Aihe

Nainen, orgasmi yhdynnässä vai käsin ?

Pablonius

Hei.
Olen kuullut että nainen saa orgasmin paremmin omalla kädellä kuin että kulli on sisällä.
Onko näin ? Kuulin naisystävältäni että hän mieheltä haluaa ennemmin suuseksiä, tai käsihierontaa ?
Onko siis pano naiselta pelkkä miehen miellyttäminen ? Että vaan "antaa" miehen mieliksi.
Olen toisaalta myös kuullut että iso kulli takaapäin tekee gutaa...tiedä sitten.

23

1311

  Vastaukset

  • Iso kulli ja varsinkin takaa on huono. Ei tunnu hyvältä.

   Vapautunut nainen normaalissa panossa antaa itse itselleen käsihoito. Se paras tunto kun on klitassa. Voi sen mieskin tehdä, mutta vaikeampaa ja nainen tuntee itse mikä on milläkin hetkellä parasta. Näin mun eukko tekee ja ehtii joskus saada kolme kertaa ennen kuin itse ruiskin.

   • Keittiöpsykologi voisi vastata, että jokainen ihminen on yksilö.
    Ja jokainen hetki on erilainen.
    Onko kyseessä jokin vertailukilpailu, kun kysyt? Mitä väliä. Voihan ihminen saada orgasmin ilman että häneen edes kosketaan.
    Aloittaja on ilmeisesti kykenemätön keskustelemaan aiheesta puolisonsa kanssa, kun kirjoittelee tänne. Vai onko hän kuullut aiheesta miesten pukuhuoneessa?
    Juttele puolisosi kanssa. Kysy mistä hän pitää ja mistä ei. Kysy myös hänen fantasioista.
    Kerro sitten mistä sinä pidät.
    Tsemppiä!


  • Ei pimpissä hermoja kovin paljoa ole, vähän samoin kuin suussa sisällä. Emätin on synnytyskanava. Hermopisteet ovat klitoriksessa, joillain klitoriksen toiset päät (klitoris on ikäänkuin kannustimen muotoinen) kulkevat emättimen vieressä, josta tuntemukset tulevat. Jos tulevat.
   Kuten sanottu, synnytyskanavassa ei ole viisasta olla liikaa hermonpäätteitä. Voit vain kuvitella, miltä synnyttäminen tuntuisi, jos penis repeytyisi halki, tai leikattiin.
   Eli ihan luonnon järjestämä asia.
   Luulisi tämän olevan jo ihan kaikkien tiedossa.

  • No kyllä mä saan orgasmeja ihan yhdynnästäkin. Mutta myös klittan imuttelusta.
   Mikä asento milloinkin on paras niin vaihtelee fiiliksestä.

   • Vaimoni saa parhaat orjasmit ja jopa useita kun panen takaa,,,jos hän vielä lipsuttaa klittaa samalla niin huuto luja! Siinä vastaus naisen orkkuihin
    Mun rakastajatar, eli toisen vaimo (pitkäaikainen) saa joka kerta hirveät orkut, hän ihan vapisee orkun jälkeen...ja asennossa kuin asennossa. On muuten mahtava ottaamaan kuihinkin!!
    t. Vieraassa vara parhain :)


  • On päivän selvää, että runkatessa saa orgasmin oli sitten nainen tai mies, yhdynnässä epävarmempaa.

  • parasta on, kun mies tulee takaapäin ja samalla hieroo klitorista, tai sit hieron ite. tulee takuuvarma orkku. ilman hierontaa mielummin etupuolelta, niin kulli osuu paremmin herkkään kohtaan.

   • Klitoriksen hieronnasta. Mikä on paras tapa? Hieronta ylhäältä alas, sivulta sivulle, pyörittely vai suulla imuttelu?


  • No voi hyvä tavaton. Ei ole pillu tunnoton ja kulli sisässä tuntuu kyllä hyvältä. En ole orkkua siitä tähän asti saanut mutta jos on ihana mies niin kyllä tuntuu hyvälle. Eksän kanssa oli liian vaikeaa enkä seksistä juuri nauttinut. Mutta uskon että parhaimmillaan voi tilanteet parantua niin että seksikin muuttuu nautinnolliseksi. Olen aina halukas ja innokas vaikka en yhdynnässä saa orkkua enkä mitään erikoishierontoja edes halua. En koe hierontaa romanttiseksi ja minusta seksissä on kysymys rakkaudesta ja romantiikasta... tykkään ihanasta miehestä lähelläni ja sisälläni ja ympärilläni... musta me ollaan jotenki väärin juututtu tohon orgasmiin. Mies, jos haluat naisesi nauttivan seksistä kanssasi, ole ihana ja jännittävä!

