Naapurien tarkkailu

Rillonen

Minulla on 5 vihkollista tekstiä naapurieni toimista pihamaalla. Erittäin kiinnostavaa puuhaa!

56

1406

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lisää.samanlaista

      Hauska heppu! ;D

    • mitäv-ttua

      Miksi kerroit siitä? Etsitkö kustantajaa?
      Onko videomateriaalia?

    • kriitikko_

      Pistäpä vihkojesi tekstiä tänne luettavaksi niin arvioidaan onko kyse vakavastakin asiasta...

    • Kuunox

      Olen sairas kyttääjä en eroita omia ja muitten asioita.kyttään juoruan haukun muita ihmisiä mutta en kestä jos minusta sanotaan jotain negatiivistä menee herne pussi nenään.

      • Huojentunut

        Mahtavaa! Luulin olevani ainoa. Naapurit vaihtuvat useasti. Varmaan jotain pummeja eivätkä maksa vuokriaa.

        Jokaisesta naapurista on oma mappi. Säilytän niitä vaatehuoneessa, kun ei enään muualle mahdu.

        Olen myös öisin laittanut mp3 tallentimen postiluukusta siimalla. Tietysti haen sen pois ennen kuin heräävät. Muistitikkujakin on jo kunnioitettava määrä.

        Kerran otin kuvan kun kossit potkivat palloa pihalla. Jumalauta! Se pallohan voi osua ikkunaan tai autoon.

        Onneksi en ole ainoa, niin päästään noista pitkätukkahipeistä eroon.


      • kaikkiviittaasiihen

        Ettekai ole kotoisin Riäykkälästä?


      • ärtynyt

        sairasta toisten vahtiminen oletteko ken ties yrjön kadulta okusta?


      • Anonyymi
        ärtynyt kirjoitti:

        sairasta toisten vahtiminen oletteko ken ties yrjön kadulta okusta?

        Juu, näin kerran yrjön kadulla - Okussa.


    • Rillonen

      Otteita vihkoni sivuilta:
      5.30 b8 lähtee töihin,autosta kuuluu sivuääni
      5.45 a3 käy tupakalla,kolauttaa oven
      7.30 -8.00 töihin lähtö a1,a3,b7,6,9
      8.30 siivooja kolistelee rapussa
      9.00 siivous tarkastukseni mukaan mattojen alta siivoamatta
      9.20 roska auto tulee
      9.40 roska katoksen tarkastus,pöntöt jätetty vinoon

      • Neuvoisin_näin

        Erinomaista!
        Mukava kun saatiin tämäkin aihepiiri käsiteltäväksi ja noin tarkkoja muistiinpanoja ei ole aikaisemmin julkaistu palstalla vaikka niille olisi suuri kysyntä.
        Toivoisin sinun myös paljastavan myös naapurien sukupuoliseen käyttäytymiseen liittyviä piirteitä esimerkiksi näin:
        "Klo 6.38. Seinäntakainen asukas selvästikin runkkaa vessassa. Kaikesta päätelleen hän seisoo lähellä seinää, koska käsi kopsahtaa siihen säännöllisin ja melko tihein väliajoin."
        Kuten on oletettavissa, niin juuri tuollaiset asiat kiinnostaa suurinta osaa lukijakuntaa, vaikka eräät yrittävätkin esittää muuta. Niihän sitä herjataan myös Seiska-lehteä, mutta monet lukevat sitä silmät tapillaan. Samoin on asia erilaisilla keskusteluplstoilla, eli mitä parempi juoru, niin sitä enemmän sillä on lukijoita. Se ei taas merkitse mitään perustuuko kirjoitus vähääkään tosiasioihin, kunhan on muuten hyvä houre..siis omalla tavallaan.


      • siivoustietäjä

        Yleensä kerrostalossa ylläpitosiivoukseen ei kuulu mattojen siirtely, eikä varsinkaan urpojen asukkaiden ovimattojen siirtely.


