Kanta-Häme(H:linna)hakee siis väestönkasvua

hesasta

mamuista eli toisin sanoen haluaa lisää turviksia/pakolaisia, siis tukien varassa elävää porukkaa.

"Hämeen maakuntahallituksessa hyväksyttiin maanantaina 8.10. Kanta-Hämeen väestösuunnite maakunnan kehittämisen ja suunnittelun lähtökohdaksi ja -aineistoksi. Suunnitelma tähtää Kanta-Hämeen väestömäärän kasvattamiseen muun muassa pyrkimällä voimakkaasti lisäämään ulkomaalaistaustaisen väestön määrää maakunnassa."

Idioottejako ne teidän päättäjänne siellä on? Ei ole mitään järkeä haalia näitä muslimeita, heistähän tässä on lähinnä kyse. Eikö siellä johtajat tiedä kuin surkeasti esim. somalit, afgaanit ja irakilaiset sopeutuvat ja työllistyvät?

Tässä hesan lähiössä mamujen määrä on 23%, vähän matkan päässä olevissa Jakomäessä ja Kontulassa mamujen määrä on ylittänyt jo 30%. Näistä suomalaiset lähtee pois, koska alkaa olla epämiellyttävää.

Pieni Hämeenlinna kun riittävästi kerää tätä lähi-itäläistä ja afrikkalaista sakkia, niin kantiksia alkaa häipyä koko kylästä.

Puuttuuko järjen valo?

49

749

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SuvakkiJokaVihaaSua

      Hyvä, juuri näin.

      • hehehehehee

        Olet siis idiootti joka on täysin pihalla todellisuudesta?

        Raha ei tule seinästä, asia joka punasuvakkien on mahdoton ymmärtää.


    • ehbuwum

      Kiitos avaajalle sinne Katumalle. Lue tekeleesi niin ymmärrät miksi tarvitaan maahanmuuttajia. Koska niillä on järki päässä, tietenkään et ymmärrä.

      • hesasta

        Sorry, mutta en ole koskaan edes käynyt Katumalla, kuullut olen.


    • Korotus-edessä

      Hillopurkin pohja näkyy jo Kelassakin kohta myös Hämeenlinnassa.

    • heikompi.aines.vallassa

      Heikompi aines vallassa pyrkii aina kutsumaan paikalle lisää heikompaa ainesta. Tämän tietää myös demokratiaa rahoittava musta porvari.

    • kasvua

      Väestönkasvua on lisättävä, mutta ei ehdoilla millä hyvänsä. Ulkomaalaistautaisia täällä on jo kohta liian kanssa. Ei riitä eurot heidän elättämiseensä. Väestönkasvua on syytä hakea työtätekevistä ja veroja maksavista. Mutta työpaikkojakin olisi kyllä mukava saada. Muuten tänne ei väestönkasvua saada.

    • arcade

      Ei enää mamuja Suomeen!!!!! Luuletteko että ne maksaa teidän eläkkeet kun se aika tulee? Omat kansalaiset töihin ja mamut kotiin !

    • reverse.midas.touch

      > Mutta työpaikkojakin olisi kyllä mukava saada

      Tänne ei tule työpaikkoja yksinkertaisesti siksi kun sellaisilla on parempi olla muualla. Prolet absoluuttisessa vallassa on käänteinen midaksen kosketus.

      Kaikki mihin prolet koskee muuttuu...

      • ansaintalogiikat.tuhot

        Minun pitäisi kyllä kirjottaa jonnekin muualle kuin tänne - tuon tason kiteytyksillä on tienattu vähän isompiakin rahoja.

        Ennenwanhaan tuon tason kiteytyksiä olisi painettu kirjoihin ja kansiin ja myyty niin kirjakaupoissa kuin postimyynnissä.

        Prolet on tehneet tekosensa ja tuhonneet ansaintalogiikan.


    • anti-naiivi

      Työikäinen somali, irakilainen tai afgaani aiheuttaa tällä hetkellä keskimäärin 13 000 euron nettorasituksen Suomen julkiselle taloudelle joka vuosi. Näitä sitten jotkut haluaa vielä lisää tänne.

