Demarit vastustanee uutta tiedustelulakia

perustuslakikunniaan

Ei-puolue SDP on vastustanut oppositiossa kaikkia hallituksen ajamia parannuksia. SDP vastustaa Sotea, siis että ihmiset pääsisivät nopeasti lääkäriin, kun ovat sairaita. He vastustivat kauppojen aukiolon vapautumista ja a-oluen tuomista kauppoihin. He vastustivat veroalennuksia, joista suurin osa tehtiin pieni- ja keksituloisille.

On loogista, että ei-puolue SDP vastustaa myös nopeasti tarvittavaa uutta tiedustelulakia. Sitä tarvitaan, että voitaisiin ehkäistä Turun kaltaisia puukotustapauksia. Sitä tarvitaan, että voidaan saada tietoa Turun saariston kaltaisista hankkeista, joista on juuri uutisoitu.

Rinteen SDP taistelee hallitusta vastaan. Se tarkoittaa, että SDP taistelee kansanvaltaa vastaan. Mitä merkitystä tuollaisella puolueella on isänmaalle, joka yrittää romuttaa yhteiskuntamme perustuslaillista päätöksentekoa?

13

194

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • maanpetos

      Tavja Lesbonen vaatii Suomea myymää Venäjälle maata kaikista strategisesti tärkeistä paikoista. "Helpottaa Suomen valloitusta" Lesbonen perustelee.

      Sitä varten kielsin miinat.

      • mitään.nähnyt

        Kaikki on korjattavissa pienillä siirroilla ... osataan mekin pelata shakkia, vaikka vastassa on itse Gasparov.

        Vasemmistoliiton vastaanhankaaminen hämeentää ... mikä on heidän motiivinsa hangata tiedustelulain ajanmukaistamista vastaan?

        Toinen ääritapaus, ps, minkä vuoksi he isänmaan etua näennäisesti ajavana puolueena haluavat 'vielä miettiä'?


    • eikampittamista

      Ei NATO-intoileva porvaristo tarvitse tiedustelulakia, jonka avulla vahditaan ja kampitetaan punavihreitä. Poliisilla on kokoomuslainen johto. Käytäntö on osoittanut, etteivät tykkää muista kuin kokoomuslaisista. Aina ovat käymässä käsiksi venäläisiin, venäjäseuralaisiin, kiinaseuralaisiin, työttömiin ja muihin porvariston sortamiin. Poliisi ja porvaristo ei kunnioita EUn ihmisoikeussopimusta. Monen elämä menee pilalle poliisin aiheettomien hyökkäilyjen vuoksi. Asuntoihin tunkeutumiset ovat kaikkein törkeimpiä.

      • black.listed

        Idänihmeet varastavat yleisavaimen ja käyvät sotkemassa asunnon niin, että siitä jää jäljet:

        - koska vain voivat.

        Kukaan ei uskalla puuttua moiseen toimintaan, vieraan vallan valtionpoliisin terroriin, varsinkaan viranomaiset, koska siihen puuttuminen on laitonta. Ja jos puuttuu - on sitten seuraava TI - targeted individual. Black listed täällä väärin perustein ja vieraan vallan erikoispalveluiden tappolistalla.

        Sen vuoksi: laki laahaa perässä ja sitä on uudistettava. Pikimiten.


    • kansanvalistusseura

      Selvityksen mukaan kolmasosa pienistä yrityksistä on halukas rekrytoimaan uutta työvoimaa, jos Eduskunnan käsittelyssä oleva laki pienten yritysten irtisanomisten helpottamisesta tulee voimaan. Tämä olisi merkittävä uusien työpaikkojen määrä koko maata ajatellen.

      Miksi sairaanhoitajat tai opettajat vastustavat pienten yritysten työllistämistä? Mitä asia heille kuuluu ylipäätään? Miksi Teollisuusliitto vastustaa tätä ja AKT uhkailee pysäyttää liikenteen Suomessa, jos pienet yritykset saatetaan tasavertaisiksi suurien yritysten kanssa irtisanomistilanteissa? Suurissa yrityksissä on yt-neuvottelut, joilla tuotannollisista ja taloudellisista syistä voi irtisanoa. YT-laki ei koske pieniä yrityksiä.

      SAK jäsenliittoineen on suurin yksittäinen työttömyyden aiheuttaja Suomessa. Eduskunnan vastustaminen pienten yritysten irtisanomisasiassa on työttömyyden ylläpitoa. SAK:n liittoineen käynnistämä uhoaminen oli kolaus hyvälle kansalaisuudelle ja starttilaukaus yt-neuvotteluille Suomessa.