    • Psyk

      Mielenterveys ongelmat ovat aika yleisiä ikävää kun ei osaa hakea ammattiauttajilta apua.ysimillinen burana auttaa.

      • ValittaenOnTodettava

        Tuollaista on ikävä lukea.
        Eikö sinulla tosiaan ole yhtään läheistä joka ohjaisi ammattiauttajan luokse? Entä jos vielä yrittäisit soittaa hätänumeroon?
        Vaan tee nyt kuten haluat niin yhteiskunnalle ei koidu enää lisää kustannuksia kun nautit ysimillisen buranan omasta aloitteestasi.
        Hyvää matkaa..ihan rohkeasti sitten vaan..


    • täti

      Hauska trolli, thank you.

    • Sirkku67

      Hahah...päivän parhaat naurut...paitsi tuo ysimillisjuttu on ihan sairasta. Ihan oikeesti meillä asuu rivarinaapurissa uskovainen ämmä, joka käy tonkimassa toisten roskapussia ja haluaa tietää toisten asioista kaiken...kyselee, vahtii, juoruaa ja yrittää "pelastaa" jessuksen nimissä....joten varokaa naapureita, joitten auton takaosassa on kala, jonka sisällä risti...ihan höpelöitä kyttääjiä.

      • Näitä_on_nähty

        Ei siinä kalan kuvan sisällä mitään ristiä tarvitse välttämättä olla. Pelkkä ruutanan kuva kertoo jo kaiken. Toki uskovaisiakin on monenlaisia ihan niin kuin muitakin ihmisiä, eli toiset on henkisesti terveenpiä ja toiset sitten vähemmän.. jokalähtöön löytyy.


      • Uskovaisissaon

        Enimmäkseen henkisesti sairaita. Onhan tuo nähty.


    • Kyttäri

      Itselle kyttääminen on elämän suola tiedän naapurin asiat paremmin kuin hän itse.utelen juoruan helpottaa aika paljon.

      • Jatka_samaan_malliin

        Se on oikein!
        Tuohan on vain lähimmäisistä välittämistä ja huolenpitoa. Esimerkiksi monilla on huono muisti, joten sinusta on apua tietojen ajantasalle saattamisesta silloin kun muistisairaat ei itse tiedä asioiden oikeaa laitaa.


    • Tosimr

      Juoruaminen on elämäntapa minulle kutan valehteleminen käännän asiat aina sellaiseksi kuin itse haluan.en kyllä aina usko itsekkään omiin juttuihin ei se minua haittaa vaikka sanotaan että olen patolokinen valehtelija.

    • CandyCamera

      Kannattaa julkistaa nimimerkillä !

      Voivat ottaa itseensä jos tietävät että joku seuraa heidän tekemisiään ?

      • täti

        Jonkunhan on pidettävä asioista huolta.
        Kyllä naapurit on tunnetava, mitä tarkemmin, sitä parempi


    • Rillonen

      Naapurien toimet on syytä tutkia tarkkaan! Varsinkin taloyhtiön säännöistä on hyvä muistuttaa naapureita säännöllisesti,varsinkin heille jotka eivät osallistu taloyhtiön talkoisiin.

    • täti

      Kyllä se on niin, että kun pitää naapureita silmällä, eivät talon vanhukset ehdi kuukausia mädätä asunnoissaan viimeisen hengenvetonsa jälkeen. Kyllä rillonen huomaa, jos luvattomasti porraskäytävään jätettyä rollaattoria ei ole muutamaan päivään liikuteltu tai seinän takaa ei kuulu tavanomaista aamuryvintää.

