Suoliorgasmi on todellinen. Samoin rakko-orgasmi.

climaxhunter

Jos et halua venyttää anustasi ja/tai sen rassaaminen edestakaisinliikkeellä tylsii, niin toimi näin:

Osta n. 12-16 cm / 2-3 cm pehmeä USB-vibraattori kiinteällä johdolla. Siitä voi vetää vibran ulos, joten ei tarvitse askarella sellaista itse, eikä tarvitse myöskään käydä sairaalassa poistattamassa sitä :) Pointti tässä kun on se, että vibra työnnetään kokonaan sisään ja se saa "imeytyä" niin pitkälle kuin itsestään menee.

Laita kunnolla liukkaria, kasviöljyä tms. ja työnnä värisevä vibra hitaasti niin pitkälle kuin menee. Jos ei kerralla mene kokonaan sisään, niin rentoudu ja odota. Pikkuhiljaa vibra saattaa alkaa sukeltaa itsestäänkin syvemmälle. Vähitellen, tai nopeastikin, vibra menee syvemmälle ja syvemmälle ja lopulta se voi olla osittain tai kokonaan sigmasuolessa, mikä onkin tarkoitus.

Sitten vain makaat hyvässä asennossa ja odottelet. Joskus voi mennä minuutteja, joskus jopa puolikin tuntia, ennen kuin alkaa tuntua. Ja kun alkaa tuntua, niin se voi olla kirjaimellisesti tajunnan sumentava kokemus. Ajan ja paikan taju saattaa hävitä, kun "katoat" nautinnollisiin sfääreihin. Suoli- ja rakko-orgasmit on vahvimmillaan tyyliin 100 x verrattuna perinteiseen orgasmiin, tai eturauhasorgasmiin. Toiseksi parasta tässä onkin, että sun ei tarvitse kuin maata paikallasi. Orgasmeja voi saada loputtomasti. Niin kauan kuin jaksat siinä maata ja antaa lelun väristä. No, rajansa kaikella kuitenkin :)

VAROITUKSIA:

Huuhtele uloste suolesta! Jos värisevän vibran ja limakalvon välissä on teräviä ruuantähteitä (esim. jyvien, pähkinöiden tms. siruja, kalanruotoja yms.), ne voi vahingoittaa limakalvoa.

Työnnä vibra hitaasti niin syvälle kuin menee, ja jos ei kerralla mene kokonaan sisään, niin odota ja rentoudu (peräsuoli on yleensä vain n. 10-15 pitkä "pussi"). Vähitellen se liikkuu syvemmälle jopa itsestään. Anna vibran mennä hitaasti omaa rataansa syvemmälle samalla johdosta/narusta kiinni pitäen. Jos tuntuu kipua, niin pysäytä ja vedä hieman takaisin. Sitten vapautat ja annat lelun taas liikkua omaa rataansa, kunnes se menee kivuttomasti niin syvälle kuin menee. Ja vastoin kuin saattaa olettaa, suoli ei puske vibraa ulos, vaan anuksen ohittaessaan kokonaan vibra todellakin "imeytyy" syvemmälle. Juuri tämän "imeytymis"ilmiön vuoksi suoleen lipsahtavat (varmuusnaruttomat) lelut voi mennä niin syvälle, että niitä ei omin avuin enää saa ulos. Esim. itselläni menee itsestään niin syvälle, että 17 cm vibran lisäksi johtoakin menee n. 10-12 cm sisään. Eli vibran pää on lopulta lähes 30 cm syvyydessä.

Vibran täytyy siis olla varustettu KIINTEÄLLÄ ja vahvasti kiinni olevalla narulla tai johdolla.

Myös vibran peräosan täytyy olla pyöreä, eikä siellä saa olla teräviä kovia reunoja tai jäykkiä johdon liitäntöjä, suojia tms. Terävät reunat yms. voi väristessään, ja myös suolen liikkeistä johtuen, pikkuhiljaa rikkoa suolen limakalvon tai puhkaista suolen. Kun lelu alkaa uppoamaan sigmasuoleen, se voi kääntyä hieman vasemmalle, ja kun suoli liikuttelee lelua takaisinpäin, niin terävä/jäykkä johdon suojus/liitäntä voi painua peräsuolen seinämää vasten.

Oma leluni: hhttp://www.nanma.com/product/detail/556/fpbh096b00

10

1026

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KJHF

      Entäs se rakko-orgasmi?

      • climaxhunter

        Tulee siitä kun/jos vibra stimuloi rakkoa.


    • KJHF
      • climaxhunter

        Tuokin toimii ja pieni tai pienehkö sen pitääkin olla. Munan muotoinen lienee kaikkein turvallisin. Ja kun se on joka puolelta tasainen, pyöreä, ulokkeeton, niin turvallisuusasiat on hoidossa. Turvanaru on kyllä hieman lyhyt, että tuolla ei kovin syvälle pääse. Joku jatko siihen, niin sitten...


