Sotapeli Airistolla!

Lööppimedia [1 sekä itseään laatumediaksi kutsuva Helsingin Sanomat on julistanut verhottua ja julkistakin Venäjän uhkaa maakaupoista Airiston aalloilla [2 – Turun saaristossa. Epäily ja lietsonta puoliksi syyllistää venäläisiä laivaväylien jopa ruotsinlaivojen upottajiksi [3 …

West trolling manipulation -tyyppinen [4 mediahuuto suorittaa järeää markkinointia kääntääkseen suomalaisten päitä Venäjän vastaiselle uralle – onnistumatta, sillä seuraavakin kansalaiskysely tuottaa täyden yli 50 prosentin kiellon lännenmiehen sotakoneeseen liittymättömyytenä [5.

Mikä on Airiston aaltojen takana – lööppimedia tuntuu sen jo etukäteen tietävän [6 – nimettömistä lähteistä. Nyt on haettu dekkarikirjailija Ilkka Remeskin apuun – jo sentään elävänä ihmisenä, nimellä – aiemmin oli paljon nimettömiä sotilaspiirejä [7, jotka haluavat luoda hyytävää idän uhkaa tänne meille - lännen ja idän vedenjakajalle [8.
...
Helsingin Sanomat julkaisi jutun toimittaja Laura Halmisen automaationäppäimistöltä – kaikki oli jo tiedetty ennakkoon, arveltiin fiktiona. Nyt esitämme toisen skenaarion, jonka liikeidea hipoo nerokkuutta erityisesti markkinoinnin osalta, joka on nyt käynnissä!

HS otsikko: ”Kun kirjailijasta tehtiin ennustaja: Ilkka Remes kirjoitti Turun saariston ratsiasta jo vuosia sitten, ja se tuskin oli vahinko”
Linkki itse juttuun ~ https://www.hs.fi/mielipide/art-2000005841053.html -

Ote HS-jutusta: ” … ”Paraisten tapahtumat olisi voitu estää, jos varoittavat merkit olisi otettu tosissaan. Kiinteistöjen todellisia omistussuhteita olisi pitänyt selvittää ja tehdä ratsioita epäilyttäviin kohteisiin”, Remes kirjoitti kirjassaan Jäätyvä helvetti kolme vuotta sitten.

Nimimerkki Remes tunnetaan lievästi todenmakuisista teoksistaan. Toden tuntu syntyy sekoittamalla faktaa ja fiktiota, mutta on Remeksellä poikkeuksellisen hyvät lähteetkin. Kirjailija vaikuttaa ajoittain olevan askeleen jos toisenkin edellä niin poliisia kuin uutistoimituksiakin … ” -HS.

IL-vastine HS-kirjoitukseen:
Jos jatkamme samalla jossittelun, mutta "varmojen nimettömien lähteiden" teemalla - otamme esille reaalisesti liiketoimintasuunnitelman, joka ei ole Venäjän uhkaa eikä mielikuvitusta pienoissukellusveneistä eikä pienistä vihreistä miehistä. Mistä muuten tuo 'pieni' on ilmestynyt vihreisiin miehiin – alemmuuskompleksisuuttako keksijältään?

Niin tai näin, vierasmaalaiset oivalsivat, että Turun saaristo on loistava paikka "sotapeleille", sellaisille, joilla on paljon rahaa toteuttaa huimiakin mielihalujaan. Jokaisessa suuremmassa kaupungissa on taviskansalaisten lompakoille sopivia räiskintäluolia, joissa päästään huutamaan: "Osuin, kuolit" …

Airiston Helmi on tosiaan tukikohta. Tukikohta, jossa matkailijaryhmät, vaikkapa Kiinasta, joka muuten löysi jo Lapinkin ja seuraavaksi Saimaan - kohtaavat aidon ja todentuntuisen sotapeli-ympäristön palkkiomatkailuna. Incentive-matkailu [9 on suosittua maailmalla, erityisesti Kiinassa, jossa osaavia on aina haluttu palkita merkittävillä huomioinneilla.

