Onko Airiston Helmellä mitään näkyvää toimintaa?

JotenkinLiianHiljaista

Onko kiinteistöissä vielä "talonmiehet" päivystämässä ja mitä alusten miehistöille on käynyt? Näkyykö mitään liikettä missään? Vai ovatko kaikki alukset takavarikossa? Tekeekö poliisi lisäetsintöjä pienemmällä etsintöihin erikoistuneella porukalla? Pienellä pohdinnalla ja oikeilla välineillä osataan kohdistaa hakuja oikeisiin paikkoihin ja voidaan löytää myös ne hyvin piiloitetut piilopaikat. Pakkohan jostakin on hiukan huumeitakin löytää.

Joko polisiin löytämättömät setelit ja muu arvelluttava materiaali on haettu pois piiloistaan? Vai eikö kenekään rohkeus riitä? Pelätäänkö ansaa?

77

1809

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • AutiotaJaTyhjääOn

      Täysin hiljaista ja pimeää on. Kukaan ei uskalla mennä sisälle. Pelkäävät pidätystä. Vain valokuvaajia joskus kiertelemässä. Ja poliiseja kyttäämässä autoissaan.

    • Ecroplan
    • Pelit_ja_vehkeet

      Voihan härveli

      Onko toi lentokone vai sukellusvene.
      Kyllä nyt armeijalta ostetta Kala luokan alus jää silakaksi.

      • LähelläPintaaLentävä

        Näyttäisi pintalentokeneelta. Saadaan tarvittaessa myös sukeltamaan yhden kerran.


    • echoluotain

      Ei kovinkaan näkyvää toimintaa ole havaittu. Tosin jonkinlaista vedenalaista toimintaa on arveltu alueella olevan, merivoimien hydrofoniosaston tiedustelun mukaan.

    • Melekonen

      Onko tuos se Somen merivoimilta ostettu Kampela lokan sotalaiva?

    • RahaaTuleeKokoAjan

      Näkymätöntä toimintaa on paljon. Kiinteistöverot jätehuoltomaksut tms juoksevat koko ajan, samoin niiden 100 A tai 300 A sähköliittymien kuukausimaksut, laajakaistaliittymien kuukausimaksut yms. Keksikää lisää. Onko aluksilla jotain pakollisia vuosimaksuja?

      Kohta aletaan selvittämään, mitä rakennelmia on rakennettu rakennuslupien vastaisesti. Saadaan todella paljon erilaisia valvontamaksuja ja uhkasakkoja ja uusia maksullisia rakennuslupia jne...
      Muutostöissä ja purkamisesa saadaan työllistettyä kymmeniä ihmisiä.

    • Lautalla_lujaa
    • 12345654321

      Uusi talkkari kuuluu saadun Airiston Helmen miesvahvuuteen, ynnä lakimies.

    • Lakkimies

      Ja lakimies on tunnetusti "kokemusta omaava"

      • Isoluuta_lakaisemaan

        "Kokemusta" omavaa todella tarvitaan.....


    • pullikoi

      Kohta valtion omistuksessa ja eläkeläis kakkilakkien lomaparatiisi.

    • Suomen_tumpelo
    • MitäänMistäänTietämätön

      Jos ja kun yrityksellä on ollut ja on kait nytkin yksi ja sama kaikkesta toiminnasta vastannut omistaja, niin onko hänellä mitään mahdollisuutta edes yrittää paeta omaa henkilökohtaista vastuutaan jatkuvasti muuttuvien omistusjärjestelyketjujen avulla?

      Vaikea ymmärtää ketä oikein syytetään. Yritystä, yrityksen aputyötekijöitä vai omistajaa? Mikä on maksimi "rangaitus", jos omistaja ei itse saavu oikeuteen?

    • KaikkiMökitVapaana

      Toinen firman työntekijä päässyt vapauteen, joten eiköhän kohta ala näkyä valoja ikkunoista ja aluksia liikkumassa. Vuokratkaa halvalla mökki jouluksi!

    • Oho_Pargas

      Tälle palstalle on selvästi iskenyt "finlandisierung.

      Täällä ei saa kertoa edes oikeusistuimen vahvistamaa tietoa, jos se katsotaan "venäläisvastaiseksi"

    • Brownfinger

      Onko siellä yhä sukellusveneitä?

