Aurinkoterassi

Kukakeksinyt

Kuka ihmeessä on keksiny rakentaa hulppean aurinkovarjoin kruunatun aurinkoterassin kaupungintalon sisäpihalle??? Suihkulähde tulossa. Mihin näitä tarvitaan? Ketä palvelee? Rahaa tarvitaan lapsille, nuorille, sairaille, vammautuneille ja vanhuksille!!!!

29

1087

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ihanaa

      Meille Oulunkaaren ja kaupungin työntekijöille jotka haluavat pitää ansaidun tauon muualla kuin sisäilma ongelmaisessa kaupungintalossa. Ollaan käytetty myös palavereihin. Terassi toteutettu talkoo voimin. Useissa työpaikoissa on henkilökunnan käytössä myös ulkotilat lounastauoilla. Esitä kysymyksesi henkilöstötoimikunnalle. Soita ja esiinny omalla nimelläsi !

    • varjonalla

      ihme valitusta joka asiasta ! Tule itse raataamaan paskapalkalla. Eikö meillä työntekijöillä saa olla mitään. Annetaanko se paskapalkkakin vanhuksille, lapsille , nuorille, sairaille jne jätetään omat läheisemme oman onnensa nojaan. Vai että hulppeaa ... hohhoijaa ..

    • Eiooniikuennen

      Voi hellanlettas sentään..meinaatteko että muilla työpaikoilla ei ole sisäilmaongelmaa.
      Mutta tehän oottekin eriarvoisessa asemassa kuin me muut työntekijät.

    • Roskispöytänä

      Muilla työpaikoilla roskista joutuu käyttämään pöytänä, jos ulkoruokintaan haluaa.

    • kotipaikka

      Avoimuutta hyvässä hengessä... ei vaikuta siltä. Kateutta, kieroilua ja kiusaamista. Pudasjärveläistä perimää. Siirtyy sukupolvesta toiseen. Perusnegatiivistä ajattelutapaa! Kuihtuu koko pitäjä näillä asenteilla. Nostetta on yritetty. Kaikki torpataan ... ei nähdä kokonaisuutta. Toimittajakin lähtenyt mukaan vääristyneeseen katsantoon. Älkää hyvät ihmiset pilatko omaa pitäjäämme pikkusieluisuudellanne. Tämä on hyvä ja turvallinen asuinpaikka ihanan luonnon keskellä. Käykää muualla välillä niin näette Pudiksessa jotain hyvääkin ja arvostatte omaanne! Ja toimitte sen mukaisesti ! Hävettää välillä olla Pudislainen.

    • Henkilöstoimikuntako

      Jos henkilöstötoimikunta tosiaan ideoinut, talkoillut ja makanutkin tämän terassin, niin sitten tasapuolisuuden nimissä henkilöstötomikunta vaan jatkamaan samalla mallilla muitten työpaikkojen osalta ja hyvä tulee.

    • Mainiosijoitus

      Sisäilmaongelmat aina pahimpia talvella. Kolmenkymmenen asteen pakkasella on sitten toosi mukava paeta sisäilmaongelmaa terassille!!! Mainio sijoitus terveyteen kertakaikkiaan!!!!!!

      • mikähätänä

        Ikäviä ihmisiä Pudasjärvellä .... sisäilmaongelma on pahimmillaan keväällä ja syksyllä kun on kosteaa. Terassia ei ole rakenettu sisäilmaongelman takia. Miksi terassia ei saisi olla ? Talkoilla tehty henkilöstötoimikunnan aloitteesta. Onhan meillä virkityspäiviäkin henkilökunnalle ja hiihtomaja... kartoitappas muidenkin kuntien henkilöstöedut ja suurempien työnantajien henkilöstöedut. Ai niin ja onhan meillä lounasetu myös ja kahviautomaatti ja vuokra-autot...


    • Vainyhdelletyöpaikalle

      Mitä se hyövää jos yhdelle työpaikalle tehdään hienot terassit???? Muilla samat hankaluudet mutta terassia ei näy missään ! ! !

      • Nyhverö

        Pitäisikö jonkun muun työpaikan väen talkoilla sinun työpaikallesi terassi? Samalla tietenkin muualta tullut talkooporukka voi pyyhkiä nenäsi ja pyllysi.


    • Tämäkinmeni

      Tämäkin meni sitten alapään jutuiksi. Voi sinua.....

    • 10000euroa

      Talkootyö ei tarkoita sitä että terassi olis ilmainen. Mitä maksanut? 10 000eurosta puhutaan. Onko näin?????

      • Mikäitkettää

        Kuka se niin tollo onkaan että luulee tarvikkeet saatavan ilmaiseksi? Onhan siellä myös kalusteet. Ne voi ostaa myös sinun työnantajasi niin halutessaan.


