EU alistaa kansallisvaltiot liittovaltioksi

suomi.nousuun

https://blogit.kansalainen.fi/kuinka-kyykkyyn-menet-ennenkuin-nouset-vastustamaan-isanmaamme-tuhoamista/

Jokainen meistä tietää faktan, että Euroopan unionista halutaan tehdä liittovaltio, jossa kaikki valta olisi vain ja ainoastaan sitä johtavalla elimellä.

Euroopan komission puheenjohtaja Jean-Claude Juncker kirjoitti Itävallassa 22.8.2016: – Rajat valtioiden ja kansojen välillä on kauhistuttavin keksintö, minkä poliitikot koskaan ovat keksineet. Meidän tulee taistella kaikin voimin ja tavoin kansallisuusajattelua vastaan. Meidän velvollisuutemme on lakata seuraamasta sellaisia johtajia, jotka kannustavat meitä olemaan uskollisia kansoillemme. Eurooppa on suurien ongelmien keskellä. Meidän täytyy luovuttaa kaikesta muusta paitsi yhdestä asiasta, joka on tämä: meidän on luotava – ja luotava nopeasti – yksi ainoa kansallisvaltio nimeltä Eurooppa ja tässä luomuksessa meidän on hävitettävä kaikki rajat. Meidän tulevaisuutemme on siinä, että me kadotamme nykyisen identiteettimme ja kohtaamme maailman, jota kukaan ei osaa arvioida tällä hetkellä, mutta joka varmasti on parempi kuin tämä, jossa nyt elämme.

Näin Juncker, jonka sanat ovat kylmäävän korkealla EU:n rakenteissa. Järkyttävää on, että oma presidenttimme kumartaa tuota mielipidettä … kumartaa syvään.

Pääministeri Sipilällä oli ja on suuri visio, joka myötäilee tasan Junckerin ideologiaa. Myös esimerkiksi Stubb on jo 2008 viitannut samaan asiaan puheissaan. Katainen myi myös omalta osaltaan Suomea ja sai palkaksi kesken ministerikauden ison hyväpalkkaisen viran EU:lta. Esimerkkejä löytyy vaikka kuinka paljon!

Nykyisellä suunnitelmallisella liittovaltiokehityksellä on nyt kiire, ja hallituksemme tuntuu tekevän kaikkensa tuon kylmäävän agendan eteen.

Kaikesta näkee, jos tajuaa ottaa laput silmiltä, että Suomeen yritetään luoda raju luokkayhteiskunta, joka suosii rikkaita, mutta lyttää kaiken tavallisen työssäkäyvän, opiskelijoiden, eläkeläisten, työttömien ja yleensäkin vähäosaisempien ihmisten elämisen arvon … ihmisarvo mitataan mielellään vain rahassa. Kaikkein tuottoisinta tänään globalistipoliitikolle ovat haittamaahantunkeutujat, joiden olemassaolo takaa ahneille vokkiyrittäjille miljardibisneksen … jonka kansa maksaa. Ikävä kyllä nykyään seisten taputtaen.

Vallalla on selkeästi “hajota ja hallitse” -tapa. Näin saadaan tavalliset kansalaiset kuilun partaalle siten, että heidän on pakko lopulta hyväksyä, mitä on tarjolla niin politiikassa kuin taloudessakin. Ratkaisuksi jää lopulta se suunniteltu, kaiken pelastava, tosiasiassa meidät nylkevä liittovaltio.

Joku on joskus taannoin kirjoittanut osuvasti: – Paras tapa kontrolloida ihmisiä on viedä heidän vapauksiaan pala palalta ja poistaa heidän oikeuksiaan pikkuhiljaa. Näin ihmiset eivät huomaa vapauksiensa ja oikeuksiensa kadonneen ennen kuin on liian myöhäistä palauttaa ne.

Itse haluan eroon EU:sta. Haluan Suomeni takaisin!

Haluan tähän maahan oikean itsenäisyyden ja ehkä jopa oman rahan. Haluan tälle kansalle valinnan vapauden käydä kauppaa minkä maan kanssa tahansa, siihen kenenkään puuttumatta. Huomenna korotamme EU:n jäsenmaksuja … tuntuuko hyvälle?