    • Oli_laillinen_operaatio

      Suomalainen käräjäoikeus hylkäsi Airiston Helmen omistajan Pavel Melnikovin rikosilmoituksen Suomen poliisivoimia vastaan Ariston Helmen ratsiassa lainvastaisena liian laajasti toteutettuna.

      Melnikovin asiamies asiassa on oikeustieteen tohtori, Jussi Uoti, kokemusta omava.

    • NoUteliaisuudestavaan

      Airiston Helmen työmaa työllisti täältä Paraisilta yrittäjiä ja työväkeä, onkohan kaikki hommia tehneet saatu selville ja puhutettua sekä siellä hommissa olleet yrittäjät kuulusteltua saamistaan rahoista kuka maksoi ja mistä rahat tuli ym ym...

    • Hys_hys

      Moskovassa hallintoviranomaine voi kertoa lehdistölle mahdollisesta vakoiluskandaalista Suomessa ja Italiassa, mutta ei Paraisilla, Suomessa

      Sensuroidaan välittömästi

    • 12345654321

      Joko Lenita Airisto on saanut sanoa painavat sanansa - vaikkapa muodista jos ei sukellusveneistä mitään tiedä?

    • MitäänTietämätön

      Koska alkavat rakennuslupien tarkastukset ja luvattomien rakennelmien purkaminen? Kuka maksaa ja kuka asioista jotain oikeasti tietävä saapuu edustamaan yhtiötä? Ja koska alkavat ensimmäiset oikeudenkäynnit kaupungin viranomaisia vastaan? Taitaa mennä useampi vuosi.

    • Hjgfds

      Yllättäen tässä on sama kohta laivaväylällä, jota NL yritti Talvisodan aikana miinottaa lentokoneista käsin. Suomen IT ja harvalukuiset hävittäjäkoneet ynnä tuuliolot haittasivat sen verran, että pääosa miinoista putosi laskuvarjon varassa meren jäälle. Tällöin koneitten tehtävä selvisi.

    • EiSavuaIlmanTulta

      https://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/4433894/Poliisi loysi uutta nayttoa epailyjen tueksi Airiston Helmi tutkinnassa Valtetyn veron maara menee yli miljoonan euron

      Poliisi löysi uutta näyttöä epäilyjen tueksi Airiston Helmi -tutkinnassa: "Vältetyn veron määrä menee yli miljoonan euron"
      KRP:n mukaan epäilyt törkeästä veropetoksesta ovat vahvistuneet saaristo-operaatioon liittyvässä tutkinnassa.
      Keskusrikospoliisi (KRP) on löytänyt lisää näyttöä epäillystä törkeästä veropetoksesta esitutkinnassa, joka kohdistuu kotietsintöjen kohteena syyskuussa olleeseen Airiston Helmeen.

    • Ulkopuolinen.trolli

      Näkyykö sitä valoa ikkunoista nyt pimeän aikaan siellä Airiston Helmen rakennuksissa?

      • Kiihtelysvaaralle

        No jos vaikka näkyisikin niin eihän se mitään todista. Automaatti siellä sytyttämisen ja sammuttamisen voi hoitaa.


    • Säännöt

      No onpas se säitä pidellyt

    • PelätäänPoliisia

      Ei kukaan entisistä ulkolaisista pimeistä "työntekijöistä" uskalla mennä lähellekään yhtiön kiinteistöjä tai aluksia. Osa on varmasti harrastanut ja harrastaa koko ajan paljon muutakin laitonta toimintaa.

    • Kulisseissavipinää

      Tutkisivat nyt sen paikallisen kiinteistövälitysfirman omistajan toimia. Oli hänellä ainakin "varma" ote kun etsi Melnikovin rahoille ostokohteita...

      • PoliisiTaktikoi

        Annetaan kaikkien mukana olleiden itse sotkea asioitaan mahdollisimman paljon ennen kuulusteluja. Poliisi ei päästä Melnikoviakaan juttelemaan mistään, vaikka mies kuinka haluaisi tehdä lähempää tuttavuutta. Saattaa olla mukavaa, kun ei yhtään tiedä mitä on saatu selville. Jos ja kun rakennushommissa juuri mistään ei ole pidetty kirjaa, verottajan mätkyt ovat melkoiset.