  • No, ei ehkä ole pakko olla jännittävä mut yleensä on hyväksi että mies on cool, itsevarma, mutta samalla fiksu ja hyvätapainen ja jopa rakastava. Ei silti liian riippuvainen naisen hyväksynnästä. Nainen haluaa hurmata miehen eikä saada liian helposti, muuten menee jännitys. Jännite.

  • Ja siis todella, kun on puutteessa... niin kyllä tekee juuri sitä kalua sisään ihan sairaasti mieli. Niin sairaasti että tuntuu että järki lähtee jos ei saa... aina ovulaation aikaan näin, eli silloin kun naisen keho tietää että nyt vois tulla paksuksi. Ja muutenkin joka päivä. Mulla ainaki menee sellasia nautinnon aaltoja tai mitä onkaan jotka tuntuu paremmaltakin kuin orkku.

   • Klitoriksen hieronnasta. Mikä on paras tapa? Hieronta ylhäältä alas, sivulta sivulle, pyörittely vai suulla imuttelu?


   • Moikka Suulemitar123. Haluatko tutustua? Olen just etsimässä nauttimista haluavaa naista. Olen kestävä pakkaus kyllä :)


  • Miehelle parasta on kun panee ja nainen tyydyttää itseään samalla. Vaimo saa noin parhaat orgasmit.

  • En lukenut kaikkia... Mutta...

   Mulle riittää pelkkä yhdyntä (olen nainen).

   Sen takia olen varmaan jäänyt koukkuun seksiin.

   • Oon M 33v Pk seudulta. Haluaisitko tavata vaikka kahvilassa? T. Martin


  • Riippuen esileikin pituudesta/sisällöstä saattaa myös yhdynnässä itsessään saada orgasmin.. yleensä mies hoitaa jälkeenpäin/ennen kuin itse tulee :) Yleensä ei itse penetraatiossa tule orgasmia vaikka se hyvältä tuntuukin :D

   • Moi Naikkonen20! Ilmeisesti et rentoudu ja luota partneriisi tarpeeksi...useinhan se on syynä siihen ettei penetatiosta saa orkkuja.


   • Olen 69v nainen saan orgasmin kun käytän Dildoa tai hieromasauvaa haluan 3 kertaa päivässä ja saan huippu orgasmit


  • Nuorempana käsin. Nyt kypsempänä (+45) yhdyntäorgasmit ovat parhaita. Myös suulla annettu hyväily tuottaa orgasmin. Takaapäin en saa koskaan. Yleensä se menee niin, että ensin orgasmi minulle ja sen jälkeen mies takaapäin omansa. Pitkä liitto ja se että on oppinut tuntemaan itsensä ja kumppaninsa hyvin auttaa asiaan.

  • Kyllä pitää alkuperäinen paikkaansa. Olen 48 vuotias ja omalta kohdaltani voin sanoa etten ikinä ole saanut orgasmia pelkästään yhdynnässä. Muuten olen tosi seksuaalinen ollut aina, nuoresta lähtien. Orgasmi on lähtenyt aina klitoriksesta.

   • Olen suunnilleen saman ikäinen ja parhaat orgasmit saan kun mies nuolee hyvin. Suurin ongelma ollut miehilläni normi yhdynnässä josta tykkään jos yhdyntä kestää ainkin puoli tuntia, silloin pystyn nauttii ja laukean useeamman kerran perä jälkeen. Miehet yleensä laukeaa kun alan huokailee ja kiemurtelee nautinnosta.


  • Omin käsin. Aina.

  Ketjusta on poistettu 16 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onko Stefan Therman monimiljonääri?

   Jotkut väittävät että on, toisten mielestä pelkkä velka-elvis jolle kohta käy köpelösti. Mikä on totuus?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   47
   5475
  2. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   49
   4280
  3. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   240
   3035
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   47
   2101