Airiston aalloilla voidaan toteuttaa räiskimisen seikkailua puhtaassa ja rauhallisessa ympäristössä kaikin sellaisin mukavuuksin, joista "tavikset" näkevät vain unta. Ja tämä maksaa, siksi myös investoinnit ovat toden tunnun luomiseksi arvokkaat ja rahaa on kulunut ja kuluu.

Investoinnit on paljolti jo tehty, vain markkinointi puuttuu! Nyt se tuli, ja millä tavalla - kommandojoukot rynnäkkökiväärein ja täysin ilmaiseksi! Suomen veronmaksajien rahoilla palkkiomatkailuidea sai palstametreittäin mitä mielikuvituksellisinta mainontaa, ulkomaita myöten.

Niin, kerrassaan loistava markkinointi-isku, aitona ja laajasti levitettynä. Nerokasta, sanoisin, mutta oliko tämä kuin Remes, joka maalaa sitä tavanomaisempaa uhan ja todellisen sodan mielikuvaa. Nyt juuri markkinointi, kuten tämän avaus, on täysillä käynnissä ja investoija/ sijoittaja kiittää nöyrästi.


Niin, mitä sitten?

Annetaan poliisin ja verottajan (yms.) tutkia tapausta, ja odotellaan syyteharkintaan siirtoa ja jopa mahdollista oikeudenkäyntiä … jätetään ”remesmäinen arvuuttelulööpitys” ja keskitytään itse asiaan sekä nousseihin epäilyihin talousrikoksista, joissa rahanpesun alkulähde on myös tunnistettava, ja jos se on tehty Venäjällä rikollisin tavoin – ovat venäläiset viranomaiset siinä mukana, sillä suomalainen rikospoliisi ei voi mennä ilman lupaa itärajan taakse tutkimaan syltyn syntyjä syviä – jos näin on todellisuus.


Viitteet:
[1
[2
[3
[4
[5
[6 ~ https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005840247.html – KRP tuntuu tietävän
[7
[8
[9 ~ http://www.visitfinland.fi/studies/mek-incentive-matkailustrategia-2004-2007/ - MEK
.


Jatkuu viitelinkein ---

84

1370

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      YLE: "Airiston Helmen miljoonatakavarikko jatkuu – syytteiden nostolle vuoden lisäaika"

      YLE: "Airiston Helmi -yhtiöltä on tavaravarikossa noin 3,5 miljoonaa euroa käteistä rahaa."

      Airiston Helmi
      15.1.2021 - 14:29 -- Päivitetty 15.1.2021 -14:49

      ~ https://yle.fi/uutiset/3-11739143 -

    • Anonyymi

      Aika pitkä kanitus, eikä Venäjän sotaoperaatiosta jälkeäkään!

    • Anonyymi

      T u r h a a...

      • Anonyymi

        Turhaa verovarojen tuhlausta, ei sieltä mitään sotilastukikohtia löytynyt, vaikka alussaan media niin tormakasti väittikin tai ainakin epäili luullen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Turhaa verovarojen tuhlausta, ei sieltä mitään sotilastukikohtia löytynyt, vaikka alussaan media niin tormakasti väittikin tai ainakin epäili luullen.

        https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/asianajajalta-kovaa-kritiikkia-airiston-helmi-oikeudenkaynnissa-massiivinen-isku-oli-turha/8832542#gs.2sh0ja

        Asianajajalta kovaa kritiikkiä Airiston Helmi -oikeudenkäynnissä: "Massiivinen isku oli turha"


    • Anonyymi

      Hyvä kirjoitus, talousrikosepäily - ei sotilastukikohtia, kuten mediassa alun alkaen maalattiin!

      • Anonyymi

        Kaikenlaista voi naamioida "turismin" alle.


      • Anonyymi

        Ei kukaan ole puhunut sotilastukikohdasta. On päivän selvää, ettei kriittiseltä merireitiltä kannata myydä saaria vieraan vallan kansalaisten käyttöön. Niitä voi käyttää rauhan aikana vakoiluasemina ja mahdollisen kriisin aikana ne mahdollistaisivat saarron. Hyvät naapuruussuhteet ovat eri asia kuin naiivius.