    • tarvii-tietoa

      No nyt on mielenkiintoinen postaus! Suokaa anteeksi runsaat kysymykset ja kliininen sävy, mutta yritän nyt kunnolla ymmärtää ilmiön monelta eri kantilta.

      Ensinnäkin, onko tästä kirjoitettu muualla (suomi tai englanti ok) kun en ole koskaan tästä kuullut...? Miten oikein "löysit" tämän ja mihin tämä perustuu, onko sisäelimissä jotain hermopäätteitä kuten esmes vaikka peräaukossa vai mitä siellä tapahtuu? Tulee muuten mieleen, että liittyykö tämä siihen kun jotkut kokevat tosi syvälle menevän fistauksen nautintona vaikka filmiltä katsoessa se touhu lähinnä hirvittää.....

      Jos nuo ovat 100kertaa voimaakkaampia niin kiinnostaako tavallinen orkku enää ollenkaan ja voiko tähän touhuun jäädä liiaksi koukkuun? Puhut eturauhasesta niin olet varmaan mies mutta tiedätkö voiko naisilla tapahtua tämä sama ilmiö..?

      Mitenkä jos tätä haluaa kokeilla niin kuinka kovalla värinällä se vibbra on? Mikä on hyvä asento (selällään vai kummalla kyljellä)? Tuleeko se lelu varmasti ulos jos se menee siitä mutkasta syvemmälle?

      Paljon kysymyksiä kyllä, mutta jos tämä tarinasi on totta niin tämähän voi mullistaa suomalaisten seksielämän ihan kokonaan!! Tai no ainakin masturbointitavat, heh..

      • Climaxhunter

        "Ensinnäkin, onko tästä kirjoitettu muualla (suomi tai englanti ok) kun en ole koskaan tästä kuullut...?

        Olen Googlannut monia kertoja ja vuosia, enkä ole edelleenkään löytänyt mitään. Siksikin avasin tämän ketjun, että jos joku tietää aiheesta, niin antaisi lisäinfoa.

        "Miten oikein "löysit" tämän ja mihin tämä perustuu, onko sisäelimissä jotain hermopäätteitä kuten esmes vaikka peräaukossa vai mitä siellä tapahtuu?"

        Vahingossa ja kokeilemalla. Peräsuolessa on vain vähän hermopäätteitä, jotka reagoi vain venytykseen, mutta en sitten tiedä, lisääntyykö hermopäätteet sigmasuolessa ja sen jälkeen, mutta kyllähän sieltä kipuaistimuksia saa esim. IBS:ssä ja divertikuliitissa. Ja kun suolisto on pienessä sykkyrässä, niin käytännössä vibra vaikuttaa myös viereisiin suolenosiin. Mitä tahansa hermopäätteitä stimuloimalla voi saada orkkuja, tai "orkkuja". Esim. päänahka on hyvä ja tunnettu paikka siihen. Suoli ja rakko toimii ihan samalla tavalla. Näköjään :)

        "Jos nuo ovat 100kertaa voimaakkaampia niin kiinnostaako tavallinen orkku enää ollenkaan ja voiko tähän touhuun jäädä liiaksi koukkuun?"

        No ainakin mulla kiinnostus perinteiseen kärsi vähän, kun se tuntunut enää ihan niin hyvältä kuin aiemmin. Tietysti voi jäädä koukkuun :D Jos tämä onnistuu, niin voi käydä niin, että haluaa vähän väliä kömpiä peiton alle lelunsa kanssa. Tapa kun on myös niin helppo, kun ei tarvitse hinkata, ei hieroa, ei liikkua yms. Mielenkiintoista tässä on myös se, että orkkujen luonne, tapa, kesto, tuntuma, paikka, kaikki, vaihtelee laidasta laitaan. Yhden lyhyehkön ja pienialaisen jälkeen saattaa tulla syvä tajunnan, ajan ja paikantajun sumentava orkku, tai "kohtaus", jonka kesto jatkuu ja jatkuu, josta ei edes pysty sanomaan, että missä päin kehoa se tapahtuu. Joskus tulee tunne, että haluaa sen kovenevan ja jatkuvan loputtomiin. Sitä on hankala pukea sanoiksi. Se pitää kokea :D

        "Puhut eturauhasesta niin olet varmaan mies mutta tiedätkö voiko naisilla tapahtua tämä sama ilmiö..?"

        Tähän ei tarvita miesten osia, eli eturauhasta tai heppiä. Sama fysiologia muuten miehillä ja naisilla on, että tietysti toimii myös naisilla. Koska aiheesta ei ole mitään tietoa, en osaa sanoa, että voiko olla niin, että jollekin se on vain pelkkää värinää ilman, että mitään tapahtuu. Kokeilemalla selviää. Ja maltilla, kun joskus voi mennä pitkäänkin, ennen kuin ilotulitus alkaa. Syytä en tiedä, miksi se vaihtelee.