Kuinka kyykkyyn menet, ennen kuin nouset vastustamaan tätä isänmaamme tuhoamista?

Mauri Peltokangas

16

316

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Avaus-on-pötyä

      1. EU:sta ei olle tekemässä liittovaltiota. Jäsenmaiden enemmistö on sitä vastaan.

      2. Päätöksentekoa ja niiden valvontaa tulisi kyllä kehittää, mutta se ei sovi niille jäsenmaille, jotka keskittyvät vain rahastamiseen, ei yhdessä päätettyihin velvollisuuksiin.

      3. Junckkerilla on oikeus puhua ja luoda tulevasiuuden näkymiä. Yksikään suomalainen poliitkko ei ole asettunut niiden kannattajaksi. Suomi on liittovaltiokehitystä vastaan.

      4. Suomen hallitus pyrkii luomaan koko kansalle tasapuolisen hyvinvoinnin. Siinä on edistytty. Myös turvapaikanhakijoille on pyritty luomaan elämän edellytykset.

      5. EU:n suuria saavutuksia on mm. vapaakauppa-alue. Suomalainen yritys voi käydä kauppaa vapaasti sekä EU:ssa että koko maailmassa.

      • qåaäzm

        Narraat.


    • HyväAvaus

      Erittäin hyvä kirjoitus!

      Juoppo-Junckerin puhe on suorastaan kammottava. Kuin suoraan Euroopan sivilisaation tuhoamiseen pyrkivän paneurooppalais-aatteen kiihkokannattajan suusta.

      Ja huomatkaa, kuinka Juncker tyypilliseen kulttuurimarxistiseen tapaan sekoittaa kansallis-käsitteen!? Hänen kaavailemansa Euvostoliitto olisi YLIkansallinen tekele. Kuitenkin hän puhuu jostain "Euroopan kansallisvaltiosta"???

      Kansallisvaltioksi kutsutaan oikeasti vain tietyn kansan ja kulttuurin käsittävää valtiota. Monikansallinen liittovaltio ei voi olla mikään kansallisvaltio!

      • Lykkäät-pötyä

        Junckerilla on oikeus mielipiteisiinsä. Ei ne ole mitään eriyistä vastakaikua saaneet.

        Junckerin kansallisuuskäsite on eurooppalaisuus. Ei se poista kansallisia eroja.


    • Junckerin idea on kaunis, mutta ei tule toteutumaan ihan lähiaikoina. Luulen muutenkin, että kun EU jossain vaiheessa muodostaa liittovaltion, se on enemmän USA:n tapainen kuin vaikkapa Saksaan tyylinen.

      • UnionFan

        EU:n liittovaltio saattaa joskus muodostua kehityksen kautta. Se on silloin täysin omanlaisensa, koska kansat ja kulttuurit säilyvät itsenäisinä joitain yhteisiä asioita, kuten hallinto, raha, puolustus, ulkopolitiikka jne pois lukien.
        Kansalliset symboolit säilyvät, vaikka itsemääräämisoikeus pienenee.


      • UnionFan kirjoitti:

        EU:n liittovaltio saattaa joskus muodostua kehityksen kautta. Se on silloin täysin omanlaisensa, koska kansat ja kulttuurit säilyvät itsenäisinä joitain yhteisiä asioita, kuten hallinto, raha, puolustus, ulkopolitiikka jne pois lukien.
        Kansalliset symboolit säilyvät, vaikka itsemääräämisoikeus pienenee.

        Ei Liittovaltiossa ole mitään häpeämistä ja se on kaikille sama ! !
        Kuka siinä voittaa siinä Liittovaltiossa ?
        Kuka on häviämässä ?
        Miettikää näitä ja selvittäkää ensin perusajatus.


      • qåaäzm
        Liittovaltio kirjoitti:

        Ei Liittovaltiossa ole mitään häpeämistä ja se on kaikille sama ! !
        Kuka siinä voittaa siinä Liittovaltiossa ?
        Kuka on häviämässä ?
        Miettikää näitä ja selvittäkää ensin perusajatus.