      • Anonyymi

        Lööppimedia siis ulvoi manipulaatiota?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lööppimedia siis ulvoi manipulaatiota?

        Puuttuvia linkkejä!

        Google:

        [2 … West trolling manipulation -tyyppinen hyytävä Venäjän uhanluontikampanja käynnissä lööppimediassa - otsikot huutavat kilpaa myyntistandeilta. Mediamopo keulii ja vikuroi nyt urakalla. Asiantuntijoiksi kelpaa jopa nimettömät lähteet! Onko media jo laukalla, ellei peräti kiitolaukalla? … IL-kommentti tähän linkkikirjoitukseen ~ https://www.iltalehti.fi/kotimaa/fa81c0ab-211c-444e-a7b7-8638f9b56627_u0.shtml - …
        [3 ~ https://www.iltalehti.fi/kotimaa/fa81c0ab-211c-444e-a7b7-8638f9b56627_u0.shtml -


      • Anonyymi

        Entä nyt, kun asia pulpahti jälleen eetteriin?


      • Anonyymi

        Tiedustelua se on se pienikin tiedustelu, mutta Venäjällä kaikki on suurta. Valheetkin.


    • Anonyymi

      YLE-ingressi: "Poliisi teki vuoden 2018 syyskuussa laajan ja huomiota herättäneen etsinnän venäläismiehen kiinteistöihin Turun saaristossa. Poliisi takavarikoi tuolloin muun muassa 3,5 miljoonaa euroa käteistä."

      https://yle.fi/uutiset/3-12109200

      YLE-otsikko: "Airiston Helmen tutkinnan valmistuminen venyy edelleen – tutkintamateriaalin laajuus yllätti poliisinkin"

      EKSTRA
      https://yle.fi/uutiset/3-11739143

    • Anonyymi

      Viitteitä puuttuu!

      • Anonyymi

        Heh heh - ei tuolla öyhöttäjällä mitään oikeita vitteitä koskaan ole ollut.


    • Anonyymi

      Faktaa vai fiktiota?

      • Anonyymi

        Luoman aivopierut ovat propagandaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Luoman aivopierut ovat propagandaa.

        Esimerkki propagandasta?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Luoman aivopierut ovat propagandaa.

        Lukekaapa Venäjä vs. Bill Browdercase, niin hahmottuu se, miten huolellisesti itänaapuri kaikkeen on valmistautunut. Selitykset on käsikirjoitettu ja harjoiteltu , ja koko orkesteri soittaa FSB -säveltäjän nuottien mukaan siten kuin orkesterinjohtaja Adolf von Putler viittoo.
        Suomalaiset: ahneus ja sinisilmäisyys ovat huono yhdistelmä. Ahneuden ammattilaisten kanssa ei kannata ryhtyä kilpasille. Kulttuuri, jonka toiminta perustuu keinotteluun ja korruptioon, väkivaltaan ja valehteluun, on ylivertainen.


    • Anonyymi

      Ulkomaalaisten kiinteistökaupoissa hurja 90 prosentin kasvu – venäläiset ja kiinalaiset eniten ostoksilla.

      "MTV Uutiset selvitti EU- ja ETA-alueen ulkopuolelta tulevien ostajien kiinteistökauppoja Suomessa. Illan Asian ytimessä -ohjelmassa kerrotaan, minkälaisia turvallisuusuhkia kiinteistökauppoihin voi liittyä."

      Lähde: https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mtv-uutiset-pyysi-tiedot-ulkomaalaisten-kiinteistokaupoissa-hurja-90-prosentin-kasvu-venalaiset-ja-kiinalaiset-eniten-ostoksilla/8345766#

      Ulkomaalaisten kiinteistökauppa vilkastui siis viime vuonna Suomessa huomattavasti. On ostettu jopa arvottomia kiinteistöjä järkyttävään ylihintaan. Joidenkin lähteiden mukaan sotilaallisesti strategisilta paikoilta.