      • Mr.Molotov

        Kuka on se, joka rohkenee pelkästään tämän käydyn keskustelun jälkeen väittää etteikö naapurien vahtiminen olisi -ei vain hyödyllistä- vaan lakiin kirjoittamaton kansalaisvelvollisuus!
        Niin mielelläni kuin itsekin osallistuisinkin tämän kaltaiseen toimintaan, en voi tehdä sitä kovinkaan tehokkaasti, sillä naapurien piha-alueet on sijoitettu asuntoni ikkunoihin nähden niin ettei silmälläpito ole kovin kattavaa. Näin ollen saatu hyöty kulutettuun aikaan nähden on varsin vaatimatonta vaikka parhaani toki yritän.


      • Näin

        Liikkeelle siitä, Mr. Molotov! Jos omista ei omista ikkunoista tarpeeksi näy, on kuljeskeltava pihoissa, istuskeltava penkeillä ja samalla tarkkailtava meininkiä.
        Alakerroksen ikkunoista sisään ja autoihin kurkkailu kuuluu ilman muuta asiaan. Rohkeimmat naapureiden tarkkailijat tarjoituvat jopa kantamaan emäntien ostoskassit asuntoon. Huom. silleen pääsee asuntoon! ! Ulkona liikkuessasi saat myös raitista ilmaa ja runsaasti liikuntaa.


      • Mr.Molotov
        Näin kirjoitti:

        Liikkeelle siitä, Mr. Molotov! Jos omista ei omista ikkunoista tarpeeksi näy, on kuljeskeltava pihoissa, istuskeltava penkeillä ja samalla tarkkailtava meininkiä.
        Alakerroksen ikkunoista sisään ja autoihin kurkkailu kuuluu ilman muuta asiaan. Rohkeimmat naapureiden tarkkailijat tarjoituvat jopa kantamaan emäntien ostoskassit asuntoon. Huom. silleen pääsee asuntoon! ! Ulkona liikkuessasi saat myös raitista ilmaa ja runsaasti liikuntaa.

        Asia vaatinee useamman kuukauden harjoittelua vaikuttaakseen normaalilta toiminnalta ja herättämättä alueen asukkaissa epäilyä vakoilun kohteeksi joutumisesta.
        Näille syksyn hämärtyville illoille onkin mukava löytää uusi mielenkiintoinen harrastus, samoin kuin myös lyhyille talvisille päiville. Ensi vuoden kevään koittaessa voinenkin raportoida paikallisesta elämänmenosta tämän(kin) palstan lukijoille, sillä käytännön kautta varmastikin löytyy arvokasta oppia naapurien tarkkailusta.
        Valittaen on kuitenkin todettava etten asu kerrostalossa, mikä helpottaisi huomattavissa määrin toimintaani, mutta annan oman osani siitä mitä annettavissa on.

        Palaamme siis asiaan vuoden 2019 kevään koittaessa silloin kun peipposet on palanneet!
        Kiitos.


    • Rillonen

      Mitäs täällä puhutaan, itse tarkkailen tipuja keväisin naapurieni lisäksi. Jos haluatte voin julkaista päiväkirjani otteita vuoden 2016 talohuolto toiminnasta. Mieheni käy aamulla salaa tarpeillaan yleisissä tiloissa joten vesi&paperi kulut on saatu minimiin.

      • Näin_on_käynyt

        Tiedänpä tapauksen missä Kesälahdelle muuttanut 5-henkinen perhe käytti vanhan rivitalon erillisesssä rakennuksessa olevaa saunan suihkutiloja lähes päivittäin ettei itselle tulisi isoja vesilaskuja. Osasivat sentään lopettaa kun asiasta huomautettiin. Muutenkin kyseessä oli ainakin vanhempien osalta "poikkeavat persoonat" ja pahinta oli jatkuva rähjääminen ja sotajalalla oleminen. Haukkuivat niin naapurit kuin talohuollonkin sananmukaisesti hirvittävällä huutamisella. Muuttivat onneksi pois paikkakunnalta. Nykyisin tuo rivitalokin on tyhjennetty kokonaan asukkaista ja siinä se seisoo autiona kuten myös useampi kerrostalo.