    • StrictlyConfidential

      Se on Paraisilla "salainen tieto", että venäläisen tutkintavankeus 6.2.2019 jatkuu edelleen.

      -Ja paraisilla on "salattu tieto", että KRP epäilee Airiston Helmeä 2,8 Miljoonan euron pemeästä verottomasta palkkojen maksuja.

      Edelleen Oikeustieteen tohtori Jussi Uoti tiedotti televisiossa, että vangittu venäläinen nosteli Paraisilla pankkiautomaatista 3,5 miljoona euroa omia rahojaan välttääksen niiden häviämisen jos venäläinen pankki kaatuu konkurssiin.

      • TurhaTapellaVastaan

        Uotilla tulee olemaan melkoinen työ löytää jokaisen erillisen rakennelman urakkasopimukset ja niistä maksetut laskut. Joilekin urakoitsijoile on tieysti maksettu ihan pankkitilien kautta, mutta urakoitsijoillakin saattaa olla jotain ongelmia löytää kaikkia työntekijöiden palkkakuitteja.

        Ja jos kohteista ei löydy urakkasopimuksia, mitään maksuja eikä oikeita rakennuslupiakaan niin vaikeaksi menee. Vaaranahan on, että kaikkien mukana olleiden toimista paljastuu koko ajan lisää jotain laittomuuksia.


    • Olisiko_lööperiä

      Paraisten pankkiautomaatti on varmaan ollut ihan punahehkussa kun Airiston venäläinen on nostanut rahoaan turvaan.

      3,5 miljoonan euron nostamiseen tarvitsee tehdä 8750 kappaletta nostoja. Suurin nosto kerralla voi olla vain 400 Euroa.

      Kari Uoti kertoi että automaatti oli kuumana venäläisen nostaessa omia rahojaan.

      • Viikinkiaikaanturkiksia

        Miksi rahaa pitää pestä Suomessa? Eikö kortilla uskalla ostaa mitään muualta maailmasta. Että pankkiautomaattien täyttäjät eivät ihmetelleet mitään, tai valvontanauhat olleet aivan täysi jne? Ehkä hän prokurat halusivat auttaa, että Paraisten joka kolkkaan saadaan lisää p.automaatteja, nyt niitä ei ole. Vain kaupan kassoilta voi nostaa hiukan. Enemmän luottaisin pankkiin, tietosuoja ym. Onko rumahkot talot ja paatit hyvä sijoituskohde? Luulisi, että lentely ja ajelu vain kuluttaa rahaa. Itse sijoittaisin kultaharkkoihin, timantteihin, koruihin, kauniisiin kiinteistöihin, luxus-huviveneisiin, muotiin... Noissa kiinteistöissä en uskaltaisi lomailla, ellen ehkä sitten harrastaisi sotaleikkejä, tai miesten polttareihin. Hirveesti kameroita ympärillä. Vai sopivatko ne kokouksiin, EU:n? Oliko myös vanhoja kiinteistöjä, kummitustaloja? Jos me olemme sitten turvasatama, tai sitten vain laskeutumisalusta: "Tää oli nyt tässä" -tyliin. No, ei kait. Ihan hyvä tosiaan, että saamme verotuloja, ja tuomarit ym. saavat työtä, kuten tuossa alla sanotaa. Mukavaa, että joku vielä arvostaa käteistä rahaa. Ja luonnonsujeluun kannattaa sijoittaa ja panostaa! Punkit ja sinilevä eivät ole matkailuvaltteja. Ja köyhien apuun saa antaa rahaa, kiitos.Moni lahjoittaakin. Mutta ei kiitos mistään pahoilla teoilla hankitusta.


      • Anonyymi
        Viikinkiaikaanturkiksia kirjoitti:

        Miksi rahaa pitää pestä Suomessa? Eikö kortilla uskalla ostaa mitään muualta maailmasta. Että pankkiautomaattien täyttäjät eivät ihmetelleet mitään, tai valvontanauhat olleet aivan täysi jne? Ehkä hän prokurat halusivat auttaa, että Paraisten joka kolkkaan saadaan lisää p.automaatteja, nyt niitä ei ole. Vain kaupan kassoilta voi nostaa hiukan. Enemmän luottaisin pankkiin, tietosuoja ym. Onko rumahkot talot ja paatit hyvä sijoituskohde? Luulisi, että lentely ja ajelu vain kuluttaa rahaa. Itse sijoittaisin kultaharkkoihin, timantteihin, koruihin, kauniisiin kiinteistöihin, luxus-huviveneisiin, muotiin... Noissa kiinteistöissä en uskaltaisi lomailla, ellen ehkä sitten harrastaisi sotaleikkejä, tai miesten polttareihin. Hirveesti kameroita ympärillä. Vai sopivatko ne kokouksiin, EU:n? Oliko myös vanhoja kiinteistöjä, kummitustaloja? Jos me olemme sitten turvasatama, tai sitten vain laskeutumisalusta: "Tää oli nyt tässä" -tyliin. No, ei kait. Ihan hyvä tosiaan, että saamme verotuloja, ja tuomarit ym. saavat työtä, kuten tuossa alla sanotaa. Mukavaa, että joku vielä arvostaa käteistä rahaa. Ja luonnonsujeluun kannattaa sijoittaa ja panostaa! Punkit ja sinilevä eivät ole matkailuvaltteja. Ja köyhien apuun saa antaa rahaa, kiitos.Moni lahjoittaakin. Mutta ei kiitos mistään pahoilla teoilla hankitusta.

        Varmasti tuo ja kaikki muutkin oligarkit pesee rahojaan kaikissa maissa missä mahdollista, jokaisella kun pestävää riittää miljardeja, mitkä kansalta ryöstetty putinin suosiollisella avustuksella.


    • EdetäänHitaasti

      Pidätettynä ollut veäläinen on vapautettu vankihotellista, sillä tutkimus kestää vielä yli vuoden. Vangittuna pitäminen kaikkine palveluineen tulisi aivan liian kalliiksi.

      Asiaan palataan vuoden päästä. Tällöin ei enää löydy mistään ketään, jota syyttää mistään. Säästyy oikeudenkäyntikulut ja vankeuskulut. Takavarikoidut rahat menevät puoliksi verottajalle ja puoliksi Uotin palkkioihin.

      • HiukanPriorisointia

        Eiköhän huomattavasti parempaan tulokseeen päädyttäisi, jos asiaa tutkittaisiin pienellä porukalla vain kuukausi ja sitten annettaisiin lopullinen tuomio viikossa.

        Varmasti yli 90 % "tutkimisesta" on täysin merkityksetöntä. Kannattaa keskittyä vain muutamaan isoimpaan selvään pääasiaan. Max 100 sivua, ei 1000 sivua.

        Kuukauden kuluttua voi aloittaa tutkimaan sitten jotain ihan muuta tapausta tai edellisen tapauksen jotain täysin irrallista sivujuonta. Tutkittavia tapauksia riittää.


    • Anonyymi

      Hiljaisuus humisee...

      • Anonyymi

        Kiikarin linssejä välähtelee auringonpaisteessa.


    • Anonyymi

      Salapoliisit asiallako, vaiko "naapurin" vakoilijoita tiedustelemassa liikehdintää...

      • Anonyymi

        Vaikea uskoa kenenkään hämärähommia Suomessa tekevän menevän lähellekään Airiston Helmen kiinteistöjä. Jotain kiinteistöjen ja alusten huoltotöitä on tehtävä. Onko palkattu joku kotimainen kiinteistöhuoltoyhtiö?


    • Anonyymi

      Mikähän supersensuuri täällä syö asiallisetkin viestit.
      Paraisilla ei saa mainita ilmeisesti asiaan liittyvästä riksepäilystä.

      Onhan siinä mukana kunnan virkamiehet olleet kehittämässä venäläisten businesta.

    • Anonyymi

      Onhan se sitten niin mukavaa uida saarten ympäri. Siihen niitä järeitä laitureita tarvitaan paljon ja helikopterikenttiä.

      • Anonyymi

        Ja jos kysyy kuinka monta kertaa Melnikov on uinut omistamiensa saarten ympäri Suomessa, vastaus on varmasti 0 tai korkeintaa yksi.

        Verottajan kanssa ei puheet paljoa auta, jos ei ole mistään mitään dokumentteja!