    • Anonyymi

      Venäläisoligarkin jättiprojektista Saimaalla huolestuttaa puolustusministeriötä.

      Venäläisoligarkin ostaman Kotasaaren kätköissä on maavalleilla suojattu helikopterikenttä – IL kuvasi ilmasta saaren, josta puolustusministeriö huolestui.

      Iltalehti kuvasi ilmasta ja vesiltä venäläisomistuksessa olevan Kotasaaren, jonka käyttötarkoituksista Suomen puolustusministeriö on huolestunut.

      Lähde >> https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/7a654e8f-e107-4096-a608-94e10d019a3d

    • Anonyymi

      Mikä on uusin tieto tästä jupakasta?

    • Anonyymi

      Aikaa on vierinyt, löytyikö venäläisten sotilastukikohta, kuten aivan alussa media kiljui otsikoissaan?

      • Anonyymi

        Venäjän sodissaan on kyse vallasta ja mammonasta, jonka hankkimiseen ja turvaamiseen käytetään vaikka väkivaltaa. Se ei ole itsetarkoitus. Jos maallista hyvää saadaan ilman väkivaltaa, avot, kaikki harashoo.


    • Anonyymi

      Sotapeli olikin lopulta veropeli.

      • Anonyymi

        Venäjällä tuotetun rahan "talteen ja suojaan tuonnin peli".


      • Anonyymi

        Syyttäjä: Talousrikoksia?

        Yle

        YLE: "Airiston Helmen miljoonatakavarikko jatkuu – syytteiden nostolle vuoden lisäaika"

        YLE: "Airiston Helmi -yhtiöltä on tavaravarikossa noin 3,5 miljoonaa euroa käteistä rahaa."

        Airiston Helmi
        15.1. 14:29 -- Päivitetty 15.1. 14:49

        ~ https://yle.fi/uutiset/3-11739143 -


    • Anonyymi

      Joko venäläisiltä takavarikoidut varat on palautettu oikeille omistajilleen?

      • Anonyymi

        Venäjän kansalleko?


    • Anonyymi

      Täyttä soopaa! Palaa maata kiertältä radaltasi ja muuta vaikka Moskovaan. Yli 50% buahahahaa buahahahaaa.... Täysin tarkoitushakuista disinformaatiota koko höpötys.

      • Anonyymi

        Löytyikö Airistolta median väittämät Venäjän sotaan valmistelut?


      • Anonyymi

        Mitä mieltä olit Airiston tapauksesta?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Löytyikö Airistolta median väittämät Venäjän sotaan valmistelut?

        Eihän Venäjä ole ikinä käynyt yhtäkään sotaa, kommentoi Pravda.


    • Anonyymi

      Löytyikö Airistolta Venäjän sotakoneistoa tai varaumia niiden tuloon?

    • Anonyymi

      Millaista aggressioita Airistolta löytyi Suomea kohtaan?

    • Anonyymi

      Ei löytynyt mitään sotaisuutta! ..

    • Anonyymi

      Ajojahti Venäjän uhan luonnin vimmassa!

      • Anonyymi

        Miten nuo amerikkalaisten omistukset Suomessa?


    • Anonyymi

      Joko tähän on syntynyt ratkaisu ja onko mediasta väitetyt jutut saaneet todisteensa?

      • Anonyymi

        Ei ainakaan julkisesti näkynyt?


    • Anonyymi

      Harmillisesti jätetty osa viitteistä tyhjiksi!

      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009965931.html
      "Nyt puhuu venäläis­miljardöörin saarella työskennellyt – rakentaminen oli loppu­suoralla, kun tontille ilmestyi huomiota herättävä näky
      ”En tiedä, saatiinko asekuljetusta koskaan tuotua.”"

    • Anonyymi

      Löysin ylempää "anonyymin" kommentin, uusin sen tähän!

      "Aikaa on vierinyt, löytyikö venäläisten sotilastukikohta, kuten aivan alussa media kiljui otsikoissaan?"

