Sotapeli Airistolla!

Lööppimedia [1 sekä itseään laatumediaksi kutsuva Helsingin Sanomat on julistanut verhottua ja julkistakin Venäjän uhkaa maakaupoista Airiston aalloilla [2 – Turun saaristossa. Epäily ja lietsonta puoliksi syyllistää venäläisiä laivaväylien jopa ruotsinlaivojen upottajiksi [3 …

West trolling manipulation -tyyppinen [4 mediahuuto suorittaa järeää markkinointia kääntääkseen suomalaisten päitä Venäjän vastaiselle uralle – onnistumatta, sillä seuraavakin kansalaiskysely tuottaa täyden yli 50 prosentin kiellon lännenmiehen sotakoneeseen liittymättömyytenä [5.

Mikä on Airiston aaltojen takana – lööppimedia tuntuu sen jo etukäteen tietävän [6 – nimettömistä lähteistä. Nyt on haettu dekkarikirjailija Ilkka Remeskin apuun – jo sentään elävänä ihmisenä, nimellä – aiemmin oli paljon nimettömiä sotilaspiirejä [7, jotka haluavat luoda hyytävää idän uhkaa tänne meille - lännen ja idän vedenjakajalle [8.
...
Helsingin Sanomat julkaisi jutun toimittaja Laura Halmisen automaationäppäimistöltä – kaikki oli jo tiedetty ennakkoon, arveltiin fiktiona. Nyt esitämme toisen skenaarion, jonka liikeidea hipoo nerokkuutta erityisesti markkinoinnin osalta, joka on nyt käynnissä!

HS otsikko: ”Kun kirjailijasta tehtiin ennustaja: Ilkka Remes kirjoitti Turun saariston ratsiasta jo vuosia sitten, ja se tuskin oli vahinko”
Linkki itse juttuun ~ https://www.hs.fi/mielipide/art-2000005841053.html -

Ote HS-jutusta: ” … ”Paraisten tapahtumat olisi voitu estää, jos varoittavat merkit olisi otettu tosissaan. Kiinteistöjen todellisia omistussuhteita olisi pitänyt selvittää ja tehdä ratsioita epäilyttäviin kohteisiin”, Remes kirjoitti kirjassaan Jäätyvä helvetti kolme vuotta sitten.

Nimimerkki Remes tunnetaan lievästi todenmakuisista teoksistaan. Toden tuntu syntyy sekoittamalla faktaa ja fiktiota, mutta on Remeksellä poikkeuksellisen hyvät lähteetkin. Kirjailija vaikuttaa ajoittain olevan askeleen jos toisenkin edellä niin poliisia kuin uutistoimituksiakin … ” -HS.

IL-vastine HS-kirjoitukseen:
Jos jatkamme samalla jossittelun, mutta "varmojen nimettömien lähteiden" teemalla - otamme esille reaalisesti liiketoimintasuunnitelman, joka ei ole Venäjän uhkaa eikä mielikuvitusta pienoissukellusveneistä eikä pienistä vihreistä miehistä. Mistä muuten tuo 'pieni' on ilmestynyt vihreisiin miehiin – alemmuuskompleksisuuttako keksijältään?

Niin tai näin, vierasmaalaiset oivalsivat, että Turun saaristo on loistava paikka "sotapeleille", sellaisille, joilla on paljon rahaa toteuttaa huimiakin mielihalujaan. Jokaisessa suuremmassa kaupungissa on taviskansalaisten lompakoille sopivia räiskintäluolia, joissa päästään huutamaan: "Osuin, kuolit" …

Airiston Helmi on tosiaan tukikohta. Tukikohta, jossa matkailijaryhmät, vaikkapa Kiinasta, joka muuten löysi jo Lapinkin ja seuraavaksi Saimaan - kohtaavat aidon ja todentuntuisen sotapeli-ympäristön palkkiomatkailuna. Incentive-matkailu [9 on suosittua maailmalla, erityisesti Kiinassa, jossa osaavia on aina haluttu palkita merkittävillä huomioinneilla.

Airiston aalloilla voidaan toteuttaa räiskimisen seikkailua puhtaassa ja rauhallisessa ympäristössä kaikin sellaisin mukavuuksin, joista "tavikset" näkevät vain unta. Ja tämä maksaa, siksi myös investoinnit ovat toden tunnun luomiseksi arvokkaat ja rahaa on kulunut ja kuluu.

Investoinnit on paljolti jo tehty, vain markkinointi puuttuu! Nyt se tuli, ja millä tavalla - kommandojoukot rynnäkkökiväärein ja täysin ilmaiseksi! Suomen veronmaksajien rahoilla palkkiomatkailuidea sai palstametreittäin mitä mielikuvituksellisinta mainontaa, ulkomaita myöten.

Niin, kerrassaan loistava markkinointi-isku, aitona ja laajasti levitettynä. Nerokasta, sanoisin, mutta oliko tämä kuin Remes, joka maalaa sitä tavanomaisempaa uhan ja todellisen sodan mielikuvaa. Nyt juuri markkinointi, kuten tämän avaus, on täysillä käynnissä ja investoija/ sijoittaja kiittää nöyrästi.


Niin, mitä sitten?

Annetaan poliisin ja verottajan (yms.) tutkia tapausta, ja odotellaan syyteharkintaan siirtoa ja jopa mahdollista oikeudenkäyntiä … jätetään ”remesmäinen arvuuttelulööpitys” ja keskitytään itse asiaan sekä nousseihin epäilyihin talousrikoksista, joissa rahanpesun alkulähde on myös tunnistettava, ja jos se on tehty Venäjällä rikollisin tavoin – ovat venäläiset viranomaiset siinä mukana, sillä suomalainen rikospoliisi ei voi mennä ilman lupaa itärajan taakse tutkimaan syltyn syntyjä syviä – jos näin on todellisuus.


Viitteet:
[1
[2
[3
[4
[5
[6 ~ https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005840247.html – KRP tuntuu tietävän
[7
[8
[9 ~ http://www.visitfinland.fi/studies/mek-incentive-matkailustrategia-2004-2007/ - MEK
.

Jatkuu viitelinkein ---

0

<50

  Vastaukset

   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Jyväskylän senioritalon palo sai alkunsa parvekekynttilästä

    Syyte tulossa huolimattomasta tulenkäsittelystä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006569983.html
    Maailman menoa
    126
    4447
   2. Ovatko ihmiset unohtaneet että edustatte omaa työpaikkaanne myös omalla vapaa-ajallanne?

    Hävytöntä käytöstä, törttöilyä ja yksityisiä asioita julkaistaan someen. Sietäisi hävetä. Ettekö ymmärrä että tekonne vaikuttaa työpaikkanne imagoon j
    Maailman menoa
    126
    3916
   3. Stefan on onnellisempi kuin koskaan!

    Keväällä Martina Aitolehdestä, 37, eronnut Stefan Therman, 34, on elänyt jo kuukausia parisuhteessa ex-missi Sofia Belórfin, 30, kanssa. – Olen todel
    Kotimaiset julkkisjuorut
    173
    1110