    • täti

      Rillonen: Laita ihmeessä juttua huomioistasi tulemaan, että muutkin oppii lisää.
      Kulujen minimoinnista kannattais laittaa eri keskustelu.
      Tuleva pimeä vuodenaika on erittäin otollinen omakotitaloissa asuvien naapurien tarkkailuun. Voi seisoskella pitempäänkin talojen kohdalla hämärissä. Näin olen saanut selville mm. miten usein syövät noutoruokaa, isännän kalsareiden mallit ja värit, lasten salatupakoinnista puhumattakaan.

    • Muistix

      Veroilmoituksen tekoon sain naapurilta apua kun kysyin omia asioita kun en muistanut tarkaan niin naapurin emäntä muisti paremmin kuin minä.suuri kiitos hänelle.tälläinen naapuri on korvaamaton apu.

      • täti

        Hyvä poitti tarkkailtavana olleelta. Kannattaa kysyä naapurissa asioitaan, jos ei itse muista. Naapurit tietää yleensä myös hyvin, ketä on käynyt kylässä.


    • huhhuhhuijaa

      Aikoinaan verevällä naapurin rouvalla oli tapana siivoilla alasti, tarkkailin mielelläni kun oli suora näkymä, vaikka rouva itse taisikin luulla olevansa katveessa...

    • Omavapaus

      Naapurin kyttääjä ja juoruakka alkoi ottaa hermoon tilasin sille lantakuorman pihaan kun ei ollut itse paikalla.

      • mitäv-ttua

        Siekö se olit? Vähän jo epäilinkin. Olisit iloinen, että edes joku on kiinnostunut sinusta :-)


    • Puuht

      Kukkapenkit muut kasvit saavat kasvu voimaa lantaa ei joka paikasta saa vielä kotiin tuotuna.olen vihreä kateudesta.

    • Katei

      Niinpä ymmärrän kateuden.kotiin tuotuna oven eteen kipattuna vain talikko puuttuu mutta pieni murhe on myynnissä esim.puuilo tokmanni ym.kyllä sinunlaisia naapureita pitäisi oikeasti olla enempi.

    • Bongar

      Itsellä on yökiikarit näen tarkkaan naapurin toimet.oli hyvä ostos.

    • Vojööri

      Olen katsonut naapurin tv'a siitä lähtien, kun ostivat mahottoman ison taulutelevision. Hyvin näkyy ikkunasta ikkunaan.

    • Lauantainsatoa

      Taas naapuri lähti kauppaan, kaksi pussia pulloja muassaan palautettavaksi, sitä se työttömyys teettää ja tupakka haisee rappukäytävässä kun lähti ovesta. Alakerta tamppasi mattoja jo kymmeneltä, kostin metelin ja lakaisin parvekkeelta lehdet alas hänen pihalleen. Vastapäätä joku laittaa talvirenkaita, vaikkei ole pakkastakaan.

    • Tipe

      Kyllä on hankalat naapurit.ikävä elää omaa elämää kun ei saa olla rauhassa.

    • Kyttiäkö

      Pihakatoksen roskiksella näkyi kaksi tyyppiä tonkimassa ja jotain pistelivät muovikassiin. En nähnyt mitä. Ei olleet pultsarin näköisiä tyyppejä. Auton olivat pysäköineet kulman taakse. Totesin tämän, kun lähdin juuri kävelylle.

    • Makaaja

      Näkyy joillain olevan joutavaa rahaa, kun pitävät yökaudet ulkovalaistuksia päällä. Ilkeästi makuuhuoneeni ikkunaan paistaa.

    • Höhjahyi

      Kyllä on taas joulun alla ilmestynyt viinapulloja jätekatokseen. Pikkupojat näkyivät vetelevän jämiä pulloista eilen iltapäivällä. Siitä se alkaa.

