Kiurun neliraaja jarrutusta

Asioita.jarruttaa

64

521

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kai.muutakin.osata

      Kun valittu eduskuntaan, ei siksi että isänmaan asioita jarrutetaan vain.

    • toinen_puoli_asiasta

      Kiurun ei tarvitse harrastaa neliraajajarrutusta, koska hallitus itse vaikeuttaa asioiden eteenpäin menemistä. Kepulaiseen tapaan syy vieritetään aina ulkopuolisen niskoille omista törppöilyistä.

    • Olet.Urpo.tietämätön

      Miten se hallitus nyt vaikeuttaa asioiden eteenpäin menemistä, kun hallitus juuri siihen tehtävään valittu, että asioita vie eteenpäin. Taas tulee uusihallitus ja se jatkaa mihin entinen jäi. Pieni SDP 16,5 % jarruttaa.

      Kyllä nyt lasket lööperiä, että hallitus jaruttaisi omia asioitaan.

      • toinen_puoli_asiasta

      • Yksinkertaisia

      • HyvääYötä
        Yksinkertaisia kirjoitti:

        Sossuilla aina vain "pankkomajuria" plykkää.
        Ei varmaan muuta olekakaan hälläkään. Varmaan untakin näkee majuristaan.
        Ja väliin unissaankin huutaa lestaa.

        On aina ilo huomata. kun pankkomajuria oikein kyrsii


      • LestakepulisminAjaO

        "Kyllä nyt lasket lööperiä, että hallitus jaruttaisi omia asioitaan."


        Edes Pahkasika-lehti ei olisi voinut aikoinaan kuvitella, että kepu-rosvot ryöstävät omat varansa nuorisosäätiöltään...

        Joten miksipä omien asioidensa jarruttaminen olisi jotenkin sen ihmeellisempää tuon rinnalla..?


      • toinen_puoli_asiasta
        Yksinkertaisia kirjoitti:

        Sossuilla aina vain "pankkomajuria" plykkää.
        Ei varmaan muuta olekakaan hälläkään. Varmaan untakin näkee majuristaan.
        Ja väliin unissaankin huutaa lestaa.

        Pankkolängvitsistä ei voi erehtyä. Ja siitä, että olet ihan ulapalla. Sama millainen fakta lyötäisiin pöytään, niin pitäähän sitä vastustaa vaikka millaisella utopisella kommentilla. Tietysti näihin kriteereihin pääsee myös tuo nimimerkki "S24uomlaineN" ilman kirjoitusvirheitä, mutta kumminkin olet punikkikepulainen.


      • Keskustan.kärkihankkeita
        toinen_puoli_asiasta kirjoitti:

        Menikö Pankkomajuri poistattamaan kommentin? Eikö kestä faktaa?

        https://www.iltalehti.fi/politiikka/0f6c0e9b-38bf-433f-9748-94834aba48a7_pi.shtml

        "Myös keskustan konkarikansanedustaja Sirkka-Liisa Anttila antoi tulla olan takaa. Anttila oli hyvin tuohtunut tiettyjen kokoomusedustajien toiminnasta perjantaisessa Soinin luottamusäänestyksessä. Kokoomuksen kansanedustajat Jaana Pelkonen, Lenita Toivakka ja Saara-Sofia Sirén saapuivat täysistuntoon, mutta ilmoittautuivat poissaoleviksi ja jättivät painamatta äänestysnappia.

        - Kokoomus on saanut liian paljon ”melskata” kaksilla rattailla! Tekivät sitä eilenkin! Pystyykö petturiporukan kanssa eilisen jälkeen jatkamaan? Ryhmän pj vakuuttaa yhtä ja ryhmä tekee toista! Anttila kirjoitti Twitterissä."

        Anttila (kesk) näkyy ja kuuluu Twitterissä, ei muualla. "Seinän takaa" on helppoa huudella muille milloin mistäkin, mutta nyt annettu lausunto petturiporukasta menee yli hilseen. Miten Anttila voi syyttää muita pettureiksi, kun pettäminen on kepun leipälaji?

        Ennen seuraavaa twiittiä Anttilan on syytä muistella kuinka keskusta petti äänestäjät. Kepulaiset lupasivat ja vakuuttelivat, ettei kenenkään tukea leikata ja uusia työpaikkojakin tulee sadoin tuhansin. Valhetta kumpikin lupaus. Kepulaista valhetta. Leikkauksia tuli yli 30 kohteeseen ja uusia, keskustan luomia työpaikkoja tuli tasan nolla.


    • S24uomlaineN

      Kiuru voisi maksaa takaisin Porista nostamat kokoupalkkiot valtuuston kokouksista missä ei ole ollut läsnä.

      Kyse on petoksesta.

    • Kiurunpissaa

      Kiurun käytös on moraalitonta !

    • KiuruHalveeraaDemokratia

      Kumma Kiuru, siellä demareissa utopistit ovat valmiita halventamaan demokratiaa loputtomasti etteivät tolkun ihmiset vain pääse korjaamaan maan hyvinvoitiin vaikuttavia lakeja.

      Sitten oikeaan asiaankin joka näkyy meilläkin:
      Ruotsin suurimmat puolueet ovat jo käytännössä siirtyneet ruotsidemoraattien linjoille maahanmuutosta joka on ollut ruotsidemokraattien kannatuksen avain.
      Kävi ruotsidemokraattien vaikutusvallalle hallitusta muodostaettaessa miten tahansa, niin joka tapauksessa Ruotsi näyttää liittyvän tällä vaalikaudella Tanskan ja Norjan joukkoon jotka ovat valinneet linjakseen että hyvinvointivaltiota aletaan puolustaa tiukalla maahanmuuttopolitiikalla.