    • Tuhatlappusetkylille

      Terassin hintaa ei oo paljastettu mutta hinta lienee semmonen että siitä olis voinu jakaa tuhatlappusen joka kyläkunnalle terassin tekemiseen. Kylillä oikeat talkooporukat!!!!!!

      • Mankujiariittää

        Kyläkunnat voivat itse tienata tuhatlappusensa. Verorahoja jaetaan kyläkunnille muutenkin ihan riittävästi.


    • Valittajienkylä

      Ilmaiseksihan täällä pitäisi kaikki saada ja tehdä.

      • Mansestanääs

        Niinkait minä oon saanuhhi jo vuosikauvet, ja jotahi, jos oon tehny, niin kunnon hinnan oon tietenni periny kompensaatiota..kompensaatiota kato nääs opin aikonaan Tampereella.


    • Alkuperäinenkysymys

      Mikähän oli alkuperäinen kysymys?

      • ATKapuasaatavana

        Aurinkoterassi. Kysymyksen laatu ja tyyli näkyvät sivuston ylälaidassa, lääpäisysormella voit rullata näyttöä haluamaasi suuntaan, sillätavoin pääset katsomaan, mistä alunperin olikaan kysymys. Vaikeaahan se onkin yleensä, jos alkaa lukemaan kirjoitusta keskivaiheelta, tai loppupuolelta, siinä voi olla vaikea päästä jyvälle.


    • Perusasiatedellä

      Kysymys oli mistä idea moiseen hulppeasti kalustettuun terassin aikana jona joudutaan tinkimään ihan perusasioista.

      • Omatonmurheesi

        Eihän terassin rakentaminen estä tinkimistä perusasioista. Pikemminkin päinvastoin. Jatka vaan tinkimistä.


    • Maksutontaapuatarvitaan

      Sulle Omatonmurheesi sanon vaan että vitsailu ja veistely loppuu viimeistään kun sinä tai lähipiirisi tarvitsette toisten apua sairauden tai onnettomuuden vuoksi

      • Kaikkikaatuu

        Ei joku terassin rakentaminen vie minulta tarvittavaa apua mihinkään. Lähipiirini saa myös tarvittaessa apua ihan samalla tavalla. Jatka vaan ruinaamista.


    • Kiitoskiitostos

      Kun sinä Kaikkikaatuu oot nuin hyvä taikomaan rahaa nii taiohan samalla rahat vanhusten ja lapsiperheitten kotipalalveluun ja poonunsena vielä vaikka aurinkoterassit joka kyläkunnalle, kiitos!!!!!!!

    • Kestääkötalous

      Terassi on mahtava keksintö työpaikalle. Hyvin tarkenee marraskuussa läppärillä ulkona kirjoitella ja kokouksia pitää. Tulee ainakin jäitä hattuun, ja niitä totisesti tarvitaan aurinkoterassien ja kaupungin yyteitten keksimisessä ja päätökseen viemisessä. Ei enää lisää tällaista! Muuten kaupunki joutuu hommaan ihan liikaa pilkkihaalareita ulkona kököttäville työntekijöille ja pilkkisinttien varassa eleleville irtisanotuille...........

    • anteliasta

      Onko tosiaan yksi terassi saanut aikaan tämän inttämisen ja valittamisen. Kasa lautoja rivissä ja pihakeinu. 2 aurinkovarjoa ja pari pöytää.... jos tämä on "hulppeaa" niin on tosi hyvin asiat koska sama "hulppeus" löytyy monen rivarin ja omakotitalon ja mökin pihasta !! eikä tosiaankaan ole vaikuttanut vanhusten hyvinvointia heikentävästi. Nyt jokainen joka aikoo laittaa taka-tai etupihansa kuntoon tai uusiksi antaakin sen kustannuksiin menevän rahan vanhuksille JEP, JEP monikohan antais omastaan muille ? Harva ...

    • Älämölö

      Tämmöistä paskanjauhantaahan se Pudiksella on. Pannaanpa lisää kierroksia koneeseen. Eikö kukaan ala kateilemaan kaupungin työntekijöiden virkistysmajasta. Kyllä siitä nyt älämölö pitää vähintään pitää tehä.

    • Jepjepjepjep

      Niinpä niin. Kaikki asiat sotketaan keskenään. Niin on tehty kahdessa edellisessä kommentissa. Kun nimimerkki "Anteliasta" antaa ymmärtää etteivät muut tahdo antaa omastaan yhtää mitää, on hänellä on nyt upea mahdollisuus ilmoittaa nimensä ja summa euroina jonka lahjoittaa pudasjärveläisille vanhuksille. JEP, JEP

    • järenkäyttösallittu

      Miksi ihmeessä lahjoittaisin pudasjärveläisille ? Huolehdin jo omista vanhemmistani ja teen hyväntekeväisyystyötä omassa asuinkunnassani joka kattaa kaikki vähäosaiset ? JEP, JEP

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    6. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    7. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    8. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    9. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    10. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    Aihe