Voittoa metsästämässä

54785

Eipä ole tästä Viking Lotosta enää nykypäivänä mennyt päävoittoja minnekään. Oletteko saaneet nykyisin enää pienempiäkään voittoja tästä pelistä?

28

451

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • paskaa.täynnä

      En ole koskaan voittanut tästä pelistä mitään. Olen ostanut ainoastaan porukkapelejä, joissa on ollut parhaimmillaan kymmeniä riviä. Ei yhdessäkään osumaa. Enää en ole ostanu, enkä kehota ketään muutakaan pelaamaan.

    • TosiOnpi

      liian vaikeaksi on mennyt

    • Ewtfff

      Mistään pelistä ei voita enää edes palautuksia, saati niitä VOittoja!!!! Ebngokin kristwttiin jo ties kuinka monennen kerran ja toddenäköisyydeyt vaihdettiin 3x vaikeammiksi.. Kysyin, mitä muutettiin, sillä bingorajat samoina.. Ei osannut vastata. Siis tuotiin lisää bottipelaajia tod näk.. Samatsamat vetelee talon sisälle kaikki hynät!!!? Missä täyttyy petoksen tunnusmerkistö valtion peleissä, jos virkakoneisto kataoo läpi hyvään tarkoitukseen meneviä höynäytettävien rahoja, ahdinkoonsaapua hakien, jota ei edes teoriassa ole mahdsaada !?!!??

    • pelaaYli-32.2milj-kertaa

      Tässä voittomahdollisuuksista englanniksi
      https://www.gamesense.com/play-better/randomness.html

      Sanoo mahdollisuus on yksi 14 miljoonasta. Ei tarkoita sitä että pelaamalla 14 miljoonaa kertaa voittaa. En tiedä mikä Suomessa on mahdollisuus kuolla lihansyöjä bakteerille mutta tuolla oli 1 miljoonasta kuolee (Kanada).

      1 - ( 13 999 999 / 14 000 000 ) potenssiin 1 jos pelaat kerran. Potenssiin 14 miljoonaa jos pelaat 14 miljoonaa kertaa.

      1 kerralla mahdollisuus on 0.000 000 0071428571...
      1- (13 999 999 / 14 000 000)^14 000 000 = n. 0,632121 -> n. 63.2% että voitat jos pelaat 14m kertaa. Milloin on 90% mahdollisuus (huom. koskaan ei ole 100% lähestyt sitä mutta et koskaan saavuta)?

      ( ln( 1 - 0.9 )) / ( ln( 13 999 999 / 14 000 000)) = 32 235 190,151
      , kertaa että 90% mahdollisuus voittaa lotossa.

      Eli 32.2 miljoonan suomalaisen tulisi pelata jotta joku voittaisi päävoiton. Tämä on 9/10 (90%) mahdollisuus tapahtua. Eli 10% mahdollisuus että ei tuolloinkaan voita päävoittoa.

      • Authorizedtranslator

        Ihan hirveä käännös. Jos et osaa kääntää alkuperäistä suomeksi niin älä myöskään käännä sitä Google Kääntäjällä tms, sillä tulos on juuri tuo.


    • UhriItse

      Kunpa me suomalaiset Veikkaus-mainonnan uhrit tai edes suurin osa meistä (huijatuista) tekisimme kattavan ryhmäboikotin! Loppuisi ennen pitkää esim. la-illan TV:n Veikkaus-lähetykset, kun täysosumia tulisi kerran kahdessa vuodessa tms. Veikkaus on muuten pirullisen ovela, kun esim. Eurojackpottia voi kestona ostaa vain viideksi viikoksi (vrt. halvemmat pelit kuten Lotto ja Viikinkilotto). Harva kehtaisi ostaa 10 viikoksi Eurojackpottia kestona esim. 4 riviä. Sitä huomaisi kuinka paljon Eurojackpotti todella vie rahaa kankkulan kaivoon. Miksi antaa muiden nähden vaikkapa 100 euroa R-kioskin tädille, kun ei saa vastineeksi kuin ehkä 6,80 takaisin (jos hyvin käy). Ehkä myös tästä syystä Porukkapelirivit on keksitty. Koukuttaa, koukuttaa...?

      • Yksipelaaja

        Siis mitä väliä sillä on, jos joku näkee kun maksan 80e pelin 100e setelillä? Ne ovat omia rahojani, joiden käyttämiseen muilla ei ole nokan koputtamista.
        Itse olen saanut parin sadan euron sekä myös pienempiä voittoja melko säännöllisesti EJPsta.