      Viron tapa ratkaista siirtolaisuuden ja hyvinvointivaltion ristiriita on jättää sosiaaliturva riittävän alas. Sekin toimi kunhan naapureina on maita jossa on korkeampi sosiaaliturva ja houkuttelevuus.

      Suomessa pitäisi valita näiden kahden väliltä.

      Ei Ruotsissa raha ole se tärkein vaikutin, vaan lähimmäisten turvallisuus. Tuon takia SD.tä äänestettiin, ei talouslinjausten vuoksi.
      Myös meillä tulee sama esille, saammeko pidettyä maan turvallisena peruskansalaisille liikkua ja asua alueillaan. Se tietää punavihreän heikkemistä.

      • Osmiium76

        Tietoa sinne äärimmäisen tyhmyyden, valheellisuuden ja vihan, kaunan ja kateuden korkeimpaan temppeliin, Suomen keskustan ja kepulaisten joukkoon noin yleisestikin.
        Sote-lait olivat lähes täysin virkamiesvalmistelua vailla. Päävatulaattori Juha Sipilä, joka halveksii syvästi demokratiaa ja laillista menoa uskoi, että täysin valmistelemattomat lakiesitykset läpäisivät perustuslakivaliokunnan. No ei tietenkään.
        Ettekö te ääliöt tätä käsitä? Mauri Pekkarinen sanoi, kun päävatulaattorin hallitus oli istunut runsaan puolivuotta ja kun hallituksen lakiehdotukset olivat sellaisia, ettei lakien mukaisesti toimien niitä voi viedä Eduskuntaan käsiteltäväksi, päättämisestä puhumattakaan. Näin Mauri Pekkarinen: "Lakien tule olla riittävän hyvin ja huolellisesti valmisteltuja ja ne eivät saa olla ristiriidassa voimassa olevien lakien kanssa ja missään tapauksessa ne eivät saa olla perustuslain vastaisia." Hän huomautti lisäksi, "lakien valmisteluun pitää varata riittävästi aikaa".

        Tämä päävatulaattorin hallitus on jatkuvasti tehnyt, tai yrittänyt tehdä lakeja, joita ei kerta kaikkiaan voi Eduskunta hyväksyä tai edes käsittelyynsä ottaa.

        Nyt Päävatulaattorti Juha Sipilän hallitus heitti valiokuntaan yli 3850 sivua lakitekstiä noin vain hyväksyttäväksi. ".. ja sitten äänestää rätkäytettään…" sanoi Päävatulaattori itse. Näin hän halveksii koko meidän järjestelmäämme sen arvokkaimmalta paikalta. Näin toimii Maalaisliitto... no ankarassa ryssänkiimassa tulee tehtyä kaikenlaista..

        Oletteko ikinä pitäneet lakikirjaa kädessänne tai edes avanneet sitä?
        Lyön vetoa kanssanne siitä, että te ette edes vuodessa pysty omaksumaan yli 3850 sivua lakitekstiä.

        1. Sote-lakeja ei ole valmisteltu virkamieskäsittelyssä siten kun lakeja kuuluu valmistella. Sipilä ei, kerta kaikkiaan kunnioita lakeja tai on niin jääräpäinen ja tyhmä, ett voi kuvitella tekevänsä mitä haluttaa.
        2. Ne silslsivät lähes 100 kohtaa joita ei voi muuttasmatta/korjaamata valiokunnat hyväksyä.
        3. Lakiesityksista puuttui kustannusvaikutustenarviointi.
        4. Tässä viimeisemmässä ehdotuksessam on ristiriitoja Perustulainn kanssa.


    • Ei.noilla.eväillä

      Miten edes demarit kuvittelee itseään hallitukseen, jos ei osata tuon kummoisemmin.

      • kysynpähän_vaan

        Mitä eivät osaa, jos saa kysyä?


      • dgfdsgsdfgdsfgds
        kysynpähän_vaan kirjoitti:

        Mitä eivät osaa, jos saa kysyä?

        Kaikelle ei, ja mitään omaa ei esitetä..


      • Mitä tarkoitat? Vatulointia vatuloinnin päälle, vai sitä ettei lakiehdotuksia valmistella kunnolla vai jatkuvaa valehtelua, sellaista mitä päävatulaattori Juha Sipilä koko ajan tekee,
        Lisää Älypeliä siellä hullujen huoneella niin kyllä hyvä tulee.


      • S24uomlaineN
        osmium1 kirjoitti:

        Mitä tarkoitat? Vatulointia vatuloinnin päälle, vai sitä ettei lakiehdotuksia valmistella kunnolla vai jatkuvaa valehtelua, sellaista mitä päävatulaattori Juha Sipilä koko ajan tekee,
        Lisää Älypeliä siellä hullujen huoneella niin kyllä hyvä tulee.

        Vasta 10 vuotta valmisteltu ja demari osmomiun ei osaa lukea. Säälittävää.


      • kepuli_konsti
        S24uomlaineN kirjoitti:

        Vasta 10 vuotta valmisteltu ja demari osmomiun ei osaa lukea. Säälittävää.

        Jos kerran Sipilän hallituksen piti olla pätevämpi kuin aikaisemmat, niin miksi sekään ei ole saanut aikaiseksi sellaista versiota, joka olisi mennyt läpi jo ensi yrittämällä? Pitikö mennä tekemään perinteiset lehmänkaupat? Perseelleen näyttäisi tämäkin menevän.


