Varoitus, USA-tilaukset, lisäkulut valtavat

halpaakomuka

Kun tilaatte netistä jotain niin varmistakaa tuleeko se EU:n ulkopuolelta vai ei,
DHL laskuttaa teiltä vähintään 26 € jos paketti menee tullin kautta, lisäksi USA-tilauksissa ylimääräinen 25% tulli (EU-sanktiot), katso tullin sivuilta:
https://tulli.fi/artikkeli/-/asset_publisher/yhdysvalloista-peraisin-oleville-tuotteille-lisatullit-22-6-2018
Kiinan paketit myös erikoissyynissä, Kiina laittaa aina pakettiin arvoksi vain jonkun 10 US$ tilasittepa mitä tahansa sieltä, ennen se toimi, veroja ja tulleja ei mennyt, nyt Tulli on herännyt tähän ja pyytää oikeaa alkuperäistä ostokuittia. Eli internetistä kannattaa vain ja ainoastaan tilata EU-maista, unohtakaa halvat ostokset muualta, niitä ei enää ole kunhan saatte ensimmäiset DHL:n ja Tullin laskut!!

8

296

  Vastaukset

  • Ne paketit voi myös tullata netissä itse, aikaa menee pari minuuttia. Ei ole pakko maksaa DHL:lle riistohintaa täysin läpihuutojusta.

   • Jutusta piti sanoa.


  • Kiinan paketeissa raja 22€ ettei mene mitään eli tilaan aina alle sen rajan ja jouluriihkaan kalliimmat. Ei ole ikinä jäänyt satojen Eurojenkaan paketit tulliin kun ne saapunut maahan joulukuun puolenvälin aikaan.Ruuhkassa eivät kuin nuuski huumeet ei aikaa tutkia paketteja.Tietenkin varautua pitää aina että isoissa lähetksissä jää tulliin ja silloin netin kautta tulliselvitys ja silti 90% halvempaa kuin täällä. vaikka tullit maksaisi.

  • Mä olen tilannut jenkeistä t-paitoja jo vuosien ajan (sixdollarshirtiltä) eikä koskaan ole paketti jäänyt tulliin tai ALVeja maksettavaksi. Tulee ihan etanapostissa, ei kuljetusfirman kautta eli ainoa "lisämaksu" on postimaksu.
   Cafepressillä taas on tukikohta myös Tsekeissä, eli vaikka se on jenkkifirma, postileima on EU:n sisältä.
   Parista muustakin jenkkipaikasta on tullut tilattua, ja joskus olisi paketin pitänyt jäädä kiinni, mutta ihan ovat tulleet aina perille ilman tulleja tms.

  • Jenkeistä tilasin e-nestetä ja e-savukekamaa paljonkin pari vuotta sitten . Kaikki tuli läpi jopa litran pullot.Lopetin höyryttelyn j aikävä kyllä siirryin takaisin tupakkaan kun halvempaakin on perus sähkän kääntö. E-savukkeisiin meni tonneja kun aina piti saada se uusin malli perk.
   Pari telttaa tullut sen jälkene hinnoiltaan noin 700€ kappale eikä tulliin jäänyt.

  • Muutenkin DHL:ssä ollaan hyvin itseriittoisia. En anna palvelujani heille!

  • Suomi, paska sisäsiittoinen talous, vituttaa nähdäkin joku SUOMALAINEN AY-MAFIOSO.

   Mitään täällä ei todellisuudessa kannattaisi tuottaa, S/K-mafia määrää.
   Sattuu "onnettomuus" jos ei kuulu Suomi mafiaan. Hyvä suomiiii!!!

   Toivottavasti AMAZON tulee pikaisesti.

  • Iherbin pikkupaketit ovat aina tulleet suoraan postilaatikkoon. Arvo< n. 35 euroa, alle siis ALV-rajan, elintarvikkeitahan saa olla enemmän kun on vain 14 prossaa tuo ALV.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Häät ja lapset saa odottaa.

   Stefu ei vielä halua perheenlisäystä, eikä naimisiin. Sofia nyt saa odotella milloin Stefu on valmis. Jossain kertoi, että haluaa kolmekymppisenä olla
   110
   2613