Tapaus Pesonen!

317hallinnolle

Oli väärin sammutettu, se jää kaihertamaan kauan ja monia!

36

707

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • toimeksi

      Eikö väärin sammutetusta voi valittaa .............

    • pesonenjätettiin

      Kärsämäen kunnan luottamushenkilöt joutaisi kotio ja Kj hoitasi esitykset itselleen ja Kops!, koska yksikään luottamus-sielu ei uskalla esityksiä kyseenalaistaa.

      Tapaus Pesonen; että #sai useita varoituksia, oli tuomiossa ratkaiseva bointti ja siitä tämä joojoot ristiinlisti, KUN ongelma-asia olisi heti alkaessaan pitänyt hoitaa kuin sairasta potilasta (ei Pesosta) vaan ongelmaa sen syitä ja etsi siihen lääke, sitä ei ole edes yritetty, vaan aidasta matalimmasta ja; syyttää Rehtoria toistamiseen eikä ongelman syitä, siksi Tapaus Pesonen on väärin sammutettu!

      • kuutamoo

        Kärsämäellä on vaikeeta saaha luottamushenkilöitä.Katos semmooset jotka tuntevat vastuuta eivät halluu ko tehtäviin.


    • despontti

      Tapaus #Kesselikin oli väärin sammutettu; nykyinen kirkkomh meni KPMLK kaikella arvovallalaan rintarottingilla, köyhän pientilallisen mökille lakia lukemaan, se katkaisi aasin selän!

    • jokutietääjohuomisen

      Jokatapauksessa tapaus Pesonen on saattanut Kärsämki proon shokkiin, textiä ei s-24 pukkaa, tai siis ei uskalleta puukstaavia pukata, osittaa kj; kim-il-jug-uni- hekomoniaa, aamu 4 tulevat ja seon vientiä sille puukstaavalle!

      em "aammu 4 tuli mieleeni ukkini kertomana, kun oli ennen talvisotaa nähnyt unen, kun pirtin-oven taakse oli tullut piippalakki miehet ryskyttämään ovea, ukkini oli 2/4 poikittain oven päälle esteeksi, ei ollut auttanut tulleet olivat, ed lisäksi nähnyt toisen unenen(ei samana yönä) jossa ukkini oli ollut metsässä ja juuri kaatanut tukkipetäjän, siihen oli pöllähtänyt samaiset sarkamantteli-piippalakki- pistinkivääri sotilaat ja sanoneet ukille; joka oli jo puun katkonut 3 tukiksi, mantteli ukot oli sanoneet; he vie 2 tyvipölliä latvan saat pitää, kun sota sitten syttyi, 2 enoani kaatui rintamalla, mutta kotona ollut tytär säästyi (tuleva äitini)

      • pyhäkärsä-pro

        Kärsämäen pro-osastoa edustat sinä massapostaamalla avauksia samoista avauksista joissa monologejasi edelleen massapostaat. Jutut yhtä pehmeitä ja pakkomielteisiä kuin viitatulla proolla mikä naapuripitäjästä löytyy. Ihmeellistä kuinka kuntapolitiikkaan eksyykin aina kunnan tai kaupungin heikoin aines? Rannonkin saivat vaihtamaan maisemia.


    • ollakovaiei

      epäselväksi jäänyt ja siksi kysyn; onko Rehtori kajonut oppilaisiinsa?

    • janäyttöem

      on oltava, muuten ei voi Rehtoria erottaa!

    • pijättäkötyhmänä

      mihin muut Pesos-viestit katosi, esm se jossa tänään vastaaja sanoi "tämä viimenen tapaus, että syytä oli erottaa", se viesti on poistettu???

    • selväpyysanohakkarainen

      min arvasin, että kun aikani pommitan niitä näitä joku erehtyy lauseen sanomaan ja niin kävi, "tämä viimenen tapaus#

    • kokokuntaloohssi

      tehän olette jumankeikka täysiä tolloja

    • kestääkösievinkenkä

      Tapaus Pesonen ei ole edes "oikeusmurha, vaan uskonmurha!, kj,aa ydinlestat johtaa kuin sätkyukkoa ja "aasinsillan kautta hallitusta and valtuustoa!
      Tapaus #Pesosesta pitäisi ensinäkin teetättää Poliistutkimus, mutta epäilen senkin oikeudenmukaisuutta, sillä uskonlonkerot on sielläkin, voi konstaapelille tulla POTKUT

    • perukaapotkut

      #Pesosen potkut on perättömiin ja toteen näyttämättömiin våitteisiin-ja lausumiin perustuen, laittomasti annettu!

    • tässäsetuli

      em ON valitus!, Ps valittaa!

    • Ps.pyytää

      Jos ette Rehtorin potkuja peru, niin sitten esitettävä perusteet potkuille-ja näytöt, kellon-tarkkuudella, pv-määrineen ja vuodet, ja erityisesti #tämä viimeinen? milloin seksuaali-häirintää Rehtori on koulussaan tuottanut kenelle ja miten, lisäksi valittajien nimet julkaistava.

      • puskistapois

        Onko tämä nyt 10:s avaus samasta aiheesta missä mm. vaadit potkujen perumista? Mitä XXXXX sinä somessa itket millä et saavuta koskaan yhtään mitään tee kunnallisvalitus puskista huutelun sijaan.


      • Lehdestä

        Se liittyneen siihen haastatteluun jossa vähätteli ongelmaa


    • valitan

      Kuntalaisena sinun pitää niin tehdä!

    • Kiihtelysvaarasta

      Suomalaisena valitan että täsmälliyys puuttuu. Miten Jussilat ja Kessilät syyttelee toisiaan, eihän yhden koulun rehtori ehdi joka tulipaloa sammuttamaan.