    • Anonyymi

      "...patsas airiston saaristossa sotilaan muodossa on huumoria, kok:n kateus epäsosialisempana halusi estää venäläisturismin sinne, punkaharjulle kiteelle hankoon jopa helsinki-vantaan pysäköintialueelle jossa on neljä noin ²⁰⁰ ⁰⁰⁰€:n arvoista venäläistä autoa monen kymmenen venäjänrekisterikilvissä olevien moottorien luokse -suurin uhkakuva kok:lle on jos natosotilaat ystävystyvät työläisten kanssa

      • Anonyymi

        Aloimme nyt elomme vaikeat vaaran vuodet - osviitan saat lukemalla ajanviivan historiaa vuodesta 1941 vuoteen 1944!


    • Anonyymi

      Alkajalle voin suositella bravdaa ja isvestiaa.

      • Anonyymi

        Toisi myös vaihtelua ;-)


    • Anonyymi

      Luet vääriä julkaisuja lue putinin juttuja saat tietää suunnatun totuuden sinulle.

      • Anonyymi

        Tässä kohdin riittää kun lukee viemärimediaa! Siihen me luotamme!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tässä kohdin riittää kun lukee viemärimediaa! Siihen me luotamme!

        Ainakin hymyilee! ;-)


      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Operaatiosta oli kerrottu etukäteen tasavallan presidentille ja pääministerille. Kotietsintäoperaatioon osallistui noin 400 viranomaista keskusrikospoliisista, Rajavartiolaitoksesta, Puolustusvoimista ja suojelupoliisista.

      https://www.hs.fi/kotimaa/turku/art-2000010025148.html

      Elokuva­tyylinen poliisi­ratsia laittoi koko Suomen varpailleen – Nyt venäläis­miljonäärille luetaan syytteet
      Viranomaiset tekivät huomiota herättäneen kotietsinnän Turun saaristossa syyskuussa 2018. Nyt Airiston helmi -käräjät alkavat. HS seuraa istuntoa paikan päällä.

    • Anonyymi

      Nämä löytyivät googlaamalla!

      [7 Melkoista nimettömyydestä tapahtuvaa uhkapoljentoa syrjäytetyltä entiseltä poliitikoilta, joka hakee mitä ilmeisimmin vain huomiota ja sensaatiota.Miksi media julkaisee kaiken karvaista kärnäilyä, jonka KRP' kin jyrkästi kiistää? Haluaako media näin osallistua puoliviattomasti Venäjän uhan luontiin?Annetaanhan nyt poliisin ja muiden viranomaisten tehdä tutkimukset rauhassa ja jätetään turha kohkaaminen hetkeen, jolloin mahdolliset todisteet tulevat esille. Eikö? -IL-kommentti tähän linkkikirjoitukseen ~ https://www.iltalehti.fi/kotimaa/c070ae8b-042f-4ef9-b5ab-c7bd3a1a40ac_u0.shtml -

      [7 Tässä nimetön lähde kertoo armeijan tutkineen ja seuranneen yhtiötä/ aluetta vuosien ajan. Toisaalla mediassa haastateltu aina armeijan edustaja nimellä ja tittelillä kiistää seurannan ja tarkkailun. Kumpaankin luotat? -IL kommentti tähän linkkijuttuun: ~ https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000005838460.html -

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      HS näinä päivinä

      Hänen mukaansa Melnikov kiistää kaikki syytteet, rangaistus­vaatimukset, kaikki liitännäisvaikutukset sekä yksityis­oikeudelliset korvaus­vaatimukset. Lisäksi Melnikov kiistää Kotirannan mukaan jyrkästi toimineensa järjestäytyneen rikollisryhmän jäsenenä.

      • Anonyymi

        Jos venäläinen kiistää jotakin niin sitten se tietysti tarkoittaa että hän on syyllistynyt juuri siihen ja pahempaan mistä hän syytetään. Noinhan koko venäjä on toiminut varsinkin viimeiset kaksi vuotta Ukrainan sodan rikoksia peitellen.