    • TosiOnpi

      Porukat on hyviä 1€ viikossa menee 20 riviin eurojaskaa ja 5 riviä jokeria! Paras hyötyduhde.

      • eihyödytä

        Mutta kun sitä mahdollista 6,80€ pikkuvoittoa on jakamassa esim 20 henkilöä ja tuokin tulee Max kerran vuodessa, miinukselle menee.


    • joskus.koukussa

      Itse suosin tuohon riippuvaisuuteen kestojuttuja, eli kun siellä on joku kestopeli koko ajan menossa niin ei tee mieli veikata. 10 -20 euroa kuussa ei varmaan kenenkään taloutta kaada, ja pidemmän päälle saa mielenrauhan jos on ongelmia. Nettipelit kannattaa laittaa kokonaan kiinni. Niihin saa menemään rahaa turhankin helposti.

      • eikestona

        Kannattaa osallistua valikoivasti ja satunnaisesti, esim vain kun on jättipotti, ja aina minimipanoksella.


    • GrabulaKorkurssi

      Kestojuttu on hyvä idea, mutta "voitot" joskus kypsyttävät, kun tosiaan sitä 17,60 euroa sitten aletaan jakamaan ties kuinka moneen osaan. Niin tai näin, aina höynäytetty olo ja moraalinen krapula: "Miksi taas sorruin, kun rahapula on krooninen...".

      • GrapulaKonkurssi

        Edellisen viestin ekan sanan siis piti olla "Porukkalotto" tms.


      • moraaliset

        No sehän näissä aina ongelmana on, että kun on krooninen rahapula, niin yrittää tätä epätoivoista keinoa parantaa taloutta. Siksi Veikkauksen mainonta pitäisi yksinkertaisesti kieltää. Luin joskus yhden entisen miljonäärin kirjan, jossa hän sanoi, että kaikki toivo on menetetty kun ihminen alkaa lottoamaan. Se jäi jotenkin nakuttamaan sinne takaraivoon.


    • LottoKusetusta

      Samaa mieltä tuosta mainonnasta. Myös se on aivan turhaa hypetystä, että sanotaan missä kioskissa milloinkin päävoitto-rivi on pelattu jne. Ihmeen tirkistelykulttuuri on rantautunut lotonkin myötä. Ja sitten media paisuttaa ilmiötä ja tehdään mukamas voittajahaastatteluja ilman että kerrotaan oikeastaan yhtään mitään voittajasta. Jos suomalaisista muutaman kymmenen tiedetään (ehkä) voittaneen EJP-päävoiton, niin enää reilu 5,5 miljoonaa suomalaista, jotka eivät ole voittaneet eivätkä voita koskaan yhtään mitään. Suomen kaikista rikkaistakin lottovoittajat ovat erittäin pieni ryhmä. Erityisesti 1970-luvun potteja saaneet ovat jotkut nykyään taviksia raha-asioissa, jos ovat elossakaan... Päävoittojen tasot nykyeuroiksikin muutettuna olivat jotain ihan muuta kuin päävoitot nykyään ovat.

    • jesuiitta

      lOTOTKAA LOTOTKAA sUOMI TARVII MONI OSAAJIA JA HALAPAA TYÖVOIMAA HALPA POIKA VIE KOHTA SUNKIN TYÖS KUN LOTTOAT ON LOTTOVOITTO TULLA sUOMEEN EI SYNTYÄ ON NYKYYÄÄN SANONTA...hahhahhaa

    • epäonnistunuttamainontaa

      Suomalaisten voittoputki EJPotissa tyssäsi siihen, kun koko kesän ajan pidettiin päävoitto jakamatta maksimisummassaan.
      Norja kahmii EJPotissakin isot voitot kuten Viking Lotossa. Ruotsikin pärjää Suomea paremmin ja tätä peliyhtiö ilmeisesti toivookin.
      Viking loton TV mainos pilkkaa pelaajia, norjalaisten voittamista pidetään normaalina, mitä siinä edes mainostetaan: sitä kuinka hauskaa on kun me muut maksamme norjalaisten päävoitot!?! Tiedoksi yhtiölle, että tämä peli ei vetele.
      Jokeri voittojen hehkuttaminen ei poista sitä tosiasiaa,. että Suomi ei enää pärjää monikansallisissa lottopeleissä. Ei sitä Jokeri pikkuvoitot muuksi muuta.

    • TonyRikkoiMopon

      Viikinkiloton mainos oli todella kamala. Ei pelkästään huono vaan ihan puistattava. Norjalaiset ovat muutoinkin Hannu Hanhia. Ja sitten vielä Viikiki-pelit on järjestetty tuottamaan norjalaisille "puhtaan urheilumaan kansalaisille" lisää tuohta. Ihan aikuisen oikeasti: Koska Suomeen viimeksi on tullut Viikinki-päävoitto?