        Tavallinen kansa häviää, ja eliitti voittaa, aivan kuten neukkulassa kävi.


    • Mauri Peltokangas Mitä sinä haluat minulta kuulla ?

      Minusta sinun kirjoitus on täysin älytön ja älyvapaa. Myös yksinkertaisuus ja
      fanaattisuus ja jopa joku uskonlahko ja aate ja lisäksi vailla minkäänlaista järkeä.
      Minä Kerron rehellisesti sinulle sen. Mene Mensan testiin ja totea itse oma älykkyytesi.
      Sen testin voi tehdä ihan kotona netissä ilmaiseksi.

      Kaikki perusrealiteetti oli jossakin taivaissa ja voin sanoa, että äly hoi !
      Ensinnäkin nykyinen yhteiskunta ja miten se elää ja mitä se tarvii ja mitä se tuottaa.
      Omistussuhteet ja rahoitusmaailma ja kaikki se mistä tänä päivänä puhutaan uutisissa.

      Kauppasuhteita ei voi tehdä ilman toista osapuolta !
      Ilman voimakasta kotimarkkinaa on mahdoton saada aikaan mitään hyvää kauppasopimusta.
      Raha ja sen arvostus ja sen heilahtelu nykyisesessä casinotaloudessa !
      Ihan se perustieto ja ymmärrys mitä Brexitissä todellisuudessa haettiin ja mitä Trump haluaa
      ja Mitä Putin haluaa ja miksi Bannon etsii rahoittajia ja ketkä hyötyy !

      Mauri Peltokangas...

    • PoisEusta

      EU:sta on mahdollista suomen erota yhtenä maana mutta siitä voi yksilötasolla päästä eroon päiviensä päättämisen kautta. Todella moneen asiaan on ratkaisu poistua tästä elämästä, joka lienee paras koska sen jälkeen myöskään tarvitse kärsiä hallituksen huonoista päätöksistä eikä maksaa verojakaan.

    • Globalissimus

      "Kaikesta näkee, jos tajuaa ottaa laput silmiltä, että Suomeen yritetään luoda raju luokkayhteiskunta, joka suosii rikkaita, mutta lyttää kaiken tavallisen työssäkäyvän, opiskelijoiden, eläkeläisten, työttömien ja yleensäkin vähäosaisempien ihmisten elämisen arvon … ihmisarvo mitataan mielellään vain rahassa. Kaikkein tuottoisinta tänään globalistipoliitikolle ovat haittamaahantunkeutujat, joiden olemassaolo takaa ahneille vokkiyrittäjille miljardibisneksen … jonka kansa maksaa. Ikävä kyllä nykyään seisten taputtaen."