        "Mitenkä jos tätä haluaa kokeilla niin kuinka kovalla värinällä se vibbra on? Mikä on hyvä asento (selällään vai kummalla kyljellä)? Tuleeko se lelu varmasti ulos jos se menee siitä mutkasta syvemmälle?"

        LOW riittää, ja mielellään tiheä/pienitaajuuksinen värinä. Eli ei sellainen, jossa lelu värisee tyyliin puoli senttiä puolelta toiselle. MAX-nopeus saattaa vain turruttaa hermopäätteet. Itselläni vas. kylkiasento on paras. Lelu tulee varmasti, jos siinä on varmuusnaru, eikä se ole pitkä, eikä siinä ole mitään jäykkiä ulokkeita. Suolessa ei ole mitään sellaista rakennetta, että pienehkö/lyhyehkö pyöreä tai pyöreäpäinen ja ulokkeeton (esim. johdon liitäntä tms.) voisi kiilautua jumiin. En ole itse huomannut koskaan, että olisi edes pientä vastusta, kun johdosta vetää.

        "Paljon kysymyksiä kyllä, mutta jos tämä tarinasi on totta niin tämähän voi mullistaa suomalaisten seksielämän ihan kokonaan!! Tai no ainakin masturbointitavat, heh.. "

        Olen kyllä ihmeissäni, jos kukaan ei ole tätä koskaan edes vahingossa kokeillut. On hyvin mahdollista, että on kokeiltu, mutta koska tuntemuksien alkamiseen voi mennä 15-30 minuuttiakin, niin on todettu, että turha alue niin syvällä. Mutta, kuten sanoin, itsekin löysin tän vahingossa ja kokeilemalla. Eturauhasen tulehdusoireiden hoidosta kaikki lähti :)


    • dggfgggf

      oliko linkkiä videoon

    • eijaksaenään

      Elämä täynnä valintoja. Joku viettää aikaansa perheensä ja puolisonsa kanssa, kokee ja tuntee asioita yhdessä ja näkee elämää ja maailmaa. Joku toinen tärisee yksin kotona peiton alla dildo persuksissa. No Kukin tyylillään.

    • Peppu jutuista pidän, mut kun saa parimeträ kameraletkua suoleen niin se ei tunnu todellakaan hyvältä..

    • Kerkkokannus

      Tämä juttu on pelkkä käytännön pila.
      Aloittaja hykertelee heppi kovana kun tietää että (homo) heterot työntää vibraa peräänsä ja odottelee siinä sitten 30min josko saisi hirmusen orkku tulvan.
      Lopputulos taitaa olla vain hyvin vatkattua paskaa.

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Aikakone-yhtyeestä tuttu Maki Kolehmainen kuollut

      Kuoli tänään aamuyöstä nopeasti edenneeseen sairauteen. Hän oli 58-vuotias.
      Maailman menoa
      91
      5895
    2. Rokote otti taas omansa. Maki Kolehmainen kuollut.

      RIP Maki. Muusikko, tuottaja ja säveltäjä Maki Kolehmainen on kuollut. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Yle. Kolehmainen k
      Maailman menoa
      43
      2270
    3. Mites meillä nainen tämä yhteys

      Onko se yhteistä se kokemus siitä, että tunnemme syvästi toisemme? Tunnemme vetoa ja sielunyhteyttä, jotain kuin toisest
      Ikävä
      66
      1587
    4. Miltä kaivattusi näyttää

      Kehtaako esitellä kenellekään? 🤣🙆‍♂️
      Ikävä
      58
      1289
    5. Se viime kohtaaminen

      Oli naine vähän sellainen kohmea. Nopeasti yritin etsiä merkkejä sinusta mutta en saanut mitään ilmi. Ajattelin että ny
      Ikävä
      68
      1223
    6. Olen lihonut vähän

      Sekin nolottaa. Onneksi ei nähdä ihan heti. Ehdin palata ennalleni.
      Ikävä
      113
      1019
    7. Ihan rakentavassa mielessä

      Haluaisin nainen kysyä sinulta ja myös itseltäni että mitä me oikein odotellaan? Olisiko aika jo käydä edes treffeillä?
      Ikävä
      74
      1010
    8. Taidan olla ihan sairas

      Kun mietin jo meidän yhteisen lapsen nimeä 😄
      Ikävä
      90
      930
    9. Toivoisin niin

      Että edes kerran heräisin vierestäsi uuteen aamuun.. 💔
      Ikävä
      50
      827
    10. Miksi, siis miksi haluat kirjoitella minun kanssa?

      En vain oikeen ymmärrä. Onko sulla tylsää, vai mikä homma?
      Ikävä
      59
      798
    Aihe