      • Ei.saa.kehittää
        kepuli_konsti kirjoitti:

        Jos kerran Sipilän hallituksen piti olla pätevämpi kuin aikaisemmat, niin miksi sekään ei ole saanut aikaiseksi sellaista versiota, joka olisi mennyt läpi jo ensi yrittämällä? Pitikö mennä tekemään perinteiset lehmänkaupat? Perseelleen näyttäisi tämäkin menevän.

        Sai version aikaiseksi, mutta malli esti toteutuksen, kuin Ay-liike panee persettä kenttään Krista Kiurun toimet. Jokainen tuon nyt näki miten SDP jarruttaa kaikkea liikuvaa. Siirtynee seuraavalle hallitukselle, se kinkkinen sittenkin, oli kuka tahansa. Eikä nämä nyt niin vuoisen pääle ole toteutukset, mutat muutakin olisi uudistettavaa, saada alta pois, pääsisi kehittään siihen alan immeiset sovelluksia. Kun ei demareille ja vassukoille et vihreät sopinut, niin tehkää sitten parempi. Saatta siirtyä monen hallituksen yli ennenkuin siihen sitten palataan jos demarit pääsee hallitukseen, hehän tunnetusti hallituksessakin vastustaa uudistuksia.


      • kepuli_konsti
        Ei.saa.kehittää kirjoitti:

        Sai version aikaiseksi, mutta malli esti toteutuksen, kuin Ay-liike panee persettä kenttään Krista Kiurun toimet. Jokainen tuon nyt näki miten SDP jarruttaa kaikkea liikuvaa. Siirtynee seuraavalle hallitukselle, se kinkkinen sittenkin, oli kuka tahansa. Eikä nämä nyt niin vuoisen pääle ole toteutukset, mutat muutakin olisi uudistettavaa, saada alta pois, pääsisi kehittään siihen alan immeiset sovelluksia. Kun ei demareille ja vassukoille et vihreät sopinut, niin tehkää sitten parempi. Saatta siirtyä monen hallituksen yli ennenkuin siihen sitten palataan jos demarit pääsee hallitukseen, hehän tunnetusti hallituksessakin vastustaa uudistuksia.

        Ei saanut. Missä sellainen on? Jos sellainen olisi olemassa, ei tässä tilanteessa oltaisi. Ei Kiurun edes tarvitse jarrutella, koska Keskusta ja Kokoomus tekevät sen keskenään. Sulle mulle-kaupasta on tulossa torso. Seuraa uutisia niin tiedät. Ja toisekseen, ay-liike ei ole laittamassa persettä kenttään näiden asioiden vuoksi vaan sen irtisanomissuojan heikennysesityksen tähden. Mutta sinähän tunnetusti kommentoit vain keuhkotaksesi vasureista ja punikeista. Vai oletko yhtään kärryillä, missä mennään?


      • Vittu.ampuisi.ittensä
        kepuli_konsti kirjoitti:

        Ei saanut. Missä sellainen on? Jos sellainen olisi olemassa, ei tässä tilanteessa oltaisi. Ei Kiurun edes tarvitse jarrutella, koska Keskusta ja Kokoomus tekevät sen keskenään. Sulle mulle-kaupasta on tulossa torso. Seuraa uutisia niin tiedät. Ja toisekseen, ay-liike ei ole laittamassa persettä kenttään näiden asioiden vuoksi vaan sen irtisanomissuojan heikennysesityksen tähden. Mutta sinähän tunnetusti kommentoit vain keuhkotaksesi vasureista ja punikeista. Vai oletko yhtään kärryillä, missä mennään?

        Pankkomajuriko ymmärtäisi, vittu tuo tolliskohan sekoittaa iloisesti kaikki asiat mitä on jostain helvetin iltapäivälehdistä ja Kalevasta tavannut, ja ihan ilman ymmärrystä palstalle kommentia väkäämään.


      • Osmium76
        S24uomlaineN kirjoitti:

        Vasta 10 vuotta valmisteltu ja demari osmomiun ei osaa lukea. Säälittävää.

        Älä nyt hermostu, vaan tutustu tosiasioihin jos pankkomajuri pystyy? Tuskin. Edellisessä Sotessa ei ollut tämän esityksen mukaista valinnanvapautta, jota ei ole vielä tarkasti määritelty, ei maakuntia, joiden pitäisi, siis pitäisi tehdä jotakin, mutta mitä,. järjestää jotakin, mutta mitä, jonkin tahon pitäisi kustantaa nämä himmelit. Tuleeko maakunnille verotusoikeus vai ei. Voisitko sieltä hullujen huoneelta käsin kertoa nämä pikkuasiat?
        Tämän "uudistuksen" piti säästää 2,5 - 5 miljardia, sitten päävatulaattori tapansa mukaan aikansa vatuloiutaan ja valuloinnin jälkeen kutsui luottomiehensä (Huhtamäki?) johtamaan harhaan, oikeastaan valehtelemaan, hän sanoi: "Säästöpotenttiali on 2,5-jotain miljardia. Kepuänkyrät, tolliskot ja varsinkin kepun hullujen huoneen siipi käsitti säästöpotentiaalin tarkoittavan säästöä! Siitäkös riemu repesi näiden vähä-älyisten hekumoidessa, että nyt pääsee yksityislääkärille kunnallisen puolen hinnalla. Eikö tyhmyydellä ja hulluudella ole kepussa mitään äärtä ei laitaa?
        Seuraavaksi laskivat oikeat asiantuntijat, että tämä kepun Sote aiheuttaa ainakin 3 miljardin lisäkustannukset.
        Maakunnat 18 kpl ja valinnanvapaus, joka kääntää koko palveluntarjonnan aivan päälaelleen. Ei ole näiden, siis soten ja maakuntahimmeleiden kustannuksista mitään luotettavaa tietoa edes miljardin tarkkuudella kustannusvaikutusten arvioinnista puhumattakaan.
        Päävatulaattorti on muuttanut lukemattomia kertoja tämän himmelin perusasioitakin ja kustannuspuoli on aivan päävatulaattorin paskaisten haavekuvien tasolla.
        Etkö tiedä näistäkään asuoista mitään muuta kuin päävatulaattorin törkeät valeet, jotka otat täysin todesta? Sii8s et yhtään mitään oikeaa totuutta.


