mtien liittymän avaamisessa voi milloinkaan mennä

35r21r

2vk???? onko normaalia?

1

82

  Vastaukset

  • Heh. Mulla meni Elisalla Oulussa kesäkuussa 2010, 3-4 viikkoa netin avaamisessa, kun muutin sinne kesäkuun 1. päivä ja menin seuraavana päivänä eka DNA:lle, mutta en saanut mh-merkinnän takia liittymää, vaikka olisin voinut antaa 200€ pantiksi vuodeksi. Mutta se ei sitten käynyt heille. Elisalla sitten sai netin kuka tahansa ja se että minulla on mh-merkintä ei ollut todellakaan syy siihen, että miksi liittymän avaamisessa kesti niin kauan. Sama protokola oli kaikille asiakkaille. Sen olisi toki saanut vuorokauden sisällä auki JOS ja korostan sanaa JOS olisi maksanut 500 euroa, vai oliko se jopa 600 euroa. Kaikkea ei voi muistaa vuosien vieriessä, mutta sen muistan, että 3-4 viikkoa oli ihan normi.

   Mut on tuo naurattavaa, et niit saa venailla. Kokkolassa 2014 Sonera tai DNA odotutti kanssa 2 viikkoa ennen kytkentää. Silloin luottotietoni olivat jo kunnossa, joten sain joka firmasta netin.

   Eli on täysin normaalia. ADSL-aikakautena 2000-luvun alussa sai yleensä päivässä tai parissa asentajan asentamaan netin.

   Mikä huvittavinta ennen he joutuiat menemään ihmisten asuntoihin, jonka luulisi vievän enemmän aikaa kun painaa netin hommaajan asuntoon netti kytkimestä OFF-asennosta ON-asuntoon.

   Kaikki on kyllä huonontunut Suomessa euron tultua valuutaksi. Kaikki maksaa, kaikkea joudut odottamaan, kaikki on paskalaatuista jne. Ainoa mistä pidän on se että itseä myymällä sentään tienaa rahaa tarvittaessa tuhansia euroja kuukaudessa.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ruotsin tehohoidon maksimi on ylittymässä

   huomisesta lähtien aletaan Ruotsissa tekemään valintoja keille annetaan tehohoitoa ja keille ei. 6,078 koronatapausta ja 333 kuollutta. Norjassa 5,29
   Maailman menoa
   305
   11806
  2. Mansikka- ja marjasato voidaan uhrata

   niillä ei ole mitään merkitystä elintarvikehuollon kannalta,ne voidaan uhrata.Elintarvikehuollon kannalta tärkeitä ovat vilja-ja perunasato ymv. mutta
   Maailman menoa
   335
   5785
  3. Ööö yksisuuntainen maski THL?

   "Asiantuntijoiden" mukaan yleensä maskit etenkin itsetehdyt eivät estä koronavirusta muuten kuin että niiden käyttäjät ei tartuta muita jos pärskivät
   Maailman menoa
   70
   3306
  4. Kiuruvesi 11 koronatartuntaa!

   Onko kyseessä jokin hoitokoti tms? https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000006463371.html
   Kiuruvesi
   138
   2922
  5. Kuinka heikoksi maan taloustilanne

   menee, ennenkuin tilalle astuvat taas Suomea kuntoon laittaneet PS, Kokoomus ja Keskusta?
   Maailman menoa
   180
   2596