      Nyt on muuten TNS-gallup tehnyt kyselyn, jonka mukaan 62% suomalaisista kannattaa turvapaikan väliaikaisuutta. Eli että pakolaisten pitäisi lähtökohtaisesti palata kotiin, kun suojelun tarvetta ei enää ole.

      • Kierrättäjä

        Keidenkähän pankkitileille tuo 13 000 loppujen lopuksi kertyy?


    • just.joo.joo

      Taloudellinen huoltosuhde on kuulemma Hämeessä huonompi kuin Suomessa keskimäärin. Ja sitä huonontamaan sitten halutaan näitä kouluja käymättömiä arabeja ja muita, onpa järkevää.

      • proffiatuleeseuraavaksi

        Mutta niistähän on suurin osa teknikoita, insinöörejä, lääkäreitä ja muita koulutuksen saaneita, ainakin omien puheidensa mukaan vaikka kaikilta onkin tutkintotodistukset oudosti kadonneet rankan pakolaismatkan aikana.


    • bvh38

      Katumalla asuva avaaja pääsi oikke keskustelemaan itsensä kanssa. Hyvä kun tulee maahanmuuttajia niin Katuman keisari löytää paikkansa tyhmien kerhossa.

      • tottakai

        Tottakai on järkevää sanottavaa. Oletko kauan asunut Katumalla ja ymmärrätkö kuinka tärkeä on saada Suomeen järkeviä ihmisiä?


    • GgFfSs

      13 000 on kyseenalainen summa. Saksassa 100 000 maahanmuuttajaa kaikkineen maksaa 7 miljardia euroa. ( Der Spiegel) Siis noin 70 000 vuodessa per henki. Jos lasketaan koulutus ( 16% analfabeetteja) ja elinkustannukset = asuminen , vaatteet, ruoka. Koulutus on erittäin kallista ja ehkä sitä juuri siksi ei useinkaan oteta mukaan laskelmiin. Noin 20% viime vuosina maahan muuttaneista on käynyt enemmän kuin 5 vuotta koulua. Afgaanit keskimäärin 3,3 vuotta, syyrialaiset vajaat viisi. Kahdeksan- kymmenen vuoden jälkeen puolet vielä työelämän ulkopuolella. On myös otettava huomioon, että terveydenhoitoa ( hammas-) maahanmuuttajat käyttävät huomattavasti enemmän kuin muut. Maahanmuuton takia ei muiden asukkaiden, lasten, vanhusten, sairaiden tilanne saa missään tapauksessa heikentyä. Nämä tiedot ovat faktaa.
      Millä planeetalla Hämeessä eletään?

      • Eipuheoikeutta

        Ymmärrä että olet itse meille veronmaksajille pelkkä Hml-planeetan kuluerä.


      • IhminenOnArvokas

        Vauvasta asti kasvatettu suomalainen se vasta maksaakin. On neuvolaa koulua päiväkotia terveydenhoitoa vesihanat ja katuvalotkin (ainakin talvisin). Varmaan maksaa miljoonan jokaisen tyhmän persunkin kasvattaminen isoksi, eikä ne silti mene edes kunnon töihin vaan kunnalle hommiin vaan niitä joutuu elättämään vielä maksamalla veroistaan niiden palkatkin. Eli jotkut perkuleet maksaa siis kaksi miljoonaa ja jotkut jotka menee vaan sairaalaan ja sieltä vankilaan ne maksaakin kolme miljoonaa. Nämä omat kunnalta saadut miljoonatuet muuten unohtuvat usein myös kokoomuslaisilta, jotka ovat sijoittaneet kaikki lapsilisänsä ja ihmettelevät mitä se köyhä narisee.


      • tröööttt
        Eipuheoikeutta kirjoitti:

        Ymmärrä että olet itse meille veronmaksajille pelkkä Hml-planeetan kuluerä.

        Ymmärrätkö että olet helvetin tyhmä juntti?


    • Vjurfgf

      Avaaja on tunnettu filosofi ja tohtori Katumalla mutta kotipaikasta ei halu puhua.

