Vain elämää

Papparazzi

Iltapäivälehdessä oli juttua, että ohjelman katsojaluvut ovat romahtaneet. Ei ihme. Nuoriso ei katso televisiota, vaan vahtaavat netflixiä yms. Me iäkkäämmät taas katsoisimme ohjelmaa, mutta mietitäämpä hetki keitä artisteja siellä on mukana. Me emme jaksa lainkaan katsoa nikottelevaa täysin tuntematonta neitiä ruudusta. Myös se toinenkin nuori neiti on meille täysin tuntematon, mutta ei hänenkään laulutaito miellytä vanhempaa väkeä. No entäs sitten tämä "pyhimys" Roger Moore on pyhimys, eli Simon Templar, ei Mikko Kuoppala. Myöskään tämä räppi saa meidät kääntämään kanavan toisaalle. Pepe on ollut loistava toistaiseksi, vaikka en aiemmin juurikaan hänen tulkinnoista pitänyt. Tuure vetää omalla tunnetulla tyylillään jota ei käy moittiminen. Anne Mattila on kauden hitti, todella ammattitaitoinen ja osaa laulaa ja esiintyä. Me vanhat jotka vielä televisiota katsomme emme jaksa tätä nyky tyyliä!
Hyvää Yötä.

11

434

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • tätituumii

   Minusta taasen Anne Mattilan ja Pyhimyksen päivät ovat olleet alhossa eli heidän laulujensa versioinnit eivät toimineet kovinkaan hyvin, en tiedä miksi vaikka arvailuja onkin. Annella ei ole ollut suurta radiohittiä pitkään aikaan, vaikka lavoja kuinka kiertääkin. Ja Pyhimys on olemukseltaan enempi setämies kuin räppäri - en tunne häntä tai biisejänsä lainkaan. Kuinka moni keski-ikäinen tunteekaan tai kuinka moni teini fanittaa? Eli melko marginaalisten faniryhmien suosekkeja lienevät? Se on varmaan syönyt katselijoita. Mutta perjantaina on Tuuren päivä, kaiken ikäisten ja sekä naisten että miesten suosikki-karavaanari. Oletan, että katsojamäärä nousee. Seuraavana Eveliin, nuorison suosikki, ja viimeisenä Pepe, vanhemman kaartin favoriitti. Mielenkiintoista nähdä miten Finnpanelin katsojaluvut heiluvat...

   • Papparazzi

    Se nyt vain on niin, että kun nuo kaksi neitiä (Eveliina, Ellinoora) alkaa, ei vanhempi jaksa kuunnella. Taatusti tämä Kauppila ryhtyy jälleen höpöttämään, eikä laulamaan. Ylönen on todennäköisesti kääntänyt kappaleen Lontoon murteelle, mutta toivotaan ettei. Myöskin ihmettelen Sannin suosiota suuresti. Nenäänsä hönöttävä rumia puhuva nainen, en ymmärrä.


  • nenäapinat

   Ei nykyään tarvii osata laulaa, kunhan keksii jotain vähän erikoista ulkonäköönsä tai esiintyy vähäpukeisena, niin johan on listaykkönen. Tämä honottava laulutyyli on kamala. Just nämä sannit ja ellit ja kamala elli haloo ovat listakärjessä, ilman laulutaitoa. Kun tuo hirveä nylonbeat lopetti, luulin että tuota honotusta ei tarvii enää ikinä kuulla, mutta uudet honottajat on messissä.

   • Ropert

    Mulle on aivan yhdentekevää kuka tai ikä on listalla, ja missä kohtaa. On kuitenkin loukkaavaa olla ajattelematta kohderyhmää, joka ohjelmaa katsoo.


  • piinaavaa

   Katsokaa ensi kerralla ketä laitatte esiintymään ohjelmaan,niin nähdään paljonko katsojaluvut nousevat.Tässä jaksossa ainoastaan pepe on ketä meikäläinen kiinnostaa!!!

