Lelon eturauhashierojat, hiljaisia?

TfxzRq

Lelolla on muutama eri malli eturauhasen hierontaan: Billy, Loki ja kaksiosainen Loki Wawe. Sitten Hugo ja Bruno ovat muistaakseni kaukosäätimellä, eli helpompi käyttää kuin malleja joissa itse laitteessa namiskat.

Miten hyvin noissa kestää lataus.

Sitten tärkeä juttu on niiden äänekkyys tai hiljainen toiminta, kokemuksia? Melko hinnakkaita, joskin kulema laadukkaita, mutta mitään koväänistä laitetta ei viitsisi edes hommata, mitä hiljaisempi, sitä parempi.

Lähinnä ns. medikaalisyistä jokin noista malleista kiinnostaa ja jos ne tuovat vielä hieman uusia nautintofiiliksiä, niin ei siitäkään ole haittaa.

9

543

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TfxzRq

      En ole varma tuon bloggaajan täydestä objektiivisydestä kun saa leluja valmistajilta testattavaksi, mutta vaikuttaa varsin asialliselta.

      - https://thebiggayreview.com/lelo-loki-prostate-massager/

      Harmi kun lelujen testeissä tai niistä kommenteissa liki systemaattisesti sivuutetaan niiden db-taso, äänekkyys tai hiljaisuus ja äänen laatu, jotka ovat kuitenkin yksi keskeinen osa kokonaisuutta. Vaikuttaa kuitenkin sitä, että aivan liian usein ovat liian äänekkäitä. Jossakin, muistaakseni suomalaisessa lelukaupassa yhtenä valintakriteerinä vetovalikossa on laitteen hiljaisuus.

    • Moi,

      En osaa desibeleinä sanoa, mutta Lelo Hugo on kyllä hyvin hiljainen. Se on toisaalta hiukan sama kuin kännyköissä; värinän 'kuulee' tai varmaankin aistii, vaikkei se siis desibeleinä olisi niin iso juttu.

      Lelo Hugossahan on kaksi osaa. Kun asetat sisälle tuon ihanaa tuovan osan, se värinä on sitten lähinnä omaa sisäistä tuntemaasi vibraa :=)

      Tuo kaukosäädin värisee yhtälailla, mutta jos sen laittaa johonkin tyynyn alle, niin ei se kovin kauas voi kuulua. Laite toimii muuten niinkin, että ei käytä sitä kaukosäädintä, mutta silloin säätömahdollisuudet on hiukan rajalliset.

      Lataus kestää varmaan ainakin tunnin - pari, ellei pidempäänkin. En muista koskaan tuon ilonpidon loppuneen virran loppumiseen.

      • TfxzRq

        Yes, tuo linkittämäni bloggaaja manitsi muistaakseni juuri tuon Hugon suhteen, että se olisi äänitasoltaan melko maltillinen ja antoi sille jotakin tyyliin 9/10 pointseja, joskin mainitsi ettei se pysy paikoillaan yhtä hyvin kuin Loki. Koki molemmat oston arvoisiksi.

        En tiedä, miten hyvin toimivat hyvät hieromalaitteet, joilla voi hieroa eturauhasta ulkoisesti. Tuossa blogissa oli sellaisestakin arvostelu, mutta eri tavalla käytettynä.

        Eurauhanen on hyvin herkkä pieni "pähkinä" ja sen hieronnan suhteen on hyvä olla hienovarainen. Mikäli se saa virheellisistä tavoista kipeää, niin se voi aiheuttaa jopa elinikäistä suurtakin kiusaa.

        Olisi kiinnostava tietää mitä mieltä terveydelliseltä kannalta katsoen urologit ovat noista eturauhaen hierontalaitteista.

        Kun terveydestä kyse: https://haittarauhanen.webs.com/ohjeet-hierontaan

        Mutta ilmeisesti asianmukaisesti toteutettu hieronta on päinvastoin hyväksi ihan terveydellisestä näkökulmasta, ennaltaehkäisevästikin ennen kuin murheita ilmenee. Mahdollinen nautinto sitten boonuksena ja kannustaa jatkamaan harjoituksia ;-)

        Eräs hieman iäkkäämpi mies kertoi Amazonin kommenttiosuudessa, ettei saanut hierojasta nautintoa, mutta kaksi-kolme kertaa viikossa tehty harjoitus auttoi pikku hiljaa pääsemään kokonan (?) eroon vaivoistaan. Kyse oli kapeasta suorasta suavasta, jonka hieman ellipsi-pallukkamainen pää oli hieman taiviutettu, eli vastava malli kuin naisten G-pisteelle tarkoitettu. Mutta terveydelliset tilanteet ovat yksilöllisiä.

        Joskus pokevideoissa näkee suorastaan eturauhasen pahoinpitelyä, aivan hurjaa runnomista naisten sormillaan suorittamana, joilla ei ole edes alkeellisinta biologista käsitystä aiheesta. Joskus miehet videoilla itse runnovat hieromasauvoilla tavalla, jolla riskeeraavat tehdä pidemmässä juoksussa enempi vahinkoa kuin hyvää eturauhas-terveydelleen.

        Ps. Miten ukkomies löytää rauhallisen ja kiireettömän oman hetken eturauhasesta / pepusta nauttiakseen vai onko puoliso leikissä mukana / aiheesta tietoinen?


    • pro-stata

      Nämä terveysaspektit kiinnostavat, voisiko joku ystävälllisestä valaista asiaa hieman lisää.

      Aloittaja ja joku kommentoija Amazonissa mainitsevat terveyshyödyt ja -syyt eli mitä ne ovat?

      Mitä nuo elinikäiset haitat runnomisesta ovat, kuinka helposti niitä voi tulla? Jos katsoo mitä tahansa paitsi kaikkein pliisuimpia alan leffoja, niin sormia, leluja ja kaluja survotaan miesten anaaliin siihen malliin, että mistään hienovaraisuudesta ei ole tietoakaan. En kuitenkaan usko, että meno olisi niin hurjaa, jos näyttelijöistä useampi saisi kuvauksissa elinikäisiä vammoja.

      En väitä, etteikö vammoja voisi tulla, mutta jos nyt joskus joku innostuu sauvalla vähän villimpään menoon, niin elinikäiset vammat siitä tuskin ovat kovin todennäköisiä.

      • maltti.on.valttia

        En nyt elinikäisistä vammoista olisi niinkään huolissaan, mutta oman kokemuksen perusteella ärtynyt eturauhanen muuttaa kauniin kevätsään marraskuun loskakeliksi. Mulla oli kaksi erilaista Anerosta joissa oli pieni ero muodossa. Tuo pieni ero oli eturauhaseni mielestä merkittävä. Molemmat tuntuivat hyvältä käytettäessä mutta toisen jälkeen eturauhasta kivisteli parin viikon ajan. Kun vaiva uusi niin oli pakko uskoa että juuri tuohon yhteen seksileluun liittyi ongelma.

        Maltti on valttia näissä jutuissa. Runnomalla päätyy käyttämään särkylääkettä pidempään.


      • TfxzRq
        maltti.on.valttia kirjoitti:

        En nyt elinikäisistä vammoista olisi niinkään huolissaan, mutta oman kokemuksen perusteella ärtynyt eturauhanen muuttaa kauniin kevätsään marraskuun loskakeliksi. Mulla oli kaksi erilaista Anerosta joissa oli pieni ero muodossa. Tuo pieni ero oli eturauhaseni mielestä merkittävä. Molemmat tuntuivat hyvältä käytettäessä mutta toisen jälkeen eturauhasta kivisteli parin viikon ajan. Kun vaiva uusi niin oli pakko uskoa että juuri tuohon yhteen seksileluun liittyi ongelma.

        Maltti on valttia näissä jutuissa. Runnomalla päätyy käyttämään särkylääkettä pidempään.

        "Mulla oli kaksi erilaista Anerosta joissa oli pieni ero muodossa. Tuo pieni ero oli eturauhaseni mielestä merkittävä. Molemmat tuntuivat hyvältä käytettäessä mutta toisen jälkeen eturauhasta kivisteli parin viikon ajan."

        Voisiko muodon lisäksi olla eroa materiaalissa, eli toinen kovempaa materiaalia?

        "Maltti on valttia näissä jutuissa. Runnomalla päätyy käyttämään särkylääkettä pidempään."

        Terveys ennen kaikkea ja tämä myös eturauhasen suhteen, jota ei ole viisasta kohdella kaltoin, herkkä elin ja 'vioittuessaan' on enempi kuin kiusallinen kestettäväksi.

        Eturauhastulehdus:

        - https://www.miesklinikka.com/miesklinikka/sairaudet/virtsaelinsairaudet/eturauhasen_tulehdus


    • Duunari6

      En kyllä Lelolta tilaisi.

      • TfxzRq

        "En kyllä Lelolta tilaisi."

        Olet ymmärtänyt lukemasi kokonaan virheellisesti. Avauksessa ei ollut lainkaan kyse ostopaikasta, vaan aivan muusta.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      110
      1947
    2. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      9
      1669
    3. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      15
      1618
    4. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1517
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      151
      1475
    6. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      107
      1390
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      23
      1357
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      650
      1271
    9. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      17
      1203
    10. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      10
      1158
    Aihe