AY/SAK terrorisoi Suomen taloutta.

SDP-johtoinen AY-liike lakkoilee, jotta Suomen talous kääntyisi huonompaan suuntaan.
Suomalaiset kärsii lakkoilusta, ainoa joka hyötyy on SDP.

24

292

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • puusilmä_hallitus

      Et sinäkään sitten näytä olevan asiasta kärryillä. Eiköhän se ole tuo Sipilän hallitus, joka aikoo ajaa maan totaaliseen kaaokseen ja ay-liike yrittää estää hallituksen pahimmat aivopierut. Jos ay-liike ei tekisi mitään, niin suurimpana kärsijänä olisivat tavalliset suomalaiset.

    • MistäTeitäTyhmiäRiittää

      Aloittaja on melkoisen pihalla siitä miten yhteiskunta ja sen palvelut pidetään toiminnassa.

      Aloittaja ei ilmeisesti ymmärrä sitä mitä tapahtuu yhteiskunnalle jossa edetään aktiivimallien ja sen tuoman palkkojen maksu alenemisella ja sillä ettei ole enää varaa käyttää palveluita tai ostaa tarvikkeita. Yritykset tarvitsee asiakkaita jotka maksuvalmiudellaan pitää yrityksiä pystyssä.

      • faktaa.pukkaa

        Palkathan ovat nouseet Sipilän hallituksen aikana!


      • faktaruutu

        Ja pieni- ja keskituloisten veroja on kevennetty eniten. Lisäksi yli 100.000 on päässyt töihin, mikä on vähentänyt tuloeroja ja leipäjonoja.


      • hhrrhttrhrthrttrh

        Kaipaan aikojja 1970-luvulta, jolloin vastakkainasettelu oli jokapäiväistä. Porvarit vastaan työväestö. Sen jälkeen on lipsuttu kapitalistien suuntaan johtuen globalisaatiosta. Työväki on pantu kamppailemaan Aasian halpamaiden kanssa vapaakaupasta johtuen.

        Nyt, kun Amerikka asettaa tulleja suojellakseen työväestöään riistolta, Suomen ja EU: on tehtävä samoin. Työpaikat täällä lisääntyvät, mutta kapitalistien voitot pienenevät. Kapaitalistit toimivat ympäri maapalloa hakien alimman palkan. Pannaan sille piste!!


      • SossutOnTerroristeja
        faktaa.pukkaa kirjoitti:

        Palkathan ovat nouseet Sipilän hallituksen aikana!

        Aivan. Sossut haluaakin tuhota Suomen talouden, jotta voisivat sanoa ettei ilman Demareita tulla toimeen.


      • Köyhiä.lisää

        Koivisto: SDP tarvitsee köyhiä.


      • VoiHyväSossuSentähän
        hhrrhttrhrthrttrh kirjoitti:

        Kaipaan aikojja 1970-luvulta, jolloin vastakkainasettelu oli jokapäiväistä. Porvarit vastaan työväestö. Sen jälkeen on lipsuttu kapitalistien suuntaan johtuen globalisaatiosta. Työväki on pantu kamppailemaan Aasian halpamaiden kanssa vapaakaupasta johtuen.

        Nyt, kun Amerikka asettaa tulleja suojellakseen työväestöään riistolta, Suomen ja EU: on tehtävä samoin. Työpaikat täällä lisääntyvät, mutta kapitalistien voitot pienenevät. Kapaitalistit toimivat ympäri maapalloa hakien alimman palkan. Pannaan sille piste!!

        Kerroppa, milloin asiat on paremmin. -70 luvulla, jolloin vasemmisto hallitsi. Vai nyt kun porvarit "hallitsee"?


    • tämäkinontotta

      Työmarkkinatilanteen huonosta tilasta on turha syytellä Sipilän hallitusta. He yrittävät pelastaa hyvinvointi-Suomen. Työllisyysaste pitää nostaa yli 75%;n ja kaikki kivet ja kannot pitää sen takia kääntää riippumatta siitä, mitkä puolueet ovat hallituksessa.

      Tämänsyksyinen huono tila johtuu tahallisesta ja tarkoituksellisesta vastakkaisasettelusta. Syyllisiä tähän ovat Rinne ja SAK:n tiu eli Elorannan 20 henkilön SAK:n hallitus: 1 20 = 21 = ventti!

      Joku voi muistaa vuoden 1992 vastakkaisasettelun, jossa SAK uhkasi yleislakolla ja Suomen Eduskunta joutui devalvoimaan, minkä takia useita kymmeniä tuhansia yrityksiä meni konkurssiin. Työttömyysaste nousi ennätykselliseksi. Tuhannet ihmiset tekivät itsemurhan jouduttuaan henkilökohtaiseen konkurssiin. Monet kärsivät edelleen. Huhtasaari penäsi totuuskomissiota presidenttivaalikampanjansa aikana tämän asian selvittämiseksi. Silloinkin tarvittiin kiky. Se ei ammattiyjhdistykselle kelvannut ja he ajoivat ihmiset ahdinkoon ja maan talouden syöksyyn. Silloinkin SDP oli oppositiossa. Tapahtumat olivat SDP:n oppositiopolitiikkaa. Vuoden 1992 tapahtumaketju oli edelläesitetyn yksinkertainen.