      • dsfgsdfgsdgfsdg
        Osmium76 kirjoitti:

        Älä nyt hermostu, vaan tutustu tosiasioihin jos pankkomajuri pystyy? Tuskin. Edellisessä Sotessa ei ollut tämän esityksen mukaista valinnanvapautta, jota ei ole vielä tarkasti määritelty, ei maakuntia, joiden pitäisi, siis pitäisi tehdä jotakin, mutta mitä,. järjestää jotakin, mutta mitä, jonkin tahon pitäisi kustantaa nämä himmelit. Tuleeko maakunnille verotusoikeus vai ei. Voisitko sieltä hullujen huoneelta käsin kertoa nämä pikkuasiat?
        Tämän "uudistuksen" piti säästää 2,5 - 5 miljardia, sitten päävatulaattori tapansa mukaan aikansa vatuloiutaan ja valuloinnin jälkeen kutsui luottomiehensä (Huhtamäki?) johtamaan harhaan, oikeastaan valehtelemaan, hän sanoi: "Säästöpotenttiali on 2,5-jotain miljardia. Kepuänkyrät, tolliskot ja varsinkin kepun hullujen huoneen siipi käsitti säästöpotentiaalin tarkoittavan säästöä! Siitäkös riemu repesi näiden vähä-älyisten hekumoidessa, että nyt pääsee yksityislääkärille kunnallisen puolen hinnalla. Eikö tyhmyydellä ja hulluudella ole kepussa mitään äärtä ei laitaa?
        Seuraavaksi laskivat oikeat asiantuntijat, että tämä kepun Sote aiheuttaa ainakin 3 miljardin lisäkustannukset.
        Maakunnat 18 kpl ja valinnanvapaus, joka kääntää koko palveluntarjonnan aivan päälaelleen. Ei ole näiden, siis soten ja maakuntahimmeleiden kustannuksista mitään luotettavaa tietoa edes miljardin tarkkuudella kustannusvaikutusten arvioinnista puhumattakaan.
        Päävatulaattorti on muuttanut lukemattomia kertoja tämän himmelin perusasioitakin ja kustannuspuoli on aivan päävatulaattorin paskaisten haavekuvien tasolla.
        Etkö tiedä näistäkään asuoista mitään muuta kuin päävatulaattorin törkeät valeet, jotka otat täysin todesta? Sii8s et yhtään mitään oikeaa totuutta.

        Osmollahan on vakihuone laitoksella, me muut istumme jonossa vielä vuosia..


    • Pyttydemari

      Kiuruhan edustaa demarien ns toilettisiipeä.
      Aina pakenevat naisten huoneeseen vastuuta ja päätöksentekoa.

      • Ei sinne hullujen huoneelle Pankkomajurille ja kumppaneille ole ole tullut mieleen Mauri Pekkarisen sanat Hallitukselle kun Päävatulaattori Juha Sipilä oli kyntensä, oikeasi kykenemättömyytensä näyttänyt: "Lakien tulee olla huolellisesti valmisteltuja siten, että Eduskunta voi ottaa ne käsittelyynsä ja hyväksyä, ne eivät saa olla ristiriidassa voimassa olevien lakien kanssa ja missään tapauksessa ne eivät saa olla Perustuslain vastaisia.." ja vielä lisäsi, että lakien valmisteluun mm. valiokunnissa pitää ehdottomasti varata tarpeiksi aikaa..."
        Mitä tekee päävatulaattoei Juha Sipilä? Juuri päin vastoin! Koskaan ennen ei ole ollut näin huonosti valmisteltuja lakiehdotuksia ja koskaan niitä ei ole ollut näin paljon. Pahinta on se, ettei Päävatulaattoi suuressa ylimielisyydessään, jääräpaisyydessään ja suoranaisessa tyhmyydessään ota opikseen vaikka asiat menevät päin mäntyjä.

        Eräs kuvaava seikka oli tämän Köntsäkaisa Heikkisen valinta puolueen varapuheenjohtajaksi ja sosiaali- ja terveyslautakuntaan varapuheenjohtajaksi valehtelemaan ja tuomaan kepulaisille niin rakasta epäsopua tosiasioista riippumatta.
        Köntsäkaisa Heikkinen valehtelee kunnallisesta päätöksenteosta todella törkeästi. Siellä päätöksiä, voi tehdä vain esittelijän ehdotuksesta.
        Hullujen huoneen köntsäkaisa väittää, että aina, ainakin tuhat kertaa on kesken kokouksen äänestetty kannatetusta esityksestä!
        On hullujen huoneen poppoolla otsaa.