    • Anonyymi

      Sen verran on uutta naapureiden tarkkailussa, että yläkerran vuokralainen näkyy viimeinkin päässeen linnasta. Kuului eilen yläkerrasta riitelyn ja kaatuvien huonekalujen ääniä ja sit näin naisen juoksevan pihan yli ja ukko perässä. Ei se ihmekään, Jos ukko oli vihanen, kun nainen piti välillä toista, liekö se toinen ihan vielä ollut asunnossa.

    • Anonyymi

      Kuulin ihan selvästi kun aamulla klo 06.58 yläkerrassa laskettiin vettä kahvipannuun. Valitin isännöitsijälle välittömästi. Tässä talossa ei tuollainen mellastaminen sovi alkuunkaan.

      • Anonyymi

        Onhan tuo aikaista. Oisko peräti töissä käyvää porukkaa siinä asunnossa? Nuo töissä käyvät kyllä
        täällä meilläkin häiritsee tavan ihmisen päiväjärjestystä. Nousevat aikaseen loruuttamaan suihkua ja vessaa, kopistelevät portaissa lähtiessään meikäläisen makuusaikaan. Viimestään niiden auton käynnistys karistaa viimesetkin unenrippeet meikäläisen silmistä. Koira sitten haukkua louskuttaa yksinäisyyttää kokko päivän niiden asunnossa. On se raskasta.


    • Anonyymi

      Tarkkailuni tuloksena voin väittää, että vastapäisen asunnon aikuinen ei ole ollut useampaan päivään kotona. Vajaa viikko sitten näin viimeksi kun illansuussa oikein simpsakkaasti laittautuneena nousi taksiin kadun varressa. Tytön luona näkyy asustestelevan kavereita jaon aika meno päällä. Mitä kiikarilla näin, niin aika siivotontakin alkaa olla. Mistähän on alaikäset monta pulloa viinaa hommanneet?

    • Anonyymi

      Minun taas ei tarvitse tarkkailla. Naapuri tarkkailee minua. Käypä nykyään päivittäin ja tarkastaa arvoesineeni ja laskee niille hinnan.

    • Anonyymi

      Joensuu, on erityisesti, kyttääjien paratiisi. Nämä eri ikäryhmiin kuuluvat paskahousut osoittavat vain oman tyhmyytensä. Muutama kyttääjä seurannan alla (virkavalta toimii), joutuvat vastaamaan tekosistaan, loppuu pahin intoilu.

      • Anonyymi

        Tarkkailet kyttääjiä, olet siis kyttääjä.


    • Anonyymi

      Hullu naapurin akka pisti verhot makkarinsa ikkunaan, nyt en enää näe mitä siellä tehdään! Onko tämä oikein? Miksi isännöitsijä ei tee mitään? Ovatko verhot makuuhuoneen ikkunassa edes laillisia, kysyn vaan?!

    • Anonyymi

      Ei kyttääjiä tarvitse kytätä, ne huomataan jo kaukaa, tulevat häiriköimään.

      • Anonyymi

        Seliseli. Kyttääjästä et tiedä mitään ellet itse kyttää.


    • Anonyymi

      Kyllähän näin, kyttääjäät haissee jo kaukaa, taittaapi tämä seliseli olla koko keskustelun aloittanut kyttääjä, työtön, paskaset verkkahousut, ei ommaa elämää.

      • Anonyymi

        Miten se naapurista sinua kyttäävä haisee? Selitäpä nyt oikein tarkkaan, hyvä kyylä! Kyllähän se on niin että et sinä kerrostaloyhteisössä naapurikyttääjiä edes havaitse ellet itse tarkkaile naapureitasi. Vai onko asiasta erimielisyyttä? Itse olen saanut olla ihan rauhassa kerrostaloissa, en tiedä onko minua kytätty, enkä ole kiinnostunut naapureiden tekemisistä. Jos joku on kiinnostunut minua kyttäämään niin kaikin mokomin.
        Kerrostalokyttääjä on katsojan silmässä.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1388
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1251
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1195
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1145
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      20
      1114
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1067
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      33
      1038
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1033
    9. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1032
    10. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1023
    Aihe