      • Anonyymi

        Milloin ikinä maailmassa venäläinen konna olisi myöntänyt syyllistyneensä koskaan mihinkään laittomaan? Ainoat ”tunnustavat rikolliset” ovat ne syyttömät, jotka on kidutettu ”tunnustamaan.”


    • Anonyymi

      – Paraisilla ei ole harjoitettu eikä peitelty mitään rikollista toimintaa. Airiston Helmi on ostanut Paraisten alueelta kiinteistöjä suomalaisilta myyjiltä, rakennuttanut niille avoimesti rakennuslupien mukaisesti rakennuksia ja laitureita. Yhtiö on harjoittanut pienimuotoista matkailuliiketoimintaa, toteaa puolustuksen tiedotteessa Melnikovin asianajaja Kai Kotiranta.

      • Anonyymi

        Juu... eihän venäläiset koskaan mitään tee vaan heitä syytellään aina perättömästi.
        Kyllä täällä Suomessakin on ilkeää porukkaa, kun kehtaavat ahdistella venäläisiä, jotka ovat sydämellisiä ja epäitsekkäitä. Katso nyt Putiniakin: hän yrittää auttaa ukrainalaisia täysin pyynteettömästi, mutta paksukalloiset ukrainalaiset eivät ymmärrä Putinin hyvyyttä.


      • Anonyymi

        Miten niin ”kai”? Eikö se olekaan varmasti Kotitanta?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juu... eihän venäläiset koskaan mitään tee vaan heitä syytellään aina perättömästi.
        Kyllä täällä Suomessakin on ilkeää porukkaa, kun kehtaavat ahdistella venäläisiä, jotka ovat sydämellisiä ja epäitsekkäitä. Katso nyt Putiniakin: hän yrittää auttaa ukrainalaisia täysin pyynteettömästi, mutta paksukalloiset ukrainalaiset eivät ymmärrä Putinin hyvyyttä.

        Meillä kyntää nyt rujon suuntaavasti tiukka russofobia, kohtalokkaasti - sillä miten kävi aikanaan, kun 1941-uho nousi kiihkeyksissään sodaksi, Jatkosotamme hyökkäyssodaksi yhdessä Saksan kolmannen valtakunnan kanssa!


    • Anonyymi

      Luoma menee aina Venäjä edellä. Joka kerta. Jo monet hänen Venäjämieliset kaverinsa ovat kääntyneet pois, kiitos Putinin toimien. Toimien joita Luoma puolustaa henkeen ja vereen. Jokaisen suomalaisen luulisi tajuavan ettei Putinin väitteet mm. Suomesta pedofiilien ja sukupuolineutraalien ja narkomaanien turvasatamana pidä paikkaansa. XXX

      • Anonyymi

        Missä noin on väitetty, muualla kuin sinun kommentissasi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Missä noin on väitetty, muualla kuin sinun kommentissasi?

        Ainakin itätrollit Pekka S, Ilja J, IPU-Antti ja Jon H ovat siirtyneet Tuonelan joen toiselle puolelle. Kohta lautalle astuu yksi trolli lisää.... kukapa se on? 😁


    • Anonyymi

      Katsokaahan milloin tämä on kirjoitettu, milloin itse armeijan, poliisin ja tullin jne rynnäköintitapahtuma operoitui Airistolle! Onkohan kyseessä tahallinen pitkittäminen, kiusanteko - onhan kyseessä venäläinen!

    • Anonyymi

      Piti olla Venäjän armeijan salainen soluttautumishanke?

      • Anonyymi

        Maihinnousualus - näkyy valokuvissa - laiturissa kiinni ja Turku - Tukholma -väylän toisella puolella kalliosaari varasto- sekä majoitustiloineen, helikopterikenttineen ja massiivisine laitureineen.


      • Anonyymi

        Höpö höpö - kyse on venäläismafian soluttautumisesta, josta napsahtaa tuomio


    • Anonyymi

      Miten tämän piti ollakaan?