    • OHO-ullatys

      Afrikaano esitti lääkäri ja yritti raiskata naisia Kanta-Hämeen sairaalassa, se on sitä rikkautta se. Olkaa suvakit onnellisia.

      • vnhp3000

        Peruskoulusi jäi juntti kesken. Kirjoitetaan *lääkäriä*, *naisen* ja *Kanta-Hämeen keskussairaalassa*. Muutama sana sinulla oli oikein ja siitä voit olla ylpeä!!!!


      • Häpeä
        vnhp3000 kirjoitti:

        Peruskoulusi jäi juntti kesken. Kirjoitetaan *lääkäriä*, *naisen* ja *Kanta-Hämeen keskussairaalassa*. Muutama sana sinulla oli oikein ja siitä voit olla ylpeä!!!!

        Tyypillstä jargonia,kun ei ole faktoja,millä kumota (haitta)maahanmuuton ongelmia.Silloin ruvetaan saivartelemaan esim. oikeinkirjoituksesta...


    • Eikös__

      Kyseessä ollut ihan suomalainen kaveri, finskataan nimi vaikka Nysämuna Jampaksi, niin on helppo meidän junttienkin nimi sitten lausua.

      Ei voi siis rasismistakaan syyttää tässä tapauksessa?

      • johntravoltanserkku

        Dampha Nuansumana ei oikein peri-suomalaislta kuulosta,,veikkaisin kovasti Keniaa..


      • höhöhöhöhöh
        johntravoltanserkku kirjoitti:

        Dampha Nuansumana ei oikein peri-suomalaislta kuulosta,,veikkaisin kovasti Keniaa..

        Hämiksen juntti-suvakkien rakastama tyyppi kuitenkin, pellejä kun ovat.


    • suvakin-tyhmyys

      Lieksassa oltiin tyhmiä ja haalittiin somaleita vuosia sitten, joista osa väitti olevansa koneinsinöörejä. Mutta papereita ei ole vieläkään löytynyt, eikä somalit ole edelleenkään tuottavissa töissä Lieksassa.

      Eli eivät saaneet sitä "rikkautta" vaikka luulivat, vaan tulikin taloudellinen menoerä.

      • johntravoltanserkku

        Osasivatkin mennä sellaiseen paikkaan kuin Lieksa,,jossa EI TARVITA koneinsinöörejä...
        20 vuotta nyt "kotoutuneet" eikä yksikään käy töissä!


      • Kerromeille

        Mikset sitten hae töitä. vaan pieret suolessa?


      • anti-suvakki
        Kerromeille kirjoitti:

        Mikset sitten hae töitä. vaan pieret suolessa?

        Osaatko kirjoittaa mitään järkevää?


    • fakta.homma

      Sisäsiittoisia muslimeita ei ole järkevää haalia minnekkään, pari pitseriaa ei poista sitä faktaa.

      Suuri osa muslimeista syntyy jo valmiiksi lähisukulaisten liitoista syntyneille vanhemmille, mikä lisää entisestään henkisten ja fyysisten sairauksien todennäköisyyttä.

      Useat tutkimukset osoittavat, että serkusavioliitoista syntyneiden lasten älykkyysosamäärä on matalampi kuin yleensä. Ero on keskimäärin 10-16 ÄO-pistetta ja näiden vauvojen sosiaaliset taidot kehittyvät hitaammin. Mitä läheisempi sukulaissuhde on, sitä todennäköisempää on sairastua skitsofreniaan.

      Serkusavioliittojen seuraukset ovat selvät: kuolleisuus, matala älykkyys ja kehitysvammaisuus. Muita seurauksia ovat: heikot sosiaaliset taidot, koulunkäyntivaikeudet, työnsaannin vaikeudet ja tuskalliset hoidot. Huonot kognitiiviset ominaisuudet madaltavat kykyä tulla omillaan toimeen. Keskittymiskyvyn puute ja tunteiden hallitsemattomuus johtaa yleensä epäsosiaaliseen käytökseen.

      Hämiksen johdolle tiedoksi.