    • paskaa.kaikki

      suomalaiset nyt rahoittaa muutenkin ulkomaalaisten elämää muuten kamala rasismi. näistä veikkausvaroistakin menee erilaisille somaliyhdistykselle rahaa mitä ihmettelen, koska islamuskoiset ei saa pelata uhkapelejä, silti kelpaa uhkapelimummojen rahat. outo logiikka mutta olkoon.

    • kfjfhdfhd

      Miksi ei vaadita julkaistavaksi tilastot palautusprosenteista ja niiden kehityksestä sekä mihin kerätyt rahat menneet kun tänäpäivänä LÄPINÄKYVYYS , on päivänsana kaikessa reilussa toiminnassa , ettei vaan menisi johtajien bonuksiin ja palkankorotuksiin ????

    • KöyhyyttäIlmassa

      Mulla on peräkkäin kertynyt tällä hetkellä täysimääräisesti menetettyjä Veikkauksen pelirivejä 50-60 putkeen jo. EJP-, LOTTO- ja Viikinki-kusetukset. Eli jokainen euro ja sentti mitä on sijoitettu on myös menetetty. Alkaa olla vaikeaa uskoa vain huonoon säkään. Onko kohtalotovereita...? Ei ennen ole mullakaan ollut ihan tällaista "onnea" Veikkauksen peleissä.

    • LopenUupunut

      Jokaisessa arvonnassa laskennallisesti suurin ryhmä on aina "ei voittoa" -kerho. En pidä yhtään ihmeellisenä, että esim. koko vuosi menee niin, että menettää jokaisen euron ja sentin. Jos siis pelaa 1 rivin kustakin pelistä. Ja onko se kovin eri asia, jos nettotappiota kertyy yht. 215 euroa tai että sitä kertyy 204 euroa vuotta kohti. Yhtä tyhjän kanssa lottoaminen.

    • GoodDay

      Näin meitä sumutetaan: Ikävää olisi antaa tuosta vain pois vaikkapa 250 euroa. Ihan sama menettääkö paloissa vai yhdessä humauksessa. Lopputulos on se, että noita rahoja ei ole lottoamisen seurauksena. Mutta ehkä ne tulisi tuhlattua johonkin muuhun. Mutta niissä muissa jutuissa saa VASTINETTA, lotossa 99,9 % pelaajista tänäkin vuonna jää kokonaan ilman VASTINETTA rahoilleen.

    • mahalasku

      Yksikään Eurojackpotin 15 kpl 5 1 voitoista ei tullut Suomeen.
      Kuinka tällainen mahalasku voi olla mahdollista, tätä on jatkunut jo lähes puoli vuotta?
      Näinkö on, että Loimaan päävoiton jälkeen Suomen osuudet kahdesta ylimmästä voittoluokasta koko vuodelta on jo saatu? Kun tulos viikko viikolta on huono, laskee myös peli-into.
      Tämä ei suinkaan lisää osallistumista muihin lottopeleihin, päinvastoin ainakin omalla kohdallani. Iloitsisin ylipäätään Suomeen osuvista isoista voitoista, oma tulos olkoon mikä on. Mutta eipä ole nykyään mitään iloittavaa.
      Netissä pelaaminen tietää nollatulosta, kaikillahan ei ole mahdollista juosta kioskeilla osallistumassa, pelkkä rahoittajan rooli. Yhtiö asettaa pelaajat eriarvoiseen asemaan.

      • odotellaan

        Ettei vain Eurojackpot tulisi Suomeen ensi viikolla? :)


    • paasikiven.veri

      Jos se tulee, niin mikähän on paikkakunta? Veikkaan Oulua.

    • turhapeli

      Voisiko Suomi irrottautua Viking loton pelaajaperheestä ja ottaa tilalle pelin, jossa meilläkin olisi mahdollisuus voittaa päävoitto?
      Peliyhtiö käyttää turhaan rahaa kyseisen pelin TV mainontaan ja mainos on todella naurettava ylipäätään.
      Jos voittajamaa ns vetää härskisti kotiinpäin, voisivat he varakkaana öljymaana pelata Viking lottoa vain keskenään kansallisena pelinä.

      • korjaan

        " Jos arvontamaa ns vetää härskisti kotiinpäin..."


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      356
      3175
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      129
      1197
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      61
      1167
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      133
      953
    5. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      115
      816
    6. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      46
      762
    7. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      159
      737
    8. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      23
      727
    9. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      113
      717
    10. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      40
      689
    Aihe