      • gdfgdfgdfgdfgdfg
        osmium1 kirjoitti:

        Ei sinne hullujen huoneelle Pankkomajurille ja kumppaneille ole ole tullut mieleen Mauri Pekkarisen sanat Hallitukselle kun Päävatulaattori Juha Sipilä oli kyntensä, oikeasi kykenemättömyytensä näyttänyt: "Lakien tulee olla huolellisesti valmisteltuja siten, että Eduskunta voi ottaa ne käsittelyynsä ja hyväksyä, ne eivät saa olla ristiriidassa voimassa olevien lakien kanssa ja missään tapauksessa ne eivät saa olla Perustuslain vastaisia.." ja vielä lisäsi, että lakien valmisteluun mm. valiokunnissa pitää ehdottomasti varata tarpeiksi aikaa..."
        Mitä tekee päävatulaattoei Juha Sipilä? Juuri päin vastoin! Koskaan ennen ei ole ollut näin huonosti valmisteltuja lakiehdotuksia ja koskaan niitä ei ole ollut näin paljon. Pahinta on se, ettei Päävatulaattoi suuressa ylimielisyydessään, jääräpaisyydessään ja suoranaisessa tyhmyydessään ota opikseen vaikka asiat menevät päin mäntyjä.

        Eräs kuvaava seikka oli tämän Köntsäkaisa Heikkisen valinta puolueen varapuheenjohtajaksi ja sosiaali- ja terveyslautakuntaan varapuheenjohtajaksi valehtelemaan ja tuomaan kepulaisille niin rakasta epäsopua tosiasioista riippumatta.
        Köntsäkaisa Heikkinen valehtelee kunnallisesta päätöksenteosta todella törkeästi. Siellä päätöksiä, voi tehdä vain esittelijän ehdotuksesta.
        Hullujen huoneen köntsäkaisa väittää, että aina, ainakin tuhat kertaa on kesken kokouksen äänestetty kannatetusta esityksestä!
        On hullujen huoneen poppoolla otsaa.

        Toiletti siipeä edusti myös Jutta Urpilainen, katosi ulkomaille kun olisi pitänyt tehdä ratkaisuja..


      • Norsupersevasuri

        Vasemmisto valitti toilettien ahtautta kun jäävät jumiin sinne päiväkausiksi.


    • DemariÄhinääJaLorinaa

      Anttihan yrittää miehekkäästi vältellä toiletti-käyntejä, ettei vaalit menisi ohi....

      • SAK.mies.jatkaa

        Antti joutuu vielä Kittilän käräjille, näkyi nimi olevan listalla.
        Tulee kiire ennen vaaleja jos jotain Antin käytöksestä löytävät lainvastaista.
        Toinen pidempi Antti siellä jo hioo kynsiään.


      • gsdfgsdfgsdfgsdg
        SAK.mies.jatkaa kirjoitti:

        Antti joutuu vielä Kittilän käräjille, näkyi nimi olevan listalla.
        Tulee kiire ennen vaaleja jos jotain Antin käytöksestä löytävät lainvastaista.
        Toinen pidempi Antti siellä jo hioo kynsiään.

        Missä Antti, siellä rikos..


      • kepuli_konsti
        gsdfgsdfgsdfgsdg kirjoitti:

        Missä Antti, siellä rikos..

        Juu, Kanki Kaikkonen.


      • Osmiiumm76
        SAK.mies.jatkaa kirjoitti:

        Antti joutuu vielä Kittilän käräjille, näkyi nimi olevan listalla.
        Tulee kiire ennen vaaleja jos jotain Antin käytöksestä löytävät lainvastaista.
        Toinen pidempi Antti siellä jo hioo kynsiään.

        Onpa mennyt toivottomaksi keskustalaisten keskustelu. Sattuiko totuus niin pahasti?

        Tuleeko totuus Juha Sipilän vatuloinnista ja hänen typeryyteen asti jääräpäisestä asioiden hoitotavasta?

        Sote-lakipaketista puuttui (kaiken järjen lisäksi) kaikissa lakialoitteissa pakollinen kustannusvaikutustenarviointi. Vasta keväällä Päävatulaatori Juha Sipilä laittoi yhden miehen selvitysryhmän tekemään jonkinlaisen arvion. Se on aivan täyttä puppua. Säästöpotenttiali oli, muistaakseni jopa 6,7 miljardia ja se olisi tullut valtaosin "dikitaation" kautta. Miten? Yksityistämisen tuomat säästöt olivat selvitysmiehen arvion mukaan 0 euroa.


      • kepuli_konsti
        Osmiiumm76 kirjoitti:

        Onpa mennyt toivottomaksi keskustalaisten keskustelu. Sattuiko totuus niin pahasti?

        Tuleeko totuus Juha Sipilän vatuloinnista ja hänen typeryyteen asti jääräpäisestä asioiden hoitotavasta?

        Sote-lakipaketista puuttui (kaiken järjen lisäksi) kaikissa lakialoitteissa pakollinen kustannusvaikutustenarviointi. Vasta keväällä Päävatulaatori Juha Sipilä laittoi yhden miehen selvitysryhmän tekemään jonkinlaisen arvion. Se on aivan täyttä puppua. Säästöpotenttiali oli, muistaakseni jopa 6,7 miljardia ja se olisi tullut valtaosin "dikitaation" kautta. Miten? Yksityistämisen tuomat säästöt olivat selvitysmiehen arvion mukaan 0 euroa.