      • normaalitvskiihkot

        täällä Kärsämäellä kaikki on johtajia jotka ripille on päässeet, niistä kuntakentään muodostuu ongelmia, Jussilat ja kessilä ja monet muut joista puhutaan vielä auringonlaskun jäkeenkin ja jos ei muuta puhuttavaa ole niin ydin uskovasille ei Papin saaranat kelpaa, aina on jokin asia hampaissa, mutta se suurin ongelma on kuntakansalaisten jako syntisiin ja taivas-astujiin, yhteisymmärrys asioitten pienienkin hoidossa puuttuu ja kuntakehitys lataa pohjamudissa, ollen Suomen kunnista järj.Nrolla alinta-kastia, kuin PM Sipilän nousukäyrä taululla joka on ripustettu väärinpäin, alasuin.


    • kiihtelysvaaralle

      niitä on muuallakin samanlaisia kouluja ja ongelma sama, kun buberteetti-ikäisellä kiima kasvaa hormoonien nousun myötä, niin sitä tulta ei Rehtori sammuta, Kärämäellä tässä asiassa on Laestadiulais ukonto sotkemassa koulunkäyntiä ja halutaan vaihtaa nyt Rehtoria, muissa vastaavissa suomen kouluissa ei potkita Rehtoria, vaan yhdessä vanhemien ja koulun yhteistyöllä ongelmaa hoidetaan, muuallahan ei Laestadius-uskontoa olekkaan pasmoja sotkemassa, kuin Kärsämäellä on-ja myös kuntapoliitikassa.

      • tarkennusta

        muuallahan Etelä-suomessa ei Laestadius-uskontoa olekkaan pasmoja sotkemassa, kuin Kärsämäellä on-ja myös kuntapoliitikassa.
        siis OulunLäänin Eteläinen kunta jossa esim. Kärsämäki, Pyhäjärvi, Haapajärvi ,Reisjärvi, ynm
        L-uskontohan kyllä on muuallakin Kajaani-Kokkola linjan yläpuolella Lappia myöden voimakas hallitsia kaikessa elämän kuvioissa. Kuten #Kiihtelysvaaralainen hyvin tietää.


    • indeksiä

      eikä siinä kummempaa, sinäkin Kiihtelysvaaralainen ylläpidät Kärsämäen kuntaa jos veroja ylpiätään maksat, sillä keskinäisistä riitelyistä ja ukopuolisia hyläten, johtuu, että Kärsämäkisiä elätetään 63% valtion avulla, Kärsämäki on tavallaan resrvaatti, kuin oli Willin-Lännen Amerikoissa, intiaanit pantiin reservaattiin, kun eivät muitten amerikalaisten kanssa tulleet toimeen, sama on kärsämäellä tilanne, sukusiittoisuudesta sisäänpäin lämpiäväisyydestä johtuen on muodostunut oma kulttuurinsa, mutta siitä ei enempää.

      • kiihtelysvaaralle

        Minä kiihtelysvaaralainen olen niin vanha että minun täytyy tunnustaa yksi suurempi väärinymmärrys. En tiennyt että pilvipalvelu ei ole kirkollinen palvelu. En tiennyt että se onkin teleoperaattoreiden palvelu josta pitää maksaa. Onkohan Kärsämäen puheenjohtajiston piirissä yhtä tyhmää porukkaa. Siis koska kunnioittavat lestapuheenjohtajaa.


    • TiltaRiinnemäki

      Luultavasti Pesonen kuuluu johonkin ay-liittoon. Lähteekö liitto puolustamaan työsuhtetta??

    • niintoivotaan

      Toivottavasti kuuluu ja puolustaa tai joku muu taho.

    • snout

      Kunta tulee häviämään tämän riidan hallinto-oikeudessa, jos juttu sinne asti menee. Potkuja ei voi jaella perusteiden ollessa hatarat ja mielivaltaiset.

    • toteen.näyttämätön

      Oikein ja huolimatta siitä tekeekö Rehtori osaltaan valituksen, vai ei, ei se estä kuntakansalaista tekemästä valitusta, koska kysymys ei ole yksityioikudellinen, vaan yleishyödyllinen koulua ja siten kunta-kansalaisia koskevaa-toimiiko koulun toiminnasta vastuussa olevat lainmukaan.
      Tässä ko tapauksessa on vastuun sälyttäneet Rehtorille, ilman pitäviä näyttöjä.

      • finlandiaofkärsämäki

        Ko Asia on "keskustelutasolla; Rehtori ja Kj, siitä ja sillä ei voi virkasuhdetta purkaa!, eikä liioin kuntahallinto.


      • kjylireagoi

        ..Eikä myöskään brovosoivan ilta-lehden uutisen perusteella.


      • tasoa317

        ..#Rehtorin tuomio- asiassa vedotaan, että on annettu useita varoituksia", mutta - ja jälleen; ilman pitäviä todisteita!


      • yleisötaattu

        Kesäjuhlille Konttilaan hyvää Performanssiaa!


      • rexivita.hevonenjakärryt

        .. kun "Rehtori sai potkut!


    • ottakaakorvatulpatmukaan

      .. tietysti pitkäaikaisen ja ansiokkaan kuntaedustajan; Remeksen "Puputyttöjen saattelemana!

      • Nuttuperänen

        No jopahan vitsinmurjasit. Pitkäaikainen kylläkin, mutta puuttuu ne ansiot.


      • ansiot
        Nuttuperänen kirjoitti:

        No jopahan vitsinmurjasit. Pitkäaikainen kylläkin, mutta puuttuu ne ansiot.

        #Puputytöt!, sanoinhan!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      34
      1461
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1235
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      6
      1224
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1208
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1208
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1170
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe