Asunnon pakkohuutokauppa -10.102018 mennessä

Luumaki

Nyt ne asuntojen pakkohuutokaupat sitten tulee Luumäellekin. Kiitos kunnanpäättäjille mainiosti hoidetusta elinkeinopolitiikasta. Olisiko aika nyt liittyä Lappeenrantaan ja antaa ammattilaisten hoitaa kunta/kaupunki päätöksen teko, ennen kuin kaikkien asuntojen arvot tipuu. Asunto on useimmilla ihmisillä se suurin varallisuus. Ostettu talo 80-90 luvulla, asunto on nyt velaton, mutta alkaa olla myös arvoton. Tästä kiitokset kuntaliitoksen vastustajille. Joutsenossa asuntojen hinnat alkavat lähestyä Lappeenrantaa ja parhaillaan laajentavat paikallista S-markettia. Melkoisen hyvän diilin tekivät Joutsenon asunnon omistajien kannalta. Luumäellä ollaan "itsenäisiä", mutta mikä tuollaisen arvo on tänä päivänä?

https://huutokaupat.com/1034825

17

464

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HuonoOlll

      Mitä vittu nyt taas? Pitäiskö sun trolli mennä muualle

      • mersumies320automatic

        Jäikö asuntosi maksut maksamatta, kun meni vasaran alle? Hyvää jatkoa elämääsi. Jos nyt heti ryhdistäydyt, niin ennen kuolemasi saat sen verran rahaa säästöön, ettei kunta joudu maksamaa hautajaisiasi!


    • Taavavetti

      Nuo marttilantien homepesäkkeet pitäisi kaikki purkaa. Tuo luukku on jo yli arvonsa..

      • TAAVETTI54

        Onhan sitä yritetty korjata. Ovat näköjään vuonna 2012 ostaneet vesiputken ympärille "mangneettisesti toimivan terveysrannekkeen". Samalla tekniikalla toimivia laitteita myydään ostos-tv:ssä. Ainoa hyöty noista taitaa olla plasebo vaikutus. Ihminen voi uskoa, että terveys paranee kun on magneettiranneke. Mitenkähän tuollainen vesiputki sitten? Toimiiko siinäkin plasebo vaikutus, että putki alkaa uskoa että paranee. Vesiremonttejen määrän perusteella, vesiputki ei ole kuitenkaan uskonut että "mangneettiranneke" toimii. Olisiko nekin vastikerahat kannattanut käyttää putkiremontti rahastoon?


    • Jurvala

      Tuossa ei paljon häviä, vaikka ostaa nyt 15000e (todennäköinen myyntihinta) ja muutaman vuoden päästä jos haluaa myydä, niin siitä saa ehkä noin puolet eli 7500e. Hinnat kun tippuu vuosittain Luumäellä joka tapauksessa. Silti asuminen on halpaa (vuokralaiselle). Toinen asia on sitten ne, joilla on miljoonia kiinni asunnossa. Asunnon arvo jos tippuu vuodessa vaikka 5%, niin se on kymmeniä tuhansia euroja. MIljoonasta se tarkoittaa että 50000 euroa sulaa. Tietysti ne joilla on yli miljoonan euron asunnot, niin kaikki rahat on harvoin siinä asunossa...on sijoitusasuntoa kaupungissa, venettä ja mökkiä..

      Tässä on upea asunto. Sijainti kun vain olisi Lappeenrannan puolella...
      https://asunnot.oikotie.fi/myytavat-asunnot/luumäki/14749534

    • Kivi123456

      Hieno on tuo Jurvalan talo. On flyygelit ja kaikki. Kuka tuollaisen ostaa Luumäeltä? Miksi tuo on yleensäkään Luumäelle rakennettu? Luulisi, että olisi ollut rahaa ostaa tontti Lappeenrannasta. Nyt ei saa rakennuskustannuksia edes takaisin kun myy.

    • MarttilantieX

      Nyt se nähdään mikä on asunnon arvo, kun huutokauppa loppuu. Myyjänä on ulosotto, niin hyväksyvät alhaisenkin myyntihinnan. Oma veikkaus on että hinta on 13.000euroa. Siinä on samassa talossa asuvilla ihmettelemistä, että näinkö halvassa asunnossa sitä asutaan.

    • Merkittävää

      "Olisiko aika nyt liittyä Lappeenrantaan ja antaa ammattilaisten hoitaa kunta/kaupunki päätöksen teko", odotellaan nyt sen aikaa kunnes Lappeenranta "putoaa" samalle 100 luvulle.