      SDP ja SAK kylvävät yhdessä tuhoa. Niin tapahtui 25 vuotta sitten, niin tapahtui 100 vuotta sitten ja niin tapahtuu nyt.

      • jjkkkkkkj

        Et ole tältä planeetalta. Et tajunnut Suomen Suuresta Lamasta vittusta & vattusta.


      • noinnaanniin

        SAK on hajotettava heti, kun siellä on puolimiljoonaa toisinajattelia ihmistä kateissa. Heitä ei saa näkyä missään, eikä heillä ole äänioikeutta. Miten tämä on mahdollista, kun muualla yleensä yhtäkin kadonnutta etsitään viikkokausia, jopa helikoptereiden kanssa.


      • sossutpoiss

        SDP ja SAKn johto ovat Suomen pahimmat tuholaiset.s


    • venttiyrittääsekoittaa

      SAK on kostoretkellä. Kolmikannassa keväällä SAK ei saanut omaa tahtoaan läpi ja he päättivät kostaa sen työntantajille ja hallitukselle, jos lakiehdotusta viedään eteenpäin. Sellaista Elorannan, Aallon ja muiden SAK:n hallituksen jäsenten peliä, jossa panoksena on työntekijöiden työpaikat ja työttömien toivo päästä töihin. Suomen perustuslaki määrittelee yksiselitteisesti, että meillä on kansanvalta ja demokraattisesti valittu Eduskunta säätää lait.

      • Ekolli

        SAK tietää, että se on tuhon tie ilman lakkoa.


      • Kannatustanssit

        SOSdeepee pelastaa, varmaan jo 5 % kaula reinfeldtiläisiin, Suomen mallia ei ole, on vain apinoitu Ruotsia ja reformit haudataan, mailla on pieni ero. Sakilaisilla ja Anwarilla on kasvanut munat.


    • UudistuksetSeis

      Pahinta on SAK:n ja SDP:n suora kytkös. Urpilainen yritti modernisoida puoluetta, mutta isojen poikien masinoima syrjäytysoperaatio onnistui ja nyt odotetaan hedelmien tipahtamista syliin. Edessä on neljä vuotta jolloin ei tehdä uudistuksia, mutta otetaan kyllä lisää velkaa ja korotetaan veroja.

    • AivanAluksiHaluaisinKiit

      Yhteiskunnan kannalta oli hyvä, kun Rinne härskisti syrjäytti Urpilaisen.
      Feministien unelmahöttöön ei ole meillä vara

    • Sak on Sdp:n sotilaalinen siipi, jota tarvitaan silloin kun sosialistit eivät pärjää vaaleissa. Nyt on vaalit edessä ja pelko päällä kun Sipilän hallitus on saanut maan asiat kääntymään oikeaan suuntaan. Valitettavasti tilanne ei vielä ole riittävän hyvä sillä edelleen elämme velaksi ja siinä samalla elätämme suurta osaa n.350.000 ulkomaalaisesta ja miljardilla afrikkalaisia velkarahalla. Ruotsilla ja Saksalla on omaakin rahaa maailman pelastamiseen mutta Suomella on siihen vain velkarahaa, jonka takaisinmaksusta huolehtii se pieni osa kansaa, joka tekee töitä ja maksa veronsa. Valitettavasti liian suuri osa töissäkin kävijöistä ja veronsa maksavista saa tulonsiirtoina kaikki maksamansa verot takaisin ja moni vielä senkin päälle eli elävät tosiasiallisesti kuten maahanmuuttajat mutta tietenkin sillä erotuksella, että tekevät töitä.

      Mikäli ensi keväänä käy niin, että vasemmisto onnistuu huiputtamaan äänestäjät, saa vaalivoiton ja Rinne pääsee yrittämään hallituksen muodostamista ja siinä jollain ihmeen tavalla onnistuu, niin suomalaiset saavat valmistautua ottamaan vastaan seuraavan itse tehdyn laman ja kurjuuden. Nimittäin laman aikana työttömyys kasvaa, verotulot pienenevät, valtio ja kunnat velkaantuvat, kaikesta on pakko tinkiä sen jälkeen kun velkarahan tulo ehtyy ja olemme totaalisesti Kreikan ja Italian tiellä. Jo edellinen Kokoomuksen johtama vasemmistohallitus osoitti mihin kyvytön pääministeri ja vasemmiston osallistuminen hallitukseen johtaa. Toivottavasti mikään puolue ei lähde mahdolliseen Rinteen-Anderssonin hallitukseen apupuolueeksi ja sen takuumieheksi sillä se ei tiedä hyvää suomalaisille.

