"Suomeen vai kuoleen?"!!!

Mediatarkkailija

Minua on ärsyttänyt tuon tamperelaisen koulun oppilaiden eli opettajan "taidetyön" sanoma. Sehän on loogisuudessaan aivan tolkuttoman typerä ja valheellinen! Mikä antaa oudon kuvan suuresti mainostetusta "maailman parhaista" suomalaisopettajista.

Ensinnäkin julisteessa oli Sauli Niinistö ja Pekka Haavisto laitettu samalle puolelle? Presidentti kyllä eduskuntapuheessaan oli enemmänkin toisella puolella! Vaikka myöhemmin pelkurimaisesti käänsi puheitaan.

Onko tosiaan niin, että jostain syvältä Afrikasta lähteneiden nuorten miesten AINOA vaihtoehto olisi kuolla tai päästä Suomeen!? Onko se suomalaisten ja jopa vain PS:n syy, jos nuo elintasopakolaiset nääntyvät Saharaan? Tai hukkuvat Välimereen? Tai kuolevat matkalla Euroopan läpi? Tai hukkuvat Tornionjokeen, jos ovat liukkaat kengät talvella? Ei kait tarvitse vastata!?

Minua loukkaa jopa enemmän tuon julisteen sanoman totaalinen typeryys kuin siinä esitetty härski puoluepoliittinen valhepropaganda!

80

1242

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • valaistunut_ex-mamuttaja

      Eräs ruotsalainen entinen EU:n pakolaisvastaava sanoi suoraan, kuinka Länsi-Afrikan nuoret miehet haaveilevat SEIKKAILUSTA ja MAMMONASTA ja siksi he lähtevät reissulle Eurooppaan. Tuo demarinainen oli valaistunut monilla matkoillaan Afrikkaan ja lopulta kääntänyt takkinsa täydellisesti.

      Tuon ruotsalaisnaisen todistus osoittaa myös, kuinka älytön on tuo tamperelaiskoulun julisteen sanoma!

      • newermarrygumiboatman

        Ennen koulussa ja EVLUT rippileirillä opeteltiin että ei saa valehdella!.Eikö koululaisille kerrottu ett pitää kirjautua ekaan EU maahan turviksena?.?,miten Huhtasaari ja Halla-aho liittyy Välimeren maihin kirjautumiseen,tuliko ne kumiveneellä Suomeen Afrikasta meritietä


      • vaalit-lähestyy

        Olennaista, että Suomeen maahantulijat tulivat syksyllä 2015 eli silloin kun PS oli hallituksessa. Ja kaikki nyt asiasta ääntäpitävät oli peloteltu puoluejohdon taholta hiljaiseksi. Sen vertaa eivät uskaltaneet, että olisivat vastustaneet Soinia.


    • https://yle.fi/uutiset/3-10436021
      YLE kertoo tapauksen jälkipyykistä ja siitä, että peikot kömpivät esiin koloistaan. Järkevä ihminen osaa lukea ja ymmärtää tekstin. Minun ei tarvitse sitä täällä toistaa.

      Huhtasaari ei valitettavasti ymmärrä ja hän vain jatkaa hampaat irvessä asian soosaamista sekä blogissaan että twitterissä.

      • hullujapiisaa

        Pidätkö sinä oikeasti itseäsi järkevänä ihmisenä? Mitäs muita harhakuvitelmia sinulla on itsestäsi? Mene nyt nopsaan kallonkutistajalle, jollet vielä ole mennyt!


    • todistakaa

      Jos on vihapostia ja uhkauksia tullut, niin todisteita pöytään ja tekemään rikosilmoitusta,muuten on kysymys epämääräisestä vihapuheesta , jolla leimataan erään puolueen kannattajia.Toki todisteita on helppo tekaista lähettämällä vaikka prepaidistä itselleen. Se että YLE jotain uutisoi ei tee asiasta totta.

      • Tampereen apulaispormestari Johanna Loukaskorpi kertoi itse lukeneensa uhkausviestejä.

        Eiköhän luotettava todistaja riitä. Turhaan on julkaista limanuljakoiden sähköposteja, usein he ovat vähintäänkin alentuneesti syyntakeisia.


      • salakariko
        Moktar.Gubta kirjoitti:

        Tampereen apulaispormestari Johanna Loukaskorpi kertoi itse lukeneensa uhkausviestejä.

        Eiköhän luotettava todistaja riitä. Turhaan on julkaista limanuljakoiden sähköposteja, usein he ovat vähintäänkin alentuneesti syyntakeisia.

        "Turhaan on julkaista limanuljakoiden sähköposteja"

        Siksipä sinä, limanuljaskoista pahin, kirjoittelet täällä, häiriköiden useita palstoja.


      • MoktarinKaveri
        Moktar.Gubta kirjoitti:

        Tampereen apulaispormestari Johanna Loukaskorpi kertoi itse lukeneensa uhkausviestejä.