      Toisekseen, ei hättäillä senkään takia että ehditään kiinnittämään kaikki eurot kiinteästi kuntaan kuten mm Taavetissa nyt rakennellaan, jos Lappeenranta haluaa myöhemmin viedä ne itselleen niin siinähän rullaa ja kuskaa erikoiskuljetuksissa tuleepahan työttömille työllisyys töitä.

      https://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/kuntakone-katso-asutko-suomen-koyhimmassa-kuihtuvimmassa-kunnassa-terveimmassa/

      https://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/kuntakone-katso-asutko-suomen-koyhimmassa-kuihtuvimmassa-kunnassa-terveimmassa/

      • Jurvala

        Kummallinen asenne ja ajatusmaailma tuollainen, että Lappeenranta haluaisi viedä jotain Luumäen rahoja tai rakennuksia? Jonkunlainen tyhmyyden ja pikku sieluisuuden yhdistelmä. Hölmöä luulla, että Luumäellä olisi jotain sellaista mitä Lappeenranta nyt niin hirveästi himoitsisi. Lappeenrannalle taitaa olla melkoisen sama Luumäen 5000 asukasta, joista suuri osa käyttää muutenkin Lappeenrannan palveluja ja opiskelee jne. Tuokin ajatus että "odotellaan" että Lappeenranta putoaisi alemmalle tasolle on melko käsittämätön. Siis on parempi liittyä huonompaa kaupunkiin...? Mikä tässä on ajatuksena? Eikös tätä aluetta kannattaisi kehittää yhdessä?


      • Merkittävää

        Tiedä tuota, kokemuksen mukaan kun asun toisessa kovasti tuo Lappeenranta lupasi yhtä hyvää kymmentä parempaa Joutsenoon ja Ylämaalle liittymisen yhteydessä mutta puheet unohtui kun nimet oli paperissa.

        Mitä on aamuisin katsellut tuota matkakeskuksen pihaa niin kovasti on siellä porukkaa ollut lähdössä lännen suuntaan, jotkut voi tietysti väittää että kyseessä on matkalle lähtujät mutta jos puheita kuuntelee niin vaikuttaa enemmin työmatkalaisilta eli olisiko se asiointia tai miksi sitä kutsutaan.

        Se on sitä nykyaikaa työpaikat muuttuu ja ihmiset matkustelee niiden perässä, myös Lappeenrantalaiset niin miksei myös nuo Luumäkeläiset myös.

        Odotellaan oli lainausmerkeissä, sijalla Luumäki näytti olevan kaksinumeroisissa ja Lappeenranta kolme numeroisissa joten jokainen voi lukea asian kuten haluaa, pikkusieluisetkin.


    • sivustaseuraaja

      Näinhän se menee kun kunta tarjooaa vain alkoholisteille työpaikat samoin kunta ja seurakunta avustaa rahallisesti heitä , ei raitis ole minkään tuen eikä työn saajana arvostettu.

    • meklariaaa

      Melkoinen talo tuo Jurvalan okt. Melkein 2 miljoonaa euroa. Jännä nähdä millä hinnalla tuo aikanaan menee kaupaksi. Ainoa mahdollinen ostajaja ryhmä taitaa olla Venäläiset?
      https://asunnot.oikotie.fi/myytavat-asunnot/luum?cardType=100&locations=[[226,6,"Luumäki"]]&habitationType[]=1&buildingType[]=4&buildingType[]=8&buildingType[]=32&buildingType[]=128&price[min]=1500000

    • Tahvetti

      Halvalla näyttää menevän tuo Marttilantien asunto 11000euroa.

    • llluuummmaaakkkkiiiii

      13.000e näyttäisi olevan hinta nyt. Aikaa on vielä klo 18.00 asti huutaa. Ajan loppuessahan yleensä niitä huutoja sitten alkaa tulemaan.

    • fsdffffsdff2018

      Halvalla meni eli 15000e, neliöhinnaksi tuli 416e/m2. Pitäisikö tästä tehdä jotain johtopäätöksiä? Jos hinnat (asunnon arvo) tippuu tätä tahtia, niin näihin ei saa tulevaisuudessa rahoitusta pankeista. Asunto-osakeyhtiön neliöhinta-arvo kun alkaa lähestyä 300e/m2 (tässähän oli pieni asunto, jossa neliöhinta keskiarvoa korkeampi), niin se tarkoittaa ettei putkiremontteja kannata enään tehdä. Halvemmaksi tulee lakkauttaa yhtiö ja toivoa, että tontin myyntihinnalla saa maksettua purkukulut.

    • marttilantiexx

      Onnittelut uudelle omistajalle. Tuohon päälle tulevat lvi-sähköremppat, niin ei välttämättä hyvä sijoitus. Jos kuitenki haluaa asua Taavetissa, niin silloin ok kauppa. Remontin jälkeen ei enään saa omia rahojaan kyllä takaisin, mutta jos myyntihinta on perikunnan ongelma, niin silloin oli hyvä kauppa.

    • zxcvbnmasdf

      Muutaman vuoden kuluttua tuosta saa korkeintaan 10000e.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1445
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      154
      1137
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      103
      1020
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      877
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      82
      850
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      64
      760
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      747
    8. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      733
    9. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      728
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      44
      692
    Aihe