      Nyt meneillään olevat poliittiset lakot rampauttavat vientiteollisuuttamme pahasti ja työntekijät kuten yritykset valtion ohella menettävät miljoonittain tuloja, joita tarvittaisiin moniin hyviin tarkoituksiin. Vasemmiston näkökulmasta se on vain hyvää harjoitusta sille kun valtaa siirretään hyvällä tai pahalla punakaarteille. Mielenosoituksilla ja lakoilla ne vallankumoukset yleensä aloitetaan ja kun edellinen yritys meni poskelleen, niin nyt harjoitellaan seuraava kertaa varten. Sosialismi on kansakunnan syöpä ja sitä pitää vastustaa aina ja kaikkialla.

      • sossutpoiss

        Sietämätön pisti tulemaan asiallista viestiä, josta voisi sossupojat ottaa hieman oppiakin.
        Miksi sak järjestää poliittisia lakkoja, kun työttömiä pyritään työllistämään, tuo on perin outoa.
        Haluatte siis mielummin olla työttömänä, kuin tehdä töitä, olette täysiä hylkiö kansalaisia, joilla ei ole mitään asiaa hallituksiin.

        Kun hyvän hallituksen ansiosta, maallamme menee paremmin kuin koskaan. Niin sossut kokouksissaa nyrkit pystyssä huutavat poliittista yleislakkoa. Jos tällaista tapahtuu niin silloin on pakko työnantajan laittaa myös työsulut voimaan. Silloin katsotaan töihintulijoiden jäsenkirjat, sossu-komukoilla ei ole silloin mitään asiaa porttien sisäpuolulle.
        Että tuliko laittomuuksien aloitukset liian kalliiksi vasureille, kun huomaatte että muutkin osaa jatkaa teidän avaamaa rumaa polkua.


    • AriWigelius

      Kyllä se on Sipilän kehno hallitus, joka ajaa Suomea syvemmälle.

      • SOSSUmikäSOSSU

        Ai se on siis Sipilä, joka lakkoilee.


    • hallihalu

      Sipilän hallituksen syytä että lakkoillaan. Mitä Demokratia on se että ei saa ilmaista epäkohtia.

      • sosiaalidemokratiaaa

        Terrorismi ei ole koskaan hyväksyttävää.
        Äänestä ens kerralla paremmin, näin voit ilmaista mielipiteesi


    • puhdistusta

      Taas tarvittaisiin maassa puhdistusta, kuten 100 vuotta sitten.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ylen Kela-kone näyttää alueesi maksetut tuet

      Kone näyttää erikseen jopa lääkkeisiin menevät Kela-rahat. Lieskassa syödään valtavasti lääkkeitä. Asumistukeakin menee
      Lieksa
      46
      8751
    2. Bensaa liekkeihin... Mitä sä haluut. Kerro jo.

      Jos haluat mut, niin ota. Jos et, niin kerro. Mun sydän pakahtuu joka ikisestä viestin murusesta Pitäis luovuttaa... Yri
      Ikävä
      50
      1239
    3. Parisuhdetta harkitseville

      Miten paljon joustatte mahdollisen kumppanin hyväksi? Saako nukkua silloin kun nukuttaa, saako pukeutua kuten haluaa, sa
      Sinkut
      215
      1223
    4. Sä oot niin mukava

      Mutta samalla niin rasittava! Ikävä on.. Oli mukava, kun olit osa mun elämää🦫
      Ikävä
      86
      945
    5. Swastikan spiraali ja risti, molemmat auringon symboleina

      Swastikan spiraali ja risti – molemmat auringon symboleina Jälleen kerran vihamielisyys kaikkea hindulaisuuteen liittyv
      Hindulaisuus
      425
      915
    6. Yhteys katkesi

      Tunnen oloni typeräksi, kun yritin pitää yhteyttä ja korjata välejä. Turhaan. Nytpä tiedän, että et tykännyt oikeasti. O
      Ikävä
      32
      859
    7. Miksihän et halua

      Että tunnistaisin sinut täältä kunnolla. 😔 eihän se haittaisi, jos minä tunnistaisin. Jos se nyt sinä sitten edes olet.
      Ikävä
      59
      821
    8. Sillä ei ole mitään merkitystä

      miten ihana olet tai miten rakastunut olen sinuun. Jos olet varattu niin et ole minulle vaihtoehto. Joten lopeta se tyhj
      Ikävä
      42
      820
    9. Seiskaan otti yhteyttä Dani-niminen taksikuski, joka erehtyi ottamaan kohuliikemiehenä tutuksi tulle

      Siis hetkinen, kaverilla on 7 kpl asuntoja Dubaissa, mutta taksiin ja hampurilaiseen ei raha riitä? Buah buah buahahhaa
      Kotimaiset julkkisjuorut
      202
      808
    10. Nainen, taidan riipaista kännit

      No en sentään, siitäkin toiminnasta on mennyt maku ja kaikki ilo. Parasta se olisi grillailla hyvässä seurassa, mutta se
      Ikävä
      89
      773
    Aihe