        Eiköhän luotettava todistaja riitä. Turhaan on julkaista limanuljakoiden sähköposteja, usein he ovat vähintäänkin alentuneesti syyntakeisia.

        Johanna Loukaskorpi apulaispormestari ,opettaja, Sdp. Siis luotettava ja puolueeton .


      • SaulinJaSipilänArvoja

        Oooo...! Nyt piti tilata vartija... miten näyttävä provo ...pitäiskö tilata vielä muutamia armeijan panssariajoneuvoja

        sdp/apulaispormestari/opettaja/pappi/tuomari/selvänäkijä.
        Luotettava ja puolueeton


      • t3wrtrtr478690
        MoktarinKaveri kirjoitti:

        Johanna Loukaskorpi apulaispormestari ,opettaja, Sdp. Siis luotettava ja puolueeton .

        Onko tuo Johanna limanuljaska suvakki??????? Sossu perkele, pitihän se arvata!!!


      • eilöydysanakirjasta

        Mikä on suvakki?


    • MonoaJaSyyte

      Opettajille olisi annettava viipymättä kenkää ja syyte oppilaidensa ideologisesta aivopesusta

      Nämä asiat eivät ole niin yksinkertaisen helppoja juupas-eipäs - juttuja kuin yksinkertaiset viherpiipero -opettajat kuvittelevat.

      • vihasteluako

        Totta. Opettaja rekrytoi lapset levittämään omia mielipiteitään. Henkilöihin menevää vihjailua, vihaviestintää ja vääräntiedon levittämistä. Afrikasta Italiaan/Kreikkaan suuntaavan veneen matkustajien kohtalostako päättää Suomi saati joku Huhtasaari? Oliko juliste tehty jopa presidentin vaalien aikana? Vastuulliselle opettajalle potkut tai vakava varoitus.


    • kommunismin.tuputt

      Kommunismin tuputtaminen pilteille on julistettava laissa ihmisoikeuksien vastaiseksi teoksi!

      • 65566565657567

        Pilttiakat yrittävä kertoa pikkupilteille omia näkemyksiään. Painukoot vittuuun mistä ovat tulleetkin.


    • jottatotuuseiunohdu

      Koulu on sairas, kun opettajat käyttävät auktoriteettiaan lasten vihervasemmistolaiseen aivopesuun.

      Tampereen suunnalla on muutakin mätää, kun Yliopiston tiedotusopin opiskelijoista suuri enemmistö (yli 2/3) ilmoittaa poliittiseksi kannakseen vihervasemmiston puolueet.

      Laura Huhtasaari toimi aivan oikein, kun nosti esille tämän tapauksen, mutta se ei ole ainoa.

      • NäilläMennään

        Olisikohan onnistunut sellainen ”taideteos” jossa olisi Halla-Ahon ja Huhtasaaren kuvat ja jossa lukisi Ilman näitä Suomi olisi paljon parempi paikka radikalisoitua..... täytyy ruveta vähän riimittelemään. Tai ”turvaan” tullut puukottja ja hänen uhrinsa kuvat, tekstillä Suomeen ja kuoleen.....


      • Iskulause

        "Kelaan tai delaan", "Olen 17 ja voin todistaa sen. Näytän vain vanhemmalta"


    • kelaelätitmölyää

      Aloittajalle ja muillekkin; oletteko aina olleet typeryksiä vai oletteko käyneet jonkin kurssin ??

      • NäilläMennään

        Eli jos ei halua Islamisoida Suomea näillä kumiveneilijöillä, niin on kelaelätti kuten kehitysmaamuslimitkin.....hehhehheh.... eli vain nettoveronmaksajat haluavat Islamilaisen kalifaatin Suomeen..... hehhehheh.....


      • rrrrrrr009

        Tultiin tällaisiksi kun aitisi oli nussinut isääsi niin sitten me synnyimme tällaisiksi.


    • Huonotoimitus

      Kekoomus on kovasti pystyssä inhimillisyydelle.

    • nurkantakune

      Sepä se,että se "Varma kuolema" on käynyt niin monella Suomalaisella kun noita n**kereitä ja lähi-idän "uskovaisia" on tänne rahdattu! Ei pitäisi päästää unohtumaan esimerkiksi herroja:R.Azim - A.Hussein tai herra Shkupolli,,tai kerrassaan veitikkamaista A.Bouananea,tai Porissa pään seurakunnantyöntekijältä irti leikanneen hartaan käännynnäisen tapaisia "yksittäistapauksia"
      Varmaa "kuolemaa" tulee sieltä suunnalta Suomeen!

    • Moktar.Kuppa

      Lisään tuohon listaan vielä morsiameni Hassan Zupierin.

      • NäilläMennään

        Kehitysmaamuslimi taustaiset ovat tappaneet jo nelisenkymmentä kantasuomalaista.... kuinkas monta kehitysmaamuslimia kantasuomalainen on tappanut...... raiskauksista ja muista yliedustuksista rikostilastoissa nyt puhumattakaan.....