        Ehkäpä se olikin jo hallituksella tiedossa, ettei heidän ajamansa sote-malli todellakaan voi tuoda säästöjä, koska yksityisen sektorin mukaantuominen perusterveydenhuoltoon tulee pikemminkin nostamaan kustannuksia, sillä hoitotakuu pakottaa palveluntarjoajia pitämään tietyä palvelutasoa yllä. Mistäpä yksityinen sektori sitten tekisi sen tuloksen, mitä osakkeenomistajat odottavat ja palvelu pitäisi pystyä tuottamaan samaan hintaan kuin julkinen puoli tekee? Julkisella sektorilla ei ole samaa painetta vaikka kustannustehokkaasti sekin pitää tietysti pystyä tuottamaan vaan voittoa ei tarvitse tavoitella. Mistä yksityinen sektori sitten sen tuloksen ottaisi? Ei ole vaihtoehtoa kuin pienemmät kulut. Ja silloin karsitaan palveluista.

        Ja kuten totesitkin, pitää ottaa huomioon, että hallituksen mallissa uhutaan säästöpotentiaalista, mikä ei tarkoita todellakaan säästöä.


      • Demarin.ähkettä
        kepuli_konsti kirjoitti:

        Juu, Kanki Kaikkonen.

        Missä pytty, siellä demari.


    • Tässä asiassa ovat kepulaiset valehdelleet tavallista enemmän ja törkeämmin. Kaikissa vähäkään tärkeissä kokouksissa kokous ensin päättää toimihenkilöistä ja siten työjärjestyksestä ja esityslistasta ja niistä ei saa, eikä voi poiketa. JOPA TALOYHTIÖN YHTIÖKOKOUKSEN ESITYSLISTAAN JA TYÖJÄRJETYKSEN EI SAA, EIKÄ VOI TEHDÄ MUUTOKSIA.
      SAMA OSKEE MYÖS KUNNLLISTA PÄÄTÖKENTEKOA.

      Onko niin, että kepukunnissa valtuustossa ja hallituksessa voi esittää mitä tahansa ja kannattettu esitys on puheenjohtajan vietävä äänetykseen`?
      Kysymys on kaavotuksesta ja kyseessä on ison maa-alueen ostamisesta, niin Köntsä-Kaisa Heikkiunen ehdottaa kesken tämän kohdan käittelyä maanviljelija Mauri Mulkkusen kannattamana, että maaliman suurimmat hiihtokisat pidetään ensikesänä Kiuruvedellä. Ei muuta kun "äänestää rytkäytetään" ja niin on maaliman suurimmat kesähiihtokisat Kiuruvedellä ensikesällä.
      Näinkö syöttiläskunnisssa etään?

      • Pyttypää.demari

        Mölinässäsi on outoa kaikua, istutko taas pytyllä huudellen hävyttömyyksiä???


      • Pyttypää.demari kirjoitti:

        Mölinässäsi on outoa kaikua, istutko taas pytyllä huudellen hävyttömyyksiä???

        Juuri esittämälläni tavalla Köntsä-Kaisa Heikkinen on toiminut. Vai oletko niin tyhmä, ettet tätä tiedä? Tai voi olla, että olet kepulainen joka ei ymmärrä, siis peruskepu tukiaisissa rypevä kepureppana.
        Köntsä- Kaisa, vai oliko se Annakaisa, no syöttiläs mikä syöttiläs. Hän toi kesken kokouksen työjärjestyksen ulkopuolella olevan asian päätettäväksi. Siis Köntsäkaisa ehdotti ja joku paskanaamakepuli sitä kannatti, tämä tapahtui täysin esityslistan ja työjärjestyksen ulkopuolelta . Sellaista ei lainmukainen kokouskäytäntö salli.
        Onko ihana olla noin tyhmä? Ja lisäksi ääliökepulainen?


      • kepuli_konsti
        osmium1 kirjoitti:

        Juuri esittämälläni tavalla Köntsä-Kaisa Heikkinen on toiminut. Vai oletko niin tyhmä, ettet tätä tiedä? Tai voi olla, että olet kepulainen joka ei ymmärrä, siis peruskepu tukiaisissa rypevä kepureppana.
        Köntsä- Kaisa, vai oliko se Annakaisa, no syöttiläs mikä syöttiläs. Hän toi kesken kokouksen työjärjestyksen ulkopuolella olevan asian päätettäväksi. Siis Köntsäkaisa ehdotti ja joku paskanaamakepuli sitä kannatti, tämä tapahtui täysin esityslistan ja työjärjestyksen ulkopuolelta . Sellaista ei lainmukainen kokouskäytäntö salli.
        Onko ihana olla noin tyhmä? Ja lisäksi ääliökepulainen?

        Laillisuus vaikuttaa olevan kepussa toissijainen seikka.


    • Saas_nähä
    • "Luja iskumme on
      viha voittamaton"
      ....
      EI SEN VÄLIÄ MITEN MENEE, KUN EI OIKEN MENE

      • Sosialisti.toverit

        Teidän pitäisi Kapin kanssa hoilata näitä työväen marsseja.
        Kapilla on aatelinen nimi " Kapi Karvaton ".
        En nyt keksi justiinsa Osmium ille -aatelisarvoa ?

        Mutta Riku Aalto on helppo nimetä aatelis nimeen, kun palkanmaksajansa Ay-liike on veroton, jo se antaa suuntaa aatelis -verottomuuteen. Saa jopa monesta aaltelis-nimestä valita.

        Paroni
        Markiisi
        Kreivi
        Vapaaherra
        Lordi
        Varakreivi

        Näillä nimeillä voisi ihan hyvin SAK johtajat ja Ay-johtajat nimetä.
        Vapaaherra voisi olla osuvin, hekin oli verottomia.

        Asetuksen mukaan kuninkaan armeijaan varustettu ratsumies vapautettiin korvaukseksi veroista ja hänestä tuli ”rälssimies”. Myös sosialisteilla näitä.
        Ruotsin valtakunnassa erityisin oikeuksin varustettu vapaamies- eli rälssisääty, maallinen rälssi, syntyi Maunu Ladonlukon annettua Alsnön säännön vuonna 1279.