      • että_ihmetyttää

        Ensinnäkin, miten irtisanomissuojan heikennys lisää työpaikkoja. Onhan ne työpaikat ilman sitäkin olemassa, jos ihan oikeasti niitä on. Ei Suomi tarvitse kahden kerroksen työmarkkinoita, jossa osalla työntekijöitä ei ole tarvittavaa työsuhdeturvaa ja osalla on ihan lain turva. Tässä siis tulisi kahdenkertainen rangaistus; sinut irtisanotaan ja työvoimatoimisto lätkäisee 3-5 kk karenssin. Eikö tällainen vähän vaikuta polttouuniin työntämiseltä.

        Jokainen järjen omaava ihminen kiertää tuollaiset työpaikat, kaukaa, joiden koeaika on ikuinen. Enemmänkin olisin pientyönantajana huolissaan, että koska voin irtisanoa milloin huvittaa ja millä syyllä tahansa, osaava ja eteenpäinpyrkivä työntekijä ei hakeudu tällaisiin toisarvoisiin, nk. paskatyöpaikkoihin. Ja niinhän se on nytkin, joksikin aikaa voi mennä ja viedä opit mennessään.

        On hyvä, että ammattiliitot näyttävät toimivan jäsenistönsä etuja ajaen, ovatpa he sitten isossa tai pienessä työpaikassa.


    • rinteenmarkkinamalli

      Eikö olisi kiva, että jokainen suomalainen pääsisi nopeasti lääkäriin ja hoitoihin? Terkkarijonoissa ja saikulla ei bruttokansantuote kasva! Mitä nopeammin pääsee hoitoon, sitä nopeammin paranee, silloin myös potilasmäärä sairaaloissa laskee ja "kiire" vähenee. Onko se uhka hoitoalalle vai miksi SDP vastustaa tällaista parannusta? SDP:n jarruttaessa rakenteellisia hallituja uudistuksia, kunnat ulkoistavat kilvan toimintoja. Se on Rinteen markkinamalli.

    • tuuleenkylväminen

      Demarit vastustavat kaikkea järkevää, mutta heillä riittää intoa jakaa verorahoja ulkomaille tuottamattomiin kohteisiin.

    • Jaah Pankkomajuri Ossi Köntsä-Housunen panee parastaan, tietysti keputotuutta viljellen, siis täytä valetta laskien. Ja näyttää se koko kepun hullujen huoneen siipi olla mukana, Se on hienoa se.

      • patriot.patriot

        Vasemmistoliiton vastaanhankaaminen hämeentää ... mikä on heidän motiivinsa hangata tiedustelulain ajanmukaistamista vastaan?

        Toinen ääritapaus, ps, minkä vuoksi he isänmaan etua näennäisesti ajavana puolueena haluavat 'vielä miettiä'?

        Tanska, Norja ja Ruotsi ovat uudistaneet lakinsa.
        Minkä vuoksi meidän pitäisi elää heidän hyväntahtoisuutensa varassa?


      • janes.bombs
        patriot.patriot kirjoitti:

        Vasemmistoliiton vastaanhankaaminen hämeentää ... mikä on heidän motiivinsa hangata tiedustelulain ajanmukaistamista vastaan?

        Toinen ääritapaus, ps, minkä vuoksi he isänmaan etua näennäisesti ajavana puolueena haluavat 'vielä miettiä'?

        Tanska, Norja ja Ruotsi ovat uudistaneet lakinsa.
        Minkä vuoksi meidän pitäisi elää heidän hyväntahtoisuutensa varassa?

        Meillä pitäisi olla vihollisemme Venäjän standardien mukainen tiedustelulaki.
        Totaalinen poliisivaltio, jonka poliisin ja armeijan erikoispaveluita ei valvo kukaan.
        Mafiameininki.

        Ehkä ei. Jotain siltä väliltä. Mutta en lähtisi ihan siihen Tiitisen ajatukseen; 5,4miljoonaa James/Jane Bullzitsia = kyttää. Siinä menee maine valtiolta kokonaan.


    • schickels

      Tavja Väyhänavttu on entinen Stasin, nykyisin KGB:n agentti.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      108
      1733
    2. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      170
      1123
    3. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      72
      1077
    4. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      158
      895
    5. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      82
      792
    6. Rita syyttää muita "virheistään"

      Taas Donnasta lasu ilmoitus ja kaiken maailman kriisejä Akin virheen takia. Aki teki vakavan rikoksen, turha sitä on mui
      Kotimaiset julkkisjuorut
      54
      769
    7. Jos saisit nainen vielä pudotettua 20 kiloa?

      Niin voitaisiin katsella uudestaan.
      Ikävä
      42
      714
    8. Niiiiin pihkassa

      Hänen ihanan vuoksi minulla on pikkarit märät koko ajan. Säikähdin vähän, näetköhän kaiken minusta? Yritän pitää perusil
      Ikävä
      39
      690
    9. Ei kannata lähteä sotaan jos ei omaa edes alkeellisia taitoja.

      Sodastahan tässä ei varsinaisesti ole edes kyse, vaan naisten ja lasten suojelusta ja oikeuden toteutumisesta, tavalla t
      Ikävä
      118
      656
    10. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      44
      651
    Aihe