    • tutturrr

      lasten kertoman mukaan kouluissa käy jatkuvasti " monikulttuurisuus " lähettiläitä kuten Jani Toivola

      Selvää yhden suunnan propakandaa
      Kukahan on antanut opettajille luvan tähän propakandaan

    • NäilläMennään

      Olivatkohan tämän ”taideteoksen” tekijöinä Maryam,Muhamed, Aicha, Ahmed.... olikohan kuvakollaasin aiheena sukulaiset veneilemässä.......

    • Näimpä

      >> antaa oudon kuvan suuresti mainostetusta "maailman parhaista" suomalaisopettajista.<<

      Jos opettaa täysjärkisille lapsille että maa on littana plätty, niin saa syystäkin niin lapsien, kuin koko maailman täysjärkisten ihmisten keskuudesa HÖRHÖN maineen. Tuo Lauran levittämä muukalaisviha ei asiaa paremmaksi muuta, päinvastoin.

      Huhtasaari on todellakin mätämuna Suomalaisten - maailman parhaiden opettajien joukossa. On häpeällistä että hän tituleeraa itseään maisteriksi ja erityisopettajaksi kopioituaan muilta "opinnäytetyönsä". Maisterin arvoon riittävää opinnäytettä Laura ei ole antanut. Ei se maisteria kenestään tee, jos kopioi jonkun muun gradun ja panee siihen oman nimensä. Jonkun kiihko fundamenttalisti lahkon muinaispyhätön ylipapittareksi se näemmä riittää?

      Lauran kannattaisi lukea uutisensakin raamatun sijaan tuoreemmista aviiseista. Huhtasaaren tulisi jo huomata se, että hän on kansanedustaja, ei mikään muinaispyhätön ylipapitar.

      Jumala Lauraa rankaiskoon ankarimman kautta!

      • KahdetSäännöt

        "Maisterin arvoon riittävää opinnäytettä Laura ei ole antanut. Ei se maisteria kenestään tee, jos kopioi jonkun muun gradun ja panee siihen oman nimensä. Jonkun kiihko fundamenttalisti lahkon muinaispyhätön ylipapittareksi se näemmä riittää?

        Lauran kannattaisi lukea uutisensakin raamatun sijaan tuoreemmista aviiseista. Huhtasaaren tulisi jo huomata se, että hän on kansanedustaja, ei mikään muinaispyhätön ylipapitar.

        Jumala Lauraa rankaiskoon ankarimman kautta! "

        Ehkä Lauran kannattaisi kääntyä muslimiksi niin hänen profeettansa kuvaa ei saisi edes piirtää ilman että siitä tulee fatwaa päälle. Lisäksi olisi suojattu kaikelta arvostelulta maan päällä. Islam ei vain taida hyväksyä naisia ylipapittariksi.


    • fghjkiuytr

      Demareillahan on se kuuluisa göbbels-propakandaäityli puikoissa eli valtsun äippä.Tää kyseinen naisoletettu hallitsee tuon valehtelun suvereenisesti.Kyllä tuolla koululla on karhukopla kohta suojaamassa lapsia Lauran karmealta hyökkäykseltä.Uskooko noi suvakkipöntöt todellakin noihin harhakuvitelmiinsa voi kiesus mitä idareita.

    • vai.sitä.te.haluatte

      Tulee se pirkkalan koulukokeilu taas mieleen. Onkohan tuo mokkamoktar.aavikko myös niitä kuuluisia kommunisteja. Ei taida muistua mistä punakapina 1918 aikanaan alkoi.
      Se alkoi siitä että punaiset (tarkoittaa kommunisteja ellei ihmiset tiedä) halusivat suomen osaksi suurta ja mahtavaa neuvostoliittoa. Silloin oli kapinan ajat sielläkin, venäjä muuttumassa neukkulaksi. Täällä lampsi venäläisiä solttuja, joita punaiset haalivat avukseen.

      Onneksi vielä oli joku roti mikä tämänkin maan pelasti tuholta.
      Mutta kai nämä kaikenmaailman toivolat ja opettajat sitten haluavat tänne neuvostohallinnon ja putinin päämieheksi. Mikäs siinä sitten, älkää sitten enää tutkiko airiston rakennelmia. Antakaa olla, kun kerran sellaista haluatte, ja myykää niille vielä paljon lisää rannikkoalueita.

      • bööööö

        Juu ei pidä kaunistella että oli sisällissota, punakapina on hyvä nimi niille tapahtumille.


    • SuvakkiRaasu

      Hienoa että Laura otti tästäkin asiasta selvää niin saa suvakit taas kerran nenilleen.

    • Hallava-Hevonen

      6000 vuotta littanaa maailmaa ja dinosaurukset syntyivät ja kuolivat sellaisinaan sijoilleen. Suomessa on uskonnon vapaus.