        Meillä verovapaus Ay-liikkeellä, pohjautuu vanhaan aatelistoon, eli Ay johtajat on aatelisia.
        Aateliston vuonna 1723 vahvistetut erioikeudet, siltä osin kuin Yhdistys- ja vakuuskirja ei ollut niitä kumonnut, pysyivät voimassa myös Venäjän vallan aikana. Vuosien 1863–1864 valtiopäivillä päätettiin kuitenkin lakkauttaa säädyn yksinoikeus säteritilojen omistamiseen samoin kuin aateliston vapaus henkirahan maksamisesta, ja samalla keskusteltiin jo aateliston muidenkin eri­oikeuksien poistamisesta.

        Riku Von Aalto. Edustaa Suomen harvaa aatelistoa >verotonta<


      • pönttökuski
        Sosialisti.toverit kirjoitti:

        Teidän pitäisi Kapin kanssa hoilata näitä työväen marsseja.
        Kapilla on aatelinen nimi " Kapi Karvaton ".
        En nyt keksi justiinsa Osmium ille -aatelisarvoa ?

        Mutta Riku Aalto on helppo nimetä aatelis nimeen, kun palkanmaksajansa Ay-liike on veroton, jo se antaa suuntaa aatelis -verottomuuteen. Saa jopa monesta aaltelis-nimestä valita.

        Paroni
        Markiisi
        Kreivi
        Vapaaherra
        Lordi
        Varakreivi

        Näillä nimeillä voisi ihan hyvin SAK johtajat ja Ay-johtajat nimetä.
        Vapaaherra voisi olla osuvin, hekin oli verottomia.

        Asetuksen mukaan kuninkaan armeijaan varustettu ratsumies vapautettiin korvaukseksi veroista ja hänestä tuli ”rälssimies”. Myös sosialisteilla näitä.
        Ruotsin valtakunnassa erityisin oikeuksin varustettu vapaamies- eli rälssisääty, maallinen rälssi, syntyi Maunu Ladonlukon annettua Alsnön säännön vuonna 1279.

        Meillä verovapaus Ay-liikkeellä, pohjautuu vanhaan aatelistoon, eli Ay johtajat on aatelisia.
        Aateliston vuonna 1723 vahvistetut erioikeudet, siltä osin kuin Yhdistys- ja vakuuskirja ei ollut niitä kumonnut, pysyivät voimassa myös Venäjän vallan aikana. Vuosien 1863–1864 valtiopäivillä päätettiin kuitenkin lakkauttaa säädyn yksinoikeus säteritilojen omistamiseen samoin kuin aateliston vapaus henkirahan maksamisesta, ja samalla keskusteltiin jo aateliston muidenkin eri­oikeuksien poistamisesta.

        Riku Von Aalto. Edustaa Suomen harvaa aatelistoa >verotonta<

        Elikkäs me kaikki ammattiliittoihin kuuluvat olemme aatelisia? Voi jummi jammi! Täytyykin tänään valmistaa päivälliseksi sisäfilettä :D


      • hemmetinheinäkengät
        pönttökuski kirjoitti:

        Elikkäs me kaikki ammattiliittoihin kuuluvat olemme aatelisia? Voi jummi jammi! Täytyykin tänään valmistaa päivälliseksi sisäfilettä :D

        jep jep. älkääpä maalaisjuntit ihmetelkö jos me kaikki ammattiliittolaiset alamme katsoa teitä alaviistoon nyrpeänä. tähän astihan me olemme pitäneet teitä tasavertaisina.
        nyt se on ohi, mokomatkin pellonvääntäjät.


    • Meriittivain
    • Iharhyytelö

      Kiuru palkitsi henkilön joka valitsi hänet vuodesta toiseen valeopettajaksi ilman lain vaatimaa julkista hakua. Asiapaperit löytyy Porin kaupungilta.

      Miksi toimittajat vaikenevat?

      • Keskustan.kärkihankkeita

        Oli haku julkinen tai ei, niin sopivan henkilön löytäminen on hankalaa. Kiuru ilmeisesti oli pätevä ja siksi hänet valittiin. Saattoi paikanjaossa myös olla kepulta tuttua sulle mulle -meininkiä.


        Kelan pääjohtajan paikan haku on sekin hupaisa ja ihmetystä herättävä prosessi. Paikka laitetaan julkiseen hakuun, vaikka kenelläkään muulla kuin kepulaisella ei ole siihen paikkaan mitään mahdollisuutta päästä. Muistammehan Hyssälän (kesk), joka pääsi hommaan ilman soveltuvuustestiä. Seuraukset olivatkin sellaiset, että niitä muistellaan vielä pitkään. Samoin kävi Lääkelaitoksella, jonka johtajaksi Hyssälä pääsi kepun jäsenkirjan avulla.


    • AnkeaTodellisuus

      Demarit ovat olleet kaukaa viisaita. Jo 1960- 1970-luvuilla linjattiin, että media on miehitettävä omilla luotettavilla toimittajilla. Sittemmin systeemiä on täydennetty siten, että aatteen professorit antavat tieteen nimissä poliittista tulitukea. Hyvin toimii.

      Media ei ole kiinnostunut Kiurun tekemisistä tai tekemättä jättämisistä sen enempää kuin pääministeriehdokas Rinteen seikkailuista lain tuolla puolen. Sen sijaan painomustetta on kulutettu säiliöautoittain kertomaan, että Teuvo Hakkarainen asuu saunassa.