      • Ikävää_sinulle

        Olet serkkusiitoksen tulos


      • ASSberger

        Kanta-Häme on tutkitusti yksi maailman pahin alue tällä saralla. Paljon autismiakin.


      • kutistuneetaivot

        Suolessa helposti havaittavissa.


      • gddgdgdgdgdgd
        Ikävää_sinulle kirjoitti:

        Olet serkkusiitoksen tulos

        Etkö pysty vastaamaan mitään asiallista? No eihän suvakki yleensä.

        Hyvä että tulossa on pakollinen rekisteröityminen, se pitää häiriköt poissa.


      • tietää.mitä.tulossa

        Pystyn vastaamaan ja terveiset sinun serkulle.


    • Sandaalin_läiske_raikaa

      Mustalta näyttää Hämptonin keskusta !

      • raitistunut

        Ota vähemmän niin näet valon.


      • älytöntä

        Niin todella näyttää kun kesällä poikettiin, eli paljon on muuttunut entisestä.

        Paljonko mahtaa kustantaa näiden muslimien elatus kaupungille?


    • Pööpi

      87-vuotias Eevan on tultava toimeen sadalla eurolla kuussa. Sosiaalitantta neuvoi ottamaan lainaa lääkkeitä varten. Maahanmuuttajat saavat todellista tuloa kuussa noin 2700 nettoa. Kuten sanottu: 8-10 vuoden kuluttua noin 40-50% maahanmuuttajista on työelämässä. 15 vuoden kuluttua 50 - 60%. Annetaan Eevan ottaa laina.

      • JähäJoo

        Attendolleko rahat pitäisi antaa vai ihmisille?


      • hyvin-etelästä

        Jotkut mamuryhmät työllistyy kyllä hyvin kuten esim. vietnamilaiset tai kiinalaiset, sen sijaan muslimien kanssa on toisin varsinkin somalien, afgaanien ja irakilaisten. Somppujahan on maassa ollut jo yli 25 vuotta, mutta edelleen työllisyysprosentti on todella surkea.

        Monet kunnat Suomessa ovat ottaneet näitä turviksia ja pakolaisia, luullen että he jollain tapaa rikastavat kuntaa, kunnes muutaman vuoden päästä kun valtion tuet on loppu totuus paljastuu.

        Vahvasti ruotsinkieliset kunnat eivät paljon ole muslimeita ottaneet, esim. Suomen rikkain kunta ja RKP vetoinen Kauniainen, on ottanut todella vähän vastaan muslimeita. Koska hurrit tietää että niistä tulee rasite.


      • Giirgfdt

        Kumpi serkku olet?


      • Päiviorvokki

        Oon sun äiti


    • voine-voine

      Eivät kerro että minkälaisia mamuja he haluaisivat, mutta koska tulijat ovat pääasiassa muka turvaa tarvitsevia muslimeita, niin heistä varmaan on kyse.

      Kannattaisi miettiä pari kertaa, että kuinka järkevää se sitten on.

    • 12VDC

      Vietnamilaisista ei ole pahaa sanottavaa, he ovatkin olleet haluttua työvoimaa esim. teollisuudessa, hoitavat oman työnsä tunnollisesti. Samoin turkkilaiset työllistävät itse itsensä ja lähipiirinsä, ei heistäkään ole taakkaa kantasuomalaisille. Mutta nämä afrikkalaiset ja lähi-itäläiset, mitäs me sitten tehdään kun he vievät työt suomalaisilta ydinfyysikoilta, kirurgeilta ja insinööreiltä?

      • SomalianYliopistostakin

        Vaarahan on jo ihan ajankohtainen, koska omien puheittensa mukaan suurin osa on ydinfyysikoita, kirurgeja ja insinöörejä vaikka tutkintotodistukset ovatkin oudosti hävinneet vainoissa, sodissa ja rasittavilla muuttomatkoilla hillotolppien viereen?


      • Fukjug

        Ei sinusta ole vaaraa kun vaimollesi ja se on ihan oikein sille.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1388
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1251
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1195
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1145
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      20
      1114
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1067
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      33
      1038
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1033
    9. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1032
    10. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1023
    Aihe