      Tähän kun lisätään plagioinnit, lomailut ja muut töppäilyt, niin lapsen vanhemman pitäisi olla edesvastuuton päästääkseen lapsensa Huhtasaaren oppiin. Pysyköön Huhtasaari siis mieluummin eduskunnassa kuin opettajana. Eduskunnassa Hakkaraisen kanssa yhdessä eivät saa niin paljon pahaa aikaan, varsinkin kun yksi sekopää heitä paimentaa.

    • tolkkukaikessa

      Taas kerran muistutetaan niitä jotka vetoavat ihmisoikeuksiin ihmissalakuljettajien asiakkaiden ja muiden seikkailijoiden osalta:
      Suomeen elätettäväksi pääsy ei kuulu ihmisoikeuksiin.

      • syöttilääksi-pääsy

        Syöttilääksi pääsy ei todellakaan kuulu ihmisoikeuksiin siinä on vääristelty asioita rankasti


    • HjalmarRööpelikköinen

      Tässäkin ketjussa näkee selvästi , ettei näinkin selvässä asiassa eroteta metsää puilta. Ns " hyvien ihmisten " puoleltahan tämä on täysin ymmärrettävää , sillä nyt tuli yhden veikkosen Tampereella mokattua raskaasti ja muiden kynnelle kykenevien on sitten riennettävä puolustamaan " yhtä meistä".

      Braaaahh...sanois ruotsalainen.

      Muktar höpöttelee Huhtasaaren vastaisia harhaisia omiaan ja yrittää johdatella keskustelua täysin sivuraiteille itse asiasta , aivan kuten urakalla tekevät uhriutuvat hölmöläiset sekä tuolla Tampereen koululla että näiden tekemiä virhearvioita puolustelevat muut toimijat eri puolilla mediakenttää.

      Tosiasiassa tuon julisteen sanoma toistaa täysin RFC:nkin ja muiden vastaavien "taistelijoiden" hokemaa propagandaa , jossa Afrikasta parempaa elämää itselleen hakemaan lähtevä muuttuu kuin taikaiskusta hädänalaiseksi " turvapaikanhakijaksi" saavuttuaan Euroopan maa-alueelle.

      Tämähän on tietysti suuri ihme , josta on syytä ylistää varmuuden vuoksi molempia jumalia : Allahia ja Jumalaa !

      ...mutta asiaan, siis pahinta tuossa julisteessa on se että se nimeää kaksi suomalaispoliitikkoa oikein kuvan kanssa suoranaisesti teurastajaksi. Kyllä , mikäli tätä "kuolemaan " sanomaa otetaan tosissaan. Kuolemaan näitä matkalaisia siis lähettävät nämä kaksi nimettyä poliitikkoa ja pelastajina toimivat sitten tämä monitaitoinen Pekka ja jostakin syystä myös Euro-Sauli on kelpuutettu tuolle hyvisten puolelle ja tästäkö ei saisi nostaa meteliä kumpikaan näistä " tappajiksi" kuvan kanssa nimetyistä poliitikoista ??

      Toinen asia on tietysti se kysymys . että kumpikohan on koulun ja opettajan tehtävä : puolueettoman tutkitun tiedon jakaminen vaiko yksipuolisen propagandan tuuttaaminen ja tästäkö ei saisi nostaa meteliä ??

      Tamperelaiskoulun tästä projektista vastuussa oleva opettaja katsokoon peiliinsä ja yrittäköön ymmärtää missä kulkee propagandan levittämisen ja vastuullisen opetuksen raja. Eipä olisi pahitteeksi vaikka yrittäisi edes ymmärtää mitä tuli nyt tehtyä.

      No voipi olla liikaa vaadittu , kun ei näytä juuri kukaan muukaan ymmärtävän mitään tästä asiasta...

    • Eihän tämä asia jankuttamalla muuksi muutu. Kansanedustaja Laura Huhtasaari osoitti monessa mielessä huonoa harkintaa hyökkäämällä hampaat irvessä yhtä yksittäistä koulua, sen opettjia ja oppilaita vastaan. Huhtasaari nosti asian esille 30.0.2018 ja onedelleenkin päivittäin nalkuttanut asiasta.

      Kuten opetusministeri kehotti, joskus pitäisi vaan ymmärtää jättää "koulu rauhaan".
      Valitettavasti Huhtasaari ei ole saanut tähän asiaan riittävää ymmärrystä.

      • sviddumikäspede

        Tuo on vain sinun mielipiteesi ja väärä sellainen. Mitään " hampaat irvessä" -hyökkäämistä ei ollut. Oletko jotenkin kajahtanut vai muuten vain vajaa?
        Hemmetin provokaattori, jolla fiksaatio Huhtasaaresta.


      • miesvm1967

        "hampaat irvessä"???

        Kyllä sullakin nyt todellisuus on katoamassa..


