Naisen testosteroni vaje

Yleinen

Niin naisilla kuin myös miehillä voi olla testosteroni vaje. Tämä tulee esiin haluttomuudesta seksiin ja orgasmin saannin vaikeutena yms.

Testosteroni on ainoa seksualiisuuteen vaikuttava hormoni. Testosteronia on kummallakin sukupuolella, miehillä ja naisilla. Miehillä Testosteronia on yleensä huomattavasti enemmän kuin naisilla mutta miehen ikääntyessä saattaa tilanne tasoittua jopa niin että naisella testosteronia erittyy enemmän kuin miehellä.

Testosteronin putokseen on olemassa erillaisia korvaushoitoja joilla voidaan korjata testosteroni vaje. Jos esintyy haluttomuutta tai yleistä ja selittämätöntä heikoutta voi kyseessä olla testosteroni vaje. Lääkäri voi antaa lähetteen laboratoriokokeisiin joista mahdollinen vaje käy ilmi.

0

219

  Vastaukset

   Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Opettaja koulutus uusittava välittömästi. Ei vastaa tätä päivää.

    Kun näiden kiusaamisten ja tunnilla häiriköinti tapausten määrä näyttää vain lisääntyvän ja pahentuvan on opettajakoulutusta pakko muuttaa. Kolme asi
    Maailman menoa
    523
    3928
   2. Maisahan sen aloitti - pettämisen

    Tässä se nähtiin. Maisa petti Jaria JO viikko kihlajaisten jälkeen. Ai ai mikä tytsy. https://www.is.fi/ralli/art-2000006654320.html Ota ja lue totuus
    137
    2577
   3. Linnan juhlat on peruttu!

    Ne järjestetään toisella tavalla: https://yle.fi/uutiset/3-11568594
    Maailman menoa
    346
    1641