Vain elämää

Papparazzi

Iltapäivälehdessä oli juttua, että ohjelman katsojaluvut ovat romahtaneet. Ei ihme. Nuoriso ei katso televisiota, vaan vahtaavat netflixiä yms. Me iäkkäämmät taas katsoisimme ohjelmaa, mutta mietitäämpä hetki keitä artisteja siellä on mukana. Me emme jaksa lainkaan katsoa nikottelevaa täysin tuntematonta neitiä ruudusta. Myös se toinenkin nuori neiti on meille täysin tuntematon, mutta ei hänenkään laulutaito miellytä vanhempaa väkeä. No entäs sitten tämä "pyhimys" Roger Moore on pyhimys, eli Simon Templar, ei Mikko Kuoppala. Myöskään tämä räppi saa meidät kääntämään kanavan toisaalle. Pepe on ollut loistava toistaiseksi, vaikka en aiemmin juurikaan hänen tulkinnoista pitänyt. Tuure vetää omalla tunnetulla tyylillään jota ei käy moittiminen. Anne Mattila on kauden hitti, todella ammattitaitoinen ja osaa laulaa ja esiintyä. Me vanhat jotka vielä televisiota katsomme emme jaksa tätä nyky tyyliä!
Hyvää Yötä.

11

343

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tätituumii

      Minusta taasen Anne Mattilan ja Pyhimyksen päivät ovat olleet alhossa eli heidän laulujensa versioinnit eivät toimineet kovinkaan hyvin, en tiedä miksi vaikka arvailuja onkin. Annella ei ole ollut suurta radiohittiä pitkään aikaan, vaikka lavoja kuinka kiertääkin. Ja Pyhimys on olemukseltaan enempi setämies kuin räppäri - en tunne häntä tai biisejänsä lainkaan. Kuinka moni keski-ikäinen tunteekaan tai kuinka moni teini fanittaa? Eli melko marginaalisten faniryhmien suosekkeja lienevät? Se on varmaan syönyt katselijoita. Mutta perjantaina on Tuuren päivä, kaiken ikäisten ja sekä naisten että miesten suosikki-karavaanari. Oletan, että katsojamäärä nousee. Seuraavana Eveliin, nuorison suosikki, ja viimeisenä Pepe, vanhemman kaartin favoriitti. Mielenkiintoista nähdä miten Finnpanelin katsojaluvut heiluvat...

      • Papparazzi

        Se nyt vain on niin, että kun nuo kaksi neitiä (Eveliina, Ellinoora) alkaa, ei vanhempi jaksa kuunnella. Taatusti tämä Kauppila ryhtyy jälleen höpöttämään, eikä laulamaan. Ylönen on todennäköisesti kääntänyt kappaleen Lontoon murteelle, mutta toivotaan ettei. Myöskin ihmettelen Sannin suosiota suuresti. Nenäänsä hönöttävä rumia puhuva nainen, en ymmärrä.


    • nenäapinat

      Ei nykyään tarvii osata laulaa, kunhan keksii jotain vähän erikoista ulkonäköönsä tai esiintyy vähäpukeisena, niin johan on listaykkönen. Tämä honottava laulutyyli on kamala. Just nämä sannit ja ellit ja kamala elli haloo ovat listakärjessä, ilman laulutaitoa. Kun tuo hirveä nylonbeat lopetti, luulin että tuota honotusta ei tarvii enää ikinä kuulla, mutta uudet honottajat on messissä.

      • Ropert

        Mulle on aivan yhdentekevää kuka tai ikä on listalla, ja missä kohtaa. On kuitenkin loukkaavaa olla ajattelematta kohderyhmää, joka ohjelmaa katsoo.


    • piinaavaa

      Katsokaa ensi kerralla ketä laitatte esiintymään ohjelmaan,niin nähdään paljonko katsojaluvut nousevat.Tässä jaksossa ainoastaan pepe on ketä meikäläinen kiinnostaa!!!

      • Perikunta

        Vilperi on vetänyt mainiosti kaikki vetonsa. Aiemmin en ole hänen lauluistaan juurikaan pitänyt.


    • Eeppi

      Todella surkee ohjelma. Toivottavasti tää on viimeinen kausi..

    • Uupsista

      Ohjelma olisi pitänyt lopettaa Satulinnassa nauhoitettuun ”all stars” kauteen. Yritin katsoa seuraavaa kautta. Ensimäisen osan katsoin puoleen väliin ja siihen loppui. Ikävää, tuotantoyhtiön rahanhimo on loputon :(. Jos olisi loppunut aikanaan, ohjelmasta olisi jäänyt mukavat muistot. Nyt tuntuu siltä, että kaikki huokaisevat helpotuksesta kun aikanaan loppuu ja toivovat jotain uutta ja tuoretta tilalle.
      Vaikkapa joku kiva visailu, kokkailuohjelma, kotimainen huumoripläjäys, kodinsisustusta, tositvtä jne :D :D :D

    • Nelosella

      Voice on Finland on epämusikaalisten yrittäjien ja karaoketason tuomareitten teennäinen roska.

    • Lakkiaiset.ollu

      Kaija Koon päivä nyt uusintana nelosella. Kaijan lakkiaiset olivat juhlinnan aihen.
      Missä ja milloin Kaija Kokkola on kirjoittanut yo? Heräsi kysymys. Kaija sanoo että aikoinaan jäi lakkiaiset viettämättä. En vaan löydä tietoa missä ja milloin kirjoitti. Joku tietää?

    • Eienää

      Uusinta, uusinta, uusinta jne. Vain elämää, teennäisten karaoketason yrittelijöiden nyyhkyroskaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      591
      4071
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3418
    3. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2959
    4. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2901
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2234
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2171
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      2107
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1935
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1930
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1879
    Aihe