      • ikijankuttajat

        Joopa joo, huhtasaari jankuttaa ja aavikkogubbe jankuttaa. Siinä on oiva pariskunta, täydentävät toisiaan. Alkais naurattamaan, jos ei olisi jo muutenkin nauranut molemmille niin paljon ettei enää kiinnosta.
        Huvittaa vain tuon aavikkojankuttajan puhe ettei jankuteta ja taas jankuttaa.
        Vaihtaisi jo levyä.


    • Sivistystä.Moktarille

      Kun agenda on tuollainen kuin Moktarilla niin hänen on pakko valehdella.
      Tuossa Malmön jengiväkivaltaa käsittelevässä dokumentissakin väitti kivenkovaa, ettei siinä puhuttu mitään raiskauksista, mutta jäi valheesta verekseltään kiinni. Kohdassa 51.41 Hamza El Mohamad sanoo sanatarkasti näin:
      "pitää voida mennä ulos pelkäämättä tulevansa raiskatuksi, täällä on sattunut paljon raiskauksia".

      Kyllä Huhtasaarella on kauniit hampaat, joita kehtaa näyttääkin ja sivistyneissä piireissä tuo mitä kutsut"hampaat irvessä" on hymyilemistä.
      Veikkaan, että sinun hampaillasi se olisikin hampaat irvessä, mutta siihenkin on parannuskeino. Käy hammaslääkärissä.

    • Täällä on väännetty kättä siitä, oliko Huhtasaaren hyökkäys "hampaat irvessä"- vai "ikenet nurin"-tyyliä.

      Itse käytin kielikuvaa hampaat irvessä. Satuin näkemään Huhtasaaren haastattelun YLE:n uutisissa, Haastattelussa Huhtasaaren kaulan jänteet kiristyivät, pää kääntyi hieman sivulle, katse harhaili ja hampaat paljastuivat. Olin epävarma siitä, oliko kyseessä hymy vai irvistys.

      Koiran omistajat tietävät, miltä näyttää hyökkäykseen valmis koira. Minäkin tiedän, kun maalta olen ja nöösipoikana jouduin koiran hyökkäyksen kohteeksi. Jotkut asiat eivät vaan unohdu.

      • suomenmies

        Eikös se ole paras että hukkuvat siellä lämpöisessä etelässä kuin että täällä pohjolassa!


      • suomenmies kirjoitti:

        Eikös se ole paras että hukkuvat siellä lämpöisessä etelässä kuin että täällä pohjolassa!

        Kirjoitelmasi ei taida liittyä Huhtasaareen, vaikka hän olikin etelän lämmössä vapaaehtoistyössä nuorempana?


      • Hyvä.hauva

        Niin. Hauva haukkasi haaruksista. Selittää moktariuden ytimen.


      • Totuuskomissio1

        Ei oikeastaan muuta, kuin että tämäkin maa on pahasti mädätetty, Ruotsin tavoin.

        Tampere on vanhastaan punakapinallisten tyyssija ja eipä se siis ihme, jos "Internationaali" soi, sävel ja sanat vaan nyt etsii innoitusta tunkeilevista kansallisuuksista.

        Miten pienet aivot voi olla opettajina tomivilla, jos eivät tajua, että tämä velkainen maa ja sen velkainen kansa ei kykene ottamaan koko maailmaa kontolleen?

        Kyllä Afrikan ja Lähi-Idän ihmisillä on oltava vastuu omista elämisistään, kaikki tämä muu on hyväksikäyttöä ja huono loppu varmuudella.


    • väärintulkinta

      Uskon että julisteen sanoma on ymmärretty väärin.

      Oppilas lienee tarkoittanut yksinkertaisesti sitä että jos suomalaiset kannattavat mitä tahansa muuta puoluetta kuin persuja se on Suomelle hyväksi, mutta jos he kannattavat persuja se on Suomelle kuolemaksi. En usko että julisteen tekijän tarkoitus oli viitata turvapaikanhakijoiden kuolemiin tms. En minä osaa sitä nähdä siten että oppilas olisi tehnyt tuon turvapaikanhakijan näkökulmasta niin että jos Suomessa on haavistot tai niinistöt vallassa niin pääsevät Suomeen mutta jos on persut niin sitten joutuvat kuoleen. Tuo tulkinta on vähän liian kaukaa haettu.

      Tietysti asiaa voisi kysyä oppilaalta itseltään. Vai onkohan tuo itsekään ihan perillä miten ajattelee? Muistan itse lapsena ja teininä hokeneeni monia fraaseja vain siksi koska tiesin niiden olevan yleisesti hyväksyttyjä ja saavan muissa aikaan olalle taputtelua. En siksi että olisi edes itse syvällisesti ymmärtänyt mitä oikeastaan edes tarkoitan.

      Oliskohan tuossa jostain sellaisesta kyse? Eihän tuo otsikko "suomeen tai kuoleen" ole muutenkaan kovin ilmiselvä. Vähän kuin oppilas ei itsekään tietäisi mitä sillä tarkoittaa.