      Melkoinen harppaus yhdestä asista toiseen. Mistä kaikesta tämän näkee, kun
      a) suomalaiset ovat vapaampia liikkumaan, opiskelemaan, työskentelemään ja asumaan
      b) suomalainen koulutus lukeutuu maailman parhaisiin
      c) suomalainen lähes ilmainen terveydenhuolto lukeutuu maailman parhaisiin
      d) lehdistönvapaus on Suomessa paremmalla tasolla kuin missään muualla
      e) tuloerojen kasvu EU-alueella on säilynyt hyvin maltillisena toisin kuin USA:ssa, Kiinassa ja Venäjällä
      f) Suomi ja 11 muuta EU-maata sijoittuu onnellisuusindeksissä maailman onnellisimpien 20 maan joukkoon; tämä indeksi ei mittaa iloa, vaan elämän yleisiä edellytyksiä
      g) Suomi on yksi maailman harvimpaan asutuista ja puhtaimmista maista; suhteessa väestön määrään, Suomi menestyy kansainvälisesti hyvin
      h) Suomessa työntekijöillä on lakisääteiset lomat, äitiys- ja vanhempainvapaat, työvakuutukset ja työterveydenhuolto toisin kuin esim. Jenkeissä, jossa sairaus tai raskaus on riittävä peruste potkuille ja vuosilomaa kertyy pyhien verran eli noin 7 vuorokautta, eikä tuettuja vanhempainvapaita tunneta
      i) Suomi on yksi maailman tasa-arvoisimmista yhteiskunnista. Vaikka rasismia ja vähemmistöjen diskriminaatiota esiintyy, sitä esiintyy suhteessa vähemmän kuiin monissa muissa maissa
      j) Finanssikriisistä alkanut taantuma on vihdoin 10 vuoden jälkeen päättynyt: Suomen talous kasvaa ja se lisää kansalaisten hyvinvointia. Monikansalliset suuryritykset tuovat Suomeen paljon töitä ja leivän pöytään aika monessa huushollissa
      k) Suomi on kauempana luokkayhteiskunnasta kuin luultavasti koskaan aiemmin. Tasa-arvoisen koululaitoksen vuoksi jokaisella suomalaisella on hyvät edellytykset kohota sosiaalisesti ja Etaloudellisesti. Koulutus ja osaaminen määrittävät ihmisten asemaa nykyään enemmän kuin sosiaaliseen luokkaan liittyvät tekijät.
      l) ihmisarvot toteutuvat EU:ssa ja Suomessa. Toisin kuin monet muut maat, Eurooppa noudattaa YK:n ihmisoikeussopimuksia ja Geneven pakolaissopimuksia. Ihmisten arvoa ei mitata rahassa, vaan osaamisessa - siinä mitä sinä voit tehdä tämän yhteiskunnan ja yhteisen Euroopan eteen - ei siinä, mitä sinä voit saada tältä yhteiskunnalta.
      m) Arabikevään demokratiaa ja ihmisoikeuksia vaatineista levottomuuksista alkanut Syyrian sisällissota on aiheuttanut humanitaarisen kriisin, jossa 14 miljoonaa ihmistä on joutunut pakenemaan kodeistaan. Suurin osa on paennut lähialueille: Turkkiin ja Jordaniaan. EU halusi auttaa tässä kriisissä. Ilmastonmuutos lisää paineita Eurooppaan kohdistuvalle maahanmuutolle: ihmiset pyrkivät tietenkin liikkumaan alueille, joissa voi elää. Suomesta on lähtenyt noin miljoona ihmistä paremman elämän perässä Amerikkaan, Ruotsiin, Saksaan, Australiaan jne.
      n) Kansa maksaa veroja ja äänestää demokraattisesti kansanedustajat, jotka päättävät edelleen veroilla kerättyjen rahojen käytöstä ja lainsäädännöstä. Eduskuntavaalit ovat ensi huhtikuussa ja EU-parlamentin vaalit toukokuussa. Sinä voit silloin esittää kantasi asioiden hoidosta.
      o) EU:ssa ei vallitse hajota- ja hallitse politiikka. Ainoastaan äärinationalistiset ja populistiset liikkeet pyrkivät hallitsemaan pelolla ja uhkakuvilla. Venäjä ja USA käyttävät jatkuvasti hajota- ja hallitse metodia suvereeneihin valtioihin. Kreml tukee avokätisesti puolueita, jotka pyrkivät hajottamaan EU:n. Se tukee Venäjän poliittista agendaa; heikkoja on helpompi ohjailla.
      p) Rooman sopimuksessa 1957 sovittiin jatkuvasti tiivistyvästä Euroopasta. Kaikki EU:hun liittyneet jäsenvaltiot ovat allekirjoittaneet tämän
      q) liittovaltio on luollollinen jatkumo, mutta EU on historiallinen prosessi ja yhteiskunnallisena entiteettinä nuori. Muutoksia tulee tapahtumaan. Ei yhdysvallatkaan syntynyt hetkessä; alussa oli vain 13 osavaltiota.
      r) liittovaltiot näyttävät yhteiskunnallisesti ja taloudellisesti vakaammilta kuin pienet kansallisvaltiot: Yhdistynyt kuningaskunta on unioni, joka solmittiin 1703 Skotlannin, Walesin ja Englannin kesken; myöhemmin siihen otettiin mukaan Pohjois-Irlanti. Saksa on liittovaltio, Belgia on liittovaltio, Sveitsi on liittovaltio, Espanja on käytännössä liittovaltio. Suomi on lähinnä kielellinen alue, joka muodostuu useista heimoista; nämä heimot sotivat keskenään tuhansia vuosia ennen kuin Suomi osana Ruotsia alkoi rakentumaan yhtenäisemmäksi.
      s) EU:n alue muodostuu useista kymmenistä eri valtioiden alueilla elävistä vähemmistökulttuureista; esim. baskit, saamelaiset jne. Eurooppa on kuin tilkkutäkki ja aina rajat eivät noudata kansojen asuinsijoja

