään katsomaan!

Ja he palasivat jälleen, nyt vieläkin hitaammin, ja tällä kertaa leikkisiä huomautuksia toisilleen tehden, että mitä tuolla näkyykään, joku on lähtenyt ulkoiluttamaan heppiään, tuleekohan sille kylmä ja niin edelleen.

Ja sitten he pysähtyivät eteeni. Kolme ikäistäni tyttöä puolikaaressa vain reilun metrin päässä minusta, ja minä heidän edessään kalu ja pallit ulos housuistani pullottaen, hitaasti esinahkaani edestakaisin liikutellen niin, että tytöt näkivät kerta toisensa jälkeen kuinka tummanpunainen paisunut terskani liukui piiloon ja taas paljastui.

Voi niiden katseiden uteliaisuutta. Eiväthän he olleet koskaan nähneet mitään vastaavaa. Ja he olivat teinejä, siinä iässä, että seksiasiat taatusti kiinnostivat. Ja siinä heidän edessään seisoi heidän oman ikäisensä ihan hyvän näköinen poika esitellen estottomasti pystyssä seisovaa kaluaan heille.

Ja sitten se huikean kauhistuttava ja samaan aikaan järisyttävän kiihoittava tunne, kun ensimmäistä kertaa kunnolla itseäni paljastellessani tunsin, että ihan hetken kuluttua minä laukean noiden tyttöjen uteliaisuudesta loistavien silmien katsellessa rävähtämättä nuorta kulliani ja sitä kuinka minä runkkasin heidän edessään kykenemättä enää pysäyttämään sitä sykettä joka lähti liikkeelle suoraan selkäytimestäni ja sai vartaloni jännittymään kaarelle niin että painoni siirtyi kokonaan päkiöilleni ja siinä heidän uteliaiden nuorten silmiensä edessä kalustani lensi keväiseen aurinkoon elämäni huikein siemensyöksy eteen ja ylös päin korkealle päälakeani ylemmäksi ja ensimmäisen huikean purkauksen jälkeen vielä kolme komeaa lastia – ja kaiken aikaa tytöt katsoivat minun kaluani silmät hämmästyksestä ja uteliaisuudesta hehkuen, ja minä katselin heidän kasvojaan ja silmiään jotka katselivat minua tyydyttämässä itseni heidän edessään aina laukeamiseen saakka.

– Iän karttuessa en enää voinut paljastella itseäni nuorille näkemään uteliaille tytöille. Siksi noiden ensimmäisten paljasteluvuosieni aikana saamieni katseiden ihana innostus on jotain, mitä nuuoruudestani kaipaan.

13

698

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JJ53Hesa

      Olihan upea kertomus... Olen ehkä hiukan? outo,kun haaveilen muhkeamuotoisen vaimoni joskus näkevän tuollaisen esityksen...

    • Ainomaarit

      Olin kahdeksantoista kun näin vanhemman ukon paljastavan kalunsa ja vetävän käteensä.teki sen loppuun saakka

    • Nudex

      Toivottavasti Ainomaarit katselit loppuun asti ihan omasta kiinnostuksestasi, etkä vain siksi, että et päässyt tilanteesta pois.

    • Nudex

      Haluaisitko JJ53 olla itse paikalla, kun vaimosi näkisi tuollaisen esityksen vai miten haaveilit sen tapahtuvan?

      • JJ53Hki

        Tottakai haluaisin olla paikalla! Ehkäpä kävelylenkillä 'törmäisimme' paljastelijaan,jolla toivon mukaan olisi kookas/paksu elin (omani vaatimaton) ja sitten nähdä vaimon reaktio sellaisen näkemiseen...


    • Haha55

      Oot kyl 100% varmuudella joku vanha pervo satusetä

      • Nudex

        Kaksi kolmesta oikein. Kuten totesin, kaipaan tiettyjä asioita nuoruudestani, eli en ole enää nuori. Ja kuten kerroin, olen itsensäpaljastaja, mikä luokitellaan perversioksi, eli olen pervo. Mutta kolmas meni pieleen. Nuorena itsensäpaljastajana ehdin kokea sen verran kaikkea mukavaa, että satuilla minun ei tarvitse. Riittää, että muistelen.


      • JJ53Hki

        Etkö sitten haluaisi verestää muistojasi...?.? (kyselee toinen pervo)


      • Nudex

        En, kiitos vaan kysymisestä, tuolla lailla. Pahoitteluni. En usko, että saat vaimoltasi kovinkaan aitoa reaktiota, jos olet paikalla, ellette ole jollain tapaa onnistuneet sopimaan asiasta etukäteen. Toivottavasti keksit jotain.


      • JJ53Hki
        Nudex kirjoitti:

        En, kiitos vaan kysymisestä, tuolla lailla. Pahoitteluni. En usko, että saat vaimoltasi kovinkaan aitoa reaktiota, jos olet paikalla, ellette ole jollain tapaa onnistuneet sopimaan asiasta etukäteen. Toivottavasti keksit jotain.

        Siis etkö paljastele enää,vai etkö näyttäisi siksi,kun minä olen mukana...?


      • Nudex

        Sanotaan, että olen löytänyt omat tapani toteuttaa taipumustani, enkä koe tarvetta löytää nyt uusia virityksiä. Toivotaan, että löydät jonkun halukkaan. Uskoisin niin.


    • JJ53Hki

      Muita kiinnostunneita vanhempia paksuvarust. Hesasta?

      • JJ53Hki

        Eipä tunnu olevan :(


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14826
    2. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      2177
    3. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      2175
    4. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      2175
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      2174
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      2174
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      2173
    8. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      2173
    9. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      2173
    10. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      2173
    Aihe