      "Syyttäjien mukaan Airiston Helmeä käytettiin kulissiyhtiönä, joka oli perustettu Melnikovin johtaman järjestäytyneen rikollisryhmän toiminnan peittelemiseksi. Ryhmä oli syyttäjien mukaan tarkasti ohjeistettu, valvottu ja johdettu. Melnikovin mukaan minkäänlaista rikollisorganisaatiota ei ole ollut olemassa."

      https://www.hs.fi/kotimaa/turku/art-2000010105492.html

      "Operaatiossa löydettiin ja takavarikoitiin yli kolme miljoonaa euroa käteistä. Melnikovin vastauksen mukaan rahat olivat hänen omia käteisvarojaan, joita hän oli avoimesti nostanut Suomessa pankkiautomaateilta ja tallettanut omistamansa rakennuksen kassakaappiin. Keskusrikospoliisi (KRP) tutki asiassa epäiltyä rahanpesua, mutta sittemmin tutkinta lopetettiin ja rahat palautettiin Melnikoville."

    • Anonyymi

      Melkoisen kiusallista Suomen viranomaisille, jotka olivat alussaan rynnäköidessään Airiston Helmeen - täydessä sotapsykoosissa!

      • Anonyymi

        Mitä räkytät? Syyttäjä vaatii venäläiselle viiden vuoden vankeusrangaistusta muun muassa törkeästä veropetoksesta ja törkeästä kirjanpitorikoksesta.


      • Anonyymi

        Itätrolli iloitsee, jos venäläinen talousrikollinen ei joutuisi rikoksistaan vastuuseen.
        Hän on niin isänmaallinen - vaan mikä on se isänmaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Itätrolli iloitsee, jos venäläinen talousrikollinen ei joutuisi rikoksistaan vastuuseen.
        Hän on niin isänmaallinen - vaan mikä on se isänmaa

        Muistatko Airiston alun, kun Suomen viranomaiset rynnäköivät alueelle - oli luulo, että Venäjän armeija oli valmistelemassa soluttautumista. Kiusallista tähän päivään?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä räkytät? Syyttäjä vaatii venäläiselle viiden vuoden vankeusrangaistusta muun muassa törkeästä veropetoksesta ja törkeästä kirjanpitorikoksesta.

        Luitko tämän avauksen tekstin, luehan se ja sitten ajattele uudestaan. Onnistuisiko?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Muistatko Airiston alun, kun Suomen viranomaiset rynnäköivät alueelle - oli luulo, että Venäjän armeija oli valmistelemassa soluttautumista. Kiusallista tähän päivään?

        Älä valehtele!

        Poliisi teki kotietsinnän ja selvisi, että Airiston Helmeä käytettiin kulissiyhtiönä, joka oli perustettu Melnikovin johtaman järjestäytyneen rikollisryhmän toiminnan peittelemiseksi.


      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Alussa rajut syytökset. Kuivui kokoon! Rahatkin vapautettiin, ei ollut syytä pitää takavarikossa. Ryssävihaako?

      • Anonyymi

        Voi sinua typerys - jos uutisia seuraisit niin olisit huomannut, että Airiston Helmi -jutun pääsyytetty Pavel Melnikov saapui eilen vastaamaan talousrikossyytteisiin Varsinais-Suomen käräjäoikeuteen.

        Linkki löytyy kommenteista.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Olikohan viranomaisilla venäläisyyttää vihaava 1941-uho päällä, kun rynnäkköön kävivät tämän casen alkumetreillä? Mitä jäi käteen?

      • Anonyymi

        Hulluja horiset - venäjäkiimako saa sinut valehtelemaan?

        Kotietsinnän tuloksia käsitellään tällä hetkellä oikeudessa Turussa.


    • Anonyymi

      Paljon rynnäköinnin melua alussa; mihin metelönti katosi?

    • Anonyymi

      Muistatko alun vouhotuksen? Taisi olla jopa armeija pelissä mukana?

    • Anonyymi

      Sangen kiusallinen tapaus, varsinkin alussaan, jo vuosia sitten - kaikkine rynnäköinteineen Airiston Helmeen.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      139
      2013
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1918
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1868
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1660
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1468
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1170
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1158
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1137
    Aihe