    • Anonyymi

      Airiston hetken aikaa pidätettynä ollut ja vapaaksi laskettu päähelmi lukee näitä suomipojujen agentti- ja Turun miehitystarinoita aivan varmasti kuset housussa.
      Niin luen minäkin. :--0 :--0 :--0 :--0
      Ilman muuta kannattaa olla aina ja kaikkialla varsinkin Turun-liikenteen porauslautoilla pelastusliivi yllä mahdollisen hyttiaktionkin aikana. Ei sitä koskaan tiedä.
      Tulihan neljä kaverusta Virosta gummipaatillakin yli jo toukokuussa 1984.

    • Anonyymi

      Melenkiintoinen ja merkillinen tieto Airiston Helmi Oy.sta
      Patentti ja Rekisterihallituksen jolkaisun mukaan Airiston Helmi Oy on asetettu selvitystilaan ja toiminta on loppunut 5.4.2019

      • Anonyymi

        Ja kiinteistöjen ja alusten omistajuudet on tietysti siirretty joillekin muille yrityksille. Ja pesässä liene vain velkaa ja maksamattomia asianajajien palkkioita.

        Lehdistö on ollut ihmeen hiljaa.


      • Anonyymi

        Miksi tuo tieto tuli kaikkien lehtien uutisiin vasta tänään?

        Ja miksi Melnikovin annetaan myydä kaikki Airiston Helmen kiinteistöt ja alukset ilman mitään rajoituksia? Eihän kuulusteluja eikä oikeudenkäyntejä ole vielä edes aloitettu. Jäävätkö kaikki tai ainakin suuri osa myyntituloista konkurssipesän haltuun odottamaan oikeuden tuomioita?

        Kannattanee odottaa pyyntihintojen puolittumista ja ostaa vasta talvella!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi tuo tieto tuli kaikkien lehtien uutisiin vasta tänään?

        Ja miksi Melnikovin annetaan myydä kaikki Airiston Helmen kiinteistöt ja alukset ilman mitään rajoituksia? Eihän kuulusteluja eikä oikeudenkäyntejä ole vielä edes aloitettu. Jäävätkö kaikki tai ainakin suuri osa myyntituloista konkurssipesän haltuun odottamaan oikeuden tuomioita?

        Kannattanee odottaa pyyntihintojen puolittumista ja ostaa vasta talvella!

        Kyse ei ole konkurssista vaan yhtiön vapaaehtoisesta lopettamisesta ja selvitystilasta. Ennen virallista lopettamista kaikille velkojille annetaan aikaa ilmoittaa saamisistaan. Varat ylittävät velat. Ja päävelkoja on omistaja itse!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyse ei ole konkurssista vaan yhtiön vapaaehtoisesta lopettamisesta ja selvitystilasta. Ennen virallista lopettamista kaikille velkojille annetaan aikaa ilmoittaa saamisistaan. Varat ylittävät velat. Ja päävelkoja on omistaja itse!

        Vasta kun kaikki omaisuus on myyty ja maksettu, tiedetään kuinka paljon yhtiöllä on varoja. Velkaa saattaa olla varoja enemmän. Kaikkea tullaan sumplimaan omistajan (ja lähipiirin ja asianajajan) edun mukaisesti. Kaikki veroseuraamukset minimoidaan keinolla millä hyvänsä. Ja ostaja joutuu maksamaan kaikista virheistä, puutteista ja luvattomuuuksista useiden vuosien ajan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vasta kun kaikki omaisuus on myyty ja maksettu, tiedetään kuinka paljon yhtiöllä on varoja. Velkaa saattaa olla varoja enemmän. Kaikkea tullaan sumplimaan omistajan (ja lähipiirin ja asianajajan) edun mukaisesti. Kaikki veroseuraamukset minimoidaan keinolla millä hyvänsä. Ja ostaja joutuu maksamaan kaikista virheistä, puutteista ja luvattomuuuksista useiden vuosien ajan.

        Airiston Helmen hallituksen puheenjohtajana, selvitysmiehenä, talonmiehenä yms toimivan henkilön mukaan suurin ongelma kiinteistöjen myynnissä on liian järeät ja miljoonia maksaneet laiturit. Ei juuri kenelläkään ole varaa ostaa niitä. Vaatinevat noissa olosuhteissa jatkuvaa kallista huoltamista. Ilman niitä kiinteistöt menisivät kaupaksi ongelmitta ja paljon halvemmalla.