   • Perikunta

    Vilperi on vetänyt mainiosti kaikki vetonsa. Aiemmin en ole hänen lauluistaan juurikaan pitänyt.


  • Eeppi

   Todella surkee ohjelma. Toivottavasti tää on viimeinen kausi..

  • Uupsista

   Ohjelma olisi pitänyt lopettaa Satulinnassa nauhoitettuun ”all stars” kauteen. Yritin katsoa seuraavaa kautta. Ensimäisen osan katsoin puoleen väliin ja siihen loppui. Ikävää, tuotantoyhtiön rahanhimo on loputon :(. Jos olisi loppunut aikanaan, ohjelmasta olisi jäänyt mukavat muistot. Nyt tuntuu siltä, että kaikki huokaisevat helpotuksesta kun aikanaan loppuu ja toivovat jotain uutta ja tuoretta tilalle.
   Vaikkapa joku kiva visailu, kokkailuohjelma, kotimainen huumoripläjäys, kodinsisustusta, tositvtä jne :D :D :D

  • Nelosella

   Voice on Finland on epämusikaalisten yrittäjien ja karaoketason tuomareitten teennäinen roska.

  • Lakkiaiset.ollu

   Kaija Koon päivä nyt uusintana nelosella. Kaijan lakkiaiset olivat juhlinnan aihen.
   Missä ja milloin Kaija Kokkola on kirjoittanut yo? Heräsi kysymys. Kaija sanoo että aikoinaan jäi lakkiaiset viettämättä. En vaan löydä tietoa missä ja milloin kirjoitti. Joku tietää?

  • Eienää

   Uusinta, uusinta, uusinta jne. Vain elämää, teennäisten karaoketason yrittelijöiden nyyhkyroskaa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Haluaisin kyllä

   pyytää anteeksi. Sinä et varmaan enää juuri ajattele asiaa. Kuljet ylpeänä eteenpäin. Olit mulle se.
   Ikävä
   53
   1874
  2. Kappas! Jaajo Linnonmaa viestitteli näin nuorelle Janni Hussille: "Sulla oli siellä ihan..."

   Jaajo Linnonmaa on tehnyt pitkän uran Radio Suomipopin Aamulypsy-ohjelmassa. Mies jättää aamushown joulukuun lopulla ja samalla katkeaa hedelmällinen
   Kotimaiset julkkisjuorut
   23
   1767
  3. Sä oot nainen ihan hullu.

   Anna mun rakastaa sua. Anna mun himoita sua! Anna mun tulla sun päällesi ja sano mulle että sä rakastat mua. Mun päivä on muuten ihan pilalla
   Ikävä
   77
   1588
  4. Minkä biisin antaisit kaivatullesi?

   Jos voisit antaa kaivatullesi yhden biisin niin mikä se olisi? 🎶
   Ikävä
   111
   1327
  5. Mikäs muutos Marttiinalla nyt tuli

   On niin salaperäknen päivitys et enteileekö muuttoa johkin?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   179
   1108
  6. Tykkäisitpä minusta

   Edes ihmisenä. Kun minä tykkään niin paljon sinusta.
   Ikävä
   50
   1080
  7. Ymmärrän jos tää oli nyt tässä

   Mä mokasin ja toivon sulle pelkkää hyvää.
   Ikävä
   81
   1037
  8. Mitähän mietit mies

   Jäitkö minua kaipaamaan siitä ajasta kun vielä nähtiin? Nähdäänkö me enää koskaan?
   Ikävä
   67
   1021
  9. Etkai sää vaan puhu minusta

   sun tuttujen ja kaverien kans?
   Ikävä
   85
   894
  10. Veikkaus: Kuka voittaa Selviytyjät-kisan? Julia, Tommi vai Sami?

   Selviytyjät-finaali on sunnuntaina. Nyt voi veikata voittajaa: Kuka voittaa Selviytyjät-kisan? -Julia -Tommi -Sami Lue lisää finalisteista: https:
   Tv-sarjat
   44
   865
  Aihe