    • hölömöläääääsiä

      kepulaiset yrittävät kyntää peltoa joka on vielä täynnä kiviä.
      eivätkö he ole satojen vuosien aikana vieläkään ymmärtäneet, että kivet täytyy ensin poistaa?

      • Krista..150kg

        Onko ihrassa sappikiviä?


      • Anonyymi
        Krista..150kg kirjoitti:

        Onko ihrassa sappikiviä?

        Näkyy olevan ainakin pullistumia.


    • Kuski.on.ok

      Väärin ymmärretty.
      Se on neliraajavetoa Soteasioista.
      Sotevaliokunnassa on vaan valitettavasti kepulaisia kyntöauroja, joita ei nelivetoinenkaan sentään vedä väärälle saralle.

    • Nousukivet

      Kyntövertaus on periaatteessa oikea. Kirjoittaja ei tosin taida tietää, että kiviä nousee vuosien saatossa koko ajan. Jos kivet haluaa kertakaikkisesti poistaa, niin pitää kaivaa pari metriä ja poistaa kivet, ettei lähivuosina niitä nouse.

      Perustuslakivaliokunnassa on käynyt juuri näin. Aina kun edelliset kivet on saatu raijattua sivummalle on noussut tilalle uusia.

      • demokraattisesti

        Onneksi Soten ei tarvitse mennä enää perustuslakivaliokuntaan. Isosali pääsee äänestämään.


      • Turhaa.äänestämistä
        demokraattisesti kirjoitti:

        Onneksi Soten ei tarvitse mennä enää perustuslakivaliokuntaan. Isosali pääsee äänestämään.

        Mutta sisällöltään todennäköisesti perustuslain vastaista, laitonta pakettia. Ei anna edelleenkään Sipilän hallituksen "lainsäädäntö osaamisesta" kovinkaan korkeaa kuvaa. Mutta sellaista se on, kun ihmisroskat temppuilevat, demokratiasta ja laillisuudesta välittämättä.


      • Demokratia.halventamista

        15 vuotta kiviä nosteltu, ei sen hurskaampaa. Nyt olisi tekijöitä, ei muuta sossut kuin kiviä rattaisiin taas. Sossu tyylillä ei mikään etene kuin Ay-johtajien palkakorotukset vain. Heti itsenäisyyden alussa samaa vastustamista demokratiaa kohtaan.

        Eikö siinä jo tuhta ulkopuolista lausuma ollut, ja se pitäisi sossun mukaan laittaa uusiksi ja takaisin Lapitielle vasurille, sielläkään ei etene mikään.
        SDP 16,5 %, vasurit 7,1 % heilläkö sitten valta pitäisi olal.

        Kuu kiurusta kesään, puolikuuta lapintiestä.


      • kepukähmijät.kyykkyyn

        näytäppä kepuli pelto meille josta kivet on poistettu, mutta uusia vaan nousee tilalle?
        mun isoisoisoisoisoisän raivaamat kivet ovat pellonreunalla kauniissa riveissä ajan patinoimina, mutta uusia ei ole vaan tullut.
        siellä voi nyt turvallisesti vetää nelivedolla minkälaista auraa tahansa pelkäämättä osumasta nykykepulimaisiin kiviin.
        politiikastakin pitää raivata kaikki kepulikivet huolellisesti, jotta saadaan suomesta hyvä paikka elää meille kaikille ihmisille.


    • Pyttyparlamentti

      Kiuruhan on tyypillinen "Toiletti-demari".
      Heti kun vastuuta tai päätöksentekoa olisi tarjolla nämä pakenevat saniteetti-tiloihin.

    • Fatsomama

      Kiuruhan tuntuu juuttuvan toiletin ovien karmeihin yhtenään.....

      • Hienosti.kepuloitu

        Onneksi ihmisroska asiantuntija hoiti tilanteen mallikkaasti, vitut, asiantuntijoista, vitut perustuslaista, vitut laillisuudesta.


    • Anonyymi

      Kuu kiurusta kesään, puolikuuta harakasta. Demari linnut.

      • Anonyymi

        Ja nyt Kepu on Kiurun kanssa samassa hallituksessa tukemassa Kiurua!!!!!!!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja nyt Kepu on Kiurun kanssa samassa hallituksessa tukemassa Kiurua!!!!!!!!

        Kepulla ei ole lintuja.


    • Anonyymi

      Kiurun rokotukset kusi kintuille...taas....

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      108
      1723
    2. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      170
      1123
    3. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      72
      1077
    4. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      158
      895
    5. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      82
      792
    6. Rita syyttää muita "virheistään"

      Taas Donnasta lasu ilmoitus ja kaiken maailman kriisejä Akin virheen takia. Aki teki vakavan rikoksen, turha sitä on mui
      Kotimaiset julkkisjuorut
      54
      759
    7. Jos saisit nainen vielä pudotettua 20 kiloa?

      Niin voitaisiin katsella uudestaan.
      Ikävä
      42
      704
    8. Niiiiin pihkassa

      Hänen ihanan vuoksi minulla on pikkarit märät koko ajan. Säikähdin vähän, näetköhän kaiken minusta? Yritän pitää perusil
      Ikävä
      39
      690
    9. Ei kannata lähteä sotaan jos ei omaa edes alkeellisia taitoja.

      Sodastahan tässä ei varsinaisesti ole edes kyse, vaan naisten ja lasten suojelusta ja oikeuden toteutumisesta, tavalla t
      Ikävä
      118
      656
    10. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      44
      651
    Aihe