Keliakia silti??

Laktoosi-intolerantikko

Kaksi vuotta sitten kävin muuten vain ottamassa verikokeet joissa sitten otettiin kuulemma myös keliakian vasta-aineet, jotka olivat kuitenkin kunnossa. Silloin kyse oli lähinnä anemiasta.

Nyt kaksi vuotta myöhemmin kuitenkin pahojen vatsaoireiden ja laihtumisen seurauksena olen alkanut miettimään olisiko mahdollista, että kahdessa vuodessa olisi kerinnyt tuo keliakia puhkeamaan? Mutta onko verikokeet mahdollista muuttua kahdessa vuodessa, jos ne nyt taas otettaisiin?

Lääkäriin kyllä menossa ylihuomenna!

1

<50

  Vastaukset

  • Tusakinpa se on keliakiaa, jos verikokeet otettu labra-tasoisessa paikassa. Sinun kannattaisi hakeutua tarkempiin tutkimuksiin, koska laihtuminen ja vatsa-oireet pitäisi mielestäni selvittää perusteellisesti. Näillä palstoillla sitä ei tietenkään voi tehdä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vuosi Tinderissä oli järkytys

   Ei mikään ihme. Tinder on ihan syvältä. https://yle.fi/uutiset/3-11212319
   Sinkut
   98
   5463
  2. Haavisto aikoo jatkaa

   ulkoministerinä ri­ko­se­päi­lyis­tä huolimatta https://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/pekka-haavisto-kommentoi-esitutkintapyyntoa-aikoo-jatkaa-ulkomin
   Maailman menoa
   92
   1002
  3. Maisa perhelomalla Levillä

   Mikko ilmestyi myös Leville odottamatta. https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ystavanpaivana-avioitunut-maisa-torppa-koki-romanttisen-yllatyksen-per
   Kotimaiset julkkisjuorut
   59
   891