    • HerääEurooppa

      Monet Brysselin johdosta ovat näennäisvaltioista, kuten Juncker Belgiasta ja Rompuy Luxemburgista. Koska he eivät itse ole kansallisvaltion asukkaita, niin he haluavat poistaa sen ominaisuuden muiltakin.

      • Taas-naurattaa

        Juncker on entinen Luxemburgin pääministeri. Rompuy taisi olla Belgiasta.

        Tusk on Puolasta, Naispuolinen "ulkoministeri" Federica Monegheri iItalaista. Mahtavatko ne olla kansallisvaltioita?

        Eurooppa-neuvposto koostuu jäsenmaiden päämiehistä. Tiettävästi ne ovat kaikki kansallisvaltioita.


      • " Monet Brysselin johdosta ovat näennäisvaltioista, kuten Juncker Belgiasta ja Rompuy Luxemburgista. Koska he eivät itse ole kansallisvaltion asukkaita, niin he haluavat poistaa sen ominaisuuden muiltakin. "

        Katsokaa tuota kirjoitusta ! Katsokaa tuota kirjoitusta,,,, On tässä tarkoitus, että
        Kukaan ei enään edes jaksa vastata tyhmien ja yksinkertaisten kirjoituksiin ?

        Ihan sama, kuin Mika Häkkistä ja Kimi Räikköstä harmittaa olla Monacolaisia ?

        Heidän Kirjoitukset on tehty Tyhmille ja yksinkertaisille ja tosi tyhmille ja ketä
        ne ylensä vielä lisäksi on ? Ne on ääri-vasemmistoa ja kommunisteja ja sosiaaliviraston
        asiakkaita ja siitä Pakolaiset. Onko IKL nyt oikeassa paikassa ?


      • öööökhänädä
        Liittovaltio kirjoitti:

        " Monet Brysselin johdosta ovat näennäisvaltioista, kuten Juncker Belgiasta ja Rompuy Luxemburgista. Koska he eivät itse ole kansallisvaltion asukkaita, niin he haluavat poistaa sen ominaisuuden muiltakin. "

        Katsokaa tuota kirjoitusta ! Katsokaa tuota kirjoitusta,,,, On tässä tarkoitus, että
        Kukaan ei enään edes jaksa vastata tyhmien ja yksinkertaisten kirjoituksiin ?

        Ihan sama, kuin Mika Häkkistä ja Kimi Räikköstä harmittaa olla Monacolaisia ?

        Heidän Kirjoitukset on tehty Tyhmille ja yksinkertaisille ja tosi tyhmille ja ketä
        ne ylensä vielä lisäksi on ? Ne on ääri-vasemmistoa ja kommunisteja ja sosiaaliviraston
        asiakkaita ja siitä Pakolaiset. Onko IKL nyt oikeassa paikassa ?

        Heitäppä sinä homo voltti. Jos sitäkään edes osaat. Olet pelkkä räyhähenki, joka ei tiedä mistään mitään.


    • öööökhänädä

      EU täyttää jos suurelta osin Liittovaltion tunnusmerkit. Enää on yksi askel edessä, eli "itsenäisten" valtioiden hallintomuodon muuttaminen osavaltioiksi. Euroräyhisten väittämät on täyttä paskaa, sillä jokainen joka on seurannut EU:n kehitystä, näkee, että se on menossa kohti Liittovaltiota. The United States of Europe on lähitulevaisuutta.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1795
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1504
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1193
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1184
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1172
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1136
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1121
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1109
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1104
    Aihe