    • Anonyymi

      Aikamoinen silmänkääntötemppu.

      Airiston Helmi Oy:n ja kaikki saaret omistaa Pavel Melnikov.

      Ainut velkoja on Pavel Melnikov.

      Eli hän voi saada saaret haltuunsa "selvitystilan" kautta ja sitten taas on "puhtaat paperit"

      Aikaisemmat poliisitutkimukset, rahanpesut ja pimeät palkat olivat lopetetun Airiston Helmen rötöksiä.

      • Anonyymi

        Melnikovin ja hänen lähipiirinsä on aika vaikea jatkaa pieleen mennyttä ja kesken jäänyttä operaatiota, mikä se nyt sitten olikaan.

        Jakaisen Melnikovin kiinteistön ostajan raha-asiat tullaan tutkimaan viimeisen päälle seuraavien vuosien ajan. Aika harvalla ulkomaalaisella liikemiehellä on halua tähän, eli halvalla saa, jos on rehellisesti hankittua käteistä vähänkin ylimääräistä.


      • Anonyymi

        Näin näitä HokkuS PokkuS Bisnekset hoidetaan ja Taas on ihme tapahtunut...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näin näitä HokkuS PokkuS Bisnekset hoidetaan ja Taas on ihme tapahtunut...

        Melnikov ei saane nostaa selvitystilassa olevan yhtiön kiinteistöjen myyntituloja ihan heti. Mahdollisten rikosten selvittelyyn saattaa mennä useampi vuosi.


    • Anonyymi

      Onkohan tässä HokkuS PokkuS Biseneksessä alkanut taas painamaan "Finlandizierung", "suomettuminen" ja se on nyt alettu lakaisemaan hiljalleen "maton alle" piiloon ja meno kuitenkin jatkuu ennallaan?

      • Anonyymi

        Miten Airiston Helmen väitetyn rahanpesun oli tarkoitus toimia? Omia kiinteistöjä edestakaisin myymällä??? Ilman veroseuraamuksia???

        Jos Venäjän taloudella olisi mennyt ja menisi todella hyvin, rakennetut kiinteistöt saisi tietysti myytyä hyvällä voitolla muille isommille talousrikollisille.


    • Anonyymi

      Ei ole näkynyt vielä myynti-ilmoituksia. Vai onko ne vain jossakin paikallislehdessä ja vain venäjäksi?

      • Anonyymi

        Oikeasti kiinnostuneet osaavat itse ottaa yhteyttä ja ostavat itselleen parhaiten soveltuvat. Koko ajan käydään kauppaa. Pari saarta on jo myyty. Tästä on jo kerrottu kaikissa lehdissä etusivulla, joten hitaammatkin alkavat ymmärtää, miten homma toimii.


    • Anonyymi

      Kuinkahan Paraislla asiat ovat menneet:


      https://yle.fi/uutiset/3-10925137

      Poliisi selvitti historiallisen suuren rahanpesuepäilyn – venäläinen rikollisjärjestö pesi yli sata miljoonaa euroa suomalaisyhtiön kautta
      Kahta virolaismiestä syytetään törkeästä rahanpesusta. Keskusrikospoliisin mukaan valtavan rahanpesujärjestelyn takana oli Venäjän järjestäytynyt rikollisuus.

      • Anonyymi

        Ne sen nyt ilman muuta tiesivät kaikki että sitähän se on ihan IHTEÄÄN.


    • Anonyymi

      Paikallinen rakennusfirma, joka noita mökkikiinteistöjä oli rakentamassa, on laitettu konkurssiin mm. maksamattomien verojen ja muiden maksujen takia. Tais Airisto-uutisointi kans vaikuttaa maineeseen? Mut mitäpä tuosta. Uuden firman turvin voi taas rakennella. Kätevää. Omistaja oikein lehdessä kertoi miten nyt keskittyy vaan rantaravintolabisnekseensä. Totuus on ihan toista kuitenkin. Suosittelen välttelemään tämän tyypin bisnesten tukemista.

      • Anonyymi

        Tiedetään oikein hyvin ko tyyppi, ei edes mieli tee olla 10 km sätelläkään alueella jossa oleilee.....