    • Vihainen

      Huhtasaari on saatettava vastuuseen, koulukiusaamiselle tulisi olla nollatoleranssi! Jo on aikoihin eletty, että yksi fanaattinen eukko terrorisoi koko koulua ja opetusta, ja on kaikenlisäksi kansanedustaja. Koulurauha lapsille nyt! Loppui suvaitsevaisuus äärioikeistoa kohtaan!!! :(

      • Opettajat ja rehtori saatava syytteeseen vihapuheen levittämisestä koulussa.
        Opetusministerin olis määrättävä selvitys onko koulussa levitetty propagandaa?


      • otalisää

        Lähde jo lähipubiin huutamaan karaokea


    • Islamistit

      Islamilaisuus on uusinormaali, joka on jokaisen Suomalaisen hyväsyttävä, jos ei halua tulla leimatuksi rasistiksi. Islamilla on oikeus tulla Suomeen ja täyttää maa kehitysmaamuslimeilla eikä siihen ole Suomalaisilla mitään sanomista. Uskokaa nyt että ette voi sille mitään että Islam valloittaa Suomen rasistit. Suomi on tuleva monokulttuurinen maa kuten Ruotsikin tulee olemaan ja pikkuhijaa koko eurooppa.

    • https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005853845.html
      AfD:llä on Saksassa ilmiantosivut, joissa voi tehdä nimettömiä ilmiantoja opettajista ja opetuksesta.
      Tieto on mielenkiintoinen.

      Huhtasaaren reaktio koulun oppilaiden laatimaan julisteeseen ei välttämättä ollutkaan spontaani, vaan kyseessä saattoi olla halua nostaa tämä aihe esille Saksan malliin. Jäämme siis odottamaan, koska persut perustavat ilmiantosivuston.

      No, onhan persut ottaneet Saksasta ennenkin mallia.

      • Ajatteleva ihminen tutkii kaikki gradut perusteellisesti. Eihän kaikki ole aina sitä, miltä Huhtasaari haluaisi asian näyttävän.

        Varo naista, kauniiden silmien ja valkoisten hampaiden takana voi piillä kavala koira, neuvoo Kirja.


      • palstatilan.pilaajalle
        Moktar.Gubta kirjoitti:

        Ajatteleva ihminen tutkii kaikki gradut perusteellisesti. Eihän kaikki ole aina sitä, miltä Huhtasaari haluaisi asian näyttävän.

        Varo naista, kauniiden silmien ja valkoisten hampaiden takana voi piillä kavala koira, neuvoo Kirja.

        Olet sikamainen trolli." Kirjaasi" vedoten keksit omia värssyjäsi loukaten Huhtasaarta joka ainoassa häntä käsittelevässä kommentissasi. Turhake silti olet.


    • SeiskanReportteri

      KYSELYN TULOS JULKI !

      KANSAN MIELIPIDE RATKAISEE - HUHTASAARI ON PAREMPI PRESIDENTTI KUIN NIINISTÖ !!!

      Uutiset | Kotimaan uutiset
      Laura Huhtasaari Sauli Niinistöä parempi presidentti.

      IL-TV:n Sensuroimaton Päivärinta -ohjelman sensaatiomainen tulos - Suomi tarvitsee perussuomalaisen presidentin.


      Perussuomalaiset on asettanut ehdokkaakseen puolueen varapuheenjohtajan Laura Huhtasaaren jolloin koko Suomella menee paremmin, jos Suomella on perussuomalaisia arvoja edustava presidentti, Ohjelmassa todetaan.

      - Niinistö edustaa enemmän mainstreamia suhtautumisessaan eurooppalaiseen integraatioon ja kansainvälisiin velvoitteisiin, Ohjelmasta selvisi.

      IL-TV:n videolla tarkemmin asiasta.

    • Niinhän siinä sitten kävi, kun ymmärrystä ja aikuisuutta ei ole annettu, Huhtasaari löysi itsensä Sannikka&Ukkola-ohjelmasta.

      Keskusteluohjelma veteil Huhtasaari-parkaa kölin alta eikä hän osannut muuta kuin äristä pölhöpopulismiaan. Voi että kun minua hävetti Lauran puolesta.

      Viisas vaimo kuuntelee, tyhmä vaimo huutaa mielipiteitään torilla, sanoo Kirja.

      • Korkki.kiinni

        Lopeta jo se ryyppääminen, äläkä vedä tyhmää vaimoasi mukaan tähän juttuun, vaikka olisikin kuinka susiruma.



    • Tollojentollo

      Maailman lyhyin vitsi...
      Laura Huhtasaari !

      • Heh.heh

        Ihanko itse keksit. Taidat kuulua mensan viisaimpiin. Onnea.


    • Mahumetti

      Seuraava tehtävä koululapsille:

      * Kuvassa nainen kulkee pimeässä puistossa.
      * Vaihtoehdot: koti vai joukkoraiskaus
      * Kuvat sijoitettavaksi vaihtoehtojen alle: näkymä kotoa ja joukko matuja

      Oikein ratkaistu tehtävä näytteille koulun aulaan.

      Mitäs sanoo suvakit ja Sannikka tähän ?

      • poispuistosta

        Kumman valitset....taitaa joukkotouhut puistossa kuumottaa Mahumettia.
        Kyseessä olleessa koulun julisteessa oli tyystin erilainen asetelma. Kyseessä kun ei ollut tehtävä tai oikea vastaus. Miten näkymä kotoa kykenee vaikuttamaan puistossa olevan naisen kohtaloon? Mikä on matu?


    • niinpähäntaas

      Näen sen kyllä aivan päinvastoin, ja pidän sitä oivallisena kiteytyksenä tosiasioista. Lähes samoin sanoin voisi hyvin kuvailla oman maamme tilannetta 1960-70 -luvuilla: "Ruotsiin tai kuoleen".

      Kun lähes 400.000 suomalaista viljelijätilojen nuorta oli todellakin pakotettu muuttamaan pois kotoaan. Suomessa valtava työttömyys, ei minkäänlaista mahdollisuutta tulla toimeen. Mutta meidän onneksemme lähinaapurimme Ruotsi oli vailla työvoimaa. Esim. Antti Tuuri kuvaa hyvin tilannetta romaaneissaan. Kymmenet ja sadattuhannet suomalaiset pelastautuivat Ruotsiin. On totta, että heistä suurimmalle osalle järjestyi työtä. Mutta samoin on totta, että he jäivät aika eristyksiin ruotsalaisesta yhteiskunnasta. Monet ruotsalaiset eivät hyväksyneet heitä, kielen ja kulttuurin vuoksi. Sama tilanne jatkuu edelleenkin. Ja myös muiden kuin suomalaisperäisten kanssa.

      Ja sama tilanne täällä Suomessakin. Maahanmuuttajista puhutaan todella rumasti, ihan samoin kuin meistä silloin Ruotsissa. Finnjävel. Onko näin aina. Arvelisin kuitenkin, että koulu voisi tässä toimia sivistäjänä. Kun kouluja käymättömistä ei enää ole toivoa, niin kouluja käyvät lapset ja nuoret voivat hyvin käsittää kulttuurista toiseen muuttavien vaikeuksia ja sopeutumista.

      • roletaari

        Taas törkeää vääristelyä!
        Kukaan ei olisi Suomessa nääntynyt nälkään tai palentunut pakkaseen.
        Ruotsi haali työvoimaa josta esimerkkinä mm. se, että ainakin jossakin vaiheessa Ruotsi kustansi sinne muuttajan matkan kotipaikkakunnalta työpaikkakunnalle Ruotsiin.
        Sinne mentiin Ruotsin kutsumana, valmiiseen työpaikkaan painamaan 9:n tunnin työpäiviä urakalla!

        En kokenut syrjintää ruotsalaisten taholta mutta siellä olevista suomenruotsalaisista osa oli ylimielisiä paskoja!

        Slussenin 50:n "sissin" perusteella yritettiin leimata koko porukka.

        Ruotsissa on selkeästi nähtävissä, ettei toisen polven matusakki valtaosaltaan ole kotoutunut. Eivät varsinkaan muslimit. Poikkeuksia toki löytyy mutta olivathan nuo slussenin sissitkin äärimmäisiä poikkeuksia.


      • trolliseon

        Olettehan nähneet tuon saman 400.000- spammin kymmeniä kertoja. Sama vihervassaritrolli spammaa mantraansa aina, samaa valheellista suomalaisten vähättelyä ja mollaamista. Tuo ei edes ollut syntynyt silloin , kun suomalaiset lähtivät töihin Ruotsiin. Lukenut asiasta jostakin ja nyt tärkeänä julistaa maustamaansa sanomaansa. Samaa jankutustaan jatkaa, maksettuna julistajana.


      • MoniOsaamaton
        trolliseon kirjoitti:

        Olettehan nähneet tuon saman 400.000- spammin kymmeniä kertoja. Sama vihervassaritrolli spammaa mantraansa aina, samaa valheellista suomalaisten vähättelyä ja mollaamista. Tuo ei edes ollut syntynyt silloin , kun suomalaiset lähtivät töihin Ruotsiin. Lukenut asiasta jostakin ja nyt tärkeänä julistaa maustamaansa sanomaansa. Samaa jankutustaan jatkaa, maksettuna julistajana.

        Aika pienellä prosentilla tuli suomalaisista "slussenin sissejä" verrattuna siihen paljonko meidän toreilla ja ostareilla nykyään notkuu näitä rikastaja sissejä


    • juupasjoo

      Lapsilla/oppilailla on täysi oikeus valmistella virheellisiä ja epäonnistuneitakin sanomia! Oikea tapa reagoida niihin on ilmaista oma kanta ja perusteet, miksi tai miltä osin pitää oppilaan näkemystä virheellisenä tai puutteellisena.

      Karkoitus Suomesta ei ole yhtäläisyysmerkki kuoleman kanssa:
      Se on sitä, jos poliittisesti vainotun paluu kohdistuu maahan, jossa ko. maan hallinto aikoo nitistää palautettavan.
      Samoin, jos paluu kohdistuu alueelle, jossa on käynnissä aktiiviset sotatoimet armeijoiden välillä.

      Sen sijaan, esimerkiksi, jos joku karkoitetaan takaisin kotiinsa brasilialaiseen slummi-favelaan, hengenlähtö on hieman todennäköisempi kuin Espoon Suvelassa, mutta kansainvälisiin suojelun raameihin tuo palautus kuuluu.

      Suomalaisia syyllistävät huolehtimisvelvoite-viestit vievät huomion siltä juurisyyltä, että lähtömaiden olot pitää saada kuntoon ja niiden hallinnointi tavalla tai toisella kansalaisilleen edulliseksi. Sekä luonnonvarat valjastaa siten, että kansa saa niistä osansa, eivätkä vain diktaattorit perheineen.

    • "Lapsilla/oppilailla on täysi oikeus valmistella virheellisiä ja epäonnistuneitakin sanomia! "
      Ymmärrät asian väärin.

      Lapset näkevät maailmaa enemmän mustavalkoisena kuin aikuiset. Lapset kärjistävät, teini-ikäisenä myös haluavat ärsyttää aikuisia. Lapset ovat suuria idealisteja. Ei tuo Tamperelaisen koulun juliste mitenkään väärä ollut, se oli vain turhan kärjistetty.

      Ei aikuisen tule hihojaan polttaa näin pienestä asiasta. Aikuinen voin hieman hymyillä sisään päin ja sanoa lapsille, että oikein hyvä ja omaperäinen näkemys tästä asiasta. Aikuisen tulee aina olla aikuinen ja ymmärtää lasta. Huhtasaari ei ymmärtänyt.

      Valitettavasti sitä malttia ja aikuisuutta ei ole kaikille suotu.

      • siitä_on_kyse

        et taaskaan halua ymmärtää sitä tietoa jota päähäsi virtaa

        Oppilaat olivat ilmoittaneet Huhtasaarelle opettajien puolueellisista asenteista. Ja juliste oli yksi sen ilmentymä, sen asenteen tulos.


      • siitä_on_kyse kirjoitti:

        et taaskaan halua ymmärtää sitä tietoa jota päähäsi virtaa

        Oppilaat olivat ilmoittaneet Huhtasaarelle opettajien puolueellisista asenteista. Ja juliste oli yksi sen ilmentymä, sen asenteen tulos.

        "Oppilaat olivat ilmoittaneet Huhtasaarelle opettajien puolueellisista asenteista."

        Nämä ilmoitukset ovat vain Huhtasaaren omien puheiden varassa. Kuten gradusta hyvin muistamme, Huhtasaaren omiin väittämiin tulkee suhtautua tietyllä varovaisuudella.


      • moktaru_akbaru
        Moktar.Gubta kirjoitti:

        "Oppilaat olivat ilmoittaneet Huhtasaarelle opettajien puolueellisista asenteista."

        Nämä ilmoitukset ovat vain Huhtasaaren omien puheiden varassa. Kuten gradusta hyvin muistamme, Huhtasaaren omiin väittämiin tulkee suhtautua tietyllä varovaisuudella.

        hyvä, haasta se oikeuteen, niin sen pitää näyttää todisteet


    • oikeenkirjotuskunniaan

      Julisteessa piti lukea ”suoleen”, mutta tulikin ”kuoleen”, kun kielen opetus on ollut niin huonoa. Tämä aiheutti sekaannuksen: eläimiin sekaantujia luultiinkin rajat kiinni-rasisteiksi. Koulutoimi pahoittelee

    • mojo.risin
    • perSut_torpedoitu

      Lapset ottivat kantaa aika osuvasti, oikeastaan erittäin hyvin osuvasti.

      PerSut ovat lieroilleet ja kitisseet kannanoton ympärillä niin ettei voi olla toteamatta: OSUI JA UPPOS!

      • olehuolettakarvahattu

        Äitisi hieman kieroili sinut maailmaan ulostaessaan. Eipä tiennyt millainen imukone pojasta tuli. Slussenilla oppisopimuksella ensin ja nyt palstalla hekumoimassa. Kivapuhetta.


    • Pullahalaaja

      Tervetuloa Suomeen! Ei kuoleen!

    • mielipideon

      koululaitoksiin ei politiikka sovi.on virhe opettajalta lapsilta kysyä moista.jopa minulta.ku en ymmärrä nytkään vielä politiikkaa.mut mielipiteeni tiedän!ja se sotketaan.politiikkaan.

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 176
      5369
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      128
      4785
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3036
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      30
      1961
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1804
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1767
    7. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      110
      1744
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1740
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1653
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1581
    Aihe