    • Anonyymi

      Kolme kiinteistöä on jo myty ja loput myynnissä Oikotiellä. Kuvien perusteella rakennelmat näyttävät paljon keskimääräisiä kesämökkejä laadukkaimmilta. Aika näyttää, säilyvätkö kunnossa.

      Näkyvää toimintaa siis riittää koko syksyksi.

      • Anonyymi

        Kuvista päätellen kohteet ovat lähes toistensa kopioita. Välil tuntui et enkös mä just nää kuvat jo kattonu. Uskomattomat määrät terasseja ja puisia kulkuväyliä. Ehkä ihmeellisintä oli se pihakivetysten määrä.


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hiljaista on ollut. Pari kolme mennyt kaupaksi. Loput jäänevät myymättä tänä vuonna. Näin näyttäisi olevan ainakin Oikotien mukaan:

        https://asunnot.oikotie.fi/myytavat-loma-asunnot?cardType=102&keywords[]=westatus

        Taas linkki katkaistiin.
        Laittakaa Vapaasahahaku -kohtaan westatus, niin näkyy nuo Paraisten kohteet.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Taas linkki katkaistiin.
        Laittakaa Vapaasahahaku -kohtaan westatus, niin näkyy nuo Paraisten kohteet.

        Ei ole nähtävästi tullut yhtäkään uutta kaupppaa. Pari halvinta meni kaupaksi ennen julkista myyntiä. Tai mistäpä tuon kukaan tietää. Saattoi olla vain ilmaista "mainontaa".


    • Anonyymi

      Onkos tapahtunut mitään uutta? Ihmeen hiljaista. Onko veneet vielä laiturissa ja kiinteistöt tyhjinä?

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Onko mantereella sijaitseva päärakennus myyty? Myytiinkö myös kaikki veneet?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko mantereella sijaitseva päärakennus myyty? Myytiinkö myös kaikki veneet?

        Eikai siellä mitään toimintaa ole, kun ei aikaisemminkaan ole ollut vain valmiustila johonkin tiedä sitä mihin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eikai siellä mitään toimintaa ole, kun ei aikaisemminkaan ole ollut vain valmiustila johonkin tiedä sitä mihin.

        Hyvä, että seuraat tilannetta koko ajan. Käytkö ulkoiluttamassa koiria alueen ympäristössä useita kertoja päivässä?

        Oletko laittanut riistakameroita sopiviin paikkoihin tutkimaan villieläinten liikkeitä?

        Jos olisi myyty, eiköhän jotain julkista toimintaa näkyisi ja kuuluisi joka päivä. Ainakin jotain remontoitaisiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyvä, että seuraat tilannetta koko ajan. Käytkö ulkoiluttamassa koiria alueen ympäristössä useita kertoja päivässä?

        Oletko laittanut riistakameroita sopiviin paikkoihin tutkimaan villieläinten liikkeitä?

        Jos olisi myyty, eiköhän jotain julkista toimintaa näkyisi ja kuuluisi joka päivä. Ainakin jotain remontoitaisiin.

        Mikä tässä nyt tollaisen purkauksen aiheutti, vai oliko niin että osus ja uppos


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mikä tässä nyt tollaisen purkauksen aiheutti, vai oliko niin että osus ja uppos

        Mikä on ongelmasi?

        Etkö osaa vieläkään suomen kieltä? Mitä lausetta et ymmärtänyt?

        Ei ole varsinkaan venäläisille ihan helppo oppia. Voi vain kuvitella, mitä kaikkea muutakin olet aina ymmärtänyt täysin väärin. Elämä on vaikeaa, jos kaikki perustuu aina väärinkäsityksiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mikä on ongelmasi?

        Etkö osaa vieläkään suomen kieltä? Mitä lausetta et ymmärtänyt?

        Ei ole varsinkaan venäläisille ihan helppo oppia. Voi vain kuvitella, mitä kaikkea muutakin olet aina ymmärtänyt täysin väärin. Elämä on vaikeaa, jos kaikki perustuu aina väärinkäsityksiin.

        No sieltähän se tuli, nyt olisi korkea aika ottaa lääkkeet. Taitaa olla parasta että äitisi alkaa valvoa sinua että lääkkeet tulee ajoissa ja oikein otettua.


    Ketjusta on poistettu 23 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5730
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3607
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      215
      1804
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1732
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1192
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      29
      1155
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      927